DOKTER BART MASSAER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER BART MASSAER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 894.027.224

Publication

27/01/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BELGE NEERGELEGD

20 -01- 2C14 BE GjSGi-i ',-.;7,-,,,.,; ,

1 0 JAN. 2014

RECHT VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Ondememingsnr: 0894.027,224

Benaming (voluit) : DOKTER BART MASSAER

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Leeuwerikstraat 21

9000 Gent

Onderwerp akte :BVBA: kapitaalswijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgemaakt door Notaris Dirk Hendrickx te Brugge op dertig december tweeduizend en dertien, neergelegd op de Rechtbank van Koophandel vôôr registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOKTER BART MASSAER", gevestigd te 9000 Gent, Leeuwerikstraat 21. BTW BE 0894.027.224, RPR Gent, de volgende besluiten heeft genomen

EERSTE BESLUIT: KENNISNAME VAN DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING OVER DE TOEKENNING VAN EEN DIVIDEND IN HET KADER VAN ARTIKEL 537 W.I. B.A992

a) De vergadering heeft verklaard kennis genomen te hebben van de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 20 december 2013 met betrekking tot de voorgenomen dividenduitkering en kapitaalsverhoging, en waarbij beslist werd over de toekenning van een dividend voor een bruto-bedrag van zesenveertigduizend zeshonderdzesenzestig Euro zevenenzestig cent (¬ 46.666,67), te verminderen met het bedrag van de roerende voorheffing van tien procent (10%), zijnde vierduizend zeshonderdzesenzestig Euro zevenenzestig cent (¬ 4.666,67), in totaal tweeënveertigduizend euro (¬ 42.000,00) netto-dividend, dit alles ïn het kader van artikel 537 W.I.B.1992.

TWEEDE BESLUIT: KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA IN HET KADER VAN ARTIKEL 537 W.I.B.1992

a) Kennisname van het verslag van de bedrijfsrevisor en van het biizonder verslag van de zaakvoerder overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering heeft verklaard kennis te hebben genomen van het bijzonder verslag van de zaakvoerder met betrekking tot de voorgenomen kapitaalverhoging in natura en van het verslag opgemaakt op 30 december 2013, door bedrijfsrevisor Burg. BVBA Walter HOSTEN, Bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door de zaakvoerder Walter HOSTEN,Bedrijfsrevisor.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt als volgt:

"7, CONCLUSIES

Tot besluit van het revisoraal onderzoek kan ondergetekende, bedriffsrevisor, verklaren dat:

1.de intentie geuit is om een kapitaalverhoging door te voeren bij de BVBA "DOKTER BART MASSAER" middels een inbreng in natura van de vordering van de vennoot uit de dividenduitkering ten bedrage van 46.666, 67 Euro onder afhouding van 10% roerende voorheffing conform artikel 537 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen. Het totale netto dividendbedrag zal 42.000,00 Euro bedragen.

2.de zaakvoerder verantwoordelijk is voor de beschrijving en de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het bepalen van de vergoeding voor de inbreng in natura;

3. de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

4.de voor de inbreng in natura door de zaakvoerder weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrgfseconomisch verantwoord is en dat de waarde waartoe deze methode van waardering leidt, namelijk 42,000,00 Euro, ten minste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is;

5.indien de vennoot besluit om zijn netto-dividendvordering op de vennootschap in het maatschappelijk kapitaal in te brengen, zullen, als vergoeding voor deze inbreng, 210 nieuwe, volledige volgestorte aandelen van de BVBA "DOKTER BART MASSAER" worden toegekend De 210 nieuw uit te geven aandelen zullen allen worden toegekend aan dokter Bart MASSAER, voornoemd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

X

VOOJF-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mpc[ 11.1

Deze nieuwe aandelen zijn zonder nominale waarde en hebben dezelfde rechten en voordelen als de

bestaande aandelen.

6.door de inbreng in natura zal het kapitaal worden verhoogd met 42.000,00 Euro teneinde het te brengen

van 18.600,00 Euro op 60.600, 00 Euro.

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat de vennoot van de

vennootschap zijn reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoert.

Er wordt aan herinnerd dat deze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness

opinion' is.

Dit wettelijk verslag werd opgesteld ingevolge artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen met

betrekking tot de kapitaalverhoging via inbreng in natura, en mag voor geen andere doeleinden gebruikt

worden.

Dit revisoraal verslag ijs bestemd om, samen met de akte van kapitaalverhoging en het bijzonder verslag

vanwege de zaakvoerder, te worden neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel, op de wijze

voorgeschreven bij artikel 75 van het Wetboek van vennootschappen.

Opgemaakt op 30 december 2013

Burg. BVBA Walter HOSTEN, Bedrijfsrevisor

vertegenwoordigd door de zaakvoerder

Walter HOSTEN Bedrijfsrevisor (BI96),"

b) Beslissing tot kapitaalverhoging:

Het kapitaal van de vennootschap werd verhoogd om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op zestigduizend zeshonderd euro (¬ 60.600,00), door inbreng in natura ten bedrage van tweeënveertigduizend euro (¬ 42.000,00) en mits creatie van tweehonderdentien (210) nieuwe aandelen, welk nieuw kapitaalbedrag bijgevolg vertegenwoordigd zal worden door driehonderdzesennegentig (396) aandelen, zonder nominale waarde, doch met een fractiewaarde van éénldriehonderdzesennegentigste van het kapitaal.

c) Inschrijving op de kapitaalverhoging.

De heer Bart Massaer, wonende te 9000 Gent, Leeuwerikstraat 21, heeft verklaard in te schrijven op tweehonderdentien (210) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, met dezelfde rechten als de bestaande aandelen, door inbreng in natura van zijn netto-dividendvordering ten bedrage van tweeënveertigduizend euro (¬ 42.000,00).

d) Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlilkinq van de kapitaalverhoginq.

De vergadering heeft vastgesteld dat de kapitaalverhoging daadwerkelijk verwezenlijkt is en dat het kapitaal van de vennootschap verhoogd is tot zestigduizend zeshonderd euro (¬ 60.600,00), vertegenwoordigd door driehonderdzesennegentig (396) aandelen, zonder nominale waarde, doch met een fractiewaarde van éénldriehonderdzesennegentigste van het kapitaal

DERDE BESLUIT: STATUTENWIJZIGING

De statuten werden vervangen door volgende tekst om ze in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen besluiten:

- De eerste 2 zinnen van artikel 5 van de statuten worden vervangen door volgende tekst:

"Net geplaatst kapitaal bedraagt zestigduizend zeshonderd euro (¬ 60.600,00), vertegenwoordigd door driehonderdzesennegentig (396) aandelen, zonder nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen."

VIERDE BESLUIT  MELDING AAN DE ORDE VAN GENEESHEREN

De vergadering heeft kennis genomen van de beslissing genomen door het Bureau van de Orde der Geneesheren van de Provincie Oost-Vlaanderen, inhoudende dat er geen voorafgaandelijke voorlegging en goedkeuring moet gebeuren van de ontwerpstatuten, dit in zoverre de buitengewone algemene vergadering enkel en alleen beslist over de incorporatie van uitgekeerde netto-dividenden.

De vergadering heeft vastgesteld dat de buitengewone algemene vergadering enkel en alleen over voorgaande beslist heeft.

De vergadering heeft opdracht gegeven aan notaris Dirk Hendrickx te Brugge om een kopie van voormelde akte, na registratie, over te maken aan de Provinciale Orde der Geneesheren Oost-Vlaanderen.

Moest de Provinciale Orde der Geneesheren Oost-Vlaanderen toch bepaalde zaken gewijzigd wenst te zien, dan heeft de vergadering zich ertoe verbonden om opnieuw bijeen te komen in een buitengewone algemene vergadering, en zich te schikken naar de wensen van de Provinciale Orde der Geneesheren Oost-Vlaanderen.

VIJFDE BESLUIT; MACHTIGING

De zaakvoerders werden gemachtigd om alle voorgaande besluiten uit te voeren, onder meer voor de wijzigingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen en andere administraties.

Bijzondere volmacht werd verleend aan de BVBA "Van Impe Accountancy", te 8000 Brugge, Komvest 48, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en desgevallend bij de administratie van de BTW te verzekeren.

Tegelijk hiermee neergelegd :

" afschrift proces-verbaal van statutenwijziging

" coördinatie van statuten

" verslag van het bestuursorgaan dd. 20 december 2013

" verslag van de bedrijfsrevisor dd. 30 december 2013

Dirk Hendrickx, Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.05.2012, NGL 31.08.2012 12544-0465-011
06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.05.2011, NGL 30.08.2011 11502-0307-012
08/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 29.05.2010, NGL 31.08.2010 10508-0352-013
04/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.05.2009, NGL 28.08.2009 09700-0087-010
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.05.2015, NGL 31.08.2015 15559-0446-012

Coordonnées
DOKTER BART MASSAER

Adresse
LEEUWERIKSTRAAT 21 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande