DOKTER CAROLE DE COCK PNEUMOLOOG-INTENSIVIST

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER CAROLE DE COCK PNEUMOLOOG-INTENSIVIST
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.956.571

Publication

30/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 25.09.2014 14601-0072-012
17/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.06.2013, NGL 12.07.2013 13301-0499-012
29/11/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IN~fNV~~VIWIIVI~V~YV~V~

*11179467"

NEERGELEGD

17 NOV. 2011

RECHTBAN KOOPHAND72' GENT

0837.956.571

DOKTER CAROLE DE COCK PNEUMOLOOG-INTENSIVST

Rechtsvorm Burgelijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rijsbrugge 16, 9051 Gent

Onderwerp akte : Neerlegging van het verslag over de verkrijging door de Burg. BVBA Dokter . Carole De Cock pneumoloog-intensivist van vermogensbestanddelen toebehorend aan mevrouw Carole De Cock d.d. 8 oktober 2011 en neerlegging van het bijzonder verslag van de zaakvoerder inzake de overname van vermogensbestanddelen op naam van mevrouw De Cock Carole d.d. 8 oktober 2011 en neerlegging van het bijzonder verslag van de zaakvoerder inzake de overname van vermogensbestanddelen op naam van mevrouw De Cock Carole d.d. 1 juli 2011.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/07/2011
ÿþ modal

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

'9 0 -07- 2011

Ri:epwgv~-v.A ..;

}CrHIOhfA,:nr-i tFr-~~"T'



Ortdernemingsnr : O%' " (155.6 .571-

Benaming : Dokter CarcOe De Cook pneumoloog-intenshriet (voluit)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

1 1111

" 11117379'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Zetel : Rijsbrugge 16

9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem)

si Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Wivine Brusselmans te Geraardsbergen op 13juli 2011, neergelegd ter registratie; blijkt dat Mevrouw DE COCK Carole Albertine Francine, arts, geboren te Lubumbashi (Republiek Zaïre) op 1 juli 1972 (NN 72.07.01-336.31), echtgenote van de heer VAN dEN OSTENDE Grégoire, wonende te 9051 Gent (Sint Denijs-Westrem), Rijsbrugge 16, een burgerlijke Vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, onder de benaming " Dokter Carole De Cock pneumoloog-intensivist ".

Vorm - naam

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de naam: "Dokter Carole De Cock pneumoloog-intensivist".

Maatschappelijke zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Rijsbrugge 16.

Hij mag verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied en het tweetalig gebied Brussel

hoofdstad, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering die in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad moet

worden bekendgemaakt, dit mits voorafgaandelijke meededeling aan de bevoegde provinciale Raad van de

Orde van Geneesheren.

De arts-vennoot kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder, een bijkomende praktijk oprichten mits

voorafgaandelijke goedkeuring door de bevoegde provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel:

1. De uitoefening van de geneeskunde door de arts-vennoot, specialiteit pneumologie en intensivist. Dit alles in naam en voor rekening van de vennootschap, rekening houdend met de regels van de medische' plichtenleer. Dit wil zeggen dat de geneeskunde uitgeoefend wordt door de arts-vennoot onder zijn eigen; verantwoordelijkheid.

De activiteit omvat impliciet de inning en de uitkering van een vergoeding à rato van de geleverde prestaties voor rekening van de vennootschap.

2. Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de arts-vennoot.

3. Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

4. Het aankopen, het huren en/of leasen en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende, accomodaties voor voornoemde activiteiten.

5. Het occasioneel verstrekken van onderwijs en het geven van lezingen over voormelde medische. onderwerpen, het schrijven en laten publiceren van medische artikels en boeken, het optreden als' stagebegeleider.

6. Het aanleggen van reserves om daarmede alle materiële infrastructuur (apparaten en gebouwen) aan te schaffen, die nodig of nuttig zijn om de geneeskunde uit te oefenen.

7. De mogelijkheden scheppen om de arts toe te laten zich verder te bekwamen in hun discipline en aan' de spits van de evolutie te blijven.

De vennootschap mag met andere geneesheren of derden geen overeenkomsten afsluiten die voor een" arts verboden zijn.

In het algemeen mag hij alle verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks nodig of dienstig zijn voor de, verwezenlijking van zijn doel.

De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een

gelijkaardig doel nastreven of waarvan het.doel: in nauw verband met het zijne staat:.. _

Op de laatste brz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende noiaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

moa 2.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2011- Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders zijn bevoegd in deze de draagwijdte ende aard van het doel van de vennootschap te", interpreteren.

De vennootschap kan versmelten met andere vennootschappen met hetzelfde doel of beroepsactiviteit, evenwel onder voorwaarde van voorafgaandelijke goedkeuring van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren waaronder de vennootschap ressorteert.

Enkel zolang er slechts één vennoot is die alle aandelen bezit, kan de vennootschap, als bijkomstig doel, eigen onroerende goederen verwerven en beheren alsook alle bewerkingen doen van roerende en onroerende aard in rechtstreeks verband met haar doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken of bevorderen, zoals daar onder andere zijn: het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen. Hij zal zich verder beperken tot het beheer van haar vennootschappelijk vermogen, hij mag hiertoe alle gebruikelijke juridische handelingen stellen.

In geen geval mogen de vennootschappelijke activiteiten leiden tot een inbreuk op de medische plichtenleer.

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

De artikelen 39,5° en 43 van het Wetboek van vennootschappen betreffende de ontbinding en de opzegging van een vennootschapscontract zijn niet van toepassing.

De vennootschap kan ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen op de wijze voorgeschreven voor statutenwijziging.

Geplaatst kapitaal

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op VIJFTIGDUIZEND EURO (¬ 50.000,00) en is vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) aandelen, zonder nominale waarde, die elk één/vijfhonderdste (1/500ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle vijfhonderd (500) aandelen zijn gelijkwaardig en geven dezelfde rechten en voordelen.

Op de totaliteit van de vijfhonderd (500) aandelen, vertegenwoordigende het kapitaal, wordt volledig ingeschreven door Mevrouw DE COCK Carole, die op vijfhonderd (500) aandelen VIJFTIGDUIZEND EURO (¬ 50.000,00) heeft gestort. Het bedrag van VIJFTIGDUIZEND EURO (¬ 50.000,00) werd door de Mevrouw DE COCK Carole gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer 645-1014679-94 geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij de bank "Bank J. Van Breda°

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de Wet. Bestuur

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen. Deze zaakvoerders dienen steeds arts te zijn en de regels van de behoorlijke beroepsuitoefening na te leven. De duur van het mandaat van de zaakvoerder(s) Is beperkt tot de duur van zijn medische activiteit. Herverkiezing is mogelijk.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénpang goedvinden van de vennoten, met " inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Bevoegdheden

De zaakvoerder bezit de meest uitgebreide machten van bestuur en beschikking.

Al de machten die niet uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering door de wet, vallen onder zijn bevoegdheid.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte zowel als eiser als verweerder.

Wanneer er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering die hen benoemt, hun machten ieder afzonderlijk uitoefenen, onverminderd de eventuele delegatie van machten en zullen zij, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering die hen benoemt, jegens derden en in rechte, eveneens afzonderlijk handelen, onverminderd de eventuele delegatie van machten.

De zaakvoerder kan voor één of meerdere niet-medische handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij herroepbare en specifieke volmacht. De volmachtdrager

" verbindt de vennootschap binnen de noodzakelijke beperkte omvang van zijn mandaat. De zaakvoerder of, indien er meerdere zijn, de zaakvoerders, kunnen andere personen, al of niet

" vennoten, belasten met het dagelijks bestuur van de vennootschap voor niet-medische handelingen.

Jaarvergaderingen

leder jaar op 20 juni om 20.00 uur heeft de jaarvergadering plaats in de zetel van de vennootschap, of op

gelijk welke andere plaats, aangeduid in het bericht van bijeenroeping.

Indien dit een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de daaropvolgende werkdag en op

hetzelfde uur.

De eerste statutaire jaarvergadering zal gehouden worden op 20 juni 2013 om 20.00 uur.

Volmacht en stemrecht

Uitsluitend een arts-vennoot kan een andere vennoot vertegenwoordigen op de algemene vergadering.

Iedere vennoot kan slechts één volmacht uitoefenen. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Met uitzonderingen van de gevallen voorzien door de wet, de medische deontologie en de statuten,

worden de beslissingen getroffen met absolute meerderheid van stemmen.

Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoering een inventaris opgemaakt, alsmede de

jaarrekening.

Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

!Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Deze stukken worden opgemaakt overeenkomstig de wettelijke en bestuursrechtelijke bepalingen die op de vennootschap toepasselijk zijn.

De jaarrekening moet binnen de bij de wet voorgeschreven termijn door toedoen van de zaakvoering bij de Nationale Bank van België worden neergelegd samen met de andere wettelijk voorgeschreven stukken.

Het eerste boekjaar zal een aanvang nemen op de datum van neerlegging van een uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel te Oudenaarde en zal eindigen op 31 december 2012.

Aanwending van de winst

Het positief saldo van de resultatenrekening, opgesteld overeenkomstig de wet, maakt de nettowinst uit van een boekjaar.

Van deze winst wordt jaarlijks minstens vijf ten honderd afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn, wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bereikt.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Ontbinding - Vereffening

indien het nettoactief van de vennootschap ten gevolge van geleden verliezen niet langer de helft van het kapitaal bedraagt, moet de zaakvoering de vraag of vennootschap zal worden ontbonden, in voorkomend geval samen met voorstellen tot sanering, voorleggen aan een buitengewone algemene vergadering.

Deze moet desgevallend worden gehouden ten overstaan van een notaris en beraadslagen en besluiten overeenkomstig de regels gesteld voor de wijziging van de statuten.

Deze algemene vergadering moet gehouden worden binnen de twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld.

Is het nettoactief van de vennootschap ten gevolge van geleden verlies gedaald tot minder dan één/vierde van het kapitaal, dan kan de buitengewone algemene vergadering tot ontbinding besluiten als het voorstel terzake wordt goedgekeurd door éénlvierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Is het nettoactief van de vennootschap gedaald tot beneden het bedrag bepaald in artikel 333 van het Wetboek van vennootschappen, dan kan ieder belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Bij ontbinding van de vennootschap zal een beroep worden gedaan op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

De zuivere opbrengst van de vereffening, na betaling der schulden en lasten van de vennootschap, wordt verdeeld onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na, in voorkomend geval, gelijkmaking van de aandelen wat betreft hun afbetaling.

Buitengewone algemene vergadering: benoeming zaakvoerder

De algemene vergadering, onmiddellijk bijeengekomen, beslist te benoemen tot niet-statutair zaakvoerder, voor de duur van diens medische activiteiten:

Mevrouw DE COCK Carole, voornoemd, die verklaart het haar toevertrouwde mandaat te aanvaarden. Overname verbintenissen

Mevrouw DE COCK Carole, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dokter Carole De Cock pneumoloog-intensivist", beslist hierbij dat overeenkomstig artikel zestig van het Wetboek van vennootschappen alle inkomsten, door haar verworven in haar hoedanigheid van arts vanaf 01/07/2011 overgenomen worden door de burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dokter Carole De Cock pneumoloog-intensivist".

Volmacht

Volmacht wordt gegeven aan Accountantskantoor "Speeckaert & Partners bvba" te 9030 Gent (Maria kerke), Brugsesteenweg 585, en aan de zaakvoerders die elk afzonderlijk en alleen kunnen optreden, met recht van indeplaatsstelling, met het oog op het verrichten van alle formaliteiten in verband met de Kruispuntbank van Ondememingen en de formaliteiten te vervullen bij het ondememingsloket; evenals met het oog op het verrichten van alle formaliteiten in verband met sociale zekerheid naar aanleiding van de oprichting van de vennootschap.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Door Meester Wivine BRUSSELMANS, notaris ter standplaats Geraardsbergen.

Werden gelijktijdig neergelegd: een uitgifte van de akte.

Dit uittreksel werd neergelegd vóór registratie, met als enig doel de neerlegging ter griffie van de

rechtbank van koophandel.

Voor-~ behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
DOKTER CAROLE DE COCK PNEUMOLOOG-INTENSIVIST

Adresse
RIJSBRUGGE 16 9051 SINT-DENIJS-WESTREM

Code postal : 9051
Localité : Sint-Denijs-Westrem
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande