DOKTER DE CONINCK TOM HUISARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER DE CONINCK TOM HUISARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.868.310

Publication

15/10/2014
ÿþ mad11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i*"

M!1111,111*II

111

II

N bet

Sta

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

-6 OKT. 201ii

AFDELING DE9detvIONDE

Ondernemingsnr : 0834868310

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): DOKTER DE CON INCK TOM HUISARTS

(verkort) :

Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorrn van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Vaartstraat 15 bus 101

9270 Laarne (Kaiken)

Onderwerp akte :BVBA: ontbinding

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de Burgerlijke

Vennootschap onder de vorm van èen Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid «DOKTER DE CONINCK TOM HUISARTS» waarvan de zetel gevestigd Is te 9270 Laarne (Kalken), Vaartstraat 15 bus 101, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Dendermonde onder nummer 0.834.868.310, niet BTW-plichtig, opgemaakt do9r notaris Dirk Delbaere met standplaats te Gent (Ledeberg), op 30 september 2014, neergelegd t9r registratie, met éénparigheid van stemmen, blijkt dat onder meer volgende besluiten werden genomen:

Voorafpaande verklarinq

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door de zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door voornoemde bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passive gevoegd afgesloten per 26 september 2014.

H De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passive, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

De verslagen opgemaakt door de zaakvoerder en door de bedrijfsrevisor, alsmede de staat van activa en passiva blijven bewaard in het dossier van ondergetekende notaris.

Besluit

De vergadering besluit de vennootschap vroegtijdig te ontbinden en dit met ingang van heden, met het oog op de invereffeningstelling van de vennootschap.

Tweede besluit:

De vergadering stelt vast dat er luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181 van het wetboek van Vennootschappen, geen schulden ten aanzien van derden ziin, behoudens onder titel IX. Schulden OP ten hoogste één laar, subtitel "E. Schulden m.b.t. belastingen, bezoldigingen en sociale lasten" voor een bedrag van 24.519,56 euro, waarvoor het bewijs van betaling ter consignatie aan de Deposito- en Consignatiekas wordt geleverd.

Volgens voormeld deskundigenverslag zijn de kosten van vereffening die betrekking hebben op

, kosten van de bedrijfsrevisor en de notaris die betrekking hebben op de ontbinding en de sluiting van de vereffening van de vennootschap betaald.

Derde besluit:

; De vergadering besluit geen vereffenaar aan te duiden.

De werkende notaris verwijst naar artikel 186 van het Wetboek van Vennootschappen waarin wordt ; bepaald dat indien er geen vereffenaar wordt aangesteld, de bestuurder/zaakvoerder ten aanzien van derden als vereffenaar wordt beschouwd. Tijdens de periode van 5 jaar vanaf de bekendmaking van de sluiting van de vereffening in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad is er een periode van passieve rechtspersoonlijkheid van de vennootschap op grond waarvan de bestuurder/zaakvoerder aansprakelijk kan worden gesteld voor eventuele rechtsvorderingen die derden (bijvoorbeeld een cnbetaalde schuldeiser) in die periode instellen.

Vierde besluit:

Op de laatste blz. van LIA B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

iifehoucle

aan het

Belgisch

Staatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

r7t

t

: De vergadering besluit dat het resterend actief voor zover er enig actief is, wordt verdeeld en teruggenomen door de enige vennoot waarvan kwijting met dien verstande dat de enige vennoot ' verklaart definitief en onherroepelijk af te zien van al zijn eventuele vorderingen ten aanzien van de vennootschap "DOKTER DE CONINCK TOM HUISARTS" en tevens de kosten der ontbinding/verefffening voor zijn rekening neemt indien deze kosten nog niet vereffend zijn ten aanzien van de instrumenterende notaris

Vijfde besluit:

De vergadering neemt kennis van het ontslag van de zaakvoerder en verleent kwijting voor de uitoefening van het mandaat.

Zesde besluit:

De vergadering stelt vast dat de Vereffening is afgesloten en dat de vennootschap «DOKTER DE CONINCK TOM HUISARTS»,heeft opgehouden te bestaan, onder voorbehoud van het passief voortbestaan van de vennootschap gedurende vijf jaar.

De vergadering besluit dat de boeken en bescheiden gedurende tenminste vijf jaar zullen bewaard blijven bij de Heer DE CON1NCK Tom, voornoemd, op zijn adres, die tevens het nodige zal doen voor de schrapping van de inschrijving van de vennootschap in de kruispuntbank van ondernemingen.

Zevende besluit:

De vergadering geeft volmacht aan de Meer DE CON1NCK Tom, voornoemd, om aile administratieve formaliteiten te vervullen die noodzakelijk zouden zijn ten gevolge van de sluiting van de vereffening

en oni .

het vereffeningssaido, voor zover er én is, aan de aandeelhouders uit te keren; de eventueel op de dag van de akte niet gekende schuldvorderingen te innen; alle formaliteiten te vervullen bij de financiële instellingen en aile

bankverrichtingen met &trekking tot de vennootschap te regelen.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de Heer Jean-Pierre G1OT, kantoorhoudende te 9820 Merelbeke, Hundelgemsesteenweg 19, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van administratieve formaliteiten bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, Ondernemingsloket en Sociale Verzekeringsfondsen te verzekeren; dit alles tot schriftelijke herroeping.

Voor eensluidend ontledend afschrift

Notaris Dirk Delbaere

Tegelijk hiermede neergelegd: - expeditie proces-verbaal dd. 30/09/2014

- verslag van het bestuursorgaan

- verslag van de bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van j4ijj..f. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

07/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 26.09.2013, NGL 28.10.2013 13651-0540-008
13/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 27.09.2012, NGL 31.10.2012 12633-0574-007
07/04/2011
ÿþ" ;.+~::

ti

Itedg

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 2.1

Luik

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : nîe ~ G ó . 3 AO

Benaming : DOKTER DE CONINCK TOM HUISARTS

(voluit)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vaartstraat 15 bus 101

9270 Laarne (Kalken)

Onderwerp akte :Oprichting iE

Er blijkt uit een akte vrieden voor notaris GHEERAERT Christof te Gent, Drongen, op 24/03/2011

i (ter registratie neergelegd) dat de heer DE CONINCK Tom, geboren te Kortrijk op 06/04/1982,!! ongehuwd, identiteitskaart nummer 590-6079194-36, rijksregister nummer 82.04,06-211.01,!! wonende te 9270 Laarne, Kalken, Vaartstraat 15 bus 101, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte, aansprakelijkheid heeft opgericht met de;' volgende kenmerken :

ii NAAM : DOKTER DE CONINCK TOM HUISARTS.

ZETEL : 9270 Laarne, Kalken, Vaartstraat 15 bus 101.

DOEL : De vennootschap heeft tot doel :

- De uitoefening van de volledige beroepsactiviteiten van de huisarts door de artsen-vennoten, in naam en voor rekening van de vennootschap volgens de deontologie zoals bepaald door;! de raad van de Orde van Geneesheren.

- Het beheer en het ter beschikking stellen aan de geneesheren van de volledige materiële!! infrastructuur , zowel de technische , administratieve als financiële organisatie die nodig of!! nuttig zijn om de uitoefening van voornoemde praktijk waar te maken en om zich teii documenteren of bij te scholen ten einde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening`; mogelijk te maken.

- De mogelijkheden scheppen om de huisarts toe te laten zich verder te bekwamen in hun;; discipline en aan de spits van de evolutie te blijven. De vennootschap mag met andere: artsen of derden geen overeenkomsten afsluiten die voor een arts verboden zijn.

De vennootschap kan fusioneren met andere vennootschappen met hetzelfde doel of!! beroepsactiviteit evenwel onder de voorafgaande goedkeuring van de Provinciale Raad van de Orde;; ii van Geneesheren waaronder de vennootschap ressorteert. Enkel zolang er slechts één vennoot die aile aandelen bezit, zal de vennootschap als bijkomstig doel in het algemeen alle roerende ofi ii onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks verband met haar doel of die van die aard; ii zouden zijn dat zij het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken of bevorderen, zoals daar:; onder andere zijn : het onderhouden de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze;; ;i goederen. Zij zal zich verder beperken tot het beheer van haar vermogen en stelt hiertoe alle;l is gebruikelijke handelingen. Een en ander geschiedt evenwel onder uitdrukkelijke voorwaarde dat zei( het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate en op geen enkel;; ogenblik aanleiding geeft tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen in; 'verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen. In geen;; geval mogen de activiteiten van de vennootschap leiden tot een inbreuk op de regelen van dei! medische deontologie.

:i DUUR : De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

KAPITAAL : Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro:i (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, op naam, zonder aanduiding van(; nominale waarde. AI deze aandelen hebben stemrecht. Voormeld bedrag werd volledig volstort opis een bijzondere rekening bij de naamloze vennootschap "Fintro", op naam van de burgerlijke;;

*iiosaag" NV

GRIFFIE REGH I tESHIVt\ VAN KOOPHANDEL

2 8. 03. 2011 DENDFGRMONDE

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mal 2.1

vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOKTER DE CONINCK TOM HUISARTS".

BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die vennoot moeten zijn. Het mandaat van zaakvoerder(s) is bezoldigd. De bezoldiging wordt vastgesteld door de algemene vergadering. Kosten gemaakt door de zaakvoerder(s) in dienst van de vennootschap, zullen door deze laatste worden terugbetaald op vertoon van een door de zaakvoerder(s) voor echt verklaarde staat. De heer De Coninck Tom, voornoemd, wordt aangesteld tot statutair zaakvoerder en zijn mandaat is beperkt in de tijd, met name voor de duur van zijn medische activiteiten. De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

ALGEMENE VERGADERING : De jaarvergadering van de vennoten moet ieder jaar worden gehouden op de laatste donderdag van de maand september te 18 uur.

BOEKJAAR : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 april en eindigt op 31 maart van het daaropvolgend jaar.

WINSTVERDELING  RESERVE : Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle kosten, de sociale kosten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de netto-winst van de vennootschap. Van deze winst wordt jaarlijks een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming ' houdt op wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bereikt. Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die op voorstel van de zaakvoerder de bestemming ervan bepaalt.

OVERGANGSBEPALINGEN : Het eerste boekjaar van de vennootschap gaat in op heden en eindigt op 31 maart 2012. De eerste jaarvergadering wordt in het jaar 2012 gehouden.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Christof Gheeraert,

Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift en volmacht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staats blad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DOKTER DE CONINCK TOM HUISARTS

Adresse
VAARTSTRAAT 15, BUS 101 9270 KALKEN

Code postal : 9270
Localité : Kalken
Commune : LAARNE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande