DOKTER FR. CUIGNIEZ - MEDISCHE BEELDVORMING

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER FR. CUIGNIEZ - MEDISCHE BEELDVORMING
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.977.602

Publication

29/11/2013
ÿþi

" 13179332*

i

mod1i1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

i 9 NOV. 2013

RECHTE; ~Jp,~^

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr: ©S i 4 q1-1 c0,

Benaming (voluit) : Dokter Fr. Cuigniez - Medische Beeldvorming (verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Groot-Brittanniëlaan 26

9000 Gent t'

Onderwerp akte :OPRICHTING

blijkt uit een akte verleden voor Meester Pierre Moulin, geassocieerd notaris, te Destelbergen, op veertien novemberij

tweeduizend dertien, dat een burgerlijke vennootschap met rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte:

aansprakelijkheid werd opgericht als volgt :

Naam : Dokter Fr. Guigniez - Medische Beeldvorming

Zetel : 9000 Gent, Graat Brittanniëlaan 26

Duur; Onbepaald:

Vennoot : De Meer Cuinniez Francis Julien Gérard, wonend te 9000 Gent, Groot-Brittanniëlaan 26.

inschrijving op het kapitaal.

De comparant verklaart en erkent:

1. dat het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) volledig geplaatst is, op de;i hierna omschreven wijze; het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde.

2. dat het volstort is ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 f), waarbij op ieder van de aandelen

tenminste één/vijfde gestort is.

Inbreng in geld:

Dokter GUIGNIEZ Francis, voornoemd, verklaart inbreng te doen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR),:

waarvoor hem honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde toegekend worden, wat door voornoemde

lnbrenger aanvaard wordt, r.

Het werd volstort ten bedrage van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR), welk bedrag met gelden: voortkomende uit het aemeenschappeliik huweliiksvermogen via overschrijving gedeponeerd werd op een bijzondere rekening onder nummer 13E79 7310 3545 9333 bij KBC BANK geopend ten name van de besloten vennootschap met: beperkte aansprakelijkheid in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 12 november 2013, zoals blijkt uit het bewijs van deponering,.dat mij is overhandigd.

Over die rekening kan alleen worden beschikt nadat ondergetekende notaris aan genoemde bankinstelling de neerlegging;; ij van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel, heeft gemeld.

Kapitaal :

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één honderd zesentachtigste (11186ste),; van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vennoot of vennoten zijn niet aansprakelijk, noch hoofdelijk verantwoordelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. In dat verband beperkt hun financiële aansprakelijkheid zich tot de algehele volstorting van de onderschreven aandelen.

Professioneel blijft de arts-vennoot onbeperkt aansprakelijk.

De arts dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens;: gewaarborgd te zijn.

De arts die een patiënt behandelt, zal bijgevolg tegenover deze laatste, als arts, persoonlijk aansprakelijk blijven.

De verdeling der aandelen in de vennootschap mag niet beletten dat elke arts vennoot een normale vergoeding krijgt voor: het als bedrijfsleider gepresteerde werk.

Rekening houdend met de professionele autonomie van cie arts dienen alle artsen vennoten over de volledige;; diagnostische en therapeutische vrijheid te beschikken; hun taak dient derhalve als leidinggevend beschouwd te worden.

Elke vennoot dient de andere vennoten in te lichten over elke opgelopen disciplinaire, correctionele of administratieve=; veroordelingen met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening.

Een arts aan wie door een wettelijke instantie een verbod is opgelegd om de geneeskunde uit te oefenen, ontvangt geen:= inkomsten verbonden aan de uitoefening. De geschorste arts moet bovendien maatregelen treffen om de continuiteit van de zorgen te verzekeren. Daartoe kan de arts zich tijdens de periode van het verbond laten vervangen door één of meerdere: artsen met dezelfde wettelijke kwalificatie.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De maatregelen dienen vooraf schriftelijk te worden medegedeeld aan de bevoegdemprovinciale Raad, dWie ze goedkeurt of aanpassingen ervan oplegt.

Het verbod de geneeskunde uit te oefenen, ontslaat de geschorste arts er niet van de nodige maatregelen te nemen om de continuiteit van de verzorging te verzekeren voor de patiënten die in behandeling zijn op het ogenblik dat voornoemde sanctie in werking treedt.

De getroffen schikkingen moeten meegedeeld worden aan de provinciale Raad waarbij deze arts is ingeschreven

De aandelen zijn op naam.

De aandelen zijn ten opzichte van de vennootschap ondeelbaar en onsplitsbaar. De uitoefening van de rechten verbonden aan aandeien in onverdeelde of in naakte eigendom en vruchtgebruik gesplitste eigendom wordt geschorst tot overdracht van deze aandelen in volle eigendom aan een persoon die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden.

Worden enkel als vennoot aanvaard, hetzij ingevolge kapitaalverhoging, hetzij ingevolge overdracht bij leven of ten gevolge van overlijden, radiologen of artsen van een aanverwante discipline ingeschreven in de orde der geneesheren van België en die in de vennootschap hun volledige medische activiteit uitoefenen en met eenparigheid van stemmen door de bestaande vennoten worden aanvaard. Het relatieve aandelenbezit der vennoten dient zich te verhouden als hun respectieve activiteit in de vennootschap.

De vrije artsenkeuze, de diagnostische en therapeutische vrijheid, evenals het respecteren van het beroepsgeheim worden door de vennootschap en de vennoten gewaarborgd. Het medisch geheim kan slechts worden gedeeld voor zover de zorgverlening dit vergt.

Eren arts aan wie door een wettelijke instantie een verbod is opgelegd om de geneeskunde uit te oefenen, ontvangt geen inkomsten verbonden aan de uitoefening. De geschorste arts moet bovendien maatregelen treffen om de continuiteit van de zorgen te verzekeren. Daartoe kan de arts zich tijdens de periode van het verbond laten vervangen door één of meerdere artsen met dezelfde wettelijke kwalificatie.

De maatregelen dienen vooraf schriftelijk te worden medegedeeld aan de bevoegde provinciale Raad, die ze goedkeurt of aanpassingen ervan oplegt.

De beroepsbeoefenaars die deel uitmaken van de vennootschap moeten de regels van de behoorlijke beroepsuitoefening naleven.

De professionele aansprakelijkheid van elke arts-vennoot is onbeperkt. De arts-vennoot blijft onbeperkt aansprakelijk voor eventuele beroepsfouten. De arts die een patiënt behandelt zal bijgevolg ten overstaan van deze laatste, als arts persoonlijk aansprakelijk blijven. De arts dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn.

ee overdracht van aandelen onder de levenden

Aandelen mogen slechts worden overgedragen aan een arts, ingeschreven op de Lijst van de provinciale Raad van de Orde der Geneesheren, die in het kader van de vennootschap de geneeskunde zef uitoefenen, en die door de bestaande vennoten met eenparigheid van stemmen is aanvaard. Het aandelenbezit van de vennoten dient zich daarenboven steeds te verhouden als hun respectieve activiteit in de vennootschap.

De overganq van aandelen wegens overlijden

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt.

De aandelen van een vennoot mogen echter op straffe van nietigheid niet overgaan wegens overlijden dan aan een andere arts, die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden, en dit na voorafgaandelijke goedkeuring door de Orde der Geneesheren.

Zolang de aandelen niet werden overgedragen aan een andere arts, die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden, kan het doel van de vennootschap niet meer verwezenlijkt worden, en blijft haar bedrijvigheid beperkt tot het beheer en het in stand houden van de goederen van de vennootschap.

De erfgenamen, legatarissen en/of rechthebbenden die de vereiste hoedanigheid bezitten, kunnen van rechtswege vennoot worden. Diegenen die de vereiste hoedanigheid niet bezitten, hebben recht op de waarde van de naar hen overgegane aandelen. Deze waarde wordt vastgesteld op de wijze zoals hierna bepaald.

Indien geen enkele erfgenaam, legataris en/of rechthebbende de vereiste hoedanigheid bezit, wordt tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot de aflevering van de legaten met betrekking tot deze aandelen, de eraan verbonden rechten geschorst totdat één enkel persoon die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden, ten opzichte van de vennootschap als eigenaar van de aandelen wordt aangewezen.

Wanneer deze erfgenamen, legatarissen en/of rechthebbenden over de onverdeelde aandelen wensen te beschikken en deze bijgevolg overdragen aan een derde-arts, die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden, dienen zij de regels van net Burgerlijk Wetbaekiinzake de mede-eigendom in acht te nemen.

Waardebepaling van aandelen bil overdracht onder levenden of overgang weeen overlijden

De waarde van de aandelen, ingeval deze moeten worden overgedragen zoals hierboven bepaald, is de werkelijke waarde op de dag van de overdracht.

De waarde van de aandelen wordt vastgesteld rekening houdend met de reserves en eventuele waardeverhogingen, de gebeurlijke verliezen en waardeverminderingen, alsook alle andere elementen die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden.

Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen zal de waarde worden vastgesteld door een in gemeen akkoord aangestelde deskundige of door twee deskundigen waarvan één door elke partij te benoemen.

E3ij ontstentenis van effectieve aanstelling of bij gebrek aan overeenstemming tussen beide deskundigen zal worden beslist door een deskundige, aangeduid op verzoek van de meest gerede partij door de Voorzitter van de bevoegde rechtbank.

Tegen diens beslissing staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen de drie maanden na de dag waarop de waarde op de hierboven bepaalde wijze definitief zal zijn vastgesteld.

De uitbetaling moet geschieden in ten hoogste vijf jaar bij jaarlijkse schijven van minstens één/vijfde van de totale som, mits een netto-intrest gelijk aan deze van de Europese Centrale Bank voor basisfinancieringen, verhoogd met anderhalve (1,5) procentpunt, waarbij de periode van vijf jaar begint te lopen vanaf de postdatum van het aangetekend schrijven van aanvraag tot afkoop.

f3oekjaar :

Het boekjaar begint op één juli van elk jaar en eindigt op dertig juni van elk daaropvolgend jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en

nee Najionale Bankyen Selgiëw _ _ ____ .............. __ _ '

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

ir;, Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

mod 11.1

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging ïèidid ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van Vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van ; Vennootschappen.

Reserves  winstverdeling  vereffening

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, alle algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap van de nettowinst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, tot dat zij één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt (artikel 319. van het Wetboek van Vennootschappen).

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet op de statuten niet mogen uitgekeerd worden. Onder netto-actief moet worden verstaan : het totaal bedrag van de activa zoals blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en de schulden.

Het saldo van de nettowinst zal aangewend worden :

1) Voor het aanleggen van een reserve die moet toelaten het hoofd te bieden aan de uitgaven wegens aanschaf van de nodige middelen voor een optimale beoefening van de geneeskunde en om de vennootschap in te dekken tegen onvoorziene risico's; Een reserve kan enkel worden aangelegd met eenparig akkoord van de arts-vennoten tenzij de provinciale raad van geneesheren een andere meerderheid aanvaardt; de omvang van de reserve moet overeenstemmen met het doel van de vennootschap en mag geen speculatiedoeleinden verdoezelen noch de belangen van bepaalde vennoten in gevaar brengen.

2) Voor het uitkeren van een redelijk dividend.

De vennootschap wordt niet ontbonden door de ontzetting, het kennelijk onvermogen of de dood van een vennoot.

Bij de ontbinding van de vennootschap, om gelijk welke reden, zal de algemene vergadering de vereffenaars benoemen en hun bevoegdheden bepalen. Indien de vereffenaar geen arts is, zal een beroep gedaan worden op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

Zij zal ze in het bijzonder volmacht mogen geven om het maatschappelijk vermogen in een andere vennootschap in te brengen tegen aandelen.

Na betaling van de schulden en lasten van de vennootschap zullen met het saldo van het maatschappelijk vermogen, in de eerste plaats de aandelen a pari van hun afbetaling, terugbetaald worden.

Indien niet alle aandelen in dezelfde verhouding zijn afbetaald, moeten de vereffenaars, alvorens tot de in het voorgaande lid voorziene verdeling overgaan, rekening houden met die verschillen en het evenwicht herstellen door alle aandelen op gelijke voet te plaatsen, hetzij door een aanvullende storting op te vragen betreffende de titels die in mindere mate werden afbetaald, hetzij door een voorafgaande terugbetaling in speciën betreffende de titels die in meerdere mate werden afbetaald.

Het overschot wordt in gelijke delen verdeeld " onder al de maatschappelijke aandelen. - "

Bij ontbinding van de vennootschap zal een beroep worden gedaan op artsen voor de afhandeling van zaken die

betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

ledere wijziging aan onderhavige statuten zowel wat betreft doel, welke uitbreiding, of stopzetting dient voorafgaand te

worden meegedeeld aan de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

Elke arts-vennoot is verder onderworpen aan al de regels van de Code van Geneeskundige Plichtenleer opgesteld door

de Nationale Raad van de Orde der Geneesheren.

Zo er meerdere artsen-vennoten zijn, moet een intern reglement worden opgesteld. Dit intern reglement zal in

voorkomend geval vooraf worden voorgelegd aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

De honoraria worden voor rekening van de vennootschap geïnd.

Deze bepalingen maken integraal deel uit van deze statuten.

Elke vennoot moet de andere vennoten inlichten over elke opgelopen disciplinaire, correctionele of administratieve

veroordeling met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening.

Een arts aan wie door een wettelijke instantie een verbod is opgelegd om de geneeskunde uit te oefenen, ontvangt geen

inkomsten verbonden aan de uitoefening. De geschorste arts moet bovendien maatregelen treffen om de continuiteit van de

zorgen te verzekeren. Daartoe kan de arts zich tijdens de periode van het verbond laten vervangen door één of meerdere

artsen met dezelfde wettelijke kwalificatie.

De maatregelen dienen vooraf schriftelijk te worden medegedeeld aan de bevoegde provinciale Raad, die ze goedkeurt of

aanpassingen ervan oplegt.

Bestuur :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), die vennoot moeten zijn. Indien de vennootschap

slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van diens medische activiteit. Indien er meerdere vennoten zijn

wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot zes (6) jaar, eventueel hernieuwbaar.

Het mandaat van zaakvoerder wordt al dan niet bezoldigd uitgeoefend en de hoegrootheid van de eventuele bezoldiging

zal desgevallend door de jaarvergadering worden vastgesteld.

Een zaakvoerder kan nochtans ontslag nemen.

Het aantal zaakvoerders kan worden verhoogd bij gewone beslissing van de algemene vergadering, die de vormen niet

moet eerbiedigen voorgeschreven voor de wijziging van de statuten, tenzij een statutair zaakvoerder wordt aangesteld.

De zaakvoerders zijn ieder bevoegd om alle handelingen van extern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet, de

statuten en de medische deontologie alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van

taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerders kunnen lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor

niet medische handelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun

verleend volmacht

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in

rechte ais eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde

vertegenwoordiger.

Tegenstrijdig Belang

r.--e Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ' Naam en handtekening

~

mod 11.1

"

Is er slechts één zaakvoerder en heeft deze be een verrichting tegenstrijdig belang met de vennootschap, dan moet hij de

vennoten daarvan op de hoogte brengen en mag de verrichting slechts door een lasthebber ad hoc voor rekening van de

vennootschap worden gedaan.

1s de enige zaakvoerder ook enige vennoot, dan kan hij de verrichting doen, doch moet hij hiervoor bijzonder verslag

uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Zijn er verscheidene zaakvoerders en heeft één van hen bij een verrichting tegenstrijdig belang met de vennootschap dan

moet hij de andere zaakvoerders daarvan op de hoogte brengen en zijn verklaring doen opnemen in de notulen van de

vergadering. Hij mag aan de behandeling van dat punt niet deelnemen.

Doel :

De vennootschap heeft tot doel:

1. De uitoefening en bevordering van de geneeskunde, meer bepaald radiologie,

2. het beheren van radiologiepraktijken, dit in de meest uitgebreide zin van het woord;

3. het onderzoeken en ontwikkelen van medische beeldvorming, dit eveneens in de meest uitgebreide zin van het woord;

en dit door de arts-vennoot of door artsen ingeschreven op de Lijst van de Orde der Geneesheren die in het kader van de vennootschap hun volledige medische activiteit uitoefenen of zullen uitoefenen en die voldoen aan de voorwaarden om vennoot te worden, met dien verstande dat alle medische activiteiten in gemeenschap warden gebracht en alle daar uit voortvloeiende honoraria geïnd worden door en voor rekening van de vennootschap en de arts-vennoot een normale vergoeding zal ontvangen van de vennootschap, rekening houdende met de regels van de medische plichtenieer, onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap.

Zij zal onder meer de vrijheid van artskeuze, diagnose en therapie, alsmede het beroepsgeheim doen respecteren en de noodzakelijke maatregelen treffen om commerciële exploitatie te weren;

2. Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit.

De aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van de arts-vennoot;

3. Het scheppen van de mogelijkheden om de arts-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in vaarmelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken;

4. Het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake algemene geneeskunde en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen;

5. De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren;

' BIJKOMSTIG" DOEL " '

De vennootschap kan, doch uitsluitend als bijkomstig doel, beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar

middelen investeren; het beheer uitoefenen over alle roerende en onroerende goederen die haar toebehoren, onder de

uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op

geen enkel ogenblik aanleiding geeft tot het ontwikkelen van een commerciële activiteit ook.

Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen.

Het op bijkomstige wijze beleggen van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen..

Jaarvergadering

De jaarvergadering zal elk jaar gehouden worden op de derde maandag van de maand december om achttien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 24 van deze

statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen véér de datum van de

jaàrvergadering worden verstuurd.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens ars het belang

van de vennootschap dit vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en

moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal

vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere

plaats in de oproepingsbrief meegedeeld.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan volmacht geven aan een andere vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Iedere gevolmachtigde kan maximaal over één volmacht beschikken.

De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in art. 1322

al. 2 B.W.) en dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel

2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda

en de eigenhandig geschreven woorden «aanvaard» of «verworpen», gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend

aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Eerste maatschappelijk boekjaar en eerste jaarvergadering

Het eerste maatschappelijk boekjaar zal beginnen te lopen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie van de

bevoegde rechtbank van koophandel en eindigen op dertig juni tweeduizend en vijftien.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in tweeduizend en vijftien.

Benoemingen

Wordt benoemd als niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap voor de duur van zijn medische activiteiten (Onder

opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap):

De Heer Cuioniez, Francis Julien Gérard, geboren (Rijksregister nummer : 55.06.09-021.33], wonend te 9000 Gent,

Groot-Brittanniëlaan 26.

Dit mandaat wordt bezoldigd uitgeoefend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staats blad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

Bekrachtiging

Onder opschortende voorwaarde van uitvoering van de door het wetboek van vennootschappen voorgeschreven openbaarmaking, bekrachtigt de vennootschap de rechtshandelingen door de oprichters verricht voor de vennootschap tussen huidige akte en de voormelde openbaarmaking.

Ondergetekende notaris heeft de comparant gewezen op de rechtsgevolgen van handelingen aangegaan na huidige akte en vágr de neerlegging van huidige akte op de bevoegde rechtbank van koophandel. Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap In oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen uitdrukkelijk overneemt.

De vennootschap neemt overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, met ingang van de dag waarop zij de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, alle verbintenissen en activiteiten over die in naam van de vennootschap in oprichting door de oprichter werden aangegaan vanaf 01 augustus 2013.

VOLMACHT

De comparant en de aldus benoemde zaakvoerder stelt, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij één of meer erkende ondernemingsloketten en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de BTW te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name: MVP ACCOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 9240 Zele, Nachtegaalstraat 8, (rechtspersonenregister Dendermonde, ondernemingsnummer BE0869.454.946); evenals haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

Als vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dokter Fr, Cuigniez Medische Beeldvorming", verbindt dokter CUIGNIEZ, Francis, voornoemd, er zich uitdrukkelijk toe de gedragsregels van de code van de medische plichtenleer strikt na te leven.

De vennootschap die de verschuldigde honoraria rechtstreeks ontvangt, zal de arts-vennoten een normale vergoeding uitkeren in verhouding tot zijn geleverde prestaties.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Tegelijk hiermede neergelegd:

expeditie akte oprichting Pierre Moulin

Notaris

Voor- behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du-Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DOKTER FR. CUIGNIEZ - MEDISCHE BEELDVORMING

Adresse
GROOT-BRITTANNIELAAN 26 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande