DOKTER KAREN VAN LANDEGHEM, PSYCHIATER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER KAREN VAN LANDEGHEM, PSYCHIATER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.805.126

Publication

30/07/2013
ÿþMotl 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

C+r~ihÏ i~ â'L fi1- 1 f íw.ANK VAN tçOpeirlAivuEl.,

1 g JULI 2013

DENDgIRM ONDE

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit)

Rechtsvorm :

Zetel

53Ç 2(5s,ÀeÇ

DOKTER KAREN VAN LANDEGHEM, PSYCHIATER

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid t, Sweigers-Zuid 3 te 9140 Temse

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Meester Bernard Denys, notaris ter verblijfplaats Avelgem, notaris zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notaris Bernard Denys" met zetel te Avelgem, Oudenaardsesteenweg i41 (RPR 0874.747.285) de twee juli twee duizend dertien, blijkt dat:

Mevrouw VAN LANDEGHEM KAREN, geboren te Bornem de één juni negentien honderd tachtig? echtgenote van Heer Nick Lanneau, wonende te Temse, Sweigers-Zuid 1 bus B. een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "DOKTER KAREN VAN LANDEGHEM, PSYCHIATER", met zetel te 9140 Temse, Sweigers-Zuid 3.

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt: "DOKTER KAREN VAN LANDEGHEM, PSYCHIATER".

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Temse, Sweigers-Zuid 3.

De vennootschap heeft tot doel:

1. Het uitoefenen in haar naam en voor haar rekening van de geneeskunde en meer bepaald van de

psychiatrie, en dit door haar medische organen die wettelijk bevoegd zijn om de geneeskunde in België uit te oefenen en die ingeschreven zijn op de ledenlijst van de Orde van Geneesheren, en die overeenkomen om de totaliteit van hun medische activiteit in te brengen in de vennootschap, en dit in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtneming van de regels van de medische deontologie.

De activiteit betreft de inning en de betaling van een vergoeding in functie van de prestaties geleverd voor rekening van de vennootschap.

2. Het ter beschikking stellen van aile nodige middelen aan de arts-vennoot.

3. Het organiseren van algemene diensten en van een medisch secretariaat in het bijzonder, welke nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van bovengenoemde activiteiten.

4. Het aankopen, huren of leasen en het invoeren van alle medisch materiaal en bijhorende installaties voor de voormelde activiteiten.

5. Bij gelegenheid het onderrichten en het geven van cursussen in medische zaken, het schrijven en uitgeven van medische artikels en werken, het optreden als stagemeester.

Voor zover haar civiele aard of haar exclusieve medische doelstellingen er niet door worden gewijzigd, mag de vennootschap alle roerende of onroerende handelingen stellen die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen vergemakkelijken. Middels het voorafgaandelijke akkoord van de betrokken Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren mag de vennootschap deelnemen in de activiteiten van: andere vennootschappen met een zelfde of een gelijkaardig doel, en dit door middel van inbreng, fusie of op eender welke wijze ook, De vennootschap garandeert aan elke arts-vennoot dat hij zijn beroep volledig onafhankelijk zal kunnen uitoefenen met inachtneming van de regels inzake medische geheimhouding,? diagnostische en therapeutische vrijheid en de vrije keuze van de patiënt.

Elke vorm van commercialisering van de geneeskunde, van directe of indirecte collusie, dichotomie en overconsumptie is uitgesloten.

De professionele aansprakelijkheid van elke arts-vennoot is onbeperkt. Deze dient zodanig verzekerd te worden dat een herstel van eventueel veroorzaakte schade mogelijk is.

Daarnaast mag de vennootschap, doch uitsluitend als bijkomstig doel, investeren in roerende en onroerende goederen, zonder echter de civiele aard van de vennootschap in het gedrang te brengen, en dit onder de volgende cumulatieve voorwaarden:

r Deze operaties mogen in geen geval de civiele aard van de vennootschap in,het gedrang brengen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekenIng.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Niets mag op enigerlei wijze leiden tot de ontwikkeling van eender welke commerciële activiteit

- De investeringsmodaliteiten moeten voorafgaandelijk worden goedgekeurd door de vennoten met unanimiteit van de stemmen.

De vennootschap is opgericht op twee juli twee duizend dertien voor onbepaalde duur.

Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op achttien duizend zes honderd euro nul cent (18.600,00¬ ).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd zes en tachtig (186) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderd zes en tachtigste (1/186ste) van het maatschappelijk kapitaal.

De aandelen zijn op naam. Ze vermelden een volgnummer.

Behoudens hetgeen bepaald is in titel VIII van de statuten ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt, zijn de hiernavolgende bepalingen van toepassing op de algemene vergadering.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni om achttien uur.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de laatste vrijdag van de maand juni twee duizend vijftien. leder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de laatste vrijdag van de maand juni om achttien uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Bovendien moet(en) de zaakvoerder(s) een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. ln dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten en aan de commissarissen.

Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

§ 1. Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke, medisch deontologische en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

Indien de vennootschap maar één vennoot telt, dan kan deze de bevoegdheden die aan de algemene vergadering zijn toegekend alleen uitoefenen.

Elke vennoot kan aan ieder andere vennoot, mits naleving van de door de medische deontologie en onderhavige statuten opgelegde voorwaarden, door alle middelen van overdracht, een schriftelijke volmacht geven om zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering en daar in zijn plaats te stemmen.

§ 2. Alle algemene vergaderingen mogen alléén beslissen over de voorstellen die zijn opgenomen in de agenda, behalve als alle personen die moeten worden opgeroepen, aanwezig of vertegenwoordigd zijn en, in het laatste geval, op voorwaarde dat de volmachten dit uitdrukkelijk vermelden.

§ 3. Behalve in de door de wet, de medische deontologie en de statuten bepaalde gevallen, kan de algemene vergadering beslissen welke ook de vertegenwoordigde fractie van het kapitaal mag zijn en bij absolute meerderheid van stemmen.

§ 4. In geval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel tussen vruchtgebruiker en blote eige-naar(s), worden de eraan verbonden stemrechten geschorst tot overdracht van deze aandelen in volle eigendom aan één enkel persoon die voldoet aan de voorwaarden vennoot te worden.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen. Deze zaakvoerders dienen steeds arts te zijn en de regels van de behoorlijke beroepsuitoefening na te leven. Het mandaat van de zaakvoerder-vennoot is beperkt in tijd, namelijk voor de duur van diens medische activiteiten.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig zijn of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, niet uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De algemene vergadering en de zaakvoerder hebben het recht om derden te belasten met specifieke niet medische opdrachten. Ieder mandaat moet speciaal en van tijdelijke aard (herroepbaar) zijn, dit zal in principe onbezoldigd zijn. Indien aan zaakvoerders en/of commissarissen vergoedingen worden toegekend, zullen deze vergoedingen als last gelden voor de vennootschap en van de bruto winst worden afgerekend, net zoals de andere werkingskosten, om het netto-belastbaar resultaat te bepalen.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op één en dertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de stukken en wordt afgesloten op één en dertig december twee duizend veertien.

)1.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van aile aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het nettoactief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het nettoactief ten gevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het nettoactief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 214 van het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze be-»voegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten dient een beroep worden gedaan op geneesheren.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden vol-+gestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door vooraf-'gaandelijke betalingen te doen.

BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VEN-NOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT. Aile bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

Een natuurlijk persoon kan de enige vennoot zijn en blijft beperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. Hij kan de enige vennoot zijn van meerdere besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid. Hij verliest evenwel het voordeel van de beperkte aansprakelijkheid voor de tweede en volgende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, behalve wanneer de aandelen in zulke vennootschap wegens overlijden aan hem zijn overgegaan.

Deze natuurlijke persoon zal niet langer geacht worden hoofdelijk borg te staan voor de verbintenissen van de in het vorige lid bedoelde vennootschappen, zodra een nieuwe vennoot erin wordt opgenomen of zodra de ontbinding ervan wordt bekendgemaakt.

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige ven-moot van rechtswege alle rech-lten en verplichtingen van een zaakvoerder. Enkel de enige vennoot kan tot zaakvoerder benoemd worden.

Artikel 40: Algemene vergadering.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot, worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor de bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

Benoeming van zaakvoerder(s)

De oprichter heeft beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor de duur van diens

medische activiteiten, de enige vennoot, te weten:

- mevrouw Van Landeghem Karen, voornoemd.

Haar mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Bekrachtiging handelingen gesteld in naam van de vennootschap in oprichting

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen - alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap en dit voor de periode van één maart twee duizend dertien tot op heden.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de oprichtingsakte afgeleverd voor registratie teneinde de neerlegging te bekomen.

Bernard DENYS, notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 28.09.2015 15619-0300-010

Coordonnées
DOKTER KAREN VAN LANDEGHEM, PSYCHIATER

Adresse
SWEIGERS-ZUID 3 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande