DOKTER KRIS SIENAERT, HUISARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER KRIS SIENAERT, HUISARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.498.413

Publication

21/02/2013
ÿþMoa word na

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IImidini~wmi~~ii~r~n

1 031311*

Vo beha

aan

Belg Staat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsrtr : 0501.498.413

Benaming

(voluit) : DOKTER KRIS SIENAERT, HUISARTS

(verkort)

Rechtsvorm : Burgelijke Vennootschap onder de vorm van Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Edingsesteenweg 19, 9402 Ninove-Meerbeke, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi-inbreng

Wordt neergelegd ter griffie:

- Verslag van de zaakvoerder dd. 19 december 2012

- Notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 19 december 2012

- Verslag van de revisor dd. 14 december 2012

Joris De Saedeleer

Lasthebber

r-, r_

VAN l" ;OO PHÀK È. i

1 1 FES. 2013

DENDER~+~~~+~ ~

Grif¬ ie

04/12/2012
ÿþmod 11.1

yiî

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van delffiE RE-KOO~HANDEL H B K

2 3 NOV, 2012

DENDERMONDE

behc

aai

BeE; Staa

iu I

,111

" iaiss,ai<

Griffie

"

"

(verkort)

Rechtsvorm

Zetel

BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Edingsesteenweg 19

9402 NINOVE - MEERBEKE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 5cLA Li 9 $ 4.13

Benaming (vo(utt) : DOKTER KRIS SIENAERT, HUISARTS

Onderwerp akte :OPRICHTING

Er blijkt uit een akte, verleden voor Meester Daisy BRACKE, geassocieerd notaris bij de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Thierry Van Sinay & Daisy Bracke, geassocieerde notarissen", met zetel te 9402

Ninove - Meerbeke, Halsesteenweg 17 op twintig november tweeduizend en twaalf, neergelegd ter

"

publicatie, voor registratie, dat er een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met als naam "DOKTER KRIS SIENAERT, HUISARTS", met zetel te Ninove en met als eerste adres: 9402 Ninove-Meerbeke, Edingsesteenweg 19 door de heer Sienaert Kris, geboren te Ninove op drieëntwintig mei negentienhonderd drieënzeventig, ongehuwd, wonende te 9400 Ninove, Aalstersesteenweg 68. Het kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (E 18.550,00), verdeeld onder duizend (1.000) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één duizendste van het maatschappelijk kapitaal.

Het kapitaal van de vennootschap is volledig geplaatst en gestort door de comparant ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (E 12.400,-).

E De oprichter verklaart en erkent dat alle aandelen door hem werden onderschreven en gestort ten beloop van twee/derden, hetzij twaalfduizend vierhonderd euro (E 12.400) en dat bijgevolg deze I; som ter beschikking van de vennootschap werd gesteld.

Het bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (E 12.400) werd, overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE02 0688 ;:9608 7340, geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij Belfius, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op vierentwintig oktober tweeduizend en twaalf, dat mij is overhandigd om door mij te worden bewaard.

De heer Kris Sienaert dient nog een bedrag van zesduizend honderd vijftig euro (E 6.150,00,-) te storten.

Doel:

3.1. De vennootschap heeft tot doel in eigen naam en voor eigen rekening, de uitoefening van de geneeskunde door haar organen  geneesheren wettelijk bevoegd om de geneeskunde in België te kunnen uitoefenen, ingeschreven op de lijst van de orde van geneesheren en die in de vennootschap de geheelheid (of een deel) van hun geneeskundige activiteit inbrengen. Daarenboven kunnen de aandelen slechts worden overgedragen met eenparigheid van de stemmen, en dient het aandelenbezit van de vennoten zich in alle gevallen steeds te verhouden als hun respectieve activiteit in de vennootschap.

3.2. De vennootschap zal elke handeling kunnen stellen nodig of onontbeerlijk aan de

verwezenlijking van haar doel en meer in het bijzonder elke roerende of onroerende transactie m.b.t. de geneeskundige lokalen, de aankoop van geneeskundig en niet-geneeskundig materiaal, het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

verwerven van administratief personeel, of verzorgend personeel, die in het kader van de vennootschap dienen te werken,

3.3. Ze zal evenwel slechts handelingen kunnen stellen overeenkomstig de regels van de geneeskundige deontologie. In het bijzonder, waarborgt de vennootschap aan elke geneesheer-vennoot dat hij zijn beroep zal mogen uitoefenen in volledig onafhankelijk verband en overeenkomstig de regels die betrekking hebben op het geneeskundig beroepsgeheim, aan de vrijheid diagnose en therapeutische behandelingen voor te schrijven, en aan de vrije keuze van de patiënt. Elke vorm van commercialisatie van de geneeskunde, van rechtstreekse of onrechtstreekse collusie, van dichotomie en overconsumptie is verboden.

3.4. De vennootschap zal in het algemeen alle handelingen kunnen stellen die rechtstreeks betrekking hebben met de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, zonder evenwel de burgerlijke aard en de geneeskundige roeping ervan te wijzigen.

3.5. De beroepsverantwoordelijkheid van de geneesheer of de geneesheren-vennoot blijven onbeperkt.

3.6. Als accessorium zal de vennootschap als bijkomstig doel hebben het oprichten, het beheer en de valorisatie van een onroerend patrimonium, namelijk door de aankoop, verkoop, huur, verhuur en oprichting van gebouwen, dit alles in de ruimste zin van het woord, voorzover de burgerlijke aard noch de voornamelijk geneeskundige beroeping van de vennootschap aangetast wordt, en dat deze operatie in de lijn liggen van een beheer van "goed huisvader", en geen wederkerig en commercieel karakter hebben.

3.7. Indien er meerdere vennoten zijn, dient er een voorafgaandelijk akkoord tussen de vennoten opgemaakt te worden over het oprichten en het beleid van de gerealiseerde investeringen, en dient er unanimiteit van stemmen bekomen te worden. Dit akkoord dient schriftelijk meegedeeld te worden aan de provinciale Raad van de Orde der Geneesheren, hieromtrent bevoegd.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen, eventueel niet-geneesheren, benoemd door de algemene vergadering bij eenvoudige meerderheid. Hun opdracht is hernieuwbaar.

De opdracht van de zaakvoerder kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering.

Het mandaat van een zaakvoerder-vennoot is beperkt tot de duur van zijn medische beroepsactiviteit. Het mandaat van een zaakvoerder die geen geneesheer is, wordt vastgelegd voor een beperkte en bepaalde duur van maximaal tien jaar.

ln het geval van het openvallen van het bestuurdersmandaat door overlijden, ontslag of andere reden voorziet de Algemene Vergadering in zijn vervanging.

In geval van overlijden van de enige vennoot, en indien er onder de erfgenamen of legatarissen een geneesheer is ingeschreven op de lijst van de orde van geneesheren en die daarenboven voldoet aan alle voorwaarden zoals voorzien in artikel 8, kan deze laatste het mandaat van zaakvoerder uitoefenen.

De zaakvoerder beschikt over alle machten om in naam van de vennootschap te handelen.

Hij kan alle handelingen stellen noodzakelijk of nuttig voor de verwezenlijking van maatschappelijk doel van de vennootschap, met uitzondering van deze die deze statuten of de wet aan de algemene vergadering voorbehoud

De zaakvoerder zal zijn macht slechts kunnen delegeren aan een dokter in geneeskunde ingeschreven op de lijst van de orde der geneesheren van zodra het handelingen betreft die betrekking hebben met de uitoefening van de kunst te genezen.

De door de zaakvoerder gemachtigde niet-geneesheer zal geen enkele daad kunnen stellen van medische aard en zal er zich toe verbinden de geneeskundige deontologie te respecteren, en in het bijzonder het beroepsgeheim.

De zaakvoerder niet-geneesheer zal geen enkele handeling van geneeskundige aard kunnen stellen en zal zich ertoe verbinden de geneeskundige deontologie te respecteren, in bijzonder het beroepsgeheim.

Elke bestuurder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte hetzij als eiser hetzij als verweerder. Hij kan deze opdracht delegeren aan een bijzonder gevolmachtigde.

De lasthebber verbindt de vennootschap slechts binnen de grenzen van zijn mandaat.

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap niet verplicht is een of meer commissarissen te benoemen. De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ' Naam en handtekening

mod 17.7



De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen, op de derde vrijdag van de maand juni om negentien (19.00) uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde vennoot. Elke vennoot kan stemmen bij volmacht, door middel van een ondertekend en gedateerd formulier bevattend minstens: naam en voornaam (of desgevallend sociale benaming) van de vennoot, zijn domicilie of maatschappelijke zetel, het aantal aandelen waarvoor hij deelneemt en stemt, de agenda van de vergadering, de wijze van uitoefening van de stem (voor of tegen elk van de voorstellen) of de onthouding ervan en eventueel de geldigheidsduur van de volmacht. Elke vennoot kan slechts één volmacht uitoefenen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Behalve de gevallen voorzien door de wet, de geneeskundige plichtenleer of huidige statuten, kan de algemene vergadering op geldige wijze beraadslagen en besluiten ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen. Behalve de gevallen voorzien door de wet, de geneeskundige plichtenleer of huidige statuten, worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Het stemrecht van vennoten die de eisbare stortingen niet hebben verricht, wordt geschorst tot op het ogenblik van de storting.

Voor het geval waarin de vennootschap slechts één vennoot heeft, oefent deze alleen de bevoegdheden van de Algemene Vergadering uit. Hij kan deze niet delegeren.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. Ingeval van ontbinding zal, na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap, het overblijvend saldo over al de aandelen verdeeld worden, rekening houdend met de volstorting ervan.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

§1.- Eerste gewone algemene vergadering Eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot éénendertig december tweeduizend dertien, bijgevolg zal de eerste jaarvergadering worden gehouden in het jaar tweeduizend veertien.

§2.- Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de

comparanten op dit moment geen commissaris te benoemen.

§3 Zaakvoerder.

Voor de duur van zijn medische beroepsactiviteit, te rekenen vanaf heden wordt door de oprichter tot gewone zaakvoerder benoemd: Dokter Kris Sienaert, voornoemd, die bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die verklaart de hem verleende opdracht te aanvaarden.

De zaakvoerder zal maar zijn taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie.

§4 Overneming van verbintenissen.

De oprichter verklaart dat de vennootschap, met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van de Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van één januari tweeduizend en twaalf, en dat deze overname slechts uitwerking zal hebben vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte.

§5. Volmacht

Voor-

hehoud¢en

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r

Y

Voor- mod 11.1

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

y De zaakvoerder geeft volmacht aan de heer Joris De Saedeleer, boekhouder-fiscalist, te 9400 Ninove, Denderhoutembaan 64, of éénderwelke persoon door hem aangeduid, die de bevoegdheid verkrijgt om op te treden met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, ter uitvoering van de wettelijke en administratieve formaliteiten te vervullen bij de bevoegde diensten van het ondememingsloket, de griffies van de rechtbanken van het koninkrijk en bij alle administratieve overheden, waaronder alle belastingsadministraties, de BTW-administratie zijnde inbegrepen, ten gevolge van de door de vennootschap tot heden genomen beslissingen of toekomstige te nemen beslissingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

D. Bracke, geassocieerd notaris.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 28.08.2015, NGL 31.08.2015 15560-0592-012
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.08.2016, NGL 31.08.2016 16515-0329-012

Coordonnées
DOKTER KRIS SIENAERT, HUISARTS

Adresse
EDINGSESTEENWEG 19 9402 MEERBEKE

Code postal : 9402
Localité : Meerbeke
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande