DOKTER KRISTIAAN NOTTE, HUISARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER KRISTIAAN NOTTE, HUISARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.994.597

Publication

11/03/2014
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







V beh aa Be Sta; NEERGE-.é-EGD

OU UhI III Il lI Ilu

" 14060905>

2 7 FEB. 2814







fiBcler}ffieg- VA? t

xOOh'HAr.'1:+:=s.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : QS . %%4 _

Benaming

(voluit) : Dokter Kristiaan Notte, huisarts

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Akkerstraat 20 - 9060 Zelzate

(volledig adres)

Onderwerp akte : Rechtzetting

Verwijzende naar de oprichtingsakte, verleden voor meester Jean-Luc BUYSSE, notaris te Zetzate, op negenentwintig januari tweeduizend en veertien.

De rechtzetting betreft een foutieve datum in de neerlegging bij de Rechtbank van Koophandel Gent. Er werd een verkeerde datum van verlijden van de oprichtingsakte vermeld. De foutieve datum is negenentwintig december tweeduizend veertien en dit dient negenentwintig januari tweeduizend en veertien te zijn.

Notaris Jean-Luc BUYSSE.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

12/02/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

"NEERGELEGD

- 3 -02- 20111

RECHTSANK VAN NT KOOPHAND ' ~~r~--

Ondernemingsnr : fi gege

Benaming

(voluit) : Dokter Kristiaan Notte, huisarts

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Akkerstraat 20 - 9060 Zelzate

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte, verleden voor ons, meester Jean-Luc BUYSSE, notaris te Zelzate, op negenentwintig december tweeduizend en veertien, nog te registreren, blijkt dat:

1) De heer NOTIE, Kristiaan Germain, geboren te Waarschoot, op achttien oktober negentienhonderd vierenvijftig, nationaal nummer 54.10.18-133-46, identiteitskaart nummer 591-1994292-74, echtgenoot van mevrouw Rosette RAES, wonende te 9060 Zelzate, Akkerstraat 20

Gehuwd onder het stelsel van scheiding van goederen, blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Bart Sintobin, te Zelzate, op vijfentwintig maart negentienhonderd achtentachtig, niet gewijzigd tot op heden, zoals verklaard.

Een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op te richten onder de benaming "Dokter Kristiaan Natte, huisarts".

De verschijners verklaren dat het kapitaal volledig in geld onderschreven is en afbetaald in geld en wel als volgt

- door de heer Kristiaan Natte, ten belope'van twintigduizend euro nul cent (20.000,00 ¬ ) waarvoor hem; tweehonderd (200) aandelen worden toegekend.

De inschrijvers verklaren dat alle aandelen waarop zij inschreven volstort zijn. De vennootschap beschikt uit dien hoofde van heden af over een bedrag van twintigduizend euro nul cent (20.000,00 ¬ ).

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt TWINTIGDUIZEND EURO (¬ 20.000,00). Het is verdeeld in tweehonderd (200) aandelen zonder nominale waarde vertegenwoordigende elk één tweehonderdste van het maatschappelijk kapitaal.

De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening met nummer BE60 7370 4123 7470, bij de KBC Bank NV op naam van de vennootschap in oprichting. Het bewijs van deponering werd door voornoemde bank afgeleverd op 9 januari 2014 en wordt aan onderhavige oprichtingsakte gehecht. Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaats gevonden overeenkomstig de wet.

VORM EN NAAM: De vennootschap is opgericht ais een burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De vennootschap draagt de naam "Dokter Kristiaan Notte, huisarts".

DOEL: De vennootschap heeft tot doel:

Voor eigen rekening of voor rekening van derden het uitoefenen van de geneeskunde door de arts-vennoot op het gebied van de algemene genees-, heel- en verloskunde, dit door de enige vennoten, rekening houdend met de regelen van de medische deontologie.

Alle inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden geïnd voor en door de vennootschap, zoals aile uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap worden vereffend.

Het doel omvat:

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit.

- de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van de arts-vennoot.

- het scheppen van de mogelijkheden om cie arts-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

Vo beha aan BelG Staat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

- het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake de algemene genees-, heel- en verloskunde en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap kan, zonder afbreuk te doen aan de regelen van de medische deontologie terzake, onder het normaal beheer als goede huisvader en in de ruimste zin, een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening.

Zij mag deelnemen in aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere artsen of niet derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De professionele vennootschap niet rechtspersoonlijkheid kan, met het oog op een professionele samenwerking, overeenkomsten afsluiten met artsen of niet de voorziene (kosten)associaties, professionele vennootschappen, middelenvennootschappen en VZW' S.

De professionele vennootschap met rechtspersoonlijkheid kan vennoot zijn van een (kosten)associatie of middelenvennootschap van artsen en kan lid zijn van een VZW van artsen. Hierbij dienen de bepalingen van de regelen van de medische deontologie nageleefd te worden.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen verwerven die rechtstreeks in verband staan met de uitoefening van de praktijk.

De Orde staat toe dat een bijkomstig doel wordt voorzien: de vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend ais bijkomstig doel, het beheer uitoefenen over alle roerende en onroerende goederen die haar toebehoren, onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

ZETEL: De zetel van de vennootschap is voor het eerst gevestigd te 9060 Zelzate, Akkerstraat 20.

Hij mag in elk ander gedeelte van het nederlandstalig gebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad warden overgebracht door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder. Deze laatste zal zorgen voor de bekendmaking in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad,

De overbrenging van de zetel naar een andere plaats in België valt onder de beslissingsbe-voegdheid van de algemene vergadering die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De verplaatsing van de maatschappelijke zetel zal vooraf worden meegedeeld aan de bevoegde provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

De arts-vennoot, mag een bijkomende praktijk vestigen, mits voorafgaande goedkeuring door de provinciale Raad van de Orde van Geneesheren. Na het bekomen van deze toelating kan de vennootschap, bij beslissing van haar bevoegd orgaan, hiertoe overgaan.

DUUR: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden en neemt vanaf dan alle handelingen en verrichtingen gedaan voor rekening van de vennootschap in oprichting ten hare laste.

Behoudens gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden op de voorwaarden die door de wet zijn bepaald voor een statutenwijziging.

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door een of twee zaakvoerders. Dit zaakvoerderschap wordt waargenomen door één of meerdere vennoten die arts zijn.

De zaakvoerder kan alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel.

BEVOEGDHEID:

A. De gewone en de bijzondere algemene vergadering zijn bevoegd om te beraadslagen en te besluiten terzake van

- de vaststelling van de jaarrekening

- bestemming van de beschikbare winst

- benoeming van commissaris (Commissarissen)

vaststelling van het salaris van de commissaris zo deze functie door de arts zelf niet waargenomen is.

- bepalen van de vergoeding aan de artsen-vennoten, dit voor hun professionele activiteit. Die vergoeding moet daarmee in verhouding zijn.

- het verlenen van kwijting volgens artikel tweehonderdvierentachtig van de vennootschappenwet.

B, De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen aan te brengen in de statuten, om tot vervroegde ontbinding van de vennootschap te besluiten, om tot verhoging of tot vermindering van het kapitaal te besluiten, om over overdracht van aandelen onder levenden te beslissen.

ALGEMENE VERGADERING: De jaarvergadering van de vennootschap, gaat door ieder jaar op de derde maandag van de maand september, om tien uur in de voormiddag, op de zetel van de vennootschap. Indien de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op éénendertig maart van ieder jaar.

VERDELING: Het batig slot dat de balans aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van de nettowinst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, tot dat zij één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening is gedaald of tengevolge van de uitkering zou

dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet op de

statuten niet mogen uitgekeerd worden.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaal bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans,

verminderd met de voorzieningen en schulden.

Het saldo van de nettowinst zal aangewend worden:

1. voor het aanleggen van een reserve die moet toelaten het hoofd te bieden aan de uitgaven wegens aanschaf van de nodige middelen voor een optimale beoefening van de geneeskunde en om de vennootschap in te dekken tegen onvoorziene risico's.

2. tot het uitkeren van een redelijk dividend.

ONTBINDING: De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden door besluit van de bijzondere algemene vergadering,

Wanneer tengevolge van een geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering binnen een termijn van ten hoogste twee maand nadat het verlies Is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, besluiten over ontbinding van de vennootschap.

Indien de zaakvoerder(s) voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in een verslag een uiteenzetting van de maatregelen die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap.

Bij ontbinding van de vennootschap zal een beroep worden gedaan op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

Bij ontbinding wordt de in functie zijnde zaakvoerder van rechtswege als vereffenaar beschouwd.

BIJZONDERE BEPALING:

De artsen-vennoten zijn verder onderworpen aan al de regels van de Code van Geneeskundige Plichtenleer door de Nationale Raad van de Orde der Geneesheren opgesteld. Deze bepalingen maken integraal deel uit van deze statuten.

Uit de tekst van de statuten moet duidelijk blijken dat garanties worden geboden voor de vrije artsenkeuze, de onafhankelijkheid van de arts, de bescherming van het beroepsgeheim, de overdracht van medische dossiers en de continuïteit van de zorg.

Bij meerdere vennoten dient iedere vennoot de andere vennoot in te lichten over elke opgelopen disciplinaire, correctionele of administratieve veroordeling met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening.

Een arts aan wie door een wettelijk bevoegde instantie een verbod is opgelegd om de geneeskunde uit te oefenen ontvangt geen inkomsten verbonden aan de uitoefening. De geschorste arts moet bovendien maatregelen treffen om de continuïteit van de zorgen te verzekeren. Daartoe kan de arts zich tijdens de periode van het verbod laten vervangen door één of meerdere artsen met dezelfde wettelijke kwalificatie. De getroffen maatregelen dienen vooraf schriftelijk te worden meegedeeld worden aan de bevoegde Provinciale Raad, die ze goedkeurt of aanpassingen ervan oplegt.

OVERGANGSBEPALINGEN - SLOTBEPALINGEN:

1. Eerste jaarvergadering: De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden op de derde maandag van de maand september en dit voor het eerst in het jaar tweeduizend vijftien.

2. Eerste boekaar: het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot eenendertig maart tweeduizend en vijftien.

3. Alle handelingen gesloten sedert één januari tweeduizend en veertien, worden aanzien gedaan te zijn

voor rekening van de vennootschap in oprichting.

In aansluiting met art 60 Wetboek van vennootschappen, neemt de vennootschap alle kosten en

verbintenissen voor haar rekening die voortvloeien uit de rechtshandelingen die in haar naam en voor rekening

werden gesteld voor de oprichting van de vennootschap sedert één juli tweeduizend en dertien.

Onmiddellijk na de oprichting zijn de aandeelhouders in buitengewone algemene vergadering

bijeengekomen en werd er beslist

- dat het statuut van commissarissen onbezoldigd is, tenzij de algemene vergadering daarover anders

beslist.

De verschijners hebben bovendien besloten:

a, de heer Kristiaan NOTIE aan te stellen als statutair zaakvoerder.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Jean-Luc BUYSSE.

Neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening



ipr +~ behouden

aan het

Belgisch Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge



11/01/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 21.09.2015, NGL 05.01.2016 16004-0114-012

Coordonnées
DOKTER KRISTIAAN NOTTE, HUISARTS

Adresse
AKKERSTRAAT 20 9060 ZELZATE

Code postal : 9060
Localité : ZELZATE
Commune : ZELZATE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande