DOKTER LUC TRIEST

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER LUC TRIEST
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 438.503.445

Publication

07/01/2014 : DET000122
03/09/2012 : DET000122
22/07/2011 : DET000122
14/07/2010 : DET000122
01/09/2009 : DET000122
25/07/2008 : DET000122
23/07/2007 : DET000122
07/08/2006 : DET000122
26/07/2006 : DET000122
03/08/2005 : DET000122
16/07/2015
ÿþ Mad 'Nord 11.1

i~ tsrfE-., In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III

bi

B St

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GFNT

-- 7 MU 2015

AFDELING DENDeleNDE

J

Ondernemingsnr : 0438.503.445

Benaming

(voluit) : DOKTER LUC TRIEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Spoorwegstraat 171, 9200 Dendermonde

(volledig adres)

Onderwerp akte : NAAMSWIJZIGING - DOELWIJZIGING - VERVANGING VAN DE STATUTEN DOOR EEN ACTUELE TEKST - AANPASSING VAN DE STATUTEN AAN DE GENOMEN BESLISSINGEN.

Ingevolge proces-verbaal opgemaakt en gesloten voor het ambt van meester Astrid De Wulf, notaris met standplaats te Dendermonde, de 30 juni 2015, ter registratie aangeboden, houdende de buitengewone algemene vergadering van de Burgerlijke Vennootschap onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DOKTER LUC TRIEST' met zetel te 9200 Dendermonde, Spoorwegstraat 171, opgericht bij akte verleden voor notaris Christian De Wulf te Dendermonde op negenentwintig september negentienhonderd negenentachtig, bekendgemaakt in de Bijlagen bi] het Belgisch Staatsblad van vijfentwintig oktober daarna, onder nummer 891025-108, waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd ingevolge akte verfeden voor ondergetekende notaris te Dendermonde op negentien december tweeduizend dertien, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van zeven januari daarna, onder nummer 14007874. Waarvan het vennootschapsdossier wordt bijgehouden op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel Gent, afdeling Dendermonde en ingeschreven is in het rechtspersonenregister onder nummer 0438.503.445, blijkt dat volgende beslissingen warden genomen:

1.NAAMSWIJZIGING

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om de naam te wijzigen door toevoeging van "algemene geneeskunde", aldus zal de naam voortaan luiden "DOKTER LUC TRIEST, algemene geneeskunde" en wordt het artikel 1 van de statuten hierna verder opgenomen dienvolgens aangepast.

2. 131JZONDER VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 287 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN  WIJZIGING VAN MAATSCHAPPELIJK DOEL.

A.Verslag van de zaakvoerder

De voorzitter wordt ontslagen om voorlezing te geven van het bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato zesentwintig juni tweeduizend vijftien overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen omtrent de wijziging van het maatschappelijk doel. De aanwezige vennoot erkent op de hoogte te zijn van de inhoud ervan. Dit verslag verwijst naar een staat van activa en passiva die niet meer dan drie maand voordien is vastgesteld en die werd afgesloten op éénendertig maart tweeduizend vijftien.

Gezegd verslag van de zaakvoerder met bijgevoegde staat van activa en passiva wordt aan de akte gehecht.

B,Wijziging maatschappelijk doel

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om het maatschappelijk doel uit te breiden en dienvolgens artikel drie aan te passen zoals verder bepaald in de nieuwe statuten.

3. WIJZIGING VAN HET ARTIKEL 10 VAN DE STATUTEN

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om het artikel 10 van de statuten houdende de bepalingen aangaande de overdracht van aandelen aan te passen overeenkomstig het advies van de Nationale Raad van de Orde der Artsen de dato 14 december 2014.

De algemene vergadering besluit dienvolgens om het artikel 10 van de statuten aan te passen zoals verder bepaald in de artikelen 11 en 12 van de nieuwe statuten.

4. WIJZIGING VAN DE STATUTEN

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om de tekst van de statuten te vervangen door een geheel nieuwe tekst aangepast aan de aanbevelingen van de Orde van Artsen. Dienvolgens besluit de algemene vergadering met éénparigheid van stemmen dat de tekst van de nieuwe statuten luidt als volgt:

"De Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft als naam."DOKTERLUC TRIEST, algemene geneeskunde".

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9200 Dendermonde, Spoorwegstraat 171,

De zetel mag, mits mededeling aan de bevoegde provinciale Raad van de Orde der Artsen, in elk ander gedeelte van het Nederlandstalig gebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad worden overgebracht door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder. Deze laatste zal zorgen voor de bekendmaking ervan in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad. De overbrenging van de zetel naar een andere plaats in België, welke eveneens dient meegedeeld te worden aan de bevoegde provinciale Raad, valt onder de beslissingsbevoegdheid van de algemene vergadering die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten.

De verplaatsing van de maatschappelijke zetel zal vooraf worden meegedeeld aan de provinciale Raad van de Orde der Artsen.

De arts-vennoot mag, mits voorafgaande goedkeuring door de bevoegde provinciale Raad van de Orde der Artsen, een bijkomende praktijk vestigen. Na het bekomen van deze toelating kan de vennootschap, bij beslissing van het bevoegd orgaan, hiertoe overgaan.

De zetel van de vennootschap moet in alle bekendmakingen nauwkeurig worden aangeduid met opgave van het volledig adres, te weten de gemeente, de straatnaam en het huisnummer.

De vennootschap heeft tot doel, in binnen- en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

-het uitoefenen van de geneeskunde, door het organiseren, bevorderen en structureren van aile beroepsactiviteiten van de arts-vennoot of arts-vennoten op het gebied van de huisartsengeneeskunde; dit in al zijn facetten en rekening houdend met de regelen van de Medische Plichtenleer qua uitoefening van de geneeskunde. De geneeskunde wordt evenwel enkel uitgeoefend door de arts-vennoot of arts-vennoten, die voor de geneeskundige prestaties persoonlijk instaa(t)(n) en dit in naam en voor rekening van de vennootschap, en geenszins door de vennootschap zelf;

-het zetelen in commissies en organen waar het wettelijk diploma van arts of een bijzondere beroepstitel vereist is;

-het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, welke nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

-het verwerven, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen en transportmiddelen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de arts-venno(o)t(en);

-het aanleggen van reserves, nodig tot het aanschaffen van alle dienstige apparatuur, gebouwen en transportmiddelen noodzakelijk en bevorderlijk voor het uitoefenen van aile bovenvermelde beroepsactiviteiten;

-het scheppen van de mogelijkheden om de arts-venno(o)t(en) toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken;

-het verstrekken van informatie en/of onderricht, het organiseren van seminaries, colloquia, cursussen, studiereizen en !essencycli in verband met voormelde beroepsactiviteit en dit in de breedste betekenis van het woord; zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen,

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend ais bijkomstig doel, beleggen in roerende en onroerende goederen, deze goederen verwerven en beheren, alsmede alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks hiermee in verband staan of die van aard zijn om de opbrengst van de goederen die haar toebehoren te bevorderen, onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze noch het burgerlijk karakter van de vennootschap noch haar prioritair medisch oogmerk wijzigen en dat deze handelingen geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Het beleggen van haar middelen mag bijkomstig gefinancierd worden met leningen,

Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met de unanimiteit van de stemmen.

De vennootschap mag voor de verwezenlijking van haar doel aile financiële, roerende of onroerende verrichtingen stellen die rechtstreeks in verband staan met dit doel of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, voor zover ze echter niet strijdig zijn met de burgerlijke aard, noch met het prioritair medisch oogmerk van de vennootschap,

Alle uit de ingebrachte medische activiteiten voortvloeiende inkomsten worden rechtstreeks voor en door de vennootschap geïnd, zoals alle uit voormelde medische activiteiten voortvloeiende uitgaven en onkosten door de vennootschap worden vereffend.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria en int voor eigen rekening.

Zij mag deelnemen in alle verenigingen, associaties en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven, of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel, maar overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van artsen. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van artsen. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde der Artsen.

De vennootschap bestaat voor een onbepaalde duur.

Behoudens gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de wil van de vennoten bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de bijzondere wettelijke voorschriften terzake en van de bijzondere aanwezigheids- en meerderheidsvereisten die door de wet worden opgelegd voor een statutenwijziging.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierhonderd vierenzestigduizend tweeënnegentig euro nul eurocent (¬ 464.092,00).

Het wordt vertegenwoordigd door zevenhonderdvijftig (750) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/ zevenhonderdvijftigste (1/750ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zolang het kapitaal niet is volgestort, zal (zullen) de zaakvoerder(s) de gehele of gedeeltelijke volstorting van de aandelen kunnen eisen volgens de behoeften van de vennootschap en op de tijdstippen die hem (hen) passend voorkomt (voorkomen). De zaakvoerder(s) mag (mogen) vervroegde afbetaling van aandelen toelaten. Deze worden niet beschouwd als voorschotten aan de vennootschap.

De vennoot die in gebreke blijft de gevraagde gehele of gedeeltelijke volstorting van zijn aandelen na te leven binnen de maand na het tijdstip dat in het aangetekend schrijven tot opvraging is bepaald, zal een intrest betalen gelijk aan de wettelijke intrestvoet verhoogd met drie procent ten bate van de vennootschap vanaf de dag van de eisbaarheid van de stortingen tot en met de datum van de werkelijke volstorting.

Zolang een aanvraag tot volstorting niet ingewilligd werd, zullen de rechten aan dit aandeel verbonden, geschorst warden.

Bij gebrek aan volstorting binnen de zes maanden na het aangetekend verzoek tot gehele of gedeeltelijke volstorting, kan (kunnen) de zaakvoerder(s) tot de verkoop van deze aandelen overgaan, aan een persoon die voldoet aan de voorwaarden vennoot te warden, en de volstorting met inbegrip van de intresten bij voorrecht verhalen op de verkoopprijs. De zaakvoerders) zal (zullen) de in gebreke blijvende vennoot uiterlijk één maand voor de tekoopstelling bij middel van een aangetekend schrijven op de hoogte brengen van deze verkoop. Deze betekening biedt de zaakvoerder(s) de mogelijkheid de verkoop desnoods zonder de handtekening van de in gebreke blijvende vennoot in het register van aandelen te noteren.

De verkoopprijs zal bepaald worden door een expert aan te duiden door de bevoegde Rechtbank van de werkelijke zetel van de vennootschap, en dit op aanvraag van de zaakvoerder(s).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerder(s) word(t)(en) benoemd door de statuten of door de algemene vergadering waarbij:

a.niet statutaire zaakvoerders te allen tijde door de algemene vergadering kunnen worden afgezet;

b.statutaire zaakvoerders, waarvan het mandaat aan vennoten voorbehouden is, slechts kunnen ontslagen worden met eenparig goedvinden van aile vennoten en hun/haar opdracht wel om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk kan worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging;

c.enkel een arts-vennoot tot statutair zaakvoerder kan warden benoemd en voor niet-medische aangelegenheden ook een niet-arts kart benoemd worden tot niet-statutair zaakvoerder.

Het mandaat van zaakvoerder is ais volgt in de tijd beperkt:

a.de duur van het mandaat van een, al dan niet statutair, zaakvoerder-vennoot is beperkt tot maximaal de duur van diens medische activiteiten, waarbij deze duur wordt herleid tot zes jaar in geval er meerdere vennoten zijn;

b.de duur van het mandaat van een, steeds niet-statutaire, zaakvoerder-niet-vennoot bedraagt maximaal zes jaar; herverkiezing is evenwel mogelijk.

Indien er geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege aile rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Het mandaat van de arts-zaakvoerder is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist, De bezoldiging dient overeen te stemmen met de werkelijk uitgeoefende bestuursfuncties.

Reis- en andere kosten door de arts zaakvoerder gemaakt in dienst van de vennootschap worden door deze laatste terugbetaald op vertoon van een door de arts-zaakvoerder voor echt verklaarde staat. Kosten waarvan sprake worden begrepen onder de algemene kosten. Voor zijn medische activiteit wordt de arts-vennoot volgens medische gebruiken op een normale manier vergoed.

Zo de enige vennoot-arts de commissaris-functie uitoefent, wordt hij voor die taak niet vergoed, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig zijn of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doet van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen,

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straffe van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd, bestaat geen controle in de vennootschap.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering van de vennoten wordt elk jaar gehouden de derde dinsdag van de maand juni om 14.00 uur, op de zetel of op elke andere plaats in het bericht van de bijeenroeping vermeld. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist, en op de wijze voorgeschreven door de wet,

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijzigingen van de statuten inhoudt.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de werkelijke zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, vermeld in de oproeping.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan de bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien worden opgenomen in een register dat op de werkelijke zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten vaar de bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

De vergadering wordt voorgezeten door de enige vennoot.

Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd wat in volgend artikel is bepaald.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, evenals de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten warden in overeenstemming met de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van Belgié.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op in overeenstemming met artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is echter niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van vennootschappen.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle kosten, de algemene kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de nettowinst van de vennootschap.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet , of de statuten niet mogen uitgekeerd worden en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen,

Onder het netto-actief moet worden verstaan het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

I.het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2.behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Elke jaarrekening die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering ten hunner gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. 5. COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit met éénparigheid van stemmen de Notaris te gelasten met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie akte inhoudende verslag van de zaakvoerder en de jaarrekening

- gecoördineerde statuten

Op de laatste hlz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en haedaniigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/07/2004 : DET000122
12/08/2003 : DET000122
31/07/2002 : DET000122
24/07/2001 : DET000122
31/12/1998 : DET122
25/10/1989 : DET122

Coordonnées
DOKTER LUC TRIEST

Adresse
SPOORWEGSTRAAT 171 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande