DOKTER PIETER VERMEULEN, PLASTISCH CHIRURG

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER PIETER VERMEULEN, PLASTISCH CHIRURG
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 555.849.293

Publication

18/07/2014
ÿþ MM Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

RECHTBAffi

reENNT

KOOPHAND

, .........

111111111111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr O SSS . 24S " 25:13

Benaming

(voluit) : DOKTER PIETER VERMEULEN, PLASTISCH CHIRURG (verkort)

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel 9051 Afsnee, Veurestraat 24

(volledig adres)

Onderwerp akte STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris EEMAN Joost te Gent op 4 juli 2014, ter registratie aangeboden, blijkt!

dat:

Meneer VERMEULEN Pieter, geboren te Wetteren op 1 juni 1976, NN 76.07.01-175.82, echtgenoot van:

mevrouw Cherif Sarah, geboren te Gent op 16 juni 1976, NN 76.07.16-070.28, wonende te 9051 Sint- Denijs-:

Westrem, Putkapelstraat 105 Bus M

de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DOKTER PIETER VERMEULEN, PLASTISCH

CHIRURG" opgericht heeft door inbreng in geld 18.600,00¬ (achttien duizend zeshonderd euro), 2/3 volstort,l

ten belope van 100 (honderd) aandelen.

Artikel 1.- RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij;

draagt de benaming "DOKTER PIETER VERMEULEN, PLASTISCH CHIRURG"

Artikel 2. ZETEL,

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9051 Afsnee, Veurestraat 24

Artikel 3. DOEL.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen

rekening de uitoefening van de geneeskunde, meer bepaald plastisch, esthetische chirurgie, preventie en

behandeling van veroudering door arts-vennoot, zomede al hetgeen daarmee rechtstreeks verband houdt of

rechtstreeks daarvoor bevorderlijk is, zonder wat ermee onverenigbaar is, in overeenstemming met de

plichtenleer van de Orde der Geneesheren en zijn deontologie.

Dit omvat:

- De aankoop, het huren, leasen en invoeren van alle medische apparatuur en bijhorende accommodatie

voor deze activiteit

- het inrichten en organiseren van een medisch secretariaat.

- Het aanleggen van reserves om de nodige medische apparatuur en andere roerede en onroerende goederen aan te schaffen.

- De mogelijkheden scheppen om de arts-vennoot toe te laten zich bij te scholen, en verder te bekwamen om wetenschappelijk onderzoek te verrichten, om lessen, opleiding, symposia en congressen te organiseren.

In het algemeen kan de vennootschap bewerkingen doen van roerende en onroerende aard, in zoverre zij niet strijdig zijn met de medische plichten leer of ethiek en alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten, die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen.

De vennootschap mag eveneens doch uitsluitend beleggen in roerende en onroerende goederen.

De vennootschap mag deelnemen aan en samenwerken met aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Het relatieve aandelenbezit der vennoten dient zich te verhouden naar hun respectievelijke activiteit in de vennootschap. De verdeling der aandelen onder de geneesheren-vennoten mag niet beletten dat elke geneesheer vennoot een normale vergoeding krijgt voor het als bedrijfsleider gepresteerd werd.

De vennootcshap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, het beheer uitoefenen over alle roerende en onroerende goederen die haar toebehoren, onder de uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen ivm het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

........

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 5.- KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt E 18.600,00 (achttienduizend zeshonderd euro)

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Zolang het kapitaal niet is volgestort, zal (zullen) de zaakvoerder(s) de gehele of gedeeltelijke volstorting van de aandelen kunnen eisen volgens de behoeften van de vennootschap en op de tijdstippen die hem (hen) passend voorkomt (voorkomen). De zaakvoerder(s) mag (mogen) vervroegde afbetaling van aandelen toelaten. Deze worden niet beschouwd als voorschotten aan de vennootschap.

De vennoot die in gebreke blijft de gevraagde gehele of gedeeltelijke volstorting van zijn aandelen na te leven binnen de maand na het tijdstip dat in het aangetekend schrijven tot opvraging is bepaald, zal een intrest betalen gelijk aan de wettelijke intrestvoet verhoogd met drie procent ten bate van de vennootschap vanaf de dag van de eisbaarheid van de stortingen tot en met de datum van de werkelijke volstorting.

Zolang een aanvraag tot volstorting niet ingewilligd werd, zullen de rechten aan dit aandeel verbonden, geschorst worden.

Bij gebrek aan volstorting binnen de zes maanden na het aangetekend verzoek tot gehele of gedeeltelijke volstorting, kan (kunnen) de zaakvoerder(s) tot de verkoop van deze aandelen overgaan, aan een persoon die voldoet aan de voorwaarden vennoot te worden, en de volstorting met inbegrip van de intresten bij voorrecht verhalen op de verkoopprijs De zaakvoerder(s) zal (zullen) de in gebreke blijvende vennoot uiterlijk één maand voor de tekoopstelling bij middel van een aangetekend schrijven op de hoogte brengen van deze verkoop. Deze betekening biedt de zaakvoerder(s) de mogelijkheid de verkoop desnoods zonder de handtekening van de in gebreke blijvende vennoot in het register van aandelen te noteren.

De verkoopprijs zal bepaald worden door een expert aan te duiden door de bevoegde Rechtbank , en dit op aanvraag van de zaakvoerder(s).

Artikel 5/bis

Elke vennoot is persoonlijk burgerrechtelijk, strafrechtelijk en tuchtrechtelijk aansprakelijk voor zijn professionele fouten, voor de inbreuk op de geneeskundige plichtenleer en voor de inbreuken op deze statuten. De arts dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten.

De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn.

Iedere parti] dient de andere vennoten in te lichten over elke opgelopen disciplinaire, correctionele of administratieve veroordeling met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening. Een arts aan wie door een wettelijk bevoegde instantie een verbod is opgelegd om de geneeskunde uit te oefenen, ontvangt geen inkomsten verbonden aan de uitoefening.

De geschorste arts moet bovendien maatregelen treffen om de continuïteit van de zorgen te verzekeren. Daartoe kan de arts zich tijdens de periode van het verbod laten vervangen door één of meerdere artsen met dezelfde wettelijke kwalificatie.

De maatregelen worden vooraf schriftelijk medegedeeld aan de bevoegde provinciale Raad, die ze goedkeurt of aanpassingen ervan oplegt..

Artikel 15 BENOEMING , ONTSLAG VAN DE ZAAKVOERDER.

Behoudens hetgeen bepaald is in artikel 43 in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels:

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen. Deze zaakvoerders dienen steeds arts te zijn en de regels van de behoorlijke beroepsuitoefening na te leven. Het mandaat van de zaakvoerder-vennoot is beperkt in tijd, namelijk voor de duur van diens medische activiteiten.

Dokter VERMEULEN Pieter, voornoemd, wordt benoemd tot, niet-statutaire zaakvoerder voor een onbepaalde duur van zijn medische activiteiten en verklaart deze opdracht te aanvaarden, met bevestiging dat hij niet getroffen is door een beslissing die zich hiertegen verzet.

Artikel 18: BEVOEGDHEID VAN DE ZAAKVOERDER.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig zijn of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De algemene vergadering en de zaakvoerder hebben het recht om derden te belasten met specifieke niet medische opdrachten. leder mandaat moet speciaal en van tijdelijke aard zijn, dit zal in principe zal onbezoldigd zijn. Indien aan zaakvoerders en/of commissarissen vergoedingen worden toegekend, zullen deze vergoedingen als last gelden voor de vennootschap en van de bruto winst worden afgerekend, net zoals de andere werkingskosten, om het netto-belastbaar resultaat te bepalen.

Artikel 20: VERANTWOORDELIJKHEDEN VAN DE ZAAKVOERDER

De zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van de hem opgedragen taak en aansprakelijk voor bestuursfouten, overeenkomstig het gemeen recht en het Wetboek van Vennootschappen.

Hij is jegens de vennootschap en jegens derden hoofdelijk aansprakelijk voor aile schade die het gevolg is van de overtreding van het Wetboek van Vennootschappen of van de statuten. Professioneel is hij persoonlijk onbeperkt aansprakelijk.

Voor-Behouden aan het Belgisch Staatsblad

Ten aanzien van overtredingen waaraan hij geen deel hebben gehad, wordt hij van die aansprakelijkheid' slechts ontheven indien hem geen schuld kan verweten worden en hij die overtredingen heeft aangeklaagd op de eerste algemene vergadering nadat hij er kennis van heeft gekregen.

Artikel 22: GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De algemene vergadering van de vennoten wordt elk jaar gehouden de vierde vrijdag van juni om elf uur, op de zetel of op elke andere plaats in het bericht van de bijeenroeping vermeld, Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Artikel 28 STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen in het volgend artikel is bepaalde

Artikel 33: BOEKJAAR - INVENTARIS - BALANS.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari om te eindigen op eenendertig december. Artikel 34: WINSTVERDELING - RESERVE.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle kosten, de algemene kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de netto-winst van de vennootschap.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Onder het netto-actief moet worden verstaan het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

.het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding

2.behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering ten hunne gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. BENOEMING VAN EEN STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Onmiddellijk hebben de oprichter beslist te benoemen tot eerste, statutaire, zaakvoerder, en dit voor

onbepaalde duur, de heer VERMEULEN Pieter, voornoemd, bevoegd zoals vermeld in artikel tweeëntwintig: Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering, BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEK-,JAAR.

Het eerste boekjaar wordt geacht een aanvang te hebben genomen op datum van één april tweeduizend en veertien en wordt afge-islo-iten eenendertig december tweeduizend en vijftien

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en zestien

VOLMACHT BTW- ONDERNEMINGSLOKET

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan B&A-advies, extern Accountant Belastingsconsulent, Wouter Devloo, 9402 Meerbeke, Halsesteenweg 42, RPR 466.336.804 ,om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de aanvraag van een BTW-nummer en de aansluiting bij het Ondememingsloket

BEKRACHTIGING HANDELINGEN GESTELD IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

De oprichters verklaren overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen over te nemen die in naam van de vennootschap In oprichting zijn aangegaan, vanaf één april tweeduizend en veertien, dit onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de griffte van de rechtbank van koophandel. De verbintenissen aangegaan sedert de oprichting en vooraleer de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Voor eensluidend uittreksel, notaris Joost Eeman, Mede-neergelegd: expeditie



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

05/01/2015
ÿþMod Word 1 t.t

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111

*15001343*

M~ NITEUR gELGÉt l'e;'17 ERGELEGD

4 -12- 2014 11 -12-~2r~~11~t

ISCH STAATS~I Ann RECHTBAr~ÁN `t `~OOP-HANflELTE-CihN'l'

Ondernemingsnr : 0555.849.293

Benaming

(voluit) : DOKTER PIETER VERMEULEN, PLASTISCH CHIRURG

(verkort)

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 9051 Gent, Veurestraat 24

(volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi-inbreng

Bijzonder verslag van de zaakvoerder en revisoraal verslag met betrekking tot de overdracht van vermogensbestanddelen in uitvoering van artikel 220-222 van het wetboek vennootschapsrecht, Ingevolge beslissing van de algemene vergadering van 13 oktober 2014 wordt de overdracht van vermogensbestanddelen goedgekeurd.

Pieter Vermeulen

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 30.08.2016 16563-0104-012

Coordonnées
DOKTER PIETER VERMEULEN, PLASTISCH CHIRURG

Adresse
VEURESTRAAT 24 9051 AFSNEE

Code postal : 9051
Localité : Afsnee
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande