DOKTER VERBEIREN SONJA, DERMATOLOOG

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER VERBEIREN SONJA, DERMATOLOOG
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 567.530.766

Publication

13/11/2014
ÿþ(M\ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

- 3 HOV. 2014

AFDELIefNDERMONDE

111111111 111111 oi

*14206492*

Ondernemingsnr : S C I-. S 3O . `9ó6

"

Benaming (voluit) : Dokter Verbeiren Sonja, dermatoloog

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tinnenhoekstraat 67

9310 Aalst

Onderwerp akte :OPRICHTING - BENOEMING - OVERGANGSBEPALINGEN:

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Ide, notaris te Hamme, op 29 oktober 2014, dat er door Mevrouw VERBEIREN Sonia Francine Julia, geboren te Asse op 21 april 1971, rijksregisternummer 71 04 21 252 55, echtgenote van de heer Ceusters Koen Emmanuel Remigius Maria, wonende te 9310 Aalst, Tinnenhoekstraat 67, een Burgerlijke Professionele Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "Dokter Verbeiren Sonja", dermatoloog" , met zetel te 9310 Aalst, Tinnen-hoekstraat 67. Het geplaatst kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde. Aile ingeschreven aandelen werden volstort ten belope van een totaalbedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (E 12.400,00) zodat een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (E 12.400,00) ter beschikking van de vennootschap staat, zoals blijkt uit het bewijs van deponering ,! afgeleverd door ING. Dit bankattest werd aan ondergetekende notaris overhandigd en zal door zelfde notaris in het vennootschapsdossier, gehouden op het kantoor, bewaard worden.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur vanaf de datum van papieren of elektronische neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte, overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

RECHTSVORM - NAAM: De Burgerlijke Professionele Vennootschap is opgericht onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Haar naam luidt: "Dokter Verbeiren Sonja, dermatoloog".

WERKELIJKE ZETEL: De werkelijke zetel kan worden gevestigd of verplaatst zonder statutenwijziging in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-

:i hoofdstad bij de oprichting of bij besluit van het bestuursorgaan van de vennootschap en dit na voorafgaandelijke mededeling aan de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

Elke zetelverplaatsing dient bekendgemaakt te worden in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad. DOEL:

Hoofddoel: Het maatschappelijk doel van de vennootschap is burgerlijk, met uitsluiting van elke handelsactiviteit._De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening en voor rekening van derden, de uitoefening van de geneeskunde, in het bijzonder de dermatologie, door haar vennoten die handelen In naam en voor rekening van de vennootschap en met inachtname van de regels van de medische deontologie. Alle honoraria worden geïnd voor en door de vennootschap, Alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven zullen door de vennootschap vereffend worden.

De arts-vennoot verbindt zich ertoe zijn volledige medische activiteiten in gemeenschap te brengen. Het doel van de vennootschap omvat eveneens:

- het inrichten van een algemene dienst en een medisch secretariaat, die nuttig of noodzakelijk zijn voor de uitoefening van de voormelde medische activiteit;

- het scheppen van de mogelijkheid om de vennoten toe te laten zich verder te bekwamen in hun medische discipline, teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken; - het verstrekken van informatie, advies en onderricht inzake de medische activiteiten, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

het aankopen, huren en/of leasen van alle medische apparatuur en de er bijhorende accommodatie, inclusief gebouwen, teneinde aan de vennoten de mogelijkheid te bieden hun medische activiteit ' optimaal uit te oefenen.

BijKomstig doel: De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, het beheer uitoefenen over alle roerende en onroerende goederen en waarden welke haar in de toekomst zouden toebehoren, onder de uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigen en hierdoor ir'; gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van een commerciële activiteit._Beslissingen omtrent het investeringsbeleid van de vennootschap dienen steeds genomen te worden niet eenparigheid van stemmen.

Binnen de regels van de medische deontologie kan de vennootschap aile verrichtingen uitvoeren die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, op voorwaarde dat het burgerlijk karakter van de vennootschap behouden blijft en het niet gaat over een commerciële activiteit. DUUR: De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

KAPITAAL EN AANDELEN:

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde.

De aandelen zijn ondeelbaar en onsplitsbaar en steeds op naam. De uitoefening van de rechten verbonden aan aandelen in onverdeelde of in blote en vruchtgebruik gesplitste eigendom wordt geschorst tot overdracht van deze aandelen in volle eigendom aan een persoon die voldoet aan de voorwaarden in artikel 7 om vennoot te worden.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden waarin worden aangetekend:

-nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het aantal hem toebehorende aandelen;

-de gedane stortingen;

-de overdrachten en overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en overnemer ingeval van overdracht onder levenden, en door de zaakvoerder(s) en i de rechtverkrijgenden in geval van een overgang wegens overlijden.

De aandelen van een vennoot mogen op straffe van nietigheid slechts worden overgedragen onder ' levenden aan artsen-specialist in de dermatologie, ingeschreven op de Lijst van de Provinciale Raad van de Orde van Artsen, die in het kader van de vennootschap hun volledige medische activiteit uitoefenen of zullen uitoefenen en die daartoe door de overige vennoten met éénparigheid van stemmen zijn aanvaard, tenzij besloten werd het vennootschapsdoel en de naam te wijzigen, zodat het geen professionele doktersvennootschap meer betreft.

Het aandelenbezit van de vennoten dient in verhouding te zijn met hun activiteit in de vennootschap. Ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt, zal het overlijden van deze enige vennoot niet tot gevolg hebben dat de vennootschap ontbonden wordt.

De aandelen van een vennoot mogen op straffe van nietigheid bij overlijden slechts worden overgedragen aan artsen-specialist in de dermatologie, ingeschreven op de Lijst van de Provinciale Raad van de Orde van Artsen, die in het kader van de vennootschap hun volledige medische activiteit uitoefenen of zullen uitoefenen en die daartoe door de overige vennoten niet éénparigheid van stemmen zijn aanvaard, tenzij besloten werd het vennootschapsdoel en de naam te wijzigen, zodat het geen professionele doktersvennootschap meer betreft.

Aandelen mogen wegens overlijden overgaan op andere personen op voorwaarde dat binnen de maand na het overlijden van de vennoot de procedure tot wijziging van de statuten met onder andere de aanpassing van de naam en het maatschappelijk doel wordt gestart en ten laatste beëindigd binnen de 5 maanden, zodat elke verwijzing naar een geneeskundige activiteit uit de statuten verdwijnt.

De erfgenamen, legatarissen en/of rechthebbenden van een overleden vennoot, die geen vennoot kunnen warden omdat zij niet als vennoot toegelaten zijn, hebben recht op de waarde van de aandelen.

Deze waarde wordt vastgesteld op de wijze zoals bepaald in artikel negen van de statuten. De erfgenamen, legatarissen en/of rechthebbenden van een overleden vennoot die evenwel de vereiste hoedanigheid bezitten kunnen vennoot worden, mits zij daartoe door de andere vennoten van de vennootschap met éénparigheid van stemmen worden aanvaard.

Indien geen enkele erfgenaam, legataris en/of rechthebbende van een overleden vennoot de vereiste hoedanigheid bezit, worden tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot de aflevering van de legaten met betrekking tot de aandelen van de overleden vennoot, de eraan verbonden rechten geschorst en dit totdat één enkele persoon, die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden zoals bepaald in artikel 7, ten opzichte van de vennootschap als eigenaar van de aandelen wordt aangewezen.

Op de laatste blz. ven Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbad

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

" Wanneer'deze erfgenamen, legatarissen en!of rechthebbenden over de onverdeelde aandelen ... wensen te beschikken en deze bijgevolg overdragen aan een derde-geneesheer (specialist in de dermatologie), die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden zoals bepaald in artikel 7, dienen zij de regels van het Burgerlijk Wetboek inzake de medeëigendom in acht te nemen. Elke overdracht van aandelen moet voorafgaandelijk worden onderworpen aan de goedkeuring van de Provinciale Raad van de Orde der Artsen.

De waarde van de aandelen, in geval deze mogen worden overgedragen, is de werkelijke waarde op ; de dag van de overdracht.

Deze waarde wordt vastgesteld, rekening gehouden met de boekhoudkundige reserves en eventuele waardevermeerderingen, de gebeurlijke waardeverminderingen en verliezen, en alle andere elementen die de waarde van de aandelen kunnen beenvloeden.

Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen zal de waarde worden vastgesteld door een in gemeen akkoord aangestelde deskundige of door twee deskundigen waarvan één door elke partij te benoemen.

Bij ontstentenis van effectieve aanstelling of bij gebrek aan overeenstemming tussen beide deskundigen zal worden beslist door een deskundige, aangeduid op verzoek van de meest gerede partij door de Voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg van de plaats waar de zetel van de vennootschap gevestigd is. Tegen diens beslissing staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen twee maanden na de dag waarop de waarde op de hierboven bepaalde wijze definitief zal zijn vastgesteld. De geneeskunde wordt uitsluitend door de artsen-vennoten uitgeoefend in naam en voor rekening van de vennootschap, en in geen geval door de vennootschap.

Een geneesheer-vennoot dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten.

De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn.

Elke geneesheer-vennoot moet de andere vennoten inlichten over elke opgelopen disciplinaire, ccrrectionele of administratieve veroordeling met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening.

De vennoot, geschorst in het recht de geneeskunde uit te oefenen, verliest de voordelen van de vennootschap voor de duur van de schorsing. De getroffen schikkingen betreffende de continuïteit van de zorg dienen te worden medegedeeld aan de Provinciale Raad waartoe de arts behoort. ZAAKVOERDERS - VERTEGENWOORDIGING - CONTROLE:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de artsen-vennoten en benoemd door de algemene vergadering. Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap.

De opdracht van een zaakvoerder kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

De algemene vergadering kan andere personen en rechtspersonen, al dan niet vennoten, gelasten met het dagelijks bestuur en dit voor niet-medische handelingen.

De algemene vergadering kan beslissen over de bezoldiging van het mandaat van zaakvoerder. De werkverdeling, alle vergoedingen voor het gepresteerd werk - inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder - en terugbetalingen van kosten en vacaties worden vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de artsen-vennoten en de vennootschap die onderworpen is aan de voorafgaande goedkeuring van de Orde van Artsen,

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap behalve voor die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Een zaakvoerder kan voor één of meerdere niet-medische handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht, Deze gevolmachtigde verbindt de vennootschap binnen de perken van de aan hem verleende volmacht.

Is er een college van zaakvoerders, dan is het lid van het college dat bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, gehouden artikel 259 van het Wetboek van Vennootschappen na te leven.

Is er slechts één zaakvoerder en is hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan kan hij de verrichting doen, doch is hij gehouden artikel 260 van het Wetboek van Vennootschappen na te leven.

Is de zaakvoerder de enige vennoot van de vennootschap en is hij vccr die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan kan hij de verrichting doen, doch is hij gehouden artikel 261 van het Wetboek van Vennootschappen na te leven.

i De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door de zaakvoerder(s).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

De controle op de vennootschap zál worden toevertrouwd áen één of meer commissarissen, benoemd en afzetbaar door de algemene vergadering, zodra de vennootschap, voor wat betreft het laatst afgesloten maatschappelijk boekjaar, niet meer voldoet aan de uitzonderingsvoorwaarden vermeld in het Wetboek van Vennootschappen.

Zo er geen commissaris wordt benoemd zal iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid hebben die normaliter toekomt aan een commissaris. Hij zal zich mogen laten bijstaan door een extern accountant, mits hiervan zelf de kosten te betalen, tenzij de accountant met instemming van de vennootschap werd aangesteld.

ALGEMENE VERGADERING:

De gewone algemene vergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand juni om negentien (19) uur, op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in België aangeduid in de oproepingsberichten.

Wanneer deze dag een wettelijke feestdag is zal de algemene vergadering worden gehouden op de eerstvolgende werkdag, om negentien (19) uur.

De algemene vergadering mag worden bijeengeroepen door de zaakvoerder(s), door de eventuele commissaris(sen), en moet samenkomen op vraag van vennoten die minstens één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris tenminste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de

verslagen.

De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder(s) en eventuele commissaris(sen), alsook aan de andere personen, die erom

verzoeken.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Een vergadering kan niet rechtsgeldig beraadslagen of besluiten over punten die niet op de dagorde staan vermeld.

Behoudens andersluidende wettelijke, deontologische of statutaire bepalingen zullen de beslissingen genomen worden, ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen, bij een gewone meerderheid van stemmen.

De zaakvoerder(s) en de eventuele commissaris(sen) geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling voor gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De zaakvoerder(s) heeft (hebben) het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen. Te allen tijde kan er een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen.

Gaat het om een wijziging van de statuten, dan worden de wettelijke vereisten inzake quorum en meerderheid nageleefd.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden en van elke algemene vergadering worden notulen opgemaakt.

De uitgiften en uittreksels van de processen-verbaal van de vergadering zullen worden ondertekend door de zaakvoerder(s).

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend.

Hij kan die bevoegdheid niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt als algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

BOEKJAAR - WINSTVERDELING:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van ieder jaar, om te eindigen op éénendertig december van dat jaar.

Op het einde van ieder boekjaar worden de maatschappelijke boeken en bescheiden afgesloten en stelt (stellen) de zaakvoerder(s) een inventaris op, alsmede de jaarrekening.

De jaarrekening omvat de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel. De jaarrekening wordt binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar voorgelegd. Tenminste één maand voor de algemene vergadering overhandigt (overhandigen) de zaakvoerder(s) deze stukken met jaarverslag aan de commissaris(sen). De jaarrekening, het jaarverslag en desgevallend het verslag van de commissaris(sen) worden aan de vennoten toegezonden, samen met de oproeping voor de jaarvergadering.

De jaarrekening wordt door de algemene vergadering vastgesteld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik Et vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 71.1

Na goedkeuring van de balans beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming overode

aan de zaakvoerder(s) en commissaris(sen) te verlenen kwijting.

1 Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies

" en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de netto-winst van de vennootschap uit,

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) bij éénparigheid van stemmen welke bestemming aan het saldo van de netto-winst moet gegeven worden.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen. De zaakvoerder(s) bepaalt (bepalen) het tijdstip en de wijze waarop dividenden zullen worden uitbetaald.

ONTBINDING - VEREFFENING:

De vennootschap kan vervroegd worden ontbonden door de beslissing van de algemene vergadering en dit volgens de regels voorzien voor een wijziging van de statuten.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars-artsen benoemen of ontslaan. Zij bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, evenals de wijze van vereffening.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaar.

Bij ontbinding van de vennootschap dient er een beroep gedaan te worden op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

De vereffenaar(s) treedt (treden) pas in functie, vanaf het ogenblik dat zijn (hun) benoeming door de voorzitter van de bevoegde Rechtbank van Koophandel is gehomologeerd.

ALGEMENE BEPALINGEN:

Iedere vennoot, zaakvoerder, commissaris, vereffenaar van de vennootschap, die niet in België woonachtig is, wordt geacht voor de uitvoering van deze akte keuze van woonplaats gedaan te hebben in de werkelijke zetel, alwaar geldig aile mededelingen, assignaties, oproepingen of betekeningen kunnen worden opgestuurd.

Zowel de deontologische voorschriften als de regelingen over de praktijkvoering betrekkelijk de samenwerking tussen artsen-vennoten zullen vastgelegd worden in een huishoudelijk reglement. Onderhavige statuten, alsook het huishoudelijk reglement, goedgekeurd door de Provinciale Raad van de Orde der Artsen, zijn de enige rechtsgeldige contracten tussen de vennoten.

Iedere wijziging zal slechts rechtsgeldig zijn tussen partijen na voorafgaande goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde der Artsen.

De clausules of artikels van onderhavige statuten die in tegenstrijd zouden zijn met de bepalingen van de Code van Geneeskundige Plichtenleer worden geacht niet geschreven te zijn.

" Voor al wat verder niet voorzien is in de huidige statuten wordt verwezen naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen en naar de Code van Geneeskundige Plichtenleer, die geacht wordt integraal deel uit te maken van de statuten.

OVERG NGSBEPALINGEN:

De enige oprichter, heeft vervolgens de volgende beslissingen getroffen, welke beslissingen slechts uitwerking zullen hebben vanaf de papieren of electronische neerlegging, overeenkomstig artikel 67, paragraaf 1, en artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen, met name:

1. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op 29 oktober 2014, om te eindigen op 31 december 2015.

2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

3. Verklaring dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen aile verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan vanaf 1 augustus 2014.

De overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in die tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan ' artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

BENOEMING:

-De oprichter, voornoemde mevrouw Sonja Verbeiren, heeft besloten zichzelf als "niet-statutaire zaakvoerder" van de vennootschap aan te stellen. Zij verklaarde deze functie te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling. De duurtijd van het mandaat van deze zaakvoerder is voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap. Deze niet-statutaire

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" * f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

zaakvoerder zal alle bevoegdheden kunnen uitoefenen die niet werden voorbehouden aan de algemene vergadering door de wet of door de statuten. Het mandaat van niet-statutaire zaakvoerder wordt bezoldigd uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. - Benoeming van vaste vertegenwoordiger,

Beslissing dat, ingeval de Burgerlijke Professionele Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Dokter Verbeiren Sonja, dermatoloog" voornoemd, aangewezen wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van een directiecomité, de hierna vermelde natuurlijke persoon als vaste vertegenwoordiger van deze vennootschap wordt aangesteld, gelast met de uitvoering van dit mandaat, in naam en voor rekening van de besturende vennootschap, met name: mevrouw Sonja Verbeiren, hogergenoemd, die dit mandaat aanvaardde. Het mandaat van vaste vertegenwoordiger wordt onbezoldigd uitgeoefend, behoudens i andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

VESTIGING WERKELIJKE ZETEL: Beslissing om de werkelijke zetel van de vennootschap te vestigen te 9310 Aalst, Tinnenhoekstraat 67.

GEEN COMMISSARIS: Er wordt geen commissaris benoemd, daar uit de verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap, voor haar eerste boekjaar, aan de criteria bedoeld in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen, voldoet.

VO MACHT: Verlening bij deze van bijzondere volmacht, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de BV-CVBA Kantoor Hermans, met zetel te 9200 Dendermonde, Vosmeer 1,en dit voor zoveel als nodig om namens en voor rekening van de nieuw opgerichte vennootschap, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle noodzakelijke en wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren ten opzichte van de Kruispuntbank van Ondernemingen, inzonderheid de activatie van de nieuw opgerichte vennootschap, en dit eveneens bij alle Federale Overheidsdiensten.

Voo ontledend uittreksel

Michel Ide, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd

-Uitgifte oprichtingsakte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/01/2015
ÿþ Mal Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

2 3 DEC. 2014

AFDELING IfRMONDB

111EillOi

lii

111

Ondememingsnr : 0567.530.766

Benaming

(voluit) : Dokter Verbeiren Sonja, dermatoloog

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tinnenhoekstraat 67, 9310 Aalst

(volledig adres)

Onderwerp akte : quasi-inbreng

Neerlegging verslagen conform beslissing van de bijzondere algemene vergadering dd, 18-12-2014:

-verslag van de bedrijfsrevlsor BV BVBA DE NEEF & PARTNERS, dd. 16-12-2014; -bijzonder verslag van de zaakvoerder dd. 02-12-2014,

Getekend: Sonja Verbeiren, zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naamren hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 23.06.2016 16216-0351-011

Coordonnées
DOKTER VERBEIREN SONJA, DERMATOLOOG

Adresse
TINNENHOEKSTRAAT 67 9310 AALST (BAARDEGEM)

Code postal : 9310
Localité : Baardegem
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande