DOKTER WOUTER VAN DEN ABEELE, HUISARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER WOUTER VAN DEN ABEELE, HUISARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.448.274

Publication

02/01/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 16.09.2013, NGL 20.12.2013 13700-0066-010
21/02/2013
ÿþ Mod Wold 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

flhIi

bel a: Br Sta



NE~;~~,~x~.~.~c~

1 1 FM 2013

,l> C !i 1GfifFié_r; +A,~~:T

Ondernemingsar : 0841.448.274.

Benaming

(votuit) : Dokter wouter Van den Abeele huisarts

{verkort}

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hooistraat 1 te 9060 Zelzate

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

VERSLAG VAN DE BUITENGEWONE= ALGEMENE VERGADERING VAN MAANDAG 17 DECEMBER' 2012

De buitengewone algemene vergadering werd gehouden in de kantoren van de huidige maatschappelijke

zetel, Hooistraat 1, 9060 ZELZATE

Alle aandeelhouders waren voltallig op deze vergadering aanwezig.

Op de agenda werd 1 onderwerp opgenomen : verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar Parkplein 2 te 9060 ZELZATE,

Nu de verbouwingswerken zo goed als afgerond zijn stelt de voorzitter voor om met onmiddellijke ingang het. adres van de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar Parkplein 2 te 9060 ZELZATE. Dit voorstel wordt met algemeenheid van stemmen aanvaard.

Daarna kan de buitengewone algemene vergadering besloten worden.

Voor bvba Dokter Wouter Van den Abeele, huisarts

Wouter Van den Abeele,

Statutair zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/12/2011
ÿþ Mod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*11307059*

Neergelegd

30-11-2011



Griffie

0841448274

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 9060 Zelzate Hooistraat 1

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Pol Vanden Broecke, geassocieerd notaris te Evergem, Ertvelde, op dertig november tweeduizend elf, te registreren, blijkt dat:

De heer VAN DEN ABEELE Wouter Medard Georgina, geboren te Gent op zesentwintig maart duizend negenhonderddrieënzeventig, met woonplaats te 9060 Zelzate, Leegstraat 3

een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA) heeft opgericht onder de naam  Dokter Wouter Van den Abeele, huisarts , waarvan de voornaamste standregelen luiden als volgt:

1  NAAM  RECHTSVORM

De vennootschap is als Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA) naar Belgisch recht opgericht onder de naam:  Dokter Wouter Van den Abeele, huisarts .

2  ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9060 Zelzate, Hooistraat 1.

3  DOEL

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de huisartsgeneeskunde door de arts-vennoot die zijn volledig medische activiteit in de gemeenschap/vennootschap brengt.

Dit omvat:

- het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de arts-vennoot.

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

- het aankopen, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van de arts-vennoot.

- het scheppen van de mogelijkheden om de arts-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkbeoefening mogelijk te maken.

- het occasioneel verstrekken van onderwijs en het geven van lezingen over voormelde medische onderwerpen, het schrijven en laten publiceren van medische artikels en boeken, het optreden als stagebegeleider.

De vennootschap is bevoegd om alle handelingen te verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn ter verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren, dit als bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten en zonder aanleiding te geven tot de ontwikkeling van om het even welke commerciële activiteiten. In geval de vennootschap meerdere vennoten telt, dienen dan wel de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid te worden bepaald met unanimiteit van de vennoten. Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

De vennootschap zal bevoegd zijn alle handelingen zonder uitzondering te verrichten die rechtstreeks tot dit hoofddoel noodzakelijk of nuttig zijn. Zij zal zelfs mogen deelnemen aan de bedrijvigheid van andere

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Dokter Wouter Van den Abeele, huisarts

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of op welke

manier ook, maar overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of met derden, zullen ook

door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

4  DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur, en begint te werken op datum van heden en

verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte.

TITEL TWEE - MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

ARTIKEL 5  KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro (18.600

EUR).

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen, ieder aandeel vertegenwoordigend één/

honderd zesentachtigste deel (1/186) en genummerd van één (1) tot en met honderd zesentachtig (186).

Ieder aandeel werd volgestort ten belope van twee/derde, zodat de som van TWAALFDUIZEND

VIERHONDERD Euro (12.400,00 euro) thans ter beschikking is van de vennootschap.

Voornoemd bedrag, vertegenwoordigend het geheel der ingebrachte gelden werd overeenkomstig artikel

224 van het Vennootschappenwetboek vóór de oprichting van de vennootschap gedeponeerd op een bijzondere

rekening geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij de Naamloze Vennootschap Fortis Bank.

6  BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen. Deze zaakvoerders dienen steeds arts te zijn en de regels van de behoorlijke beroepsuitoefening na te leven. De duur van het mandaat van de zaakvoerder(s) is beperkt tot de duur van zijn medische activiteit. Herverkiezing is mogelijk.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Andere niet statutaire zaakvoerders kunnen worden benoemd en ad nutum ontslagen door de algemene vergadering beraadslagend bij gewone meerderheid van stemmen.

De heer Wouter VAN DEN ABEELE wordt voor duur van zijn medische activiteit als statutair zaakvoerder van de vennootschap aangesteld; genoemde heer Wouter Van den Abeele verklaart dit mandaat te aanvaarden en bevestigt niet getroffen te zijn door een besluit dat zich daartegen verzet.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Wanneer er meerdere vennoten zijn en bij een verrichting of een beslissing de zaakvoerder rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft, tegenstrijdig met dat van de vennootschap, stelt hij de vennoten daarvan in kennis die een lasthebber ad hoc aanduiden die voor rekening van de vennootschap deze verrichting zal uitvoeren of de beslissing zal nemen.

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen voor bepaalde of een reeks bepaalde niet-medische rechtshandelingen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde niet-medische rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. In dit geval kan de algemene vergadering aan de zaakvoerder, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een vaste bezoldiging toekennen waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld.

7 - ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op derde maandag van de maand september om tien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

8  BOEKJAAR

Het boekjaar begint telkens op één april en eindigt op eenendertig maart van het jaar daaropvolgend.

9  WINSTVERDELING EN VEREFFENING

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto winst een bedrag van ten minste een/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. De overige winst krijgt de bestemming die de gewone algemene vergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto actief moet worden verstaan: het geheel van het actief zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en de schulden. Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het netto actief niet omvatten: het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding, en, behoudens in uitzonderingsgevallen, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Het batig saldo van deze vereffening zal verdeeld worden onder de vennoten, in overeenstemming met hun respectievelijke aandelen, elk aandeel brengt immers een gelijk recht met zich mee.

Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

10  STEMRECHT

a) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen.

b) Indien er meerdere vennoten zijn geeft elk aandeel slechts recht op een stem. De vennoot die meerdere aandelen bezit, beschikt over een gelijk aantal stemmen als hij aandelen heeft, dit alles onder voorbehoud van de dwingende bepalingen voorzien in de wet.

Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, vennoot. Iedere vennoot mag slechts één volmacht uitoefenen.

Iedere vennoot mag persoonlijk aan de stemming deelnemen of zich laten vertegenwoordigen door een lasthebber die arts-vennoot moet zijn.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

A. EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING EERSTE BOEKJAAR

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend dertien.

Bij uitzondering neemt het eerste boekjaar een aanvang op datum van dertig november tweeduizend elf en

zal worden afgesloten op eenendertig maart tweeduizend dertien.

B. OVERNEMING VAN VERBINTENISSEN

De oprichter verklaart bij toepassing van artikel 60 der Vennootschappenwetboek dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf twaalf september tweeduizend en elf onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het ressort waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft gevestigd.

C. BIJZONDERE VOLMACHT

Onmiddellijk daarna werd door de zaakvoerders, zopas benoemd, beslist overeenkomstig artikel 15 der statuten, als bijzondere en beperkte lasthebber aan te stellen: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Fiscobra , met maatschappelijke zetel te 9185 Wachtebeke, Dorp 50, RPR Gent 0437.168.904, die rechtsgeldig de vennootschap zal kunnen vertegenwoordigen tegenover de kruispuntbank voor ondernemingen, de griffie van de rechtbank van koophandel, het bestuur van het Belgisch Staatsblad, bij de administratie der directe belastingen, bij de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid en, meer in het algemeen voor het tekenen van alle briefwisseling tegenover derden dit doch enkel met betrekking tot de oprichting van de vennootschap.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL Notaris Pol Vanden Broecke

Tegelijk wordt hiermee elektronisch neergelegd: - uitgifte van oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 21.09.2015, NGL 22.10.2015 15654-0305-012

Coordonnées
DOKTER WOUTER VAN DEN ABEELE, HUISARTS

Adresse
PARKPLEIN 2 9060 ZELZATE

Code postal : 9060
Localité : ZELZATE
Commune : ZELZATE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande