DOKTERE KAROLIEN BEEL

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTERE KAROLIEN BEEL
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.469.942

Publication

06/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 28.03.2014, NGL 30.04.2014 14109-0450-009
09/01/2015
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mod Word 11.1

r i ! . ; = In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

m

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

111

" 15~3

lONITEL7 BES

31-12'2014

0842.469.942 ~G~SCN STAATSB

SAD

BVBA DOKTER KAROLIEN BEEL

18 -12- 2014

RECHTBANK VAN KOOPHAir~~aE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Smidsestraat 40, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Zetelverplaatsing BVBA

BESLISSING TOT ZETELVERPLAATSING BVBA DOKTER KAROLIEN BEEL

Overeenkomstig de statuten van de BVBA "Dokter Karolien Beel" is de zaakvoerder gerechtigd om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen in het kader van het doel van de vennootschap.

Met onderhavige beslissing wijzigt de zaakvoerder de maatschappelijke zetel van de vennootschap BVBA DOKTER KAROLIEN BEEL, met ingang vanaf 21 november 2014, naar een nieuw adres te Stierstraat 20, 2018 Antwerpen.

Met het oog op bekendmaking aan derden, wordt deze beslissing gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad,' alsook worden wijzigingen doorgevoerd in de kruispuntbank voor ondernemingen. De zaakvoerder wordt gelast met het vervullen van de formaliteiten in dit verband.

Antwerpen, 25 november 2014,

Karolien Beel,

Zaakvoerder-arts

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/01/2012
ÿþ rr, Mod Wald 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111111111111

*12015812*

11

NI

be a Bi stc

NEERGELEGD

~ 0 6 JAN. 1012

EC4iGriffie( V?..

1 KOCJPI-lAtiDi_4. TE GENT

Ondememingsnr : 034,.,. 1-t G °à - ,

Benaming

(voluit) : DOKTER KAROLIEN BEEL

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9000 Gent, Smidsestraat, 40

(volledig adres)

Onderwerp akte ; OPRICHTING - STATUTEN - VERKLARINGEN - BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor Meester Bernard Loontjens, Notaris te Izegem, op 29 december 2011, "geregistreerd, elf bladen, geen renvooien, te Izegem, op 3 januari 2012, Reg. 5, Boek 258, Blad 72, Vak 15. Ontvangen vijfentwintig euro (25,00- ¬ ). De EA Inspecteur B. PLANCKAERT".

Blijkt dat navermeld persoon door of namens wie de oprichtingsakte is ondertekend, waarvan hierna de:. identiteit volgt:

Dokter BEEL Karolien Anne Lieve, geboren te Leuven op 5 december 1978, echtgenote van de Heer Maarten Doornaert, wonende te 9000 Gent, Smidsestraat, nummer 40.

Dewelke ons verklaard heeft gehuwd te zijn te Gent op 13 juni 2009 onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract. Stelsel ongewijzigd noch bevestigd tot op heden, volgens gedane verklaring.

Een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft opgericht onder de benaming "DOKTER KAROLIEN BEEL". De zetel van de', vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Smidsestraat, 40.

Het doel van de vennootschap is in de oprichtingsakte letterlijk omschreven als volgt:

De vennootschap heeft tot doel:

- de uitoefening van de geneeskunde, meer bepaald het beroep van geneesheer-internist-hematoloog, door de geneesheren-vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap, in het binnen- en buitenland maar beperkt tot het grondgebied van de Europese Unie, volgens de medische plichtenleer en onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten, zoals bepaald door de raad van de Orde van Geneesheren.

De geneesheer die een patiënt behandelt, zal bijgevolg tegenover deze laatste, als geneesheer persoonlijk verantwoordelijk blijven.

De geneesheer dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De aansprakelijkheid van de: vennootschap dient gewaarborgd te zijn.

Ten dien einde is de vennootschap bevoegd om alle handelingen te verrichten die daartoe noodzakelijk of; nuttig zijn. Dit omvat:

- "het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de geneesheer-intemist-hematoloog, voor het beheren van een praktijk voor geneesheer-internist-hematoloog.

- het inrichten van algemene diensten, en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn; voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

- de aankoop, het huren en het leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties voor'-, voornoemde activiteiten.

- de mogelijkheden scheppen om de geneesheer-internist-hematoloog toe te laten zich verder te bekwamen: in zijn discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken".

De vennootschap mag deelnemen aan alle andere vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of. ' toetreden tot associaties, met dezelfde of aanverwante specialiteiten, evenwel onder de voorwaarde van' voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren waaronder de vennootschap ressorteert.

Overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen echter. ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Alle inkomsten voortvloeiend uit de medische activiteit worden geïnd voor en door de vennootschap, zoals: alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap vereffend worden.

De vennootschap mag als bijkomstig doei alle roerende- of onroerende verhandelingen doen, mits dit een: beheren is van de roerende en de onroerende goederen als een goede huisvader, en zo dit niet de vorm van;

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

+ .I aanvullende commerciële activiteit aanneemt. Dit bijkomstig doel mag op geen enkel ogenblik het burgerlijk karakter van de vennootschap wijzigen en de beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is verdeeld in honderd twintig (120) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal mag verhoogd of verminderd worden overeenkomstig de bepalingen van de wet.

Materiële en immateriële bestanddelen kunnen ingebracht worden, met een schriftelijke overeenkomst en mits voorlegging aan de Provinciale Raad.

Het kapitaal is volledig geplaatst en gedeeltelijk volstort.

Tot gedeeltelijke volstorting van de ingeschreven aandelen werd een globaal bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400 ¬ ) gestort op een bijzondere rekening met nummer IBAN BE46 7380 1117 5836 op naam van de vennnootschap in oprichting bij de Naamloze Vennootschap "KBC BANK GENT ZUID", te 9000 Gent.

Het boekjaar begint elk jaar op één oktober en eindigt op dertig september van daaropvolgend kalenderjaar. Het eerste boekjaar vangt aan van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft gekregen om te eindigen op 30 september 2013

Elk jaar de laatste vrijdag van de maand maart om achttien uur wordt een jaarvergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping, en waarvan de eerste zal plaatsvinden in maart 2014 om 18 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden.

Omtrent het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en het saldo na vereffening, bepalen de statuten wat volgt:

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat. De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag en rekening houdend met de regels van de deontologische code. Voor het aanleggen van een conventionele reserve is het eenparig akkoord van alle geneesheren-vennoten vereist.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, le vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet-afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

Het mandaat van zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd en wordt uitgeoefend voor een herkiesbare termijn van tien jaar.

Het mandaat van een zaakvoerder die geen vennoot is, wordt vastgelegd voor een beperkte en bepaalde duur, namelijk voor een duur van zes jaar.

Het mandaat van zaakvoerder wordt bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Voor zijn medische activiteit wordt de arts-vennoot volgens medische gebruiken op een normale manier (in geld) vergoed. Indien hij de functie van commissaris uitoefent, wordt hij voor deze functie niet vergoed. Vergoedingen van zaakvoerders niet-artsen dienen in overeenstemming te zijn met de werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten.

Reis- en andere kosten door een zaakvoerder gemaakt in dienst van de vennootschap worden door deze laatste terugbetaald op vertoon van een door deze zaakvoerder voor echt verklaarde staal.

De kosten waarvan sprake worden begrepen onder de algemene kosten.

Indien er meerdere vennoten zijn, worden de werkverdeling, alle vergoedingen voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk  inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder  en terugbetaling van kosten en vacaties vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de artsen-vennoten en de vennootschap.

Dokter BEEL Karolien, wonende te Gent, Smidsestraat, nummer 40, is als enige statutaire zaakvoerder-vennoot van de vennootschap benoemd, voor de duur van 10 jaar.

De afzetting van een statutaire zaakvoerder kan intussen slechts plaatshebben om gewichtige redenen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De enige zaakvoerder, of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerdere zijn, hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

De uitoefening van de geneeskunde en alle handelingen die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het professioneel beroepsgeheim, zijn strikt voorbehouden aan de zaakvoerders-artsen of, indien rechtspersonen tot zaakvoerder zijn benoemd, hun respectieve vaste vertegenwoordiger-arts.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, van wie de opdrachten niet tot de medische sfeer mogen behoren en beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen.

Het overlijden of het aftreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt, zelfs als hij vennoot is, de ontbinding van de vennootschap niet teweeg.

Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring of kennelijk onvermogen van een zaakvoerder, het voorvallen van een van deze gebeurtenissen rechtvaardigt een onmiddellijke beëindiging van de functie van een zaakvoerder.

De beslissingen van de zaakvoerder(s) worden vastgelegd in notulen, ondertekend door ten minste de meerderheid van de zaakvoerder(s) die aan de beraadslagingen hebben deelgenomen.

De aan het gerecht of elders over te leggen afschriften of uittreksels worden ondertekend door één zaakvoerder.

CONTROLE

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door één of meerdere commissarissen zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris voorzien of wanneer de algemene vergadering tot deze benoeming besluit.

Iedere commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering voor de termijn van drie jaar.

Hun opdracht eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin hij vervalt.

De bezoldiging van de commissarissen wordt vastgesteld door de algemene vergadering, rekening houdend met de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Deze bezoldiging bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld. Zij kan worden gewijzigd niet instemming van partijen. Buiten die bezoldiging mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen.

STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, die vennoot is en drager van een schriftelijke volmacht. Een vennoot kan slechts één volmacht uitoefenen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

OVERNAME VERBINTENISSEN

Voor zoveel als nodig worden alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen sinds 1 oktober 2011 thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd en dit met ingang vanaf 1 oktober 2011.

COMMISSARIS

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake. BENOEMINGEN  AANVAARDINGEN

Dokter BEEL Karolien, voornoemd, verklaart hierbij het mandaat van statutair zaakvoerder te aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van haar mandaat.

De bezoldiging van de zaakvoerder zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering. Deze zal daarbij rekening houden met de statutaire beperkingen hieromtrent.

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf 29 december 2011, met dien verstande, dat hij vanaf 29 december 2011 tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zal optreden als volmachtdrager en dat hij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

VOLMACHTEN

De verschijner en de hierbij benoemde zaakvoerder stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DOKTERE KAROLIEN BEEL

Adresse
SMIDSESTRAAT 40 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande