DOLCE ROMANO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOLCE ROMANO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.293.029

Publication

25/02/2013
ÿþr

Mod Wai111.1

"

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie -

na neerlegging ter griffie van de akte

II i tH30311,111111 VI

GD

13 FEB, 2013

KOi` RECHTBANK E

O le GENT

Ondememingsnr : 0846.293.029

Benaming

(voluit) : Dolce Romano

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Franz Wittoucklaan 25, 9060 Zelzate

(volledig adres)

Onderwerp akte ; ontslag zaakvoerder

Uittreksel uit de bijzondere vergadering van aandeelhouders van 13 december 2012:

Mevrouw Romano Maura wordt per 31 december 2012 ontslagen als zaakvoerder met decharge voor de door haar gevoerde mandaten.

Romano Rosanna

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/06/2012
ÿþ" CD, Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





NEERGELEGD





III i uu nip iu i iiiiii 0 9 JUNI 2012

=iaioaios~



RECHTBANK VAN

KOOPliteegi, TE GENT







Ondernemingsnr : Qgtt6 2,q3 c k'

Benaming

(voluit) : DOLCE ROMANO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9060 Zelzate, Franz Wittoucklaan 25

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte, verleden voor ons, Meester Frank Muller, notaris te Stekene, op 24 mei 2012, nog te registreren, blijkt dat

1. Mevrouw ROMANO Rosanna, geboren te Italië (Italië) op 3 april 1978, nationaal nummer 78.04.03 29025, , wonende te 9060 Zelzate, Koningin Fabialalaan 11

2. Mevrouw ROMANO Maure, geboren te Duitsland (Duitsland) op 13 september 1979, nationaal nummer 79.09.13172-93, wonende te 3600 Genk, Koning Boudewijnlaan 28 bus 1.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "DOLCE ROMANO".

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De honderd (100) aandelen werden als volgt onderschreven:

1. Mevrouw ROMANO Rosanna, wonende te 9060 Zelzate, Koningin Fabiolalaan 11, titularis van vijftig (50) aandelen

2, Mevrouw ROMANO Maure, wonende te 3600 Genk, Koning Boudewijnlaan 28 bus 1, titularis van vijftig (50) aandelen

Totaal honderd (100) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volgestort zijn ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR).

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 6.200,00) .

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening, geopend namens de vennootschap in oprichting bij ING.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaats gevonden overeenkomstig de wet. ZETEL De zetel is gevestigd te 9060 Zelzate, Franz Wittoucklaan 25.

De zetel kan verplaatst warden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

DOEL De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

a De commerciële uitbating en het beheer van tavernen, hotels, restaurants, cafés, cabarets, bars alsook de traiteurdiensten, snackbar, degustatie-ondememingen of andere ondernemingen voor drank deblet;

o De invoer en uitvoer van allerhande voedingsmiddelen met inbegrip van al of niet geestrijke dranken;

o Het organiseren van sportieve, culturele of artistieke evenementen met of zonder drank- of voedseldistributie;

o Het ter beschikking stellen van speelzalen, vergaderruimten, de organisatie van banketten, het inrichten van alle vormen van festiviteiten en/of samenkomsten van personen al dan niet gepaard gaande met het verstrekken van dranken en dergelijke, onder welke vorm dan ook;

o Groothandel, kleinhandel, import en export van menigvuldige goederen zowel deze onderworpen aan een machtiging als niet;

o Alle daden van beheer, bijstand en management van industriële en handelsvennootschappen zowel door rechtstreekse deelname aan het bestuur als bij wijze van managementovereenkomst, zonder dat deze opsomming beperkend is;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1ijîagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

o Het verlenen van diensten in de meest ruime zin aan bedrijven, ondernemingen en overheidsorganisaties in verband met de organisatie, management en ontwikkeling van hun beroepsactiviteiten;

o Optreden als tussenpersoon in de handel zowel als agent als commissionair;

o Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen en zelf bouwen of verbouwen, promotie van en makelen in onroerende goederen, evenals alle mogelijke onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van onroerende leasing. De vennootschap mag tevens als algemene bouwonderneming de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke voltooiingwerken door onderaannemers, het doen oprichten van nieuwbouw en bouwpromotor.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als In het buitenland, op alle wijze die zij het best geschikt acht.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verachtingen zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken , met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die eenzelfde, gelijkaardige of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Deze deelneming kan geschieden door overname van de aandelen, inbreng, fusie, splitsing, als commissionair of handelsagent, of op welke andere wijze ook.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

DUUR De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. BESTUUR Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders, Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. ledere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college-

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, ais eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

ALGEMENE VERGADERING De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste dinsdag van de maand juni om veertien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist,

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

BOEKJAAR Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar. VERDELING De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van

een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het

kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

OVERGANGSBEPALINGEN Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op 31 december 2013.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend veertien, overeenkomstig de statuten. SLOTBEPALINGEN

- De verschijners hebben bovendien besloten:

a, het aantal zaakvoerders vast te stellen op twee.

v

se ryE

s Voor behouden aan hei Belgisch Staatsblad

,1.g

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

b. te benoemen tot deze functie: Mevrouw ROMANO Rosanna, ongehuwd, wonende te 9060 Zelzate,' Koningin Fabiolalaan 11 en Mevrouw ROMANO Maure, echtgenote van de heer PEPAJ Edush, wonende te 3600 Genk, Koning Boudewijnlaan 28 bus 1.

die verklaren te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen zijn door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden.

e. geen commissaris te benoemen.

Volmacht

De verschijners stellen daarop aan ais bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, de naamloze vennootschap GENERAL MANAGEMENT OFFICE, gevestigd te 2000 Antwerpen, Italiëlei 29 bus 1, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Frank Muller te Stekene op 29 mei 2012

Samen hiermee neergelegd: uitgifte van akte.

é)bela 5644_ ilmeêeu

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DOLCE ROMANO

Adresse
FRANZ WITTOUCKLAAN 25 9060 ZELZATE

Code postal : 9060
Localité : ZELZATE
Commune : ZELZATE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande