DOMAPO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DOMAPO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 832.353.931

Publication

26/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.06.2014, NGL 24.06.2014 14206-0366-011
03/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 31.07.2012 12371-0298-010
01/02/2011
ÿþ Mod2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111111111111191111

NEERrCE ..,E~~~

2 o JAN. 2011

RECiii-Grifjië \r~ f~ ~ r-~ti'-

Ondernemingsnr : 0832.353.931

Benaming

(voluit) : DOMAPO

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Krommewege 84, 9990 MALDEGEM

Onderwerp akte : neerlegging verklaring conform art. 444 § 3 W. Venn.

Werd neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent:

De verklaring van de bestuurders, opgemaakt op 14 januari 2011 in toepassing van artikel 444 § 3 van het; Wetboek van vennootschappen.

Marc DOSSCHE

bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/01/2011
ÿþ Mod 3.1 "

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

0 NEERGELEG

3 0 DEC. 2010

" 11004986*

1 izÉ~Gçi,,3e N K VAN

i" ",,,,~ _. s~

_~ c~~" =~ ~ ~' !

)-

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm

Zetel :

o .353 -33 A.

DOMAPO

naamloze vennootschap

9990 Maldegem, Krommewege 84

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte : OPRICHTING  STATUTEN  EERSTE BENOEMINGEN.

Uit een akte verleden voor Notaris Paul LOMMEE, notaris te Zedelgem, op 21 december 2010, voor; registratie, blijkt de oprich-+ting der NV "DOMAPO".

1. AANDEELHOUDERS : 1. De heer DOSSCHE Marc Maurits Filip, geboren te Assebroek op 18 februari 1967, wonende te Lichtervelde, Bellestraat 11, nationaal nummer 670218- 407.86 .

Echtgenoot van mevrouw Véronique Declerq met wie hij verklaart gehuwd te zijn onder het stelsel der. zuivere scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Bernard Boes te Kortrijk op 2', september 1993, niet gewijzigd tot op heden.

2. De heer DOSSCHE Pol Julien, geboren te Brugge op 3 november 1970, wonende te 8210 Zedelgem! (Loppem), Parklaan 18, nationaal nummer 701103-365.26.

Echtgenoot van mevrouw Nina Plancke, met wie hij verklaart gehuwd te zijn onder stelsel de scheiding van: goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor ondergetekende notaris Paul Lommée op 16 juni 1997, niet: gewijzigd tot op heden.

2. NAAM en VORM:"DOMAPO" Naamloze Vennootschap;

3. ZETEL: 9990 Maldegem, Krommewege 84

4. DOEL:De vennootschap heeft tot doel:

In België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening of voor rekening van derden

Het leveren van consultingdiensten en managementprestaties, het verlenen van diverse adviezen evenals: het uitoefenen van mandaten, voor ten behoeve van of binnen aile industriële, commerciële of handelsvennootschappen of voor elke rechtspersoon of fysische persoon.

Ter uitvoering van haar opdrachten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar: zaakvoerder, haar werkende vennoten of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap: worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap heeft verder tot doel het beheren van de genoten opbrengsten alsmede het verrichten en beheren van alle roerende en onroerende beleggingen.

De vennootschap mag, in België en in het buitenland, alle industriële, handels-, financiële roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen; uitbreiden of bevorderen.

Zij kan op welke wijze ook, belangen nemen in alle verenigingen, zaken, ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde gelijkaardig of verwant doel nastreven of die haar onderneming kunnen; bevorderen of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken en ze kan ermee fusioneren.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening! van derden, aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van of die in! rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel staan.

De vennootschap mag ten voordele van derden met wie enige juridische band bestaat, zowel in België als in' het buitenland tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag, zowel in binnen- als buitenland, alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen, alle handelsverrichtingen en over het algemeen alle ondernemingen tot stand: brengen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappe-'lijk doel en de verwezenlijking ervan bevorderen.

Zij kan, ondermeer bij wijze van inbreng, fusie, overdracht, deelneming, inschrijving, financieel akkoord of op andere wijze belangen nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het! buitenland, die een zelfde, een gelijkaardig of een verwant doel nastreven of die haar ontwikkeling kunnen! bevorderen.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap! die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake, zoals onder meer:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische en/of andere kennis, bewezen door één of meer activiteitsattesten. De vennoten zijn het er evenwel en uiteraard volkomen over eens, dat deze ter beschikkingstelling van activiteitsattesten geen belemmering kan noch mag zijn voor de eventuele latere persoonlijke activiteit van de houder(s) van die attesten.

Zij mag ook de functies van bestuurder en/of vereffenaar uitoefenen.

5. DUUR : onbeperkt te rekenen vanaf de neerlegging der stukken op de Rechtbank van Koophandel;

6.MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL : 1.423.872 ,- euro, volledig geplaatst en volstort bij de oprichting, en verdeeld in 2.472 gelij-+ke aande-+len op naam zonder vermelding van waarde. Het is samengesteld door inbrengen in natura.

De heer Marc Dossche voornoemd, verklaart 1.236 aandelen van de NV Multifan Belgium, met zetel te 9990 Maldegem, Krommewege 84, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer RPRO416.828.794, in te brengen.

De heer Pol Dossche voornoemd, verklaart 1.236 aandelen van de NV Multifan Belgium, met zetel te 9990 Maldegem, Krommewege 84, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer RPR0416.828.794, in te brengen.

7.BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur tenminste bestaande uit het minimum aantal leden door de wet voorzien, al dan niet aandeelhouders, welke benoemd en ontslagen worden door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun mandaat vaststelt. Zij zijn herkiesbaar.Het mandaat van de bestuurders mag, behoudens herkieyzing, de termijn van zes jaar niet overschrijden. Het neemt een einde onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van het jaar waarin het vervalt.

Rechtspersonen kunnen deel uitmaken van de Raad van Bestuur. Zij worden in hun hoedanigheid van bestuurder vertegenwoordigd op de vergadering van de Raad van Bestuur door een vaste vertegenwoordiger-natuurlijke persoon.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersonen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen tot aan het bestuursorgaan.

Wanneer een mandaat van bestuurder openvalt kan hierin voorlopig voorzien worden door de overblijvende leden van de raad van bestuur, samen met de commissaris of commissarissen verenigd in algemene raad.

In dit geval gaat de algemene vergadering over tot de definitieve verkiezing tijdens haar eerstvolgende vergadering. De aldus benoemde bestuurder voleindigt de opdracht van de bestuurder die hij vervangt.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzit-ger kiezen en kan ook onder hen één of meerdere ondervoorzitters kiezen.

Bij afwezigheid van de voorzitter wordt de raad van bestuur voorgezeten door de oudste in leeftijd der aanwezige bestuurders, ten ware de voorzitter zelf zijn plaatsvervanger aangeduid heeft.

De raad van bestuur vergadert in de zetel der vennoot-tschap of op elke andere plaats in de gemeente van de zetel van de vennootschap, telkens de belangen van de vennootschap dit vereisen, na oproeping door de voorzitter, een gedelegeerd bestuurder of twee bestuurders.

De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en beslissen wanneer de meerderheid van zijn leden tegenwoordig of vertegenwoordigd is. Nochtans indien de raad op een zitting. niet voldoende in getal is, mag hij, tijdens de tweede vergadering, gehouden ten laatste vijftien dagen na de eerste, beraadslagen over de onderwerpen die voorkwamen op de agenda van de voorgaande vergadering, welke ook het aantal der tegenwoordige of vertegen-'woordigde leden zij. De beslissingen worden bij gewone meerderheid van stemmen genomen, bij staking van stemmen is de stem van diegene die de vergadering voorzit doorslaggevend.

Behoudens dringende gevallen in het proces-verbaal te verrechtvaardigen, zullen de oproepingen minstens acht dagen voor de vergaderingen, bij gewone brief, verstuurd worden.

Ieder afwezige bestuurder kan, zelfs bij eenvoudige brief, per telefax of per e-mail, een andere bestuurder volmacht verlenen om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats dan aan de stemming deel te nemen. Een bestuurder mag echter aldus over niet meer dan twee stemmen beschikken.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij éénparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Zij worden gedateerd op de dag dat de laatste bestuurder voormeld document ondertekent. Deze schriftelijke procedure is evenwel uitgesloten, in de gevallen door de wet bepaald zijnde voor de vast-'stel'ling van de jaarrekening en de aanwen-'ding van het toegestaan kapitaal.

Wanneer een bestuurder bij een verrichting die de goedkeuring van de raad van bestuur behoeft, een belang heeft, tegenstrijdig met dat van de vennootschap, is hij verplicht de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen na te leven.

De beraadslagingen van de raad van bestuur worden vast-'gelegd in een bijzonder register; de notulen worden ondertekend door de meerderheid der bestuurders die deelnemen aan de beraadslaging. Bij weigering te ondertekenen wordt hiervan melding gemaakt in het proces-verbaal van de vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

De kopijen en uittreksels van de notulen in gelijk welke omstandigheden af te leveren, worden gelijkvormig verklaard en ondertekend door de voorzitter, door de afgevaardigde-bestuurder of door twee bestuurders.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad kan een directiecomité oprichten al dan niet in zijn midden gekozen, en waarvan hij de bevoegdheden en machten bepaalt.

Hij kan aan het directiecomité bijzondere machten overdragen en het bedrag en de modaliteiten der vergoedingen van dit comité vaststellen, deze vergoedingen zijn aan te rekenen op de algemene onkosten.

Hij kan aan het directiecomité bestuurdersbevoegdheden overdragen, zonder - dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer zulk een directiecomité wordt ingesteld is de raad van bestuur belast .met het toezicht op dat comité. De duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité, alsmede de vergoedingen wordne door de raad van bestuur bepaald.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

Behoudens bijzondere machtsafvaardigingen is de vennootschap geldig tegenover derden en in rechte vertegen-+woordigd door de gedelegeerd bestuurder alleen optredend of door twee bestuurders gezamenlijk handelend dit alles onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van het bestuur.

8.JAARVERGADERING : De gewone algemene vergadering der aandeelhouders zal ieder jaar

verplichtend bijeenkomen in de gemeente van de zetel der vennootschap in de lokalen van deze laatste of in elk ander lokaal in deze in de oproepingsbrief aangeduid op de eerste zaterdag van de maand juni om 11.00uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats op hetzelfde uur. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van juni 2012 om 11.00uur

Ieder maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem. Tenzij de wet of de statuten er anders over beschikken worden de beslis-'singen van de algemene vergadering genomen met eennvoudi-ige meerderheid der geldig uitgebrachte stemmen, welke ook het aantal op de vergadering vertegenwoordigde aandelen weze.Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst gehouden.

9.JAARREKENING : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de stukken op de bevoegde rechtbank van koophandel tot en met 31 december 2012.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle lasten, algemene onkosten, afschrijvingen, alle fiscale en andere provi-'lies, maakt de netto-winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt vijf ten honderd voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds. De verplichting tot deze afneming houdt op verplichtend te zijn wanneer het wettelijke reservefonds één tiende bereikt van het maatschappelijk kapitaal.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet op de statuten niet mogen uitgekeerd worden, en verder dient gehandeld naar het voorschrift dienaangaande voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering beslist op voorstel van de raad van bestuur over de aanwending van het saldo.

De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de plaats waarop de dividenden zullen uitbetaald worden.

De raad van bestuur mag eveneens beslissen tot het uitkeren van tussentijdse dividenden, mits naleving van de wettelijke voorwaarden.

10.0NTBINDING - VEREFFENING. Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, dient de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aan te stellen, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt. Bij gebreke aan dergelijke aanstelling, wordt/worden de in functie zijnde zaakvoerder(s) als vereffenaars) beschouwd.

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in het Wetboek van vennootschappen. Hij mag de handelingen verrichten voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging of homologatie van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van : stemmen.

Benoemingen :

vaste vertegenwoordiger

Voor het geval de vennootschap bestuursmandaten in andere vennootschappen zou aanvaarden, wordt met éénparigheid van stemmen en onder schorsende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid van de vennootschap, door de oprichters als vaste vertegenwoordiger bencemd, voor de duur van de vennootschap, de heer Marc Dossche, voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden en tevens bevestigt door geen enkele maatregel te zijn getroffen die zich hiertegen verzet. Het mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering. Zijn mandaat zal een aanvang nemen op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid bezit.

Volmacht

Een bijzondere volmacht wordt verleend aan mevrouw Valérie Meulebroeck en mevrouw Ann De Wilde, die allen keuze van woonplaats doen te B-9820 Merelbeke, Guldensporenpark 100 (blok K), alleen handelend en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om de inschrijving en alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij een Ondememingsloket, de BTW-Administratie, de Administratie van de Directe Belastingen en het sociaal verzekeringsfonds

Benoeming van bestuurders - bezoldiging.

De oprichters hebben onmiddelijk en onder schorsende voorwaarde van neerlegging van de stukken op de i bevoegde rechtbank van koophandel, met unanimi-steit het vol-gende beslist :

a) het aantal bestuurders op 2 vast te stellen en tot deze functie te benoemen:

1. de heer Marc Dossche

2. de heer Pol Dossche

beiden voornoemd en die bij monde van hun voormelde vertegenwoordiger bevestigen dat de uitoefening van deze functie hun niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, en die verklaren de hun verleende opdracht te aanvaarden.

De bestuurders zullen pas hun taak kunnen waarnemen na neerlegging van de stukken van de vennootschap.

Hun mandaat zal een einde nemen bij de gewone algemene vergade-'ring van 2016.

De mandaten van voornoemde bestuurders zullen onbezoldigd worden uitgeoefend, behoudens'; andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

b) De comparanten besluiten thans geen commissaris te benoemen. Zij ver-klaren hierbij dat de vennootschap voor het eerste boekjaar volgens te goeder trouw verrichte schattingen zal voldoen aan de : criteria voorzien in de wet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig op de boekhouding en de jaarreke-'ving van de ondeme'mingen. Iedere vennoot bezit derhalve indivi-'dueel de onderzoeks- en contro- lebe-'voegdheid van een commissaris.

RAAD VAN BESTUUR

Zijn vervolgens bijeengekomen, de heren Marc en Pol Dossche, vertegenwoordigd als gezegd, hiervoor benoemd als bestuurder van de vennootschap onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte, en vertegenwoordigd als gezegd, met als enig agendapunt de benoeming van een gedelegeerd bestuurder en een voorzitter.

Na uitvoerige bespreking en beraadslaging wordt beslist de heren Marc en Pol Dossche te benoemen tot gedelegeerd bestuurders, die uitdrukkelijk verklaren dit mandaat te aanvaarden, onder de opschortende voorwaarde en met ingang van de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte. Het mandaat gaat in vanaf de neerlegging en zal een einde nemen bij de gewone jaarvergadering van 2016. Zij zullen dit mandaat kosteloos uitoefenen behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

afgeleverd op onzegel als bestemd voor inlassing in het BELGISCH STAATSBLAD.

Getekend Notaris Paul LOMMEE

Tegelijk hiermede neergelegd : eensluidend uittreksel;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

.Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/03/2015
ÿþNI

iuiiiiiinunwjmiiwu

+15043 38*

Mad Warc3 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

HIE ~~ ` ~; Cilir 72, G ED

,~

i 2 -03- i~tti

.t_}!!lr'~rór'1'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0832.353.931

Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 9990 Maldegem, Krommewege 84 (volledig adres)

Onderwerp : STATUTENWIJZIGING - kapitaalvermindering

UIT EEN AKTE OP 3 maart 2015 VERLEDEN

Voor Meester ANDY VANDEWIELE, notaris met standplaats te Brugge,

BLIJKT HET VOLGENDE

DOMAPO Repertoriumnummer 82

Naamloze vennootschap

zetel; 9990 Maldegem, Krommewege 84

RPR Gent afdeling Gent 0832.353.931

STATUTENWIJZIGING - kapitaalsvermindering

IN HET JAAR TWEEDUIZEND EN VIJFTIEN

OP DRIE MAART OM NEGEN UUR DERTIG IN DE MORGEN

Voor Meester ANDY VANDEWIELE NOTARIS TE BRUGGE

IS BIJEENGEKOMEN

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de naamloze vennootschap DOMAPO met

zetel: 9990 Maldegem, Krommewege 84

RPR Gent afdeling Gent 0832.353.931

Vennootschap opgericht bij akte verleden voor Paul Lommée, te Zedelgem, op 21 december 2010, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 10 januari 2011, onder nummer 20110110-0004986, Waarvan de statuten niet werden gewijzigd tot op heden.

I, SAMENSTELLING VAN HET BUREAU

De zitting wordt geopend om negen uur dertig onder voorzitterschap van nagenoemde DOSSCHE Marc, Gezien het gering aantal aanwezigen op de vergadering wordt afgezien van een verdere samenstelling van; het bureau.

Il. SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

1/ De heer DOSSCHE Marc Maurits Filip, (nationaal nummer 67,02.18-407.86 identiteitskaart nummer 591. 3756656-45), geboren te Assebroek op 18 februari 1967, wonende te 8810 Lichtervelde, Bellestraat 11.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

DOMAPO

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Echtgenoot van mevrouw Véronique DECLERQ met wie hij verklaart gehuwd te zijn onder het stelsel der zuivere scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Bernard Boes, te Kortrijk, op 2 september 1993, ongewijzigd tot op heden.

Volgens verklaring houder van duizend tweehonderd zesendertig (1236) aandelen.

21 De heer DOSSCHE Pol Julien, (nationaal nummer 70.11,03-365.26 identiteitskaart nummer 5912202672-01), geboren te Brugge op 3 november 1970, wonende te 8210 Loppem (Zedelgem), Parklaan 18.

Echtgenoot van mevrouw Nina PLANCKE, met wie hij verklaart gehuwd te zijn onder het stelsel der scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Paul Lommée op 16 juni 1997, ongewijzigd tot op heden.

Volgens verklaring houder van duizend tweehonderd zesendertig (1236) aandelen.

Totaal vertegenwoordigde aandelen : tweeduizend vierhonderd tweeënzeventig (2.472) aandelen, hetzij de totaliteit van de bestaande aandelen.

III. UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER

De voorzitter zet uiteen en verzoekt ondergetekende notaris te akteren wat volgt

-De huidige vergadering heeft als agenda:

1/ Vermindering van het maatschappelijk kapitaal met één miljoen driehonderdduizend euro (¬ 1.300.000,-) om het van één miljoen vierhonderddrieëntwintigduizend achthonderd tweeënzeventig euro (¬ 1.423.872) terug te brengen op honderddrieëntwintigduizend achthonderd tweeënzeventig euro (¬ 123.872,-) door terugbetaling aan elk bestaand aandeel van een bedrag van vijfhonderd vijfentwintig euro komma acht acht negen negen euro (¬ 525,8899).

De terugbetaling waartoe de vergadering heeft besloten, kan enkel plaatsvinden met naleving van de voorwaarden van de artikelen 613/614 van het Wetboek van vennootschappen.

2/ Overeenstemmende aanpassing van artikel 5 van de statuten.

3/ Toekenning van bevoegdheden aan de bestuurders, meer bepaald om alle nodige maatregelen te treffen voor de terugbetaling waartoe de vergadering zat besluiten,

4/ (Her)formulering van de statutaire bepalingen overeenkomstig het huidige Wetboek van vennootschappen en mits vervanging van de woorden "vennoot" of "vennoten" door ""aandeelhouder" resp. "aandeelhouders":

-Wijziging van artikel 8bis van de statuten inzake de overdracht van aandelen door integrale vervanging van de bestaande tekst als volgt:

"8bis,1, Principieel voorkooprecht

De aandeelhouders verlenen elkaar een voorkooprecht.

Zij verbinden zich bijgevolg geen enkele overeenkomst af te sluiten, noch onder elkaar, noch met derden, die de aandelen tot voorwerp heeft, tenzij na voorafgaandelijk deze bij voorrang te hebben aangeboden aan de andere aandeelhouders onder de hierna gestelde voorwaarden en procedure.

Deze verboden overeenkomsten hebben betrekking zowel op aan- als verkoopover-eenkomsten, schenkingen, inbrengen in vennootschappen, zowel gewone inbrengen als deze die het gevolg zijn van enigerlei fusie of opslorpingen, het verlenen van opties, inbetating- of inpandgevingen, en in het algemeen op alle overeenkomsten of beloften tot overeenkomsten die vaststaande of zelfs eventuele, onmiddellijke of toekomstige overdrachten tot voorwerp hebben,

Is tevens onderworpen aan het voorkooprecht, de overdracht van de aandelen onder (evenden of de overgang ingevolge overlijden, ten bezwarende of ten kostenloze titel, ten voordele van erfgenamen en/of legatarissen.

In geval van overlijden zijn de erfgenamen en/of legatarissen ertoe gehouden de verworven aandelen in vruchtgebruik, blote eigendom of volle eigendom te onderwerpen aan de hierna genoemde procedure binnen de dertig (30) kalenderdagen na het overlijden van een aandeelhouder.

Het voorkooprecht dient niet aangeboden te worden in geval van overdracht of overgang van aandelen aan een door een aandeelhouder in de zin van artikel 5 van het Wetboek van Vennootschappen gecontroleerde vennootschap.

8bis.2. Procedure voorkooprecht

a) Kennisgeving

De aandeelhouder die zijn aandelen wenst over te dragen of de erfgenaam die ingevolge overlijden van een aandeelhouder aandelen heeft verworven, moet de raad van bestuur van de vennootschap hiervan bij aangetekend schrijven op de hoogte stellen.

De kennisgeving zal omvatten:

-de volledige identiteit van de aandeelhouder, respectievelijk erfgenaam of legataris;

-het aantal aandelen, met in voorkomend geval de aanduiding van hun categorie, waarop de transactie betrekking heeft;

-de prijs en de betalingsvoorwaarden of de waarden die aan de aandelen verleend zullen worden;

-de volledige identiteit van de kandidaat-overnemer, in voorkomend geval,

Het recht van de aandeelhouder, kandidaat-overdrager, om zijn aandelen af te staan is geschorst vanaf de dag van de kennisgeving gedurende de hierna volgende procedure die de andere aandeelhouders moet toelaten hun voorkooprecht uit te oefenen.

b)Eerste aanbieding

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur brengt binnen de zeven (7) kalenderdagen na ontvangst van de kennisgeving van de aandeelhouder de andere aandeelhouders van het voornemen van de kandidaat-overdrager op de hoogte, en dit per aangetekend schrijven.

De aandeelhouders beschikken over een periode van dertig (30) kalenderdagen, na ontvangst van het schrijven vanwege de raad van bestuur, om bij aangetekend schrijven hun intentie kenbaar te maken aan de raad van bestuur om de geheelheid van de aangeboden aandelen of het deel dat zij aanduiden te verwerven,

Geen antwoord van de gerechtigde aandeelhouder(s) binnen de voormelde termijn van dertig (30) kalenderdagen, wordt geacht de niet-uitoefening en afstand van het voorkooprecht in te houden.

c) Toewijzing

Na afloop van deze periode van dertig (30) kalenderdagen zal de raad van bestuur in bijzondere zitting de aangeboden aandelen als volgt toewijzen:

(1)In een eerste toewijzing wordt aan elke aandeelhouder een quotum toegewezen gelijk aan zijn proportioneel aandeel in het aantal aandelen van de vennootschap ander aftrek van de aangeboden aandelen.

(ii)indien een aandeelhouder intekent op minder aandelen dan zijn proportioneel quotum wordt het overschot als volgt toegewezen: zij die hebben ingetekend op een groter aantal aandelen dan hun proportioneel quotum krijgen uit het overschot een evenredige toewijzing tot zij hun ingetekend aantal hebben bereikt.

d)Recht tot intrekking

In het geval dat na de hierboven vermelde toewijzing het aantal aandelen waarop het voorkooprecht zou worden uitgeoefend lager is dan het aantal aangeboden aandelen, dan heeft de kandidaat-overdrager het recht, hetzij zijn bod geheel in te trekken, hetzij de aanbiedingen te aanvaarden van de aandeelhouders die hun voorkooprecht hebben uitgeoefend. Hij maakt zijn intentie kenbaar aan de raad van bestuur binnen de veertien (14) kalenderdagen na de bijzondere raad van bestuur vermeld in punt c) hiervoor,

De aangeboden aandelen in het geval van intrekking van het bod of de niet verkochte aandelen bij gedeeltelijke verkoop aan de andere aandeelhouders, zijn met ingang van de dag van deze kennisgeving aan de raad van bestuur onvervreemdbaar gedurende een periode van drie (3) maanden, waarbinnen de raad van bestuur het recht heeft vaste kopers voor te stellen aan de kandidaat-overdrager aan condities die minstens gelijkwaardig zijn aan de in punt f) hierna gestipuleerde prijs.

e)Periode van vrije overdraagbaarheid

Bij gebrek aan voorstellen van de raad van bestuur zijn de aandelen na afloop van de termijn van drie (3) maanden vrij overdraagbaar aan derden binnen een periode van dertig (30) kalenderdagen vanaf de dag waarop ze vrij verhandelbaar zijn geworden.

f) Prijs

Ingeval aandelen worden overgedragen tussen aandeelhouders conform de bepalingen van dit artikel 8bis, zal de prijs per aandeel gelijk zijn aan de waarde zoals nader vastgesteld in een aandeelhoudersovereenkomst. abis.3. Goedkeuringsclausule

Indien het voorkooprecht niet uitgeoefend werd, of de aangeboden aandelen ingetrokken worden ingevolge de niet uitoefening op het totaal aantal aangeboden aandelen, is de overdracht van aandelen enkel toegelaten mits de uitdrukkelijke toestemming van de raad van bestuur.

Indien binnen de maand na het versturen van de aanvraag om goedkeuring, de raad van bestuur noch haar goedkeuring heeft gegeven noch een andere overnemer heeft voorgesteld, noch heeft gereageerd, mag de overdracht geschieden zoals voorgesteld.

Indien de raad van bestuur zijn toestemming verleent, dan moet hij deze toestemming verlenen binnen de maand van de datum van het verzoek om goedkeuring dat bij aangetekend schrijven moet betekend worden aan de zetel van de vennootschap."

-Toevoeging in fine van artikel 12 van de statuten van de zin: "De mandaten van de bestuurders kunnen bezoldigd worden uitgeoefend, indien de algemene vergadering daartoe beslist.'

-Wijziging van artikel 15 van de statuten door toevoeging in fine van de tweede alinea van het zinsdeel "behoudens indien de raad van bestuur uit slechts twee bestuurders bestaat".

-Schrapping in artikel 22, derde alinea van de statuten van de verwijzing naar aandelen aan toonder.

-Schrapping in artikel 24 eerste alinea van de statuten van de verwijzing naar de aandelen aan toonder. -Wijzing van artikel 29 door vervanging van het woord "décharge" door "kwijting".

-Wijziging van artikel 32 van de statuten door vervanging van de eerste zin van de voorlaatste alinea als volgt: "De aanstelling van de vereffenaar(s) dient te worden bevestigd door de voorzitter van de rechtbank van koophandel."

51 Opdracht tot coördinatie van de statuten en tot uitvoering van de genomen besluiten - volmachten.

- Om geldig te kunnen beraadslagen over de onderwerpen van de agenda, moet ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal op de vergadering vertegenwoordigd zijn.

Om te worden ingewilligd, moeten de voorstellen betreffende de hierboven vermelde agendapunten die aanleiding geven tot voornoemde statutenwijziging, het minimum aantal stemmen behalen voorzien bij de wet en de statuten.

- De vergadering stelt vast dat alle aandelen van de vennootschap aanwezig zijn, zodat deze vergadering geldig werd samengesteld en dat zij, vermits de totaliteit van het kapitaal vertegenwoordigd is, bevoegd en bekwaam is om rechtsgeldig beslissingen te nemen.

- Na deze uiteenzetting verzoekt de algemene vergadering ondergetekende notaris na beraadslaging, volgende besluiten te akteren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

EERSTE BESLUIT

KAPITAALVERMINDERING

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen met een bedrag van één miljoen

driehonderdduizend euro (¬ 1.300.000,-), teneinde het te brengen van één miljoen

vierhonderddrieëntwintigduizend achthonderd tweeënzeventig euro (¬ 1,423.872) op

honderddrieëntwintigduizend achthonderd tweeënzeventig euro (¬ 123.872,-) en zonder vernietiging van aandelen.

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

De vergadering beslist vervolgens dat deze kapitaalvermindering zal geschieden door terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de aandeelhouders in evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering van één miljoen driehonderdduizend euro (¬ 1.300.000,-) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderddrieëntwintigduizend achthonderd tweeënzeventig euro (¬ 123.872,-),

TOELICHTING VAN DE INSTRUMENTERENDE NOTARIS

De aandeelhouders verklaren door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de inhoud van de artikelen 6131614 van het Wetboek van vennootschappen, dat inzake reële kapitaalvermindering voorziet dat de schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de bij dit proces-verbaal besliste kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto. Aan de aandeelhouders mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader van de hierboven besliste kapitaalvermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit het artikel 5 van de statuten aan te passen en vanaf heden te laten luiden ais volgt: "Artikel 5. Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderddrieëntwintigduizend achthonderd tweeënzeventig euro (¬ 123.872,-), vertegenwoordigd door tweeduizend vierhonderd tweeënzeventig (2.472) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/tweeduizendvierhonderd tweeënzeventigste (1/2.472ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.".

DERDE BESLUIT

De vergadering verleent de heer DOSSCHE MARC voornoemd, alle bevoegdheden om de hierboven geacteerde besluiten uit te voeren, inzonderheid de bevoegdheden om de terugbetaling waartoe de vergadering heeft besloten, na afloop van de wettelijke termijn onder de wettelijke voorwaarden te verrichten,

VIERDE BESLUIT

Vervolgens besluit de algemene vergadering om de statuten van de vennootschap te wijzigen op de hierna vermelde punten teneinde de statuten te actualiseren aan het huidige Wetboek van Vennootschappen en mits vervanging van de woorden "vennoot" of "vennoten" door ""aandeelhouder" resp. "aandeelhcuders":

-Wijziging van artikel 8bis van de statuten inzake de overdracht van aandelen:

"8bis,1. Principieel voorkooprecht

De aandeelhouders verlenen elkaar een voorkooprecht.

Zij verbinden zich bijgevolg geen enkele overeenkomst af te sluiten, noch onder elkaar, noch met derden, die de aandelen tot voorwerp heeft, tenzij na voorafgaandelijk deze bij voorrang te hebben aangeboden aan de andere aandeelhouders onder de hierna gestelde voorwaarden en procedure,

Deze verboden overeenkomsten hebben betrekking zowel op aan- als verkoopover-eenkomsten, schenkingen, inbrengen in vennootschappen, zowel gewone inbrengen als deze die het gevolg zijn van enigerlei fusie of opslorpingen, het verlenen van opties, inbetaling- of inpandgevingen, en in het algemeen op aile overeenkomsten of beloften tot overeenkomsten die vaststaande of zelfs eventuele, onmiddellijke of toekomstige overdrachten tot voorwerp hebben.

Is tevens onderworpen aan het voorkooprecht, de overdracht van de aandelen onder levenden of de overgang ingevolge overlijden, ten bezwarende of ten kostenloze titel, ten voordele van erfgenamen en/of legatarissen.

In geval van overlijden zijn de erfgenamen en/of legatarissen ertoe gehouden de verworven aandelen in vruchtgebruik, blote eigendom of voile eigendom te onderwerpen aan de hierna genoemde procedure binnen de dertig (30) kalenderdagen na het overlijden van een aandeelhouder,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het voorkooprecht dient niet aangeboden te worden in geval van overdracht of overgang van aandelen aan een door een aandeelhouder in de zin van artikel 5 van het Wetboek van Vennootschappen gecontroleerde vennootschap.

8bis.2, Procedure voorkooprecht

Kennisgeving

De aandeelhouder die zijn aandelen wenst over te dragen of de erfgenaam die ingevolge overlijden van een aandeelhouder aandelen heeft verworven, moet de raad van bestuur van de vennootschap hiervan bij aangetekend schrijven op de hoogte stellen.

De kennisgeving zat omvatten:

-de volledige identiteit van de aandeelhouder, respectievelijk erfgenaam of legataris;

-het aantal aandelen, met in voorkomend geval de aanduiding van hun categorie, waarop de transactie betrekking heeft;

-de prijs en de betalingsvoorwaarden of de waarden die aan de aandelen verleend zullen worden;

-de volledige identiteit van de kandidaat-ovememer, in voorkomend geval.

Het recht van de aandeelhouder, kandidaat-overdrager, om zijn aandelen af te staan is geschorst vanaf de dag van de kennisgeving gedurende de hierna volgende procedure die de andere aandeelhouders moet toelaten hun voorkooprecht uit te oefenen.

Eerste aanbieding

De raad van bestuur brengt binnen de zeven (7) kalenderdagen na ontvangst van de kennisgeving van de aandeelhouder de andere aandeelhouders van het voornemen van de kandidaat-overdrager op de hoogte, en dit per aangetekend schrijven.

De aandeelhouders beschikken over een periode van dertig (30) kalenderdagen, na ontvangst van het schrijven vanwege de raad van bestuur, om bij aangetekend schrijven hun intentie kenbaar te maken aan de raad van bestuur om de geheelheid van de aangeboden aandelen of het deel dat zij aanduiden te verwerven.

Geen antwoord van de gerechtigde aandeelhouder(s) binnen de voormelde termijn van dertig (30) kalenderdagen, wordt geacht de niet-uitoefening en afstand van het voorkooprecht in te houden.

Toewijzing

Na afloop van deze periode van dertig (30) kalenderdagen zal de raad van bestuur in bijzondere zitting de aangeboden aandelen als volgt toewijzen:

In een eerste toewijzing wordt aan elke aandeelhouder een quotum toegewezen gelijk aan zijn proportioneel aandeel in het aantal aandelen van de vennootschap onder aftrek van de aangeboden aandelen.

Indien een aandeelhouder intekent op minder aandelen dan zijn proportioneel quotum wordt het overschot als volgt toegewezen: zij die hebben ingetekend op een groter aantal aandelen dan hun proportioneel quotum krijgen uit het overschot een evenredige toewijzing tot zij hun ingetekend aantal hebben bereikt.

Recht tot intrekking

In het geval dat na de hierboven vermelde toewijzing het aantal aandelen waarop het voorkooprecht zou worden uitgeoefend lager is dan het aantal aangeboden aandelen, dan heeft de kandidaat-overdrager het recht, hetzij zijn bod geheel in te trekken, hetzij de aanbiedingen te aanvaarden van de aandeelhouders die hun voorkooprecht hebben uitgeoefend. Hij maakt zijn intentie kenbaar aan de raad van bestuur binnen de veertien (14) kalenderdagen na de bijzondere raad van bestuur vermeld in punt c) hiervoor.

De aangeboden aandelen in het geval van intrekking van het bod of de niet verkochte aandelen bij gedeeltelijke verkoop aan de andere aandeelhouders, zijn met ingang van de dag van deze kennisgeving aan de raad van bestuur onvervreemdbaar gedurende een periode van drie (3) maanden, waarbinnen de raad van bestuur het recht heeft vaste kopers voor te stellen aan de kandidaat-overdrager aan condities die minstens gelijkwaardig zijn aan de in punt f) hierna gestipuleerde prijs.

Periode van vrije overdraagbaarheid

Bij gebrek aan voorstellen van de raad van bestuur zijn de aandelen na afloop van de termijn van drie (3) maanden vrij overdraagbaar aan derden binnen een periode van dertig (30) kalenderdagen vanaf de dag waarop ze vrij verhandelbaar zijn geworden.

Prijs

Ingeval aandelen worden overgedragen tussen aandeelhouders conform de bepalingen van dit artikel 8bis, zal de prijs per aandeel gelijk zijn aan de waarde zoals nader vastgesteld in een aandeelhoudersovereenkomst. 8bis.3, Goedkeuringsclausule

Indien het voorkooprecht niet uitgeoefend werd, of de aangeboden aandelen ingetrokken worden ingevolge de niet uitoefening op het totaal aantal aangeboden aandelen, is de overdracht van aandelen enkel toegelaten mits de uitdrukkelijke toestemming van de raad van bestuur.

indien binnen de maand na het versturen van de aanvraag om goedkeuring, de raad van bestuur noch haar goedkeuring heeft gegeven noch een andere overnemer heeft voorgesteld, noch heeft gereageerd, mag de overdracht geschieden zoals voorgesteld.

Indien de raad van bestuur zijn toestemming verleent, dan moet hij deze toestemming verlenen binnen de maand van de datum van het verzoek om goedkeuring dat bij aangetekend schrijven moet betekend worden aan de zetel van de vennootschap."

-Toevoeging in fine van artikel 12 van de statuten van de volgende tekst: "De mandaten van de bestuurders kunnen bezoldigd worden uitgeoefend, indien de algemene vergadering daartoe beslist.'

-Wijziging van artikel 15 van de statuten door toevoeging in fine van de tweede alinea van het zinsdeel "behoudens indien de raad van bestuur uit slechts twee bestuurders bestaat".

-Schrapping in artikel 22, derde alinea van de statuten van de verwijzing naar aandelen aan toonder,

-Schrapping in artikels24-eerste alinea van de statuten van de verwijzing naar de aandelen aan toonder. -Wijzing van artikel 29 door vervanging van het woord "décharge" door "kwijting".

-Wijziging van artikel 32 van de statuten door vervanging van de eerste zin van de voorlaatste alinea als volgt: "De aanstelling van de vereffenaar(s) dient te worden bevestigd door de voorzitter van de rechtbank van koophandel."

VIJFDE BESLUIT

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde '' rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de bestuurder(s) om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan mevrouw Annick DELMAIRE, mevrouw Myriam DIETENS en mevrouw Martine DE VRIEZE, woonst kiezende te 9820 Merelbeke, Guldensporenpark 100 blok K, om, alleen handelend en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren ingevolge voormelde wijzigingen.

SLUITING VAN DE VERGADERING - STEMMING

Nadat de agenda volledig afgehandeld werd, wordt de vergadering opgeheven om tien uur dertig minuten.

De ondergetekende notaris bevestigt dat de identiteit van de comparanten hem werd aangetoond aan de hand van bewijskrachtige identiteitsbewijzen en dat voormelde rijksregisternummers met de uitdrukkelijke instemming werden vermeld.

Een afschrift van huidig proces-verbaal zal neergelegd worden in de registers van de notulen, gehouden op de zetel van de vennootschap in overeenstemming met artikel 279 van het Wetboek van vennootschappen

Bijlage

* expeditie akte notaris VANDEWIELE 03/03/2015

De notaris, Andy Vandewiele

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DOMAPO

Adresse
KROMMEWEGE 84 9990 MALDEGEM

Code postal : 9990
Localité : MALDEGEM
Commune : MALDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande