DOMIFIEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOMIFIEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 598.834.844

Publication

05/03/2015
ÿþ Il:

Mai Woni 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 0 FEB, 2015

RECHTBANK VAN

KOOPHAM ïieTE GENT

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : Ô 7~ g e8 % 1

~

Benaming 'j

(voluit) : DOMIFIEL

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9000 Gent, Borreputsteeg 21C000

(volledig adres)

Onderwerp akte Oprichting-Statuten-Benoemingen

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Harold POPPE, notaris te Gent op 19 februari 2015, neergelegd, ter publicatie, voor registratie, dat :

De heer DE CLERCQ Arthur Hugo Leon Emiel, geboren te Gent op vijftien december negentienhonderd: zesentachtig (nationaal nummer 86.12.15-247.29), ongehuwd en niet-wettelijk samenwonend, wonende te 9000! Gent, Borreputsteeg 2/C000, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "DOMIFIEL", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Borreputsteeg 2/C000.

- De vennootschap heeft tot doe! in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening, of In: naam en voor rekening van derden:

1, Het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle beheersdaden en beschikkingsdaden ondermeer de aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, oprichting, bouwwerken laten uitvoeren, dit alles in de meest ruime zin, alsmede de handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staand en die van aard zijn de opbrengst van de. onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

2. Het beheren van bedrijfsruimtes en het valoriseren ervan door het stellen van aile beheersdaden' ondermeer de oprichting, de aankoop, verkoop, ruilen, bouwwerken laten uitvoeren en het ter beschikking stellen ervan, dit alles in de ruimste zin.

3. Het verstrekken van operationeel en intellectueel advies betreffende ondernemingen met een doel dat= hetzelfde zou zijn of verwant aan dit omschreven in vorige punten. Het verlenen van commercieel advies betreffende de marketing van produkten van hierboven genoemde ondernemingen, Het verlenen van financieel advies betreffende het bestuur van diverse ondernemingen en dit in de meest brede zin van het woord.

4. Het beheren van een eigen roerend patrimonium inz, van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

5. De vennootschap kan optreden als bestuurder, zaakvoerder van andere vennootschappen en karn: hiervoor vergoedingen ontvangen.

6. Het verwerven, produceren en beheren van een kunstpatrimonium en dat in de meest ruime zin.

7. Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, aile zakelijke rechten op knowhow en ontwikkelde; procédés.

8. Het aankopen, produceren, ten toon stellen en vervreemden van alle meubelen en bouwmaterialen,

9, De studie, het ontwerpen en het design van inrichting van gebouwen, standen, showrooms en alle andere;

bouwwerken en dit met eigen personeel of in onderaanneming.

' 10. Het aan- en verkopen van alle materialen en benodigdheden voor hierbovengenoemde inrichtingen.

11. Het plaatsen met eigen personeel of met personeel van derden of laten plaatsen in onderaannemingen van hierboven genoemde materialen, het is te zeggen het inrichten van alle bouwwerken voor rekening van: derden.

12. De studie, het ontwerpen en adviseren van publiciteit voor eigen rekening of voor rekening van derden' ais publiciteitsagentschap.

13. Het verlenen van adviezen en intellectuele, financiële en administratieve hulp, het ter beschikking stellen: aan derden onder welke vorm dan ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat van concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en; toepassing van de meest verschillende wetgevingen.

14. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het: even_welke vorm., In dit kader kan zij zich ook, borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin,. alle handels-Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

BijiageII-bif tret Bgtgfseit'StnatsGlet= U5t03720T5 = Annëxë`s düMoniteur Tiëlgè

lIll~u~nu035i~i~~umMi

*15

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

15, De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersonen in de handel.

16. De aankoop, verkoop en verhuur van materiaal.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, zaakvoerder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

-De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, en begint

te werken op datum van heden.

Kapitaal -- aandelen -- volstorting

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het is vertegenwoordigd door 186 aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op alle 186 kapitaalaandelen wordt door de heer Arthur De Clercq, voornoemd, in geld ingeschreven. Bankattest

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE39 7310 4008 4819 bij de KBC Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 16 februari 2015 afgeleverd bankattest. Het bankattest zal in het dossier van de instrumenterende notaris bewaard worden.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volgestort is. De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ). Het kapitaal is volledig volgestort.

Bestuur

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

Artikel 22  Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen.

Artikel 23 Bijeenkomsten  beraadslaging -- besluitvorming bestuursorgaan

Het college van zaakvoerders wordt bijeengeroepen door de voorzitter of twee zaakvoerders, De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail.

Elke zaakvoerder die een vergadering van het college bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt ais regelmatig opgeroepen beschouwd. Een zaakvoerder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergaderingen van het college van zaakvoerders wordt gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping. iedere zaakvoerder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van het college van zaakvoerders om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een zaakvcerder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Behalve in geval van overmacht, kan het college van zaakvoerders, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is,

Het college van zaakvoerders kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie. Het college van zaakvoerders kan eveneens vergaderen via internet gebaseerde communicatiemiddelen.

Elke beslissing van het college wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend. In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de

vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van het college van zaakvoerders worden genomen bij

eenparig schriftelijk akkcord van de zaakvoerders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de

vaststelling van de jaarrekening.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, dient een

zaakvoerder die, rechtstreeks of onrecht-streeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is

met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het college van zaakvoerders behoort, dit

mede te delen aan de andere zaakvoerders voor het college van zaakvoerders een besluit neemt en dient het'

college van zaakvoerders en de vennootschap de voorschrif-ten van artikel 259 van het Wetbcek van

vennootschappen in acht te nemen.

De besluiten van het college van zaakvoerders worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door

de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die dat verlangen. Deze notulen worden ingelast in

een speciaal register, De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering waarvoor ze zijn

gegeven

Artikel 24  Bestuursbevoegdheid

ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het

doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene

vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder

handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere

volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn,

dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 25  Vertegenwoordigingsbevoegdheid

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens ;

derden en in rechte als eiser of als verweerder,

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht

aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 28  Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de

, vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één °

tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo

van de nettowinst.

- De jaarvergadering zal gehouden worden op 31 mei om 19.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

- De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2017.

- Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

- Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 december

2016.

Benoeming van een niet-statutair zaakvoerder

Onmiddellijk heeft de oprichter beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor

onbepaalde duur:

de heer DE CLERCQ Arthur Hugo Leon Emiel, geboren te Gent op vijftien december negentienhonderd

zesentachtig (nationaal nummer 86.12.15-247.29), ongehuwd, wonende te 9000 Gent, Borreputsteeg 2/C000,

die verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Volmacht

Er wordt bijzondere volmacht verleend aan de heer DE KEYSER Gilbert, accountant, Martelaarslaan 296 

9000 GENT(of een aangestelde van het kantoor) ten einde:

Q'inschrijving en wijziging, evenals schrapping te bekomen van het ondernemingsnummer.

Dhet BTW-nummer aan te vragen, te wijzigen en te schrappen evenals om verbintenissen aan te gaan met

de BTW-administratie,

Omet de diverse fiscale en sociale administraties te onderhandelen, inlichtingen te verstrekken en te

verkrijgen, akkoorden af te sluiten en bezwaar aan te tekenen.

ODit alles tot schriftelijke herroeping.

BiJtagen bij ilerBelgisch S"fá tsbiàd = ü570372Uï5 - Annexes du Moniteur belge

Voor

behbu$en

aan het

Belgisch

Staatsblad

H. POPPE

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd :

- Expeditie van de akte Oprichting.

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

03/06/2015
ÿþi

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Inuu1!1111~[21eiuuini

Ondememingsnr : 0598 834 844

Benaming

(voluit) : DOMIFIFL

(verkort)

_ _ ._-------

~~~~i~u .,~

2 f -05- 2t3i5

RECxGr-iffié K. VAN

,\.0E.S_ryITT' GENT

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Borreputsteeg 2/C te 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

De bijzondere algemene vergadering dd 18/0512015 nam volgende beslissingen

-dhr Gobeyn Koen, RR 850319.061.11, Bijlokevvest 39/D te 9000 Gent wordt benoemd tot zaakvoerder met

ingang van 01 juni 2015.

getekend : De Clercq Arthur, zaakvoerder Gobeyn Koen, zaakvoerder

Op de laatste brz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DOMIFIEL

Adresse
BORREPUTSTEEG 2/C000 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande