DOMINIQUE MATTHYS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOMINIQUE MATTHYS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.092.981

Publication

04/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 21.03.2014, NGL 27.03.2014 14079-0539-010
12/07/2012
ÿþASalwad

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IUIHIIUhIIIze a0lRllbl iM

*inav*

Ondernemingsnr: o o932 , Cal

Benaming

(voluit) : DOMINIQUE MATTHYS

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Luchthavenlaan, 38 te 9051 Gent (voorheen Sint-Denijs-Westrem) (volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden vóór Meester Jan MYNCKE, notaris met standplaats te Gent, op 2 juli 2012, afgeleverd vóór de formaliteiten van de registratie overeenkomstig artikel 173 van het registratiewetboek, dat er door de heer MATTHYS Dominique Hugo Adrien, geboren te Gent op 21 november 1953, echtgenoot van mevrouw OUTTERS Myriam Nicole Madeleine, wonende te 9051 Sint-Denijs-Westrem (Gent), Luchthavenlaan 3B, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "DOMINIQUE MATTHYS".

De vennootschap is gevestigd te 9051 Gent (voorheen Sint-Denijs-Westrem), Luchthavenlaan, 38.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd, te rekenen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De vennootschap heeft tot doel, hetzij alleen hetzij in samenwerkingsverband, het uitoefenen door de vennoot van het beroep van advocaat en het verrichten van alle activiteiten die daarmee verband houden en die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat zoals onder meer het verstrekken van juridisch advies, het pleiten, het opstellen en afsluiten van overeenkomsten, het optreden als scheidsrechter, jurlstconsult, gerechtelijk mandataris, bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, sekwester of curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het geven van onderwijs en cursussen, het publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit. De vennootschap mag deelnemen in associaties of vennootschappen die hetzelfde doel nastreven. De vennootschap mag autonoom en in samenwerking met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening en voor rekening van derden, aile roerende, onroerende en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het beroep van advocaat of tot de ontwikkeling ervan kunnen bijdragen. Daartoe kan de vennootschap alle rechtshandelingen stellen en verbintenissen aangaan.

De vennootschap mag studiedagen, seminaries, conferenties, werklunches en soortgelijke activiteiten organiseren ten behoeve van potentiële cliënten en andere relaties van de vennootschap.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Bij de verwezenlijking van haar doel zal de vennootschap steeds handelen met inachtneming van de regels van eigen aan de uitoefening van het beroep, de deontologische regels en reglementen aangenomen door de bevoegde plaatselijke Orde van Advocaten en door de Orde van Vlaamse Balies, onder meerdere betreffende samenwerkingsverbanden eniof vennootschappen van advocaten, onder andere en meer in het bijzonder het reglement van de Orde van de Vlaamse Balies de dato acht november tweeduizend en zes betreffende samenwerkingsverbanden tussen advocaten en betreffende eenpersoonsvennootschappen van advocaten.

Dit alles binnen het kader van de geldende wettelijke en bestuurlijke voorschriften.

Deze aanduiding en opsomming zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de ruimste zin.

De vennootschap mag beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren, dit als bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten en zonder aanleiding te geven tot de ontwikkeling van om het even welke commerciële activiteiten. Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen. De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende en onroerende, industriële en financiële handelingen stellen, dit alles met inbegrip van het verwerven van zakelijke onroerende rechten, zoals onder meer vruchtgebruik, opstalrecht en erfpacht.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving, financiële tussenkomst of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEG D

- 3 JULI 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHANDGrif$eGENT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag zich borgstellen of haar aval verlenen, voorschotten toestaan en kredieten verlenen,' hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. Zij mag alle mandaten en functies in andere vennootschappen waarnemen voor zover dit mandaat verenigbaar is met de uitoefening van het beroep van een advocaat.

Het gehele geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderd aandelen zonder nominale waarde. Op de aandelen wordt in geld ingeschreven en zij zijn volstort ten belope van twee derde delen, hetzij voor twaalfduizend vierhonderd

euro (¬ 12.400,00) door de heer Dominique MATTHYS, zoals blijkt uit het bankattest afgeleverd door de

naamloze vennootschap "ING", te Brussel.

Blijft er aldus nog te volstorten door de genoemde heer Dominique MATTHYS op 100 aandelen : een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die de hoedanigheid van vennoot dienen te hebben,

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is, en de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen.

De zaakvoerders kunnen de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerders hebben het recht voor bepaalde handelingen of functies volmacht te geven aan één of meer van hen of aan een derde met het recht om afzonderlijk op te treden.

Ieder vennoot vertegenwoordigt de vennootschap ten opzichte van derden.

Telkens wanneer een opdracht door een cliënt wordt toevertrouwd aan de vennootschap, dan moet deze onder haar vennoten of zaakvoerders een vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

De aansprakelijkheid van de vennoten is beperkt tot hun inbreng, onverminderd evenwel de specifieke beroepsaansprakelijkheid voor de verrichtingen die de vennoot of zaakvoerder namens en voor rekening van de vennootschap heeft gesteld als advocaat, waarvoor hij ten volle en persoonlijk professioneel aansprakelijk is ten opzichte van de cliënt voor de in het kader van die opdracht door hem gestelde verrichtingen en afgelegde verklaringen.

Indien een dossier niet exclusief door één vennoot wordt behandeld, zijn voor die zaak, benevens de vennootschap zelf, alle behandelende vennoten onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk ten opzichte van de cliënt. Indien niet uitdrukkelijk en ondubbelzinnig blijkt welke vennoot of vennoten een bepaalde zaak exclusief behandelen, zijn voor die zaak aile vennoten hoofdelijk aansprakelijk ten opzichte van de cliënt.

Het louter optreden als organiek vertegenwoordiger van de vennootschap, verbindt slechts de vennootschap, en niet de vertegenwoordiger, indien de gestelde verrichting buiten de sfeer valt van de specifieke beroepsaansprakelijkheid.

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand maart, om 18.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand maart 2014.

Elk aandeel geeft recht op één stem. De vennoot die verschillende aandelen bezit, beschikt over zoveel stemmen als aandelen.

Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst uit van de vennootschap. Van deze winst wordt minstens één twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder over de bestemming van het resultaat.

Geen uitkering mag geschieden indien, op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is, of door uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het boekjaar gaat in op 1 oktober en eindigt op 30 september van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot 30 september 2013.

Bij de onmiddellijk gehouden algemene vergadering werd er door comparant beslist, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel : zichzelf, de genoemde heer Dominque Matthys, te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder, die verklaart de opdracht te aanvaarden. Zijn opdracht geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn, en wordt individueel en kosteloos uitgeoefend.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

t

Getekend door Notaris Jan MYNCKE.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Expeditie van- de.oprtchiingsakte:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DOMINIQUE MATTHYS

Adresse
LUCHTHAVENLAAN 38 9051 SINT-DENIJS-WESTREM

Code postal : 9051
Localité : Sint-Denijs-Westrem
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande