DOMO OUDENAARDE PROPERTIES

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DOMO OUDENAARDE PROPERTIES
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 892.404.651

Publication

26/08/2014
ÿþMocl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



II II



*14160327*



NEERGELEGD

I Al16. 2014

RECHTBANK VAN KOOPieNDÉL TE GENT

Ondernemingsnr : 0892.404.651

Benaming

(voluit) : Domo Oudenaarde Properties

(verkort):

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Nederzwijnaarde 2 in 9052 Zwijnaarde

(volledig adres)

Onderwerp akte: Benoeming commissaris

Uittreksel uit de gewone algemene vergadering gehouden op 27 juni 2014

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om te benoemen tot commissaris van de vennootschap voor een periode van 3 jaar die eindigt na de gewone algemene vergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van jhet boekjaar afgesloten op 31 dècember 2016: de BV ovv CVBA 'Ernst & Young Bedrijfsrevisoren' (B00160), met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, De Kleetlaan 2 en kantoor houdende te 9000 Gent, Moutstraat 54.

De algemene vergadering neemt kennis van het feit dat de BV ovv CVBA Ernst & Young Bedrijfsrevisoren vertegenwoordigd wordt door de heer Paul Eelen (A02213). De mandaatvergoeding werd door de algemene vergadering vastgesteld.

Voor eensluidend afschrift.

Jan De Clerck Bernard De Vos BVBA

bestuurder bestuurder

vertegenwoordigd door

de heer Bernard De Vos

vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

08/12/2014
ÿþOndernemingsnr : 0892.404.651

Benaming (voluit) : DOMO OUDENAARDE PROPERTIES

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Nederwijnaarde 2 te 9052 Gent (Zwijnaarde)

Onderwerp akte : WIJZIGING NAAM  KAPITAALVERHOGING  WIJZIGING STATUTEN

Uit een akte verleden voor het ambt van geassocieerd notaris Jan Muller te Waasmunster op éénendertig; oktober tweeduizend veertien, blijkt hetgeen volgt:

1. De vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in "DOVASCO"; artikel 1 der statuten

wordt dienovereenkomstig gewijzigd door de huidige tekst te vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap is een Naamloze Vennootschap. De naam luidt: "DOVASCO".

2. * Met eenparigheid van stemmen wordt de voorzitter ontslagen van de lezing van de verslagen door de Raad van Bestuur en door de B-CVBA "Ernst & Young Bedrijfsrevi-noren", vertegenwoordigd door de Heer Paul Eelen, bedrijfsrevisor, met kantoor te Gent, Moutstraat 54, over de voorgenomen inbreng in natura, de toegepaste methoden van waardering en de als tegenprestatie verstrekte werkelijke vergoeding.

Een exemplaar van voormelde verslagen zaI samen met een afschrift van onderhavige akte neergelegd worden ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

* Het verslag van de B-CVBA "Ernst & Young Bedrijfsrevi-soren", vertegenwoordigd door de Heer Paul Eelen, bedrijfsrevisor - vennoot, besluit als volgt:

"8. Besluiten

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap Domo Oudenaarde Properties NV, bestaat enerzijds uit de inbreng van een onroerend goed, anderzijds uit de inbreng van schuldvorderingen ten opzichte van Domo Capital NV voor een gezamenlijke waarde van £ 615.741,37.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

b) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch

verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste

overeenkomen, met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de

inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 9.931 nieuwe aandelen van de vennootschap Domo

Oudenaarde Properties NV, zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Aldus opgesteld en beëindigd te Gent op 22 oktober 2014

Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA

Commissaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwroordigen

Verso : Naam en handtekening

l'II

IIN

mod 11.t

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie va s - - te

.11114119fflifflagio. comm

z 7 NiN, 2014

RECHTBANK VAN KOOPHANDEf#ie GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

Vertegenwoordigd door Paul Eelen

Getekend

Vennoot

150069"

* De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen ten belope van zeshonderd vijftienduizend zevenhonderd eenenveertig euro zevenendertig cent (E 615.741,37), om het te brengen van tweeënzestigduizend euro (E 62.000,00) op zeshonderd zevenenzeventigduizend zeven-honderd eenenveertig eiwo zevenendertig cent (E 677.741,37), door inbreng in natura en mits uitgifte van negenduizend negenhonderd éénendertig (9.931) aandelen van dezelfde aard als de bestaande, genietend van dezelfde rechten en voordelen, en die in de winsten zullen delen vanaf hun uitgifte.

Deze nieuwe volledig afbetaalde aandelen zullen worden toegekend als vergoeding voor de inbreng in natura van een onroerend goed en diverse schuldvorderingen.

* INBRENG - INTERVENTIE

De Naamloze Vennootschap "DOMO CAPITAL", gevestigd te 9052 Gent (Zwijnaarde), Nederzwijnaarde 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met ondernemingsnummer BTW BE0473.094.140, vertegenwoordigd als gezegd, verklaart volgend onroerend goed en volgende schuldvorderingen in de vennootschap in te brengen:

A. BESCHRIJVING VAN HET ONROEREND GOED

STAD OUDENAARDE (Eine, tweede afdeling)

Een perceel bouwland, met afhangen en grond, gestaan en gelegen te Oudenaarde (Eine), Browaen, ten kadaster gekend volgens titel, Sectie B, deel van nummer 318/E, thans ten kadaster gekend (legger 06759 de dato 21/08/2014), Sectie B nummer 318/G, met een oppervlakte volgens meting van vierenveertigduizend honderd vierenzeventig vierkante meter (44.174,00 ma).

B. BESCHRIJVING VAN 3 SCHULDVORDERINGEN

Bovenvermelde kapitaalsverhoging zal tevens verwezenlijkt worden door inbreng van drie schuldvorderingen ingevolge drie leningsovereenkomsten die de NV Domo Capital heeft op de NV Domo Oudenaarde Properties, ten belope van een bedrag in hoofdsom van driehonderd zesenzeventigduizend euro (£ 376.000,00), vermeerderd met de verschuldigde intresten tot 31 oktober 2014 ten belope van negentienduizend zevenhonderd éénenveertig euro zevenendertig cent (E 19.741,37), zijnde een totaal bedrag van driehonderd vijfen-negentigduizend zevenhonderd éénenveertig euro zevenen-dertig cent (E 395.741,37).

De schuldvorderingen zijn ontstaan ingevolge drie lenings-overeenkomsten voor respectievelijk de volgende bedragen: (i) tweehonderd vijftigduizend euro (£ 250.000,00), (ii) honderd twintigduizend euro (E 120.000,00) en. (iii) zesduizend euro (E 6.000,00). De drie leningsovereenkomsten werden afgesloten op respectievelijk de volgende data: (i) 21 mei 2013, (ii) 17 juli 2014 en (iii) 2 oktober 2014 tussen de naamloze vennoot-schap Domo Capital, als schuldeiser en Domo Oudenaarde Properties, als schuldenaar, ten belope van de drie voormelde bedragen,

VERGOEDING

Als vergoeding voor deze inbreng in natura van voormeld onroerend goed en voormelde schuldvorderingen worden aan de Naamloze Vennootschap Domo Capital negenduizend negenhonderd éénendertig (9.931) nieuwe aandelen toege-kend. Deze nieuwe aandelen zijn van dezelfde aard als de bestaande aandelen, hebben dezelfde rechten en voordelen en zullen delen in de winsten vanaf de eerstvolgende winstuitkering.

* VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHO-GING

Zoals gezegd, bedraagt de geplande kapitaalverhoging door inbreng in natura in totaal zeshonderd vijftienduizend zevenhonderdeenenveertig euro zevenendertig cent (E 615.741,37), waarbij afgerond negenduizend negenhonderd éénendertig (9.931) nieuwe aandelen worden uitgegeven zonder vermelding van waarde, tegen een prijs van tweeënzestig euro (£ 62,00) per aandeel, zijnde de fractie-waarde van de bestaande aandelen.

Na voormelde kapitaalverhoging zal het kapitaal zeshonderd zevenen zeventigduizend zevenhonderdeenenveertig euro zevenendertig cent (E 677.741,37) bedragen, verdeeld in tienduizend negenhonderd éénendertig (10.931) aandelen zonder vermelding van de waarde die elk één / tienduizend negenhonderd éénendertigste deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aanwezigen erkennen en verzoeken ondergetekende notaris te noteren dat deze kapitaalverhoging werd doorge-voerd zoals gezegd en dat het maatschappelijk kapitaal zodoende werkelijk op zeshonderd zevenenzeventigduizend zevenhonderd eenenveertig euro zevenendertig cent (E 677.741,37) werd gebracht. De vergadering wordt voortgezet met toevoeging van de negenduizend negenhonderd éénendertig (9.931) nieuwe aandelen.

3, WIJZIGING ARTIKEL 5 DER STATUTEN

Teneinde dit artikel in overeenstemming te brengen met wat voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5.1, der statuten te wijzigen, door de huidige tekst te vervangen voor de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap wordt vastgesteld op zeshonderd zevenen zeventigduizend

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-beoUden, aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

F

or, S.

Voor.

WhOudein

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 111

zevenhonderd eenenveertig euro zevenendertig cent (¬ 677.741,37), vertegenwoordigd door tienduizend negenhon-derd éénendertig (10.931) aandelen zonder vermelding van de waarde die elk één / tienduizend negenhonderd éénendertigste deel van het kapitaal vertegenwoordigen."

Voor beredeneerd uittreksel.

Getekend,

Liesbeth Muller,

Geassocieerde notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

1. Een gelijkvormig afschrift van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering de dato éénendertig oktober tweeduizend veertien.

2. Verslagen.

3. Gecoordineerde tekst der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/08/2013
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Moct Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r"« ~)~~~~ L~ GI?

~ 2 011 ni3

~

1------F7-:.C1-3"r:Gt7ffie`.'.a: .

11111111

*13121437*

Ondernemingsnr : 0892.404.651

Benaming

(voluit) : DOMO OUDENAARDE PROPERTIES

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Nederzwijnaarde 2 in 9052 Zwijnaarde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en (her)benoeming bestuurders en gedelegeerd bestuurder

Uittreksel uit de gewone algemene vergadering der aandeelhouders gehouden op 30 mei 2013. De algemene vergadering:

Neemt AKTE dat het mandaat van de volgende bestuurder een einde zal nemen onmiddellijk na afloop van

deze algemene vergadering:

- de BVBA 'LD', vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Ivan Lokere.

BESLIST om te herbenoemen tot bestuurder van de vennootschap:

- de heer Jan De Clerck, wonende te Baverikstraat 27 in 9250 Waasmunster.

BESLIST om te benoemen tot nieuwe bestuurder van de vennootschap:

- de BVBA 'Bernard De Vos', met zetel te 9070 Destelbergen, Eyloschlaan 11, RPR Gent en met BTW-nr. 0895.948.319,

beide bestuursmandaten voor een periode van 4 jaar die eindigt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december 2016. Deze bestuursmandaten zijn onbezoldigd.

Neemt AKTE van de benoeming, overeenkomstig artikel 61§2 van het Wetboek van Vennootschappen van de heer Bernard De Vos tot vaste vertegenwoordiger van de BVBA 'Bernard De Vos', belast met de uitvoering van het bestuursmandaat van deze laatste.

Uittreksel uit de raad van bestuur gehouden op 7 juli 2013

De raad neemt AKTE van het ontslag van 'LD' BVBA, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Ivan Lokere, als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap, dat is ingegaan onmiddellijk na de gewone algemene vergadering der aandeelhouders gehouden op 30 mei 2013.

Voor eensluidend uittreksel,

'Bernard De Vos' BVBA Jan De Clerck

bestuurder bestuurder

vertegenwoordigd door

Bernard De Vos

vaste vertegenwoordiger

Annexes dü Moniteur bèt e

Bijtagen-bí j-heí-Be'Igieel[ -Sïaai'steád-="Q2%ü8'i2ûYS

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.05.2013, NGL 27.06.2013 13245-0202-021
27/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.05.2012, NGL 21.06.2012 12202-0245-021
19/07/2011
ÿþOndernemingsnr : 0892.404.651

Benaming

(voluit) : DOMO OUDENAARDE PROPERTIES

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Nederzwijnaarde 2, 9052 ZWIJNAARDE (GENT)

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van aandeelhouders dd. 26 mei 2011

Werd herbenoemd tot commissaris van de vennootschap: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA "VGD Bedrijfsrevisoren", Burg. E. Demunterlaan 5 te 1090 Brussel. Dit mandaat eindigt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december 2013.

De mandaatvergoeding werd door de algemene vergadering vastgesteld.

L & D BVBA - gedelegeerd bestuurder

Ivan LOKERE - vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

M9tl 7.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

io

19N Gj1I IIINIIII Ilol l

be a B~ St

;,. .. . . .. _ . .

01 JULI 2011

RECF-IT~:R[i ~~ ~1r~~~ - t'COOPI" -i~1~1~~#Fieï 7 ~~~..>4~" r ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

21/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 26.05.2011, NGL 15.06.2011 11171-0342-021
24/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 27.05.2010, NGL 17.06.2010 10192-0442-020
24/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 28.05.2009, NGL 18.06.2009 09258-0125-020

Coordonnées
DOMO OUDENAARDE PROPERTIES

Adresse
NEDERZWIJNAARDE 2 9052 ZWIJNAARDE

Code postal : 9052
Localité : Zwijnaarde
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande