DOSADA

Société en commandite simple


Dénomination : DOSADA
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 627.642.557

Publication

09/04/2015
ÿþOndernemingsnr: ,~ 6 551

Benaming

(voluit) : DOSADA

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Dendermondesteenweg 171, 9070 Destelbergen, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Tussen de ondergetekenden:

1.Van Lyssebettens Dorothea wonende te 9070 Destelbergen, Dendermondesteenweg 171 en geboren te Gent op 25/10/1953 verder vernoemd als "beherend vennoot", enerzijds en

2.Verbauwen Patricia wonende te 9080 Zaffelare, Zaffelaredorp 18 bus 202 en geboren te Gent op 26/09/1966 verder vernoemd als "stille vennoot" anderzijds

werd op 25 maart 2015 een gewone commanditaire vennootschap opgericht.

Ter gelegenheid van de oprichting van deze vennootschap doet de beherende vennoot een inbreng van 2.250,00 EUR en de stille vennoot van 250,00 EUR, sommen die zij ter beschikking stellen van de vennootschap op haar bankrekening. De vennootschap beschikt aldus bij haar oprichting over een werkkapitaal van 2.500,00 EUR.

STATUTEN

TITEL I: BENAMING, ZETEL, DOEL, DUUR

ART.1: De vennootschap zal bestaan met bijzondere benaming "Dosada".

ART.2: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9070 Destelbergen, Dendermondesteenweg 171.

De zetel kan overgebracht worden naar om het even welke plaats in België door eenvoudige beslissing van

de zaakvoerders.

ART,3: De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft tot doel het oprichten en uitbaten zowel in binnenland als in buitenland, van één of meerdere horecabedrijven (hotel, restaurant en drankgelegenheden) in de meest ruime zin van het woord en het verrichten van alle neven- en hulpactiviteiten in dit verband, evenals de aankoop en verkoop in binnen- en buitenland van alle handelsgoederen van welke aard ook en van om het even welke daarbij aansluitende dienstverlenende activiteit.

Uitbating en inrichting van fastfood-zaken, snackbars, frituren en dergelijke; verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in snelbuffetten zoals snackbars en hamburger-restaurants; verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in frietkramen, hotdogstalletjes.

Uitbating en inrichting van drankgelegenheden en cafés; de verkoop van dranken voor, in het algemeen, consumptie ter plaatse, eventueel in combinatie met enigerlei vorm van amusement,

Uitbating en inrichting van kantines. Het verzorgen van catering en uitzendkoks; het bereieden van maaltijden en spijzen in centrale keukens, voor rekening van derden, zoals voor: kantines, bedrijfsrestaurants, verzorgen van feesten en recepties; het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i

N

/III

Mod AVord 11.1

LL'1 i- j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 7 -03- 2015

REcHTBAtivituN

KOOPHANDEL TE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

{ ~ -

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het één en ander binnen de perken van de wet en overeenkomstig de wet.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak, leningen en/of kredieten aangaan en/of toestaan, overeenkomstig en binnen de perken van de wet.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

ART.4: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur. Haar activiteiten vangen aan op 1 april 2015.

TITEL II: VENNOTEN-KAPITAAL-AANDELEN

VENNOTEN

ART.5: Het aantal vennoten is onbeperkt met een minimum van twee.

ART.6: Een vennoot kan slechts zijn rechten in de Comm,V, overdragen mits eenparige goedkeuring van de andere vennoten. Een nieuwe vennoot kan slechts toetreden tot de vennootschap mits eenparige goedkeuring van de andere vennoten.

ART.7: De vennoten houden op deel uit te maken van de vennootschap door:

Indien een beherende vennoot overlijdt, ontslag neemt, failliet of onbekwaam wordt verklaard of onder curatele wordt gesteld, moet hij worden opgevolgd door één enkele persoon.

Indien een stille vennoot wegvalt, wordt hij vervangen door de persoon die hij heeft aangewezen als zijn opvolger, mits deze door de andere vennoten wordt aanvaard. Heeft de weggevallen vennoot geen opvolger aangewezen, wordt hij als vennoot vervangen door de persoon die door de overblijvende vennoten wordt aangewezen.

KAPITAAL

ART.8; Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 2.500,00 EUR, waarbij de werkende vennoot zich ertoe verbindt de vennootschap ten allen tijde in de nodige werkmiddelen te voorzien.

ART.9: Het maatschappelijk kapitaal is vertegenwoordigd door 100 aandelen met dezelfde nominale waarde van 25,00 EUR per aandeel.

ART.10: De vennoten kunnen onderverdeeld worden in werkende/beherende vennoten en stille vennoten, waarbij stille vennoten enkel de inbreng van kapitaal voorzien en waarbij de werkende/beherende vennoten persoonlijk en onbeperkt aansprakelijk zijn voor de verbintenissen van de vennootschap; er bestaat ook hoofdelijke aansprakelijkheid voor elk van de werkende/beherende vennoten.

AANDELEN

ART.11: Alle aandelen zijn op naam.

ART.12: De aandelen worden ingeschreven in een register van aandelen te bewaren op de maatschappelijke zetel van de vennootschap. Dit register omvat de nauwkeurige aanwijzing van elke vennoot, het aantal aandelen die hem toebehoren, alsook de gedane stortingen. De aandeelhouders mogen kennis nemen van dit register.

ART.13: Elk van de vennoten bezit het volgende aantal aandelen:

Beherend Vennoot: Van Lyssebettens Dorothea, wonende Dendermondesteenweg 171 te 9070 Destelbergen met rijksregistemummer 53.10.25-100.42

90 aandelen

Siffle Vennoot: Verbauwen Patricia, wonende Zaffefaredorp 18 bus 202 te 9080 Zaffelare met rijkregisternummer 66.09.26-040.47

10 aandelen

TITEL III: BESTUUR-TOEZICHT-BEVOEGDHEDEN

ART.14: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders al dan niet venno(o)t(en).

ART.15: De zaakvoerder, handelend als college beschikken over de meest uitgebreide machten van bestuur

en beschikking, binnen het kader van het maatschappelijk doel.

Voor het dagelijks bestuur kunnen de zaakvoerder elk afzonderlijk optreden.

ART.16: De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, of zij al dan niet als college handelen. De gewone zaakvoerder(s) zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering, is het mandaat van de zaakvoerder onbezoldigd.

ART.17: De oprichters hebben als eerste gewone zaakvoerder(s) aangesteld:

Van Lyssebettens Dorothea, wonende Dendermondesteenweg 171 te 9070 Destelbergen met

rijksregisternummer 53.10.25-100.42

TITEL IV: ALGEMENE VERGADERING

ART.18: De vennoten komen minstens éénmaal per jaar in vergadering samen om de jaarrekening op te maken en goed te keuren. Beslissingen gebeuren met een éénparigheid van stemmen. De jaarlijkse vergadering dient gehouden te worden op de laatste vrijdag te 1 8u van de maand april.

ART.19: Elke wijziging van de statuten dient eveneens met éénparigheid van stemmen genomen en dient bekendgemaakt zoals de akte van stichting.

ART.20: In alle vergaderingen beschikken alle vennoten over één stem per aandeel.

TITEL V: BALANS-WINSTVERDELING

ART.21; Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december. Uitzonderlijk zal het eerste boekjaar beginnen op 1 april 2015 en eindigen op 31 december 2016. De eerste jaarvergadering zal doorgaan in 2017,

TITEL VI: ONTBINDING-VEREFFENING

ART,22; De vennootschap kan vroegtijdig ontbonden worden door de eenparige beslissing van de vennoten. De beslissing tot in vereffening stelling wordt op dezelfde manier bekendgemaakt als de akte van stichting. Na aanzuivering van de eventuele schulden en terugbetaling van de voorschotten van de werkende vennoten wordt het batig saldo in pro rata delen verdeeld tussen de vennoten.

VOLMACHT

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere als bijzondere gevolmachtigde met macht van indeplaatsstelling, de heer Bart De Roeck, wonende te 9630 Zwalm, Zuidlaan 105, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de btw-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket en voor de aansluiting bij de sociale kas.

Van Lyssebettens Dorothea Verbauwen Patricia

beherend vennoot  zaakvoerder stille vennoot

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DOSADA

Adresse
DENDERMONDSESTEENWEG 171 9070 DESTELBERGEN

Code postal : 9070
Localité : DESTELBERGEN
Commune : DESTELBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande