DOSSCHE IMMO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DOSSCHE IMMO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 567.999.435

Publication

25/11/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

21-11-2014

Griffie

*14311230*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0567999435

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Dossche Immo

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

~~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

 DOSSCHE IMMO

Naamloze vennootschap

te 9800 Deinze, Clémence Dosschestraat 1

OPRICHTING - STATUTEN

Uit een akte verleden voor ondergetekende Meester Marc VAN CAUWEN-BERGHE, Notaris te

Deinze op 12 november 2014,

Blijkt dat:

1.- De naamloze vennootschap  DOSSCHE MILLS met maatschappelijke zetel te 9800 Deinze, Clémence Dosschestraat 1, BTW BE 0400.771.039. RPR Gent;

Opgericht onder de benaming  MOLENS RYPENS ingevolge akte van fusie verleden voor Notaris Ernest Bourgeois, destijds te Elsene, op veertien november ne-gentienhonderd tweeëntwintig, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van twee december nadien, onder nummer 11.865 en waarvan de naam nadien werd gewijzigd in  RYPENS & RUISBROEK .

De statuten werden herhaalde malen gewijzigd en voor het laatst blijkens akte verleden voor notaris Patrick Maere te Deinze op 25 oktober 2007, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 13 november 2007, onder nummer 2007-11-13/0163841.

2.- De naamloze vennootschap  DOSSCHE INVEST , met maatschappelijke zetel te 9800 Deinze,

Tweebruggenlaan 1; BTW BE 0464.350.876 RPR Gent.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Marc Grooten, te Humbeek (Grimber-gen), vervangende zijn

ambtgenoot, notaris Alain Van den Weghe, te Strombeek-Bever (Grimbergen), wettelijk belet, op één

oktober negentienhonderd achtennegen-tig, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad

van drieëntwintig oktober nadien, onder nummer 981023-85.

Waarvan de statuten voor de laatste maal werden gewijzigd ingevolge akte verleden voor notaris

Patrick Maere, te Deinze, op 13 april 2010, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad

van 05 mei 2010, onder nummer 2010-05-05/0064944.

Een Naamloze Vennootschap hebben opgericht waarvan de statuten onder andere volgende

bepalingen bevatten:

Benaming

De vennootschap is opgericht als een naamloze vennootschap met de naam "DOSSCHE IMMO".

Maatschappelijke zetel

De vennootschap is gevestigd te 9800 Deinze, Clémence Dosschestraat 1.

Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel:

" het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend ver-mogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen,

Onderwerp akte :

Clemence Dosschestraat 1 9800 Deinze

Oprichting

Naamloze vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

verbouwen, onderhouden, verhuren, hu-ren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen;

" de aankoop en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te be-vorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

" het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patri-monium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en on-dernemingen.

" het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten

rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de co-ordinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en onderne-mingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

" het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en onderne-mingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypo-theekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

" het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administra-tieve aard; in de ruimste zin;

" De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, on-roerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

" De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, in-schrijving op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennoot-schappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maat-schappelijk doel.

" Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle han-delingen kan stellen, die op welke wijze dan ook kunnen bijdragen tot de verwe-zenlijking van haar maatschappelijk doel.

" De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buiten-land, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Maatschappelijk kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt éénenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500,00 EUR). Het is verdeeld in vijftig (50) aandelen zonder nominale waarde. De oprichters verklaren dat deze aandelen volledig zijn volgestort, hetzij voor een totaal bedrag van éénenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500,00 EUR).

Genoemd bedrag werd bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer BE57 0689 0116 9635 bij de naamloze vennootschap Belfius Bank geopend ten name van de naamloze vennootschap "Dossche Immo" in op¬rich¬ting, zoals blijkt uit het bewijs van depone¬ring, afgege¬ven door voornoemde instelling op 03 november 2014.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit minimaal het aantal leden door de wet voorzien, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap. Zij worden benoemd door de algemene vergadering. Zolang het desbetreffend artikel van het Wetboek van Vennootschappen niet gewijzigd is, mag de duur van hun opdracht zes jaren niet te boven gaan. Hun ambt eindigt bij de sluiting van de jaarvergadering. De bestuurders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

Aftredende bestuurders zijn hernoembaar.

Ieder lid van de raad van bestuur kan ontslag nemen door schriftelijke kennisge-ving aan de raad. De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzon¬dering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Onverminderd de verplichtin¬gen voortvloeiend uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

De raad van bestuur kan inzonderheid aan één of meer van zijn leden het intern dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Onverminderd de algemene vertegenwoordigings¬macht van de raad van bestuur als college, wordt de vennoot¬schap ten aanzien van derden rechts¬geldig verbonden hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gede¬le¬geerd bestuur¬der, aangewezen door de raad van bestuur.

Afschiften van de notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door één bestuurder, van zodra de wet dit toelaat .

Maatschappelijk jaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december. Het eerste boekjaar loopt vanaf 12 november 2014 tot 31 december 2015.

Reserves, winstverdeling, verdeling vereffeningssaldo

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en be¬scheiden afgesloten en maakt de raad van bestuur de inven¬taris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenreke¬ning en de toelichting, en vormt een geheel.

De raad van bestuur stelt een verslag op, "jaarverslag" genoemd, voor zover dit wettelijk verplicht is. Ten minste een maand voor de gewone algemene vergadering overhandigt de raad van bestuur de stukken, aan de vennoten en desgevallend aan de commissaris-sen, die een verslag moeten opmaken met hun voorstel¬len.

Vijftien dagen voor de jaarvergadering (gewone algemene vergadering) mogen de vennoten in de zetel van de vennoot¬schap kennis nemen:

1.- Van de jaarrekening;

2.- Van de lijst der openbare fondsen, aandelen, obliga¬ties en andere effecten die de portefeuille uitmaken;

3.- Van de lijst der vennoten die hun aandelen niet hebben volgestort, met ver-melding van het getal van hun aandelen en van hun woonplaats.

4.- Desgevallend van het verslag van de raad van bestuur en in voorko¬mend ge-val van de commissarissen.

De jaarrekening opgemaakt door de raad van bestuur, en in voorkomend geval het verslag van de raad van bestuur en van de commissarissen, worden aan de vennoten gezonden terzelfder- tijd als de oproepingsbrief.

Iedere vennoot heeft het recht om, vijftien dagen voor de vergadering, kosteloos een exemplaar van de in het vorige lid bepaalde stukken te ontvangen.

De bestuurders leggen binnen de dertig dagen na de goedkeuring van de jaarre-kening, de in het Wetboek van Vennootschappen genoemde documenten neer bij de Nationale Bank van België. Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een twintigste voorafge¬nomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/ tien¬de van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Interimdividend

Aan de raad wordt de bevoegdheid verleend, met inachtne¬ming van de wettelijke voorschriften terzake, interimdividenden uit te keren. Daartoe mag niet eerder besloten worden dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande boekjaar en nadat de jaarrekening over dit boek¬jaar is goedge¬keurd.

Tot uitkering van een tweede interimdividend in zelfde jaar kan niet eerder worden besloten dan drie maanden na het besluit over het eerste interimdividend.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van veref¬fening of na consig-natie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-aktief, in geld of in aandelen, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffe-naars, alvorens over te gaan tot de in het vorig lid bepaalde verdeling, met dit onder-scheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stel¬len, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen waarop niet voldoende is gestort, hetzij door vooraf¬gaande terugbetalingen, in geld of in aandelen, ten bate van de in een hogere verhouding volgestor¬te aandelen.

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan in vervan¬ging van afgeloste kapi-taal-aandelen komen deze bewijzen niet in aanmerking voor terugbetaling van hun in-breng.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Gewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarver¬gadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste maandag van de maand mei om 18.30 uur; indien die dag een wette¬lijke feestdag is, wordt de verga¬de¬ring op de eerst-volgende werkdag gehou¬den. De eerste jaarvergadering (gewone algemene vergadering) zal gehouden worden op de laatste maandag van de maand mei 2016.

De gewone en de bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennoot¬schap gevestigd is, aangewezen in de oproeping, de buitenge¬wone algemene vergaderingen waar ook in België.

Voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht Om tot de vergadering toegelaten te worden moeten de houders van aandelen op naam of hun vertegenwoordigers hun certifcaten van aandelen op naam, neer¬leggen op de maat¬schappe¬lijke zetel of bij de instellin¬gen die in de bijeenroepingsbe¬richten worden vermeld, ten laatste vijf dagen voor de datum van de algemene vergadering

De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproe¬ping tot de vergadering.

Bestuurders en commissarissen zijn vrijgesteld van deze formaliteiten.

De aandeelhouders of hun vertegenwoordigers ondertekenen de presentielijst.

Niemand kan aan de beraadslaging of stemming deelnemen, indien hij deze lijst niet van tevoren heeft ondertekend.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een gevolmach-tigde, zoals in de statuten is bepaald.

Schriftelijk stemmen is toegelaten.

Over personen wordt op de algemene vergadering zelf geheim en schriftelijk ge-stemd.

Over zaken wordt mondeling gestemd bij naamafroeping of door handopsteken tenzij het bureau of de vergadering vooraf tot geheime stemming heeft besloten.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

Wanneer een of meer aandelen aan verscheidene personen toebehoren, dan kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden.

Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbon-den rechten geschorst.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de geza¬menlijke gerechtigden.

Deze bepalingen zijn ook van toepassing op effectenrekenin¬gen geopend op naam van meerdere personen.

Wanneer een of meer aandelen tot het gemeenschappelijk vermogen van echtgenoten behoren en tussen de echtgenoten geen overeenstemming bereikt wordt, dan kan de vrederechter, overeenkomstig artikel 1421 van het Burgerlijk Wetboek, een der echtgenoten op diens verzoek machtigen om de bedoelde rechten alleen uit te oefenen.

Indien een aandeel in pand werd gegeven, worden de rechten van de aandeel-houder geschorst totdat de belanghebbenden het eens zijn geworden over de aandui-ding ten overstaan van de vennootschap van één titularis of van één enkele vertegen-woordiger.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel ver-bonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens verzet van de blote eigenaar. In dit laatste geval kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de bedoelde rechten uit te oefenen in het gezamenlijk belang van vruchtgebruiker en blote eigenaar.

Benoeming van de eerste bestuurders en commissarissen

1) Met eenparigheid van stemmen worden als eerste bestuur¬ders benoemd voor de tijd van zes jaar:

1.- De naamloze vennootschap DW KRUISHOUTEM, met zetel te 9770 Kruis-houtem, Kasteelstraat 15, BTW BE 0478.203.070 RPR Oudenaarde;

Opgericht blijkens akte verleden voor Notaris Bernard Boes te Kortrijk, op drie-entwintig augustus tweeduizend en twee, bekendgemaakt in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad van éénendertig augustus tweeduizend en twee onder nummer 20020831-1300.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd blijkens akte verleden voor onder-getekende notaris op 24 december 2013, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Bel-gisch Staatsblad van 18 februari 2014 onder nummer 2014-02-18/0045001.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor wie wordt aangesteld als vast vertegenwoordiger:

de heer DOSSCHE Kristof Jacques Francis, geboren te Kortrijk op drie maart negentienhonderd

vierenzeventig, wonende te 9770 Kruishoutem, Kasteelstraat 15;

Nationaal nummer: 74.03.03 189-35

Identiteitskaart nummer: 591-7990473-06

2.- De naamloze vennootschap JACQUES DOSSCHE & C°, met maat-schappelijke zetel te 9830

Sint-Martens-Latem, Bogaertstraat 21; BTW BE 0431.042.561 RPR Gent,

Opgericht bij akte verleden voor notaris Wilfried Van Dingenen, destijds te Wolvertem, vervangende

zijn ambtgenoot, notaris Alain Van den Weghe, te Strombeek-Bever (Grimbergen), wettelijk belet, op

23 april 1987, bekenge-maakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 20 mei 1987, onder num-

mer 870520-288.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd bij akte verleden voor Nota-ris Philippe Defauw te

Kortrijk op 22 december 2011, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 13

januari 2012, onder nummer 2012-01-13/0011202.

Voor wie wordt aangesteld als vast vertegenwoordiger:

De heer DOSSCHE Jacques, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Bogaertstraat 21.

Nationaal nummer: 46.06.14 311-83;

2) Met eenparigheid van stemmen wordt benoemd tot gedelegeerd be-stuurders die, gedurende de

tijd van zes jaar de vennootschap rechts¬geldig zullen kunnen verbin¬den, evenwel onder de

opschortende voorwaarde van de neerlegging waarvan sprake in artikel 68 van het Wetboek van

Vennoot-schappen:

1) De naamloze vennootschap DW KRUISHOUTEM, voormeld;

2) De naamloze vennootschap JACQUES DOSSCHE & C°, voormeld;

3) De oprichters beslissen met eenparigheid van stemmen tot commissaris te benoemen, de burgerlijke vennootschap die de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen, VGD Be-drijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 1090 Brussel (Jette), Burgemeester Etienne Demunterlaan 5 bus 4, BTW BE 0875.430.443 RPR Brussel, die overeenkomstig artikel 132 van het Wetboek van Vennootschappen als vaste vertegenwoordiger de heer Tony MOREELS, kantoorhoudende te te 9050 Gent (Ledeberg), Brusselsesteenweg 562, aanduidt, en dit voor drie jaar vanaf 12 november 2014.

VOLMACHT

De verschijners en de aldus benoemde bestuurders stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, aan als bijzondere gevolmachtigden, aan wie de macht verleend wordt om via een erkend ondernemingsloket alle formaliteiten inzake inschrijving bij de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen: De Kortrijkse Fiduciaire DKF, met zetel te 8500 Kortrijk, Kasteelstraat 29/A, alsmede al haar zaakvoerders, aangestelden en werknemers, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling. Voor gelijkvormig ontledend uittreksel

~~Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie oprichtingsakte;

M. Van Cauwenberghe

Notaris

26/01/2015
ÿþ7<

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



%EEinGELEGL

13 -01- 2015

i I 111.1!fil,À11

N

RECHTBANK VAN

KOOPH._ .'eKI E GEYT











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Qndernemingsnr : 0567.999.435

Benaming

(voluit) : BOSSCHE IMMO

(verkort) ;

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9800 Deinze, Clémence Dosschestraat 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAP1TAALVERHOGING

Blijkens een proces-verbaal afgesloten door Meester Marc VAN CAUW ENBERGHE, notaris met standplaats te Deinze, op dertig december tweeduizend en veertien.

Heeft de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Naamloze Vennootschap "IJOSSCHE IMMO" met maatschappelijke zetel te 9800 Deinze, Clémence Dosschestraat 1; BTW BE 0567,999.435 RPR Gent, onder meer beslist:

tom het maatschappelijk kapitaal met elf miljoen achtduizend vijfhonderd euro (11.008.500,00 EUR) te verhogen, om het van éénenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500,00 EUR) op elf miljoen zeventigduizend euro (11.070.000,00 EUR) te brengen, door inbreng van volgend onroerend goed:

DEINZE, EERSTE AFDELING

Een industrieel gebouw met aanhorigheden, op en met grond, staande en gelegen te Deinze, Tolpoortstraat 40, kadastraal gekend onder "Deinze, eerste afdeling", sectie B, nummer 279/X, met een oppervlakte volgens kadaster van twee hectare veertien are vierendertig centiare (2ha 14a 34ca).

Volgens titels kadastraal gekend onder. a) "sectie B, nummers 273t, 273/e, 274, 2751f, 2791h en 276/a", b) "sectie B, nummer 304/a" , en c) "sectie B, deel van nummer 2691U14".

2. dat de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op elf miljoen zeventigduizend euro (11.070.000,00 EUR) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door negenduizend (9.000) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

3. om de tekst van artikel 5 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt elf miljoen zeventigduizend euro (11.070.000,00 EUR). Het is verdeeld in negenduizend (9.000) aandelen zonder nominale waarde."

4.De vergadering verleent aan ondergetekende notaris Marc Van Cauwenberghe te Deinze, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

5.Het bestuursorgaan wordt gemachtigd om voorgaande beslissingen ten uitvoer te brengen.

6. De vergadering verleent bijzondere volmacht aan De Kortrijkse Fiduciaire DKF, met zetel te 8500 Kortrijk, Kasteelstraat 29/A, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de: aanvraag bij de BTW, Ondememingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd;

-expeditie wijzigingsakte;

-gecoordineerde statuten.

Marc VAN CAUWENBERGHE

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
DOSSCHE IMMO

Adresse
CLEMENCE DOSSCHESTRAAT 1 9800 DEINZE

Code postal : 9800
Localité : DEINZE
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande