DOTTED ZEBRA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOTTED ZEBRA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 538.545.087

Publication

13/09/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te

maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13305192*

Neergelegd

11-09-2013



Griffie

0538545087

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit): DOTTED ZEBRA

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9120 Beveren, Windmolenstraat(VRA) 30

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte, verleden voor Hugo Tack, geassocieerd notaris te Sint-Niklaas op 10 september, ter registratie aangeboden, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de volgende modaliteiten:

1) Oprichters

1. De heer VAN CLEEMPUT Willy-Florent, geboren te Vrasene, op 8 december 1947, en zijn echtgenote mevrouw UYTDENHOUWEN Rita-Irma-Jozef, geboren te Vrasene, op 2 november 1948, beiden wonende te 8300 Knokke-Heist, Dumortierlaan 40, bus 0051.

2. De heer VAN CLEEMPUT Kurt-Gerard-Ivonne, geboren te Sint-Gillis-

Waas, op 23 maart 1970, echtgenoot van mevrouw Tistaert Leen-Gaby-Hugo,

wonende te 9120 Beveren, Mosselbank(VRA) 24.

2) Rechtsvorm - naam

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

met naam  DOTTED ZEBRA

3) Zetel

zetel 9120 Beveren, Windmolenstraat 30

4) Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor

rekening van derden, of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke- of rechtspersoon, in België of in het buitenland, in eigen naam, maar ook voor rekening van derden, inzonderheid in de hoedanigheid van makelaar en commissionair.

a) alle verrichtingen en alle studies uit te voeren die verband houden met alle goederen en/of rechten die onroerend zijn van aard, door incorporatie of door bestemming, evenals met de roerende goederen en/of rechten die eruit voortkomen, alsook alle verrichtingen van burgerlijke, handels-, nijverheids-, of financiële aard die er rechtstreeks of onrechtstreeks mee in verband staan, zoals bijvoorbeeld, de aankoop, het productief maken, het verkavelen, ruilen, verbeteren, het al dan niet gemeubeld verhuren, de verkoop, de afstand, het beheer, de wijziging, de bouw en de afbraak van roerende en onroerende goederen, het ondernemen van alle openbare en private werken, en andere ;

b) het beheer van een eigen roerend en onroerend patrimonium;

c) alle verrichtingen van, beheer, betreffende onroerende goederen,

onroerende rechten en in het algemeen, alle bewerkingen die voortvloeien uit het hoofddoel ;

d) alle financiële verrichtingen en namelijk de aankoop, de ruil en de verkoop van alle roerende waarden ; alle commissie- en delcredereverrichtingen ; de vertegenwoordiging ten titel van commissionair, mandataris of agent, van alle openbare of private, natuurlijke of rechtspersonen ; alle daden en verrichtingen voor rekening

Op de laatste bl z. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

van derden, alle verbintenissen ten titel van borg, aval of om het even welke waarborg voor rekening van derden.

e) Het verlenen van dienstprestaties van economische, sociale, financiële of juridische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden, waartoe behoren techno-consult, assistentie op gebied van management, engineering, consulting, personeelsbeleid, merchandising en franchising, technisch, commercieel en administratief beheer en advies.

f) Het verstrekken van alle adviezen en diensten betreffende de aankoop en verkoop van vennootschappen, organisatie en reorganisatie van vennootschappen, fusie en overname, herschikken van het aandeelhouderschap van vennootschappen en in het bijzonder het bijstaan van bestuursorganen van vennootschappen, de aandeelhouders, het waarnemen van bestuursopdrachten en het waarnemen van het dagelijks beleid en alle deelaspecten van de administratie, personeelsbeleid en commercieel beleid.

g) het verstrekken van advies, het uitvoeren van studies, het verhandelen van informatica-technologie, informatica-producten en verwante producten en materialen, het realiseren van projecten, het optreden als makelaar, het in- en uitvoeren van dergelijke producten en materialen;

De handel in, alsmede het ontwerpen en (doen) ontwikkelen van computerhardware en  software, met alle bijhorende apparatuur. Het (doen) verrichten van onderhoud met betrekking tot softwarepaketten en hardwareleveranties;

h) Het voeren en ontwerpen van reclame en publiciteit alsmede het uitvoeren van marktonderzoek.

5) Kapitaal

Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdduizend euro (100.000 EUR). Het is vertegenwoordigd door duizend (1000) aandelen op naam, zonder nominale waarde die ieder één/duizendste van het kapitaal vertegenwoordigen. Op de aandelen werd ingeschreven door inbreng in speciën. De inbrengen werden volledig volstort.

6) Reserves - verdeling winst - verdeling na ontbinding

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

7) Bestuur  toezicht

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders,

natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of

dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die

handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen

de algemene vergadering bevoegd is.

Als niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap werd aangesteld voor

onbepaalde duur de heer VAN CLEEMPUT Willy, voornoemd. Zijn mandaat is

onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene

vergadering.

Er werd geen commissaris benoemd.

8) Jaarvergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde maandag van december om 20 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden op de derde maandag van de maand december tweeduizend vijftien om twintig uur.

9) Boekjaar

Luik B - Vervolg

Het boekjaar begint elk jaar op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar. Ieder jaar op dertig juni worden de boeken en het boekjaar afgesloten.

Het eerste boekjaar een aanvang neemt op 10 september 2013 om te eindigen op dertig juni tweeduizend en vijftien.

VOLMACHT

De oprichters verleenden bijzondere volmacht aan de heer Vermoesen Guido, wonende te 9300 Aalst, Mijlbekelaan 19, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van het ondernemingsloket en voor de aanvraag van een BTW-nummer.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
DOTTED ZEBRA

Adresse
WINDMOLENSTRAAT 30 9120 VRASENE

Code postal : 9120
Localité : Vrasene
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande