DPCO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DPCO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 842.978.203

Publication

17/04/2012
ÿþMod Word 11,1

 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va s - - kte

~fkf1' ~~ I GRIFFIE ::G- ï : t~,

VAN kt;1 I

II

0 APR, 2012 DENDE:RMON

" ia04esi" iu

Ondernerningsnr : 0842.978.203

Benaming

(voluit) : DPCo

(verkort) :

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Oude Gentbaan 10, 9300 Aalst

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming gedelegeerd bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur dd. 1 februari 2012, gehouden op de zetel van de vennootschap:

"De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen te benoemen ais

gedelegeerd bestuurder, met ingang van heden:

Mevrouw Dominika De Pauw, wonende te 9300 Aalst, Oude Gentbaan 10.

Haar wordt volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend,

Dit mandaat loopt samen met haar mandaat als bestuurder.

Zij verklaart haar mandaat te aanvaarden."

Voor eensluidend uittreksel,

Dominika De Pauw

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/02/2012
ÿþ~

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ID III I IIY N III

lil Id

" 12030725"

Gi-iirrit 1- LC:-iTBANfC VAN iCJ`-'Pi-If',NDEI_

z 3. ai. 2012

DEND MONDE



Ondernemingsnr : Benaming 8y2. ce-Q~

(voluit) : (verkort) DPCo







Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9300 Aalst, Oude Gentbaan, 10

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING DOOR SPLITSING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Frederic CAUDRON, geassocieerd notaris in de bvba (burg.venn.) "Frederic Caudron& Tim Herzeel, geassocieerde notarissen", met zetel te Aalst-Erembodegem, Hogeweg, 3B, op 29 december 2011, dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "BELVISTA", met zetel te 1730 Asse, Groenstraat, 67, heeft besloten tot de splitsing van haar bedrijfstak "onroerende goedere" door overdracht van een deel van haar onroerend patrimonium dat niet voor exploitatie wordt gebruikt naar de hierna vermelde op te richten naamloze vennootschap "DPCo", waarvan de zetel zal gevestigd zijn te 9300 Aalst, Oude Gentbaan, 10, mits voorgaande formaliteiten, en volgende beslissingen genomen heeft :

BESLUITEN :

3/Voorafgaande verslagen.

Met éénparigheid van stemmen van alle aandeelhouders besluit de algemene vergadering

vrijstelling te verlenen van de verslagen bedoeld in artikel 749 Wetboek van vennootschappen.

4/ Partiële splitsing  Vermogensovergang.

A. De vergadering aanvaardt het aangekondigde partieel splitsingsvoorstel. Zij besluit aldus: dat een deel van het vermogen van de naamloze vennootschap `Belvista', zowel de rechten: als de verplichtingen, als gevolg van partiële splitsing, overgaat overeenkomstig het; voornoemde partieel splitsingsvoorstel op de nieuw op te richten vennootschap, namelijk de naamloze vennootschap `DPCo'.

De voorwaarden gesteld in dit splitsingsvoorstel bepalen onder meer:

a) De aandelen uit te geven als vergoeding voor de inbreng:

De aandeelhouders van de partieel te splitsen naamloze vennootschap `Belvista' bekomen in, ruil en als vergoeding voor de inbreng door de naamloze vennootschap `Belvista' in de' nieuw op te richten en inbrengverkrijgende vennootschap `DPCo' zesduizend negenhonderd. en tien (6.910) aandelen van de nieuwe NV `DPCo'.

b) De datum vanaf wanneer de handelingen van de partieel te splitsen vennootschap, wat het af te splitsen vermogen betreft, boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende nieuwe vennootschap, wordt bepaald op dertig september, tweeduizend en elf.

Op de laatste blz. van Luik ...B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

4lerso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Alle verrichtingen sinds gemelde datum door de partieel te splitsen vennootschap gedaan, komen, wat het af te splitsen vermogen betreft, voor rekening van de nieuw op te richten NV `DPCo'.

c) De datum vanaf welke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, is bepaald op dertig september tweeduizend en elf, zijnde de datum vanaf wanneer de handelingen van de partieel te splitsen vennootschap `Belvista', wat het af te splitsen vermogen betreft, boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap NV `DPCo', zoals hiervoor bepaald.

B. Beschrijving en verdeling van de aan de verkrijgende nieuwe vennootschap over te dragen activa en passiva

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen dat een deel van het vermogen van de partieel te splitsen vennootschap `Belvista' overgaat op de nieuwe NV `DPCo', die thans wordt opgericht.

Het deel van het vermogen dat ingebracht wordt in de nieuw op te richten vennootschap `DPCo' is uitvoerig beschreven in het hierna vermeld verslag opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Verheyden, Heyvaert en Co" met zetel te 9200 Dendermonde, Sint Gillislaan 6 Bus 1, vertegenwoordigd door de heer Geert Heyvaert, bedrijfsrevisor, dat aan deze akte gehecht blijft.

De overgang van een deel van het vermogen van de huidige naamloze vennootschap `Belvista' op de nieuwe naamloze vennootschap `DPCo' geschiedt onder de voorwaarden bepaald in het partieel splitsingsvoorstel en bovendien onder de volgende lasten en voorwaarden:

- Om elke mogelijke betwisting over de afsplitsing van bepaalde vermogensbestanddelen van de partieel te splitsen NV "Belvista" te voorkomen, voorzover de verdeling in de splitsingstabel niet voldoende nauwkeurig is of omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is of omdat het gaat om delen van het vermogen van de te splitsen vennootschap die ten gevolge van een verzuim of nalatigheid niet in de opgave van de reeds gekende vermogensbestanddelen van de te splitsen vennootschap zijn vermeld, wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, blijven toebehoren aan de partieel te splitsen vennootschap en geen deel uitmaken van het afgesplitste vermogen van de partieel te splitsen vennootschap NV "Belvista" dat in de verkrijgende vennootschap NV `DPCo' wordt ingebracht.

Het deel van het vermogen dat ingebracht wordt in de nieuw op te richten vennootschap `DPCo' is uitvoerig beschreven in het hierna vermeld verslag van de bedrijfsrevisor.

5/Bespreking controleverslag

Vervolgens beslist de algemene vergadering de hierna vermelde vennootschap `DPCo' op te richten mits voorgaande formaliteiten :

Het verslag betreffende de inbreng in natura in de nieuw op te richten vennootschap `DPCo' werd opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Verheyden, Heyvaert en Co" met zetel te 9200 Dendermonde, Sint Gillislaan 6 Bus 1, vertegenwoordigd door de heer Geert Heyvaert, bedrijfsrevisor,op zevenentwintig december tweeduizend en elf.

-De besluiten van dit controleverslag voorgeschreven door artikel /141 § 1 Wetboek Vennootschappen met het oog op de oprichting van de nieuwe vennootschap luiden als volgt : Besluiten van de bedrijfsrevisor :

9. BESLUIT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b. De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c. De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

d. De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in zesduizend negenhonderd en tien (6.910) aandelen van de op te richten Naamloze Vennootschap "DPCo", zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld met het oog op oprichting door inbreng in natura in de Naamloze Vennootschap "DPC" en mag voor geen andere doeleinden gebruikt worden. Dendermonde, 27 december 2011.

Verheyden, Heyvaert & Co bvba

vertegenwoordigd door Geert Heyvaert,

Bedrijfsrevisor

Het onroerend goed dat door de partieel te splitsen vennootschap, de NV Belvista wordt

ingebracht in de nieuw op te richten NV `DPCo', is het volgende:

men laat weg...

VERGOEDING

-De partiële afsplitsing van deze vermogensovergang wordt vergoed in zijn geheel door

ZESDUIZEND NEGENHONDERD EN TIEN aandelen,(6.910) uitgereikt van de uit de partiële

splitsing ontstane nieuwe vennootschap NV `DPCo'.

Hiervoor wordt uitdrukkelijk verwezen naar voormeld verslag van de revisor.

KAPITAAL NIEUW OPGERICHTE VENNOOTSCHAP `DPCo'

Als gevolg van de splitsing wordt het kapitaal van de NV `DPCo' vastgesteld op vijfhonderd veertienduizend honderd drieënveertig Euro drieënzestig cent, (514.143,63 ¬ ). De reserves gaan over op de vennootschap NV `DPCo' naar verhouding die in het partieel splitsingsvoorstel werd vastgelegd.

De aandeelhouders van de gesplitste NV Belvista worden aandeelhouders van deze nieuwe vennootschap DPCo, naar evenredigheid van hun huidige aandelenbezit.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

FINANCIEEL PLAN

De Notaris heeft toelichting verstrekt over de beschikkingen van het Wetboek van

Vennootschappen betreffende het financieel plan (440 van het Wetboek van vennootschappen)

Waarna de comparanten aldus de statuten vaststellen

(bij uittreksel...) :

ARTIKEL 1 Naam :

De vennootschap is een naamloze vennootschap.

Ze heeft als benaming `DPCo'.

ARTIKEL 2 Zetel :

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9300 Aalst, Oude Gentbaan, 10...

ARTIKEL 3 Doel :

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland:

a) De verwerving van participaties onder gelijk welke

vorm ook in handels-, industriële en financiële ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse, het beheer, evenals het te gelde maken, van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welk ander middel, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels.

b)Het vertegenwoordigen van en het voeren van beheer en toezicht over alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook.

c)De engineering, ontwikkeling, commercialisering,

vertegenwoordiging, dienstverlening met betrekking tot alle roerende goederen, materieel, machines en outillage.

d)Het leveren van diensten, het geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en op gang brengen van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerking en alle technieken in verband met het technisch, administratief, economisch en algemeen beheer van ondernemingen.

e)Het verkrijgen, uitbaten of afstaan van alle octrooien, merken, licenties en intellectuele rechten.

f)Het verkrijgen door aankoop of anderszins, verkopen, ruilen, verbeteren, uitrusten, verbouwen, belasten met, beschikken over, productief maken, het verhuren en in huur nemen, de leasing van alle onroerende goederen, in het algemeen alle onroerende verrichtingen.

In het algemeen zal zij alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en zal alle, om het even welke verrichtingen, uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de bevordering van haar doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijvingen of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag leningen doen aan en waarborgen stellen voor derden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

ARTIKEL 4 Duur :

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur. Ze kan slechts ontbonden worden door een beslissing van de algemene vergadering, beraadslagend overeenkomstig de regels voorgeschreven inzake statutenwijziging.

Zij begint te werken vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

ARTIKEL 5 Kapitaal :

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op vijfhonderd vijftienduizend (¬ 515.000) Euro en wordt vertegenwoordigd door zesduizend negenhonderd en tien (6.910) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Elk aandeel vertegenwoordigt één/zesduizend negenhonderd en tiende (1/6.910e)van het maatschappelijk kapitaal en is volledig volstort.

ARTIKEL 11 Raad van bestuur :

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur die tenminste uit drie leden bestaat, al dan niet aandeelhouder, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders die ze ten allen tijde kan ontslaan.

De algemene vergadering bepaalt het aantal leden van de raad van bestuur.

De mandaten van de uittredende bestuurders nemen een einde onmiddellijk na de algemene vergadering die tot de benoeming overgaat.

De uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Wanneer een functie van bestuurder openvalt, hebben de overblijvende bestuurders de mogelijkheid om voorlopig in de vacature te voorzien tot aan de volgende algemene vergadering die tot de definitieve benoeming overgaat. De in deze omstandigheden aangeduide bestuurder is benoemd voor de tijd die nodig is voor de beëindiging van het mandaat van de bestuurder die hij vervangt.

De raad van bestuur mag slechts uit twee leden bestaan, onder de voorwaarden van artikel 518 Wetboek Vennootschappen en zolang de voorwaarden van dit artikel vervuld zijn.

Indien de raad van bestuur een rechtspersoon tot bestuurder aanstelt, dient deze laatste een natuurlijke persoon als "vaste vertegenwoordiger" aan te duiden.

Overeenkomstig artikel 61 paragraaf 2 van het Wetboek van Vennootschappen, dienen bij de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger, dezelfde regels van openbaarmaking te worden vervuld, alsof deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening wordt uitgeoefend.

ARTIKEL 14 Bevoegdheid - dagelijks bestuur :

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, met uitzondering van deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

De raad van bestuur kan een directiecomité oprichten waarvan de leden al dan niet deel uitmaken van de raad van bestuur; in dit geval bepaalt hij de bevoegdheden van het directiecomité en regelt hij de werking ervan.

De raad van bestuur kan eveneens het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsmede de vertegenwoordiging voor wat dat bestuur betreft, toevertrouwen aan één of meerdere personen, al dan niet bestuurders, die op ieder ogenblik kunnen ontslagen worden door de raad van bestuur.

De raad van bestuur kan bijzondere bevoegdheden overdragen aan elke mandataris die alsdan de vennootschap slechts kan verbinden binnen de grenzen van zijn mandaat.

ARTIKEL 15 Vertegenwoordiging :

De vennootschap is geldig vertegenwoordigd voor alle akten, daarin begrepen deze waarin tussenkomt hetzij een openbaar ambtenaar, hetzij een ministerieel ambtenaar, alsook in rechte :

- hetzij door twee bestuurders, gezamenlijk, die zich niet ten overstaan van derden moeten rechtvaardigen door een voorafgaande beslissing van de raad van bestuur;

- hetzij binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, door de gedelegeerde(n) voor dit bestuur die samen of afzonderlijk optreden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zij is bovendien geldig vertegenwoordigd door bijzondere mandatarissen binnen de perken van hun mandaat.

ARTIKEL 18 Algemene vergaderingen :

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders wordt gehouden, op bijeenroeping door de raad van bestuur, ieder jaar de tweede woensdag van de maand mei om 14 uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in België vermeld in de bijeenroepingen...

ARTIKEL 26 Boekjaar :

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Op die laatste datum wordt de jaarrekening afgesloten en stelt de raad van bestuur het jaarverslag op, getrouw de voorschriften van het Wetboek Vennootschappen.

ARTIKEL 27 Winstverdeling :

De jaarlijkse nettowinst wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke beschikkingen.

Op deze winst wordt voorafgenomen :

t. minstens vijf percent voor de vorming van de wettelijke reserve; de verplichting tot deze

afneming houdt op wanneer de reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

2. het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die ieder jaar over de aanwending zal beslissen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves, die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 van het Wetboek Vennootschappen.

De algemene vergadering kan beslissen, op voorstel van de raad van bestuur, dat de winst of een gedeelte ervan zal toegekend worden als dividend aan de aandeelhouders.

De dividenden en interimdividenden zijn betaalbaar op de datum en op de plaatsen vastgesteld door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is gemachtigd om een interimdividend in speciën of onder een andere vorm uit te keren volgens de voorwaarden en modaliteiten voorzien door het Wetboek Vennootschappen.

ARTIKEL 28 Ontbinding :

In geval van ontbinding van de vennootschap gaat de algemene vergadering over tot de benoeming van vereffenaars en bepaalt zij hun bevoegdheden en bezoldigingen overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek Vennootschappen.

De benoeming van de vereffenaar dient te worden gehomologeerd door de Rechtbank van Koophandel. Hiertoe dient een verzoekschrift naar de bevoegde rechtbank te worden verstuurd, hetwelk beantwoordt aan de voorschriften van artikel 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek. Bij het verzoekschrift wordt een boekhoudkundige staat gevoegd.

Indien de Rechtbank van Koophandel de homologatie weigert, dient zij zelf een vereffenaar aan te duiden, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt/beschikken ten dien einde over de meest uitgebreide machten voorzien door het artikel 186 en volgende van het Wetboek Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt in voorkomend geval de vergoedingen van de vereffenaars.

Vooraleer tot verdeling te kunnen overgaan dient de vereffenaar een verdelingsplan voor te leggen aan de rechtbank van koophandel, welke zich hiermee akkoord dient te verklaren.

Na aanzuivering van alle maatschappelijke schulden en van de vereffeningskosten of met het oog op deze betalingen gedane consignatie, wordt het netto-aktief van de vereffening onder alle aandelen verdeeld.

Indien de opbrengst van de vereffening de terugbetaling van alle aandelen niet toelaat, betalen de vereffenaars bij voorrang de in een hogere verhouding volstorte aandelen terug totdat deze op voet van gelijkheid komen met de in een lagere verhouding volstorte aandelen; zij kunnen eveneens overgaan tot een aanvullende opvraging van fondsen ten laste van de in een lagere verhouding volstorte aandelen.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen-bij het Belgisch Staatsblad $3102/2012 - AIInexes dü Mbnitëürbel-ge

9/ De voorzitter verklaart dat iedere aandeelhouder van de gesplitste vennootschap voldoet aan de vereisten voor de verkrijging van de hoedanigheid van aandeelhouder in de nieuw opgerichte vennootschap NV `DPCo'

Bevestiging ruilverhouding

-Er worden aldus zeduizend negenhonderd en tien aandelen uitgereikt door de nieuwe naamloze vennootschap `DPCo', toekomende aan de aandeelhouders van de partieel gesplitste vennootschap Belvista.

Deze worden uitgereikt als volgt : de aandeelhouders van de gesplitste vennootschap « Belvista », krijgen in ruil voor één bestaand aandeel van de NV Belvista, één aandeel van de NV `DPCo', en zij behouden één aandeel van de NV Belvista

-De uitreiking van de nieuwe aandelen zal gebeuren door de raad van bestuur van de partieel gesplitste vennootschap door inschrijving in het register van aandelen van de NV  DPCo'.

13. Varia.

De vergadering van de nieuw opgerichte vennootschap `DPCo' beslist als bestuurders te benoemen voor een hernieuwbare termijn van zes jaar, welke een einde zal nemen na de jaarvergadering van het jaar 2017:

-de Heer Peter Snoeck, voornoemd;

-Mevrouw Dominika De Pauw, voornoemd;

-de Heer Thomas Jozef Snoeck, geboren te Vilvoorde op 7 september 1987, wonende te 9300 Aalst, Oude tentbaan, 10 (NN 87.09.07-295.27)

Laatste kapitaalverhoging - afronding

De vergadering van de nieuw opgerichte vennootschap `DPCo' beslist tenslotte het kapitaal van de vennootschap te verhogen ten bedrage van achthonderd zesenvijftig Euro zevenendertig cent ((856,37 ¬ ) om het te brengen van vijfhonderd veertien duizend honderd drieënveertig euro drieënzestig cent (514.143,63 EUR) op vijfhonderd vijftienduizend Euro (515.000 ¬ ) door overboeking van beschikbare reserves en zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Zij beslist artikel 5 van de statuten aan dit besluit aan te passen.

ARTIKEL 5 Kapitaal :

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op vijfhonderd vijftienduizend Euro

(515.000,00 ¬ ) en wordt vertegenwoordigd door zesduizend negenhonderd en tien (6.910)

aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Elk aandeel vertegenwoordigt één/zesduizend negenhonderd en tiende (116.910e)van het

maatschappelijk kapitaal en is volledig volstort.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd : uitgifte.

Frederic CAUDRON, Tim HERZEEL

Op de Iaat â.SQICyLE 116 MQl atrilSR~álo : haam on hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) Hogeweg 3 b - 9320 Erembodegem (A 1 1 egd de rechispersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Tek +32(0)53 21 11 05 - Fax +32(0)e 5m

eo handtekening

e-mail: info@notariscaudron.be

28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.06.2015, NGL 22.07.2015 15332-0395-009
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 30.08.2016 16548-0068-009

Coordonnées
DPCO

Adresse
OUDE GENTBAAN 10 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande