DPS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DPS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 500.491.789

Publication

09/12/2013
ÿþ Motl 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

in

t_titt.la rnelrringsnr : 0500.491.789

Benaming

(vnluitj : DPS

NEERGELEGD

27. 11, 2013

REC}R~KOOFHANDEL

iRf.fK

Rechtsvorm CVBA

Zetel Menenstraat 101 te 8560 Wevelgern

Onderwerp akte : Aanstelling zaakvoerder - werkende vennoot - ontslag zaakvoerder

Blijkens de bijzondere algemene vergadering van 15/10/2013 is unaniem beslist door de aandeelhouders:

1. Aanstelling als zaakvoerder van mevrouw Kouicem Zorra, 281bis rue Poincaré te FR 59140 Dunkerque, met het vermogen van in de plaats stelling voor administratieve taken, met ingang van heden.

2. Aanstelling van mevrouw Zaoini Rachida, met nummer GIN. 8J. 279498 als werkend vennoot vanaf heden.

3. Ontslag ais zaakvoerder van mevrouw Lefebvre Muriel, 175 rue du Grand Coin, Fr 59234 Fressein, met ingang van heden. Haar wordt algehele kwijting verleend over de voorbije periode.

Opgemaakt te Wevelgem op 15 oktober 2013

KOUICBM Zorra

zaakvoerder

`, '1, " In.1t.,1" l ! . van Lurh 13 vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de ¬ nstruntenterencte notaris. hekui van de perso(etn(eni

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/11/2013
ÿþmod 1 t.t

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

-5. 11, 2013

FiECHiB KAMHANDEL

Ondernemingsnr : 0500.491.789

I,

I,

Benaming (voluit) : DPS

" 1

(verkort) "

I

n ap ~`me/.kepc, LL ezczeppzai4I

Rechtsvorm : ~?pr ~z cd -a. G~ U~~~t~cU~ ~(~ ~C

I

I

, l'

Zetel : Menenstraat 101 ~(A` 8560 Wevelgem

Onderwerp akte :

RECHTZETTING

Bij notulen van buitengewone algemene vergadering van het ambt van Notaris, PASCAL DENYS te Zwevegem de dato 1/10/2013 werd tevens beslist na de omzetting van de vennootschap een "zaakvoerder te benoemen en dit bij; vergetelheid niet werd gemeld in de publicatie ais volgt :

BESLUIT.

De vergadering besluit als niet-statutaire zaakvoerder te benoemen voor de verdere; duur van de vennootschap /Mevrouw LEFEBVRE Muriël Aldegonde Henriette, geboren te Somain (Frankrijk) op zeven februari negentienhonderd acht en vijftig,; van franse nationaliteit, (identiteitskaart nummer nummer 060959300702 - geldig tot;

28-09-2016), wonende te 59234 Fressein (Frankrijk), 175 Rue du Grand Coin.

il

" 1

t1

Il

" I

11

11

11

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/10/2013
ÿþmad 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bel ai

BE

Sta

i

liçi1!111.1511.11.1q11111

IIA



NEERGELEGD

 7. 10. 2013

RECI-ITBe4'^lÏ#iirclPPMI^r'-

Kl1RTRi S1C

Ondememingsnr : 0500.491,789

Benaming (voluit) : DPS

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Menenstraat 101

8560 Wevelgem

Onderwerp akte

OMZETTING IN CVBA

Bij notulen van buitengewone algemene

PASCAL DENYS te Zwevegem de dato 1/10/2013, blijkt dat volgende besluiten:' Ë werden genomen :

DE OMZETTING VAN DE VENNOOTSCHAP.

Hierna geeft de voorzitter lezing van het verslag van de zaakvoer-der/gecommanditeerde vennoot met in bijlage een staat der activa en passiva bestanddelen van de vennootschap op 31/07/2013 en van het verslag van de: Mevrouw Mieke Desmet te 8553 Otegem (Zwevegem), Blauwvoetstraat, 5 over deze staat, welk rapport besluit als volgt :

"De werkzaamheden zijn er op gericht een diepgaand nazicht te verrichten van de boekhouding en de boekhoudkundige stukken, in het kader van de omzetting van; de Commanditaire vennootschap naar een Coöperatieve vennootschap met. beperkte aansprakelijkheid bij toepassing art 776, 777 W. Venn.

"Er is geen overwaardering van het actief noch onderwaardering van het passief vastgesteld, onder voorbehoud van de te verrichten afschrijvingen op het einde van; het boekjaar, eventueel aangepast met een nieuwe waardering van de inrichting van beide uitbatingen.

"Het maatschappelijk kapitaal zal na de omzetting 32.000 euro bedragen"

BESLUIT.

De vergadering, na verklaard te hebben voldoende kennis te hebben van'; voorgemelde verslagen en staat, keurt deze eenparig goed, en besluit met,' éénparigheid van stemmen de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder veran-' dering van haar rechtspersoonlijkheid en de vorm van een cooperatieve., vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

De activiteiten, naam, zetel, de duur, de vennoten, doel blijven ongewijzigd. Het maatschappelijk kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle passiva en activa, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en vermeerderingen en deli coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de; boekhouding die door de gewone commanditaire vennootschap werden gehouden;; ,voortzetten.

De coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt hete ondernemingsnummer 0500.491,789 waaronder de gewone commanditaire=; R vennootschap ingeschreven is evenals het BTW nummer BE 500.491.789 evenals;: om het even welke machtigingen en erkenningen welke aan de gewonej, commanditaire vennootschap haar door eender welke instantie werden verleend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

vergadering van het ambt van Notaris;;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

)

Vte-Ihouddri aan het Belgisch Staatsblad

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap afgesloten per 31/07/2013.

Alle verrichtingen die sinds deze datum werden gedaan door de gewone commanditaire vennootschap worden verondersteld verricht te zijn voor de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

' Door het feit van de omzetting wordt heel het vermogen van de gewone commanditaire vennootschap, actief en passief, lichamelijk en onlichamelijk, de ' lopende contracten en dit alles zonder enige uitzondering noch voorbehoud, , eigendom van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die; eenvoudig in de plaats wordt gesteld in al de rechten en verplichtingen van de gewone commanditaire vennootschap.

Ieder aandeel van de gewone commanditaire vennootschap zal vervangen worden door een nieuw aandeel zonder nominale waarde van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

BESLUIT.

be vergadering geeft met eenparigheid van stemmen kwijting aan de zaakvoerder/gecommanditeerde vennoot van de gewone commanditaire vennootschap; de omzetting voorafgaand goedgekeurd stelt eveneens een einde aan haar mandaat.

BESLUIT.

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de statuten van de omgezette vennootschap te vervangen door volgende tekst die vanaf heden van kracht zal zijn voor de vennootschap, alhier voor de nodig te publiceren delen overgenomen :

Rechtsvorm - Naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam is "DPS".

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8560 Wevelgem, Menenstraat, 101. Doel. De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden:

Uitbating van een horecazaak, drankgelegenheden, bar, verbruik salon, in de meest brede zin van het woord.

-Dienstverlening en commerciële begeleiding en service

-Tussenpersoon in de handel, klein -- en groothandel

-De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende ' en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen bevorderend zijn.

-De vennootschap mag daarenboven belangen nemen hetzij door deelneming, inbreng of welke wijze ook, in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen; bestaande of op te richten zo in België of in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

-De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van de ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante, of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook de wijze van bestand inzake bestuur en/of administratie.

-De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, l alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

-De vennootschap mag bijgevolg optreden als bestuurder, volmacht drager, :_mandataris- of- -vereffenaar--in.-andere-vennootschappenï -borg -stellen- voor--derden,-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

mai 11.1

beheerder(s)vennoten en vennoten, evenals hun leningen voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

De algemene vergadering kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels ter zake.

-Nemen van participaties in aanverwante bedrijven, al dan niet met hetzelfde doel van de vennootschap en alle tussenkomsten waarvoor geen beperkingen zijn opgelegd bij wet.

Al deze benamingen worden genomen in de meest ruime zin.

De vennootschap heeft eveneens tot doel de akten te ondertekenen, die betrekking hebben van dit beheer en beleid.

De vennootschap kan alle hoegenaamd groot- en kleinhandel, handels-, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met de verwezenlijking of de uitbreiding van haar doel. Zij mag op elke wijze franchise formules aangaan, belangen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen met een gelijkaardige, analoog, gelijksoortig of samenhangend doel aan het hare, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Kapitaal  aandelen.

Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt.

Het bedrag van het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt TWEEËNDERTIGDUIZEND EURO (¬ 32.000,00) en is volledig geplaatst.

Het kapitaal is zonder wijziging van de statuten veranderlijk voor het bedrag dat het ' vaste gedeelte van het kapitaal overtreft.

Het maatschappelijk kapitaal is samengesteld uit 320 aandelen op naam, zonder nominale waarde.

De aandelen zijn ondeelbaar. Zijn er verschillende eigenaars voor een aandeel, dan heeft de zaakvoerder(s) het recht de uitoefening van de daarbij behorende rechten te schorsen tot dat één enkele persoon wordt aangewezen als eigenaar van het aandeel tegenover de vennootschap.

, Is de eigendom ervan gesplitst tussen een blote eigenaar en een vruchtgebruiker, dan zal de blote eigenaar van het aandeel ten opzichte van de vennootschap vertegenwoordigd worden door de vruchtgebruiker, behoudens ingeval van uitoefening van het voorkeurrecht.

Bestuur,

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur die samengesteld is uit minstens één lid, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering. De raad van bestuur is met de meest uitgebreide macht bekleed voor alle ` handelingen zowel van bestuur als van beschikking in alle maatschappelijke aangelegenheden, behalve voor die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten enkel de algemene vergadering bevoegd is.

Zo kan hij, onder meer

;Alle sommen en waarden ontvangen. Alle roerende en onroerende goederen en rechten verwerven, vervreemden, ruilen, huren, verhuren en met hypotheek bezwaren. Leningen met hypothecaire en andere waarborgen opnemen. Leningen toestaan, alle borgstellingen en hypotheken met of zonder dadelijke uitwinning aanvaarden; verzaken aan alle zakelijke of andere rechten en waarborgen, voorrechten, hypotheken, doorhalingen toestaan, met of zonder betaling, van alle ' bevoorrechte en hypothecaire inschrijvingen, randmeldingen, verzet of beslag, vrijstellen van ambtshalve te nemen inschrijvingen; betalingen met of zonder subrogatie doen of toestaan; in alle gevallen afstand doen, verzaken of bewilligen, zelfs dadingen aangaan, beroep doen op scheidsgerecht en scheidsrechterlijke bedingen aanvaarden, gebeurlijke teruggave toekennen. Personeel in dienst nemen, schorsen of ontzetten, hun bevoegdheid en hun bezoldiging bepalen. De raad van bestuur mag zijn bevoegdheden geheel of gedeeltelijk overdragen aan één of meer van zijn leden of aan derden.

Zo mag hij onder meer het dagelijks bestuur van de vennootschap toevertrouwen -aan .een gedelegeerd. bestuurder .ofeen-zaakvoerder.--

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

.s>

Voor-kie ioiidkin aan het Belgisch Staatsblad

e mod 11.1

Voçrr,

ttehàuden

aan het

Belgiseh

Staatsblad



De raad van bestuür bepaalt de vergoeding verbonden aan deze opgedragen bevoegdheid, doch met inachtneming van de bepalingen van artikel 15 hiervoor. Voor aile akten en handelingen, die het dagelijks bestuur overschrijden, al dan niet voor de rechtbank, zal de vennootschap geldig vertegenwoordigd zijn, door één of meer bestuurders, die niet van een beslissing of volmacht van de raad van bestuur moeten doen blijken.

Algemene vergadering

De algemene vergadering bestaat uit al de vennoten.

Zij wordt gehouden op de maatschappelijke zetel of in de plaats aangeduid in de oproeping op de laatste zaterdag van de maand mei om veertien uur.

ledere vennoot heeft zoveel stemmen als hij aandelen bezit.

Iedere vennoot mag slechts één andere vennoot vervangen

Boeklaar.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Bij het einde van ieder maatschappelijk boekjaar maakt de raad van bestuur een Inventaris op, de balans, de resultatenrekening met de toelichting en de door de wet bepaalde verslagen, die aan de algemene vergadering ter goedkeuring moeten worden voorgelegd.

Verdeling van de winst

Het batig saldo van het boekjaar wordt besteed als volgt :

1°) vijf ten honderd aan de wettelijke reserve, zoals de wet het voorschrijft. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

2°) Er kan eventueel een interest worden toegestaan op het deel van het gestorte kapitaal.

3°) Het overschot reserveren of overdragen.

Ontbinding - Vereffening

De vennootschap dient te worden ontbonden onder meer wanneer het aantal yen-noten minder dan het wettelijk minimum bedraagt en wanneer het kapitaal beneden het statutair minimum daalt.

Zij kan ook worden ontbonden bij beslissing van de algemene vergadering volgens de voorwaarden voorzien inzake statutenwijzigingen.

In geval van ontbinding ofwel vrijwillige, ofwel verplichte, stelt de algemene vergadering één of meer vereffenaars aan. Zij bepaalt hun bevoegdheden, de wijze van vereffening en de vergoeding die hun toekomt.

Zolang er geen vereffenaars zijn aangesteld, is de raad van bestuur van rechtswege met de vereffening belast.

Na afbetaling van de maatschappelijke schulden en lasten, zal het overschot toegewezen worden op besluit van de algemene vergadering die de vereffening uitspreekt.

Keuze van woonplaats.

Aile bestuurders, commissarissen en vereffenaars, die hun woonplaats in den vreemde hebben, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaak van de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL afgeleverd voor registratie teneinde neerlegging op de rechtbank van koophandel te Kortrijk.

Tegelijk hiermee neergelegd

-expeditie van de akte omzetting dd. 1/10/2013 met aangehechte volmacht

-verslag van de zaakvoerder

-verslag van de externe accountant









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2013 - Annexes du Moniteur belge











Notaris PASCAL DENYS Avelgemstraat, 59/B 8550 ZWEVEGEM





Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2013
ÿþ in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.beken na neerlegging ter griffie van dNeRGELEGID Mod 2.1

aken kopie

í3i7derneminosnr ; 0500.491.789

Benaming

(voluit) : DPS

Rechtsvorm : Comm.V.

Zetel : Menenstraat 101 te 8560 Wevelgem

Onderwerp akte : Kapitaalsverhoging - ontslag en aanstelling zaakvoerder

Blijkens de bijzondere algemene vergadering van 01/10/2012 is unaniem beslist door de aandeelhouders:

1. Verhoging van het kapitaal tot 32000,00 é (tweeëndertigduizend euro). Het kapitaal werd volledig.

onderschreven.

2.Het ontslag als zaakvoerder van mevrouw Piton Sonja met ingang van 01110/2012 wordt aanvaard,

Haar wordt algehele kwijting verleend over haar beleid.

3.Als zaakvoerder wordt aangesteld met ingang van 0111012012, mevrouw Lefebvre Muriel, wonende te

Impasse du Grand Coin 175 , 59234 Fressain

Verleden te Wevelgem, 01 oktober 2012

Lefebvre Muriel

gecommanditeerd vennoot

~r " c= .: t~d~~

blz. van Lu. ; ve n elders : Recto : Naam en hoedanigheid van de lnslromenterende nolari5, helen van de per.olu)nterd

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien va» derden te «ertegenveeordirir n

Verso : Naam en handlekening.

MON1T UR- UEL E

- 9, 07, 2013

~ 5 ~ 7- 2013

111 ~ELGISCHI3TAATSL/DRFCI 1713 NK KQR~RIQKHANOEL

Griffie

Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2013

12/11/2012
ÿþMod2.r

A y

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerníncasnr : 0S"0D " ei'ql, 7--gei

Benarning

(lfoltsrl) : DPS

Rechtsvoren Comm.V.

Zetel : Menenstraat 101 te 8560 Wevelgeû

Onderwerp al'ate : Oprichting vennootschap DPS Comm.V.

Vandaag, 01/03/2012, ten einde over te gaan tot de oprichting van een gewone commanditaire vennootschap, is verschenen:

- mevrouw Piton Sonia, geboren te Samain (Nord) op 29!08!1977, gedomicilieerd te Menenstraat 101 te 8560 Wevelgem, RR.: 77.48.29-006.10

- samen met andere personen niet nader genoemd.

Titelt: benaming  zetel -- doei  duur.

Artikel 1 - Rechtsvorm en naam:

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap.

Haar naam luidt: "DPS"

Artikel 2 - Zetel:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Menenstraat 101 te 8560 Wevelgem en mag overal in België worden verplaatst door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, rekening houdend met de taalwetgeving terzake. De vennootschap kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder administratieve zetels, agentschappen, werkplaatsen, opslagplaatsen en bijkantoren, zowel in België als in het buitenland, vestigen.

Artikel 3  Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland voor eigen rekening als voor rekening

van derden of in deelneming met derden:

-Uitbating van een horecazaak, drankgelegenheden, bar, verbruiksalon, in de meest brede zin van het woord.

-Dienstverlening en commerciële begeleiding en service

-Tussenpersoon in de handel, klein  en groothandel

-De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen bevorderend zijn.

-De vennootschap mag daarenboven belangen nemen hetzij door deelneming, inbreng of welke wijze ook, in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen; bestaande of op te richten zo in België of in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

-De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van de ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante, of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt ondermeer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook de wijze van bestand inzake bestuur en/of administratie.

-De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

-De vennootschap mat bijgevolg optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, beheerder(s)vennoten en vennoten, evenals hun leningen voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake. De algemene vergadering kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels ter zake.

CJ} do r" uzis+e :.rr. van Ü vg?.rnseta^sr " Recto : Naam iet hoe.danrcjFº%eid van de +nsV,smerst5=5r;rlt4~, ru.rtzrsc., helrÿ van ci~ p.^.cF.o= ~ís" s~~

bevoegd de rr>_cI-sE~~u ors. ore' ten aanzien Clerden te g,e1ieg@r.voor4lie,m-n Verso ° Maarmi un Itancltekr-,ninq

111111 *12183898+

11111

~ MONITEUR BELGE

05 - 2012 :LGISCH STAATSBLAD

ieFEERGELF;~ , !

~ a 10, ZOÎZ

r,ECRLeinK KOOPHANDEL Vnc+-rrq,v

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

-Nemen van participaties in aanverwante bedrijven, al dan niet met hetzelfde doel van de vennootschap en

alle tussenkomsten waarvoor geen beperkingen zijn opgelegd bij wet.

Al deze benamingen worden genomen in de meest ruime zin.

De vennootschap heeft eveneens tot doel de akten te ondertekenen, die betrekking hebben van dit beheer en beleid.

De vennootschap kan alle hoegenaamde groot- en kleinhandel, handels-, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met de verwezenlijking of de uitbreiding van haar doel. Zij mag op elke wijze franchise formules aangaan, belangen nemen in aile zaken, ondernemingen of vennootschappen met een gelijkaardige, analoog, gelijksoortig of samenhangend doel aan het hare, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Artikel 4 - Duur:

De vennootschap is opgericht vanaf heden voor een onbeperkte duur. De vennootschap kan vervroegd ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering, die beraadslaagt zoals bij wijziging aan statuten.

De vennootschap wordt evenwel niet ontbonden door het overlijden, de ontzetting, het faillissement of het kennelijk onvermogen van een vennoot of gecommanditeerde vennoot.

Zolang de vennootschap slechts twee vennoten telt, wordt de vennootschap ontbonden bij overdracht van aile maatschappelijke aandelen door een vennoot aan zijn medevennoot.

Indien de vennootschap slechts twee vennoten telt, zal elke vennoot aan de vennootschap een einde kunnen stellen na verloop van elk jaar, mits verwittiging van de mede-vennoot door middel van een aangetekende brief van twee maand voor het einde van het lopende jaar.

Titel il: Maatschappelijk kapitaal I

Artikel 5:

Het kapitaal is vastgesteld op tweeduizend euro (2000,00 euro).

Het is volledig geplaatst en verdeeld in twintig (20) aandelen zonder nominale waarde.

Aile aandelen hebben stemrecht.

Titel III: Aandelen

Artikel 6:

De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, moeten conform de artikelen van het Wetboek der Vennootschappen, eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen van de dag van openstelling van de inschrijving. Deze termijn wordt bepaald door de algemene vergadering.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht van de vennoten.

Op de aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals bepaald in de voorafgaande alinea's, kan slechts worden ingeschreven door de artikelen van het Wetboek der Vennootschappen, genoemde personen, behoudens instemming van tenminste de helft van de vennoten die ten minste drielvierden van het kapitaal bezitten.

Artikel 7:

De aandelen zijn op naam.

Ze zijn ingeschreven in het register van de vennoten, in de zetel van de vennootschap gehouden en dat bevat:

De nauwkeurige aanwijzing van elke vennoot en het getal der hem toebehorende aandelen, de vermelding van de gedane stortingen, de overdrachten van aandelen met hun datum gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden, door de gecommanditeerde vennoot en de recht verkrijgenden ingeval wegens overlijden,

De overdrachten en de overgangen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van hun inschrijving in het register van aandelen.

Enkel de werkende vennoten zonder vermogen van inde plaatsstelling, mogen inzage nemen van dit register.

Artikel 8:

De aandelen zijn ondeelbaar.

De lidmaatschapsrechten verbonden aan een aandeel kunnen slechts worden uitgeoefend door één enkel persoon , die zowel een natuurlijk persoon als een rechtspersoon kan zijn.

Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel of behoort de blote eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan meerdere personen, dan worden, tenzij anders overeengekomen in de algemene vergadering, de eraan verbonden lidmaatschapsrechten geschorst tot een enkel persoon is aangewezen die deze rechten jegens de vennootschap uitoefent.

Raken de betrokkenen het niet eens over de aanwijzing bij minnelijk akkoord van de gemeenschappelijke lasthebber dan wordt deze op verzoek van de meest gerede partij aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de zetel van de vennootschap is gevestigd.

$

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 9:

De eigendom van het aandeel brengt van rechtswege de instemming in de statuten en door de algemene vergadering van de vennoten regelmatig genomen beslissingen, met zich mee.

De rechten en verplichtingen verbonden aan een aandeel volgen haar in handen dewelke die zou zijn.

Onder geen enkel voorwendsel mogen de erfgenamen, rechthebbenden of schuldeisers van een vennoot de zegels doen leggen op de goederen en de waarden van de vennootschap, of er de inventaris van eisen, noch de verdeling of de licitatie van vragen, noch zich, in welke mate ook in hei bestuur van de vennootschap mengen.

Voor de uitoefening van hun rechten moeten zij de maatschappelijke geschriften en de beslissingen van de algemene vergadering eerbiedigen,

Artikel 10:

Zowel de afstand onder levenden als de overdracht wegens overlijden moeten geen instemming bekomen,

indien de aandelen worden overgedragen of overgemaakt aan een vennoot.

In alle andere gevallen, inbegrepen deze aan een rechtspersoon zijn de afstand en de overdracht

onderworpen aan:

1.een voorkeurrecht

2.bij niet gebruik van een voorkeurrecht, een toelating zoals voorzien sub. B hieronder.

A. Voorkeurrecht

De vennoot die één of meer aandelen wil afstaan, moet zijn voornemen aan de beheerder -vennoot bij aangetekende brief laten kennen met aanduiding van het aantal van de af te stane aandelen en van de naam, beroep, woonplaats van de voorgestelde overnemer.

Binnen de acht dagen na ontvangst van deze brief, overhandigt de gecommanditeerde vennoot deze aanvraag aan de andere vennoten.

De andere vennoten hebben een voorkeurrecht voor de aankoop van de aandelen, waarvan de afstand voorgesteld is.

Dit voorkeurrecht zal door iedere vennoot uitgeoefend worden in verhouding met het aantal aandelen die hij reeds bezit.

Indien door een vennoot van dit voorkeurrecht geen gebruik wordt gemaakt, zal het voorkeurrecht van de andere vennoten aangroeien. ln geen geval worden de aandelen verdeeld. indien, na deze proportionele verdeling, enige van de aan te kopen aandelen niet zijn toegekend, worden deze door de gecommanditeerde vennoten verloot onder de vennoten die hun voorkeurrecht uitgeoefend hebben.

De vennoot die zijn voorkeurrecht wil uitoefenen, moet binnen de vijftien dagen na de brief van de gecommanditeerde vennoot, hem een aangetekende brief sturen waarin hij zijn beslissing kenbaar maakt. Bij gebreke daarvan, verliest hij zijn voorkeurrecht.

De afkoopprijs wordt ieder jaar na goedkeuring van de balans door de algemene vergadering vastgesteld op basis van die balans of op basis van ieder goedgekeurde tussentijdse balans.

De dagorde moet dit punt vermelden. De zo vastgestelde afkoopprijs is geldig tot de volgende jaarlijkse of bijzondere tussentijdse algemene vergadering en mag intussen, enkel gewijzigd worden door een beslissing van de algemene vergadering die aan de aanwezigheids- en meerderheidsvoorwaarden voor de statutenwijziging voldoet.

De prijs is betaalbaar binnen één jaar na de aanvraag van afstand. Het dividend van het lopende boekjaar wordt prorata temporis vanaf dezelfde datum tussen de overdrager en de overnemer verdeeld.

De hierboven beschreven formaliteiten zijn toepasselijk in geval van overdracht wegens overlijden, de gecommanditeerde vennoot verwittigen dat ze hun voorkeurrecht willen uitoefenen want na die termijn verliezen zij hun voorkeurrecht.

B. Toelating

De aandelen die door het voorkeurrecht niet opgebruikt zijn mogen aan de voorgestelde ovememer niet afgestaan worden, noch aan de erfgenamen, noch aan de legatarissen dan niet de toelating van ten minste de helft van de vennoten in het bezit van minsten drielvierden van het kapitaal, na aftrek van de aandelen waarvan de afstand is voorgesteld.

Artikel 11:

De weigering van toelating geeft geen aanleiding tot enig verhaal. De weigerende vennoten beschikken over zes maanden, te rekenen vanaf de weigering, om kopers te vinden en, bij gebreke daarvan, zuilen zij verplicht zijn de aandelen zelf te kopen of hun weigering op te heffen.

De afkoopprijs wordt vastgesteld zoals in artikel 10 bepaald. In geen geval mag de overdrager de ontbinding van de vennootschap vragen enkel en alleen wegens de geweigerde toelating.

Artikel 12:

De erfgenamen en de legatarissen van de aandelen die geen vennoot mogen worden, hebben recht op de

waarde van de overgedragen aandelen.

De afkoopprijs wordt vastgesteld zoals bepaald in artikel 10.

Het dividend van het lopend maatschappelijk jaar wordt prorata temporis vanaf het overlijden tussen de

kopers en de erfgenamen of legatarissen verdeeld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

indien de betaling niet binnen één jaar na het overlijden geschiedt, zullen de erfgenamen en legatarissen het recht hebben de ontbinding van de vennootschap te vragen.

Artikel 13:

De vennootschap kan een contract van lening aangaan in de vorm van uitgifte van obligaties op naam.

Titel lV  bestuur en toezicht

Artikel 14 - Bestuur:

1, Bevoegdheid:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere gecommanditeerde vennoten.

ledere gecommanditeerde vennoot beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om aile daden van

bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met

uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennoten verbinden zich naar best vermogen in te zetten voor de belangen van de vennootschap en zullen zich onthouden van activiteiten die strijdig zijn met de belangen van de vennootschap.

De gecommanditeerde vennoot is hoofdelijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap en neemt de verantwoordelijkheid op zich verbonden aan de oprichting van de vennootschap,

De aansprakelijkheid van de stille vennoot is beperkt tot het bedrag van zijn inbreng.

De gecommanditeerde vennoten zijn nagenoeg onafzetbaar, hun ontslag vergt een beslissing van de algemene vergadering.

2. Vertegenwoordiging:

leder gecommanditeerde vennoot vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

Er zijn twee soorten vennoten: gecommanditeerde en stille vennoten. Deze vennoten moeten natuurlijke personen zijn. Indien een gecommanditeerde vennoot overlijdt, ontslag neemt, failliet of onbekwaam wordt verklaard, of onder curatele wordt gesteld, moet hij warden opgevolgd door één enkele persoon.

Heeft de weggevallen vennoot 'geen opvolger aangewezen, wordt hij als vennoot vervangen door de persoon die door de overblijvende vennoten wordt aangewezen.

3. Bezoldiging en duur van de opdracht:

Bij iedere benoeming van een gecommanditeerde vennoot beslist de buitengewone algemene vergadering of, en in welke mate, de functie zal worden uitgeoefend. De bezoldiging wordt van jaar tot jaar vastgesteld door de algemene vergadering.

4, Aanstelling beheerder - vennoot:

Als gecommanditeerde vennoot werd in functie van zaakvoerder benoemd mevrouw Piton Sonia,

voornoemd, die deze aanstelling aanvaard heeft.

Krachtens artikel 14.2 der statuten is haar volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid

toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

Zij oefent deze bevoegdheid individueel uit.

5. Bevoegdheidsbeperkingen:

Bij wijze van interne regeling die niet kan worden tegengeworpen aan derden is uitdrukkelijk bedongen dat de gecommanditeerde vennoot alle handelingen mag aangaan die de werking van de vennootschap verzekeren.

Titel V -- Controle

Artikel 15:

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoek- en controle bevoegdheid van een commissaris en kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant of erkende boekhouder. Zodra de vennootschap beantwoordt aan de criteria, waardoor de aanstelling van een commissaristrevisor verplicht is, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, opgedragen aan één of meer commissarissen te benoemen door de algemene vergadering onder de leden van het instituut der Bedrijfsrevisoren.

e

,£ ,

Titel Vi  Algemene vergaderingen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 16:

De gewone algemene vergadering wordt elk jaar gehouden de laatste zaterdag van de maand mei om 14.00 uur, op de maatschappelijke zetel of in de plaats aangeduid in de oproeping. Valt hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag,

De algemene vergadering mag bijeengeroepen worden door de gecommanditeerde vennoten, telkens het belang van de vennootschap vereist.

De gecommanditeerde vennoten moeten die bijeenroepen wanneer de vennoten die minstens één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het dragen.

Het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot gehuwd onder het beheer van de gemeenschap van goederen, komt uitsluitend toe aan de echtgenoot op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat tussen beide echtgenoten bestaat.

De oproeping tot de algemene vergadering vermeldt de agenda met de te behandelen onderwerpen. Zij worden vijftien dagen voor de vergadering bij een per post aangetekende brief verzonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de gecommanditeerde vennoten. Indien wordt geopteerd voor de procedure van de schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 17 van de statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering;

Artikel 17: De schriftelijke besluitvorming.

Met uitzondering van

- de beslissingen te nemen ïn kader van de toepassing van de artikelen vervat in het wetboek der vennootschappen.

- de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden

kunnen de vennoten eenparig en schriftelijke alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door de aangestelde gecommanditeerde vennoot een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar aile vennoten/aandeelhouders en naar de eventueel commissarissen, met de vraag aan de vennoten/de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige ander plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden de voorgestelde beslissingen geacht niet nagenomen te zijn.

Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel dooh andere niet de éénparige goedkeuring hebben gekregen van de gecommanditeerde vennoten/aandeelhouders. De aangestelde gecommanditeerde vennoten zullen, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel 16, aan de vennoten en aan eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

Titel VII: Inventarissen  balans - winstverdeling

Artikel 18:

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op 31 december van het daaropvolgend jaar. Op het einde van

elk boekjaar wordt door de gecommanditeerde vennoot een inventaris opgesteld, alsmede de jaarrekening en

het jaarverslag.

De jaarrekening omvat de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel. In het

jaarverslag geeft de aangestelde gecommanditeerde vennoot rekenschap over het gevoerde beleid.

Het verslag bevat tevens een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven

van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap.

Artikel 19 - Bestemming van het resultaat:

De algemene vergadering beslist op voorstel van de aangestelde gecommanditeerde vennoot over de bestemming van het resultaat.

De netto-winst zoals blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Titel VIII  ontbinding  vereffening

Artikel 20:

De vennootschap wordt ontbonden (in voorkomend geval ) hetzij van rechtswege ingeval de bij artikel 4 van

de statuten voor beperkte termijn bedongen bestaansduur van de vennootschap is verstreken zonder dat hij

"

° F

*t .

werd verlengd, hetzij tengevolge van een rechterlijke beschikking die kracht van gewijsde heeft gekregen; ofwel tengevolge van een besluit van de algemene vergadering genomen volgens de wetten terzake.

De vereffening wordt verwezenlijkt door de gecommanditeerde vennoot tenzij de algemene vergadering zou besluiten een of meer vereffenaars aan te stellen.

Aan de vereffenaar(s) worden de meest uitgebreide machten toegekend om de vereffening van de vennootschap tot een goed einde te brengen. Zij mogen daden vermeld in de artikelen van de vennootschappenwet stellen zonder dat zij daartoe voorafgaandelijke machtiging van de algemene vergadering behoeven.

Tenzij de algemene vergadering er anders over beslist zijn de vereffenaars aangesteld voor onbepaalde duur, worden zij voor hun opdracht niet bezoldigd te zijn en indien zij met meerderen gelijktijdig in functie zijn, ' vertegenwoordigen zij de vennootschap op de wijze als voorzien bij artikel 14.2 van de statuten.

Titel IX  andere bepalingen

artikel 21 - Keuze van de woonplaats:

De gecommanditeerde vennoot, commissaris(sen) en vereffenaar(s) die in het buitenland woonachtig zijn

worden geacht voor de uitoefening van hun opdracht woonplaats te kiezen op de zetel van de vennootschap,

betekeningen en dagvaarden rechtsgeldig kunnen worden gedaan,

Titel X  overgangsbepalingen en/of slotbepalingen

1.Eerste boekjaar en gewone algemene vergaderingen

Het eerste maatschappelijke boekjaar is begonnen vanaf de neerlegging op de rechtbank van koophandel te

Kortrijk en zal eindigen op 30 december 2013

De eerste gewone algemene vergadering zal plaatsvinden de laatste zaterdag van de maand mei 2014

" 2.Overeenkomstig artikel 20 van het wetboek der Vennootschappen, wordt de vennootschap geacht haar activiteiten uit te oefenen sedert maart 2012

Aile verrichtingen door mevrouw Piton Sonia uitgevoerd in het kader van het maatschappelijke doel, worden geacht gedaan te zijn voor rekening van de vennootschap.

3.Aanstelling bijzonder lasthebber voor de wettelijke formaliteiten

ASF bvba, de heer Erik Spruytte, lepersestraat 102 te 8500 Kortrijk, en mevrouw Diedelinde Casier van HOP Sociaal Secretariaat, President Kennedypark 31 A te 8500 Kortrijk worden aangesteld tot bijzonder lasthebbers voor het vervullen van aile formaliteiten ten overstaan van het ondernemingsloket, de BTW, registratie en andere officiële instanties, evenals de publicaties

WAARVAN AKTE

Verleden te Weveigem, 01 maart 2012

Piton Sonia

Gecommanditeerde vennoot

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan, het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.05.2015, NGL 17.09.2015 15590-0084-013
30/10/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
DPS

Adresse
FRANKLIN ROOSEVELTLAAN 349, BUS B13 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande