DR K. VANDENECKER: FYSISCHE GENEESKUNDE EN REVALIDATIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR K. VANDENECKER: FYSISCHE GENEESKUNDE EN REVALIDATIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.086.566

Publication

12/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 06.11.2013 13656-0212-010
20/04/2012
ÿþ Mad wam 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Oudenaarde

0 à APR, 2012

Griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*iaofMea*

illl

Ondememingsnr : O ?LIS o86 566-

Benaming

(voluit) : Dr K. Vandenecker: fysische geneeskunde en revalidatie (verkort)

Rechtsva vennnootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9681 Nukerke, Pontstraat 8

(volledig adres)

Onderwem akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Olivier Van Maele te Aalst op 27 maart 2012, dat de heer Kristiaan Raymond Stefaan VANDENECKER, wonende te 9681 Nukerke, Pontstraat 8, echtgenoot van mevrouw lrtge TI-IYS, ondergetekende notaris verzocht hebben de oprichting te acteren van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr K. Vandenecker: fysische geneeskunde en revalidatie" als volgt

De comparanten hebben voor het verlijden van onderhavige oprichtingsakte aan de ondergetekende notaris het financieel plan overhandigd dat voorzien is door artikel 215 van het Vennootschappenwetboek.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd EURO (18.600,00 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder nominale waarde, ieder aandeel vertegenwoordigend één/honderdste van het kapitaal.

De comparant verklaart dat het gehele kapitaal is on-derschreven en dat als volgt op de aandelen wordt ingeschreven;

De heer Kristiaan VANDENECKER, voornoemd, voor 100 aandelen, waarvan de vermogenswaarde zal toebehoren aan het gemeenschappelijk vermogen, maar waarvan het stemrecht hem zal toebehoren.

Het kapitaal ten belope van een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00), werd gestort op, rekening de Bank op naam van de vennootschap in oprichting zoals blijkt uit het attest door voornoemde instelling afgeleverd op 26 maart jongstleden en waarvan het origineel bij ondergetekende notaris bewaard. blijven.

RECHTSVORM - BENAMING

De vennootschap is een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met. beperkte aansprakelijkheid en draagt de benaming "Dr K. Vandenecker: fysische geneeskunde en revalidatie" ZETEL

De zetel der vennootschap is gevestigd te 9681 Nuker-ke, Pontstraat 8.

De maatschappelijke zetel kan bij beslissing van de zaakvoerders worden verplaatst binnen Belgii=, met naleving van de taalwetgeving. De zaakvoerders zorgen voor de bekendmaking van het besluit tot, zetelverplaatsing in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De zetelverplaatsing zal vooraf worden meegedeeld aan de provinciale raad van de orde van geneesheren.

De arts-vennoot kan een bijkomende praktijk vestigen mits voorafgaande goedkeuring door de raad van de orde van geneesheren. Na het bekomen van deze toelating kan de vennootschap bij de beslissing van haar bevoegd orgaan, hiertoe overgaan.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

De uitoefening van de geneeskunde met respectievelijke discipline fysische geneeskunde en revalidatie door de geneesheer-vennoten, in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtneming van de regels van de geneeskundige plichtenleer.

Het verstrekken van medische adviezen en raadgevingen.

Om dit doel te bereiken kunnen volgende middelen worden aangewend:

Het inrichten van algemene diensten, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten, met inbegrip van een medisch secretariaat,

De aankoop en het huren van alle medische apparatuur en machines.

De mogelijkheden scheppen om de arts-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen ten einde hun disciplines bij te blijven; het doorgeven van kennis door het geven van onderwijs of door publicatie.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

'-i Het relatieve aandelenbezit der vennoten dient zich te verhouden naar hun respectievelijke activiteit in de vennootschap. De verdeling der aandelen onder de geneesheren-vennoten mag niet beletten dat elke arts vennoot een normale vergoeding krijgt voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2012 - Annexes du Moniteur belge De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn recht-streeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen; ze kunnen hiertoe de nodige middelen ter beschikking te stellen van de vennoten, de inning der erelonen en het dragen van de uitgaven van deze activiteit, de verwezenlijking van professionele bijscholing en internationale contacten, het inrichting van een medische bibliotheek, het verschaffen van alle materiële, technische, administratieve en financiële organisatie en infrastructuur, zonder dat deze opsomming beperkt is.

De activiteiten van de vennootschap dienen uitgeoefend te worden met inachtname van wettelijke en administratieve regels ter zake en de regels van de geneeskundige ethiek en plichtenleer. Zij zal onder meer de vrijheid van artskeuze, diagnose en therapie, alsmede het beroepsgeheim, doen respecteren en de noodzakelijke maatregelen treffen om commerciële exploitatie en overconsumptie van de geneeskunde en collusie te weren.

De vennootschap mag geen overeenkomsten afsluiten, die voor een arts verboden zijn.

De vennootschap zal niet zelf de geneeskunde beoefenen; dit zal enkel gebeuren door de vennootschap aangewezen vennoot (vennoten), wiens professionele aansprakelijkheid onbeperkt is,

De arts-vennoten verbinden er zich toe hun volledige medische activiteit in de vennootschap in te brengen,

De professionele aansprakelijkheid van de arts-vennoot is steeds onbeperkt, De arts-vennoot die een patiënt behandelt, zal bijgevolg tegenover deze laatste, persoonlijk verantwoordelijk blijven. De arts-vennoot dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn.

In het algemeen kan de vennootschap alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en kan zij alle om het even welke verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de bevordering van haar doel.

In geen geval mogen de vennootschapsrechtelijke activiteiten leiden lot een inbreuk op de geneeskundige plichtenleer,

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, het beheer uitoefenen over alle roerende en onroerende goederen die haar toebehoren, alsook alle bewerkingen doen van roerende en onroerende aard, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen en hierdoor op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook,

Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren mits unanimiteit.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, vanaf heden.

De vennootschap kan ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering die beraadslaagt zoals voor de wijziging van de statuten is voorzien.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd EURO (18.600,00 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder nominale waarde, ieder aandeel vertegenwoordigend één/honderdste van het kapitaal.

VENNOTEN EN REGISTER DER VENNOTEN

Elke vennoot moet het beroep van arts uitoefenen en ingeschreven zijn op de lijst van de Orde der Geneeshe-ren.

Elke vennoot is aansprakelijk tot beloop van zijn in-breng. Evenwel is elke vennoot persoonlijk burgerrechtelijk, strafrechtelijk en tuchtrechtelijk aansprakelijk voor zijn professionele fouten, voor de inbreuk op de geneeskundige plichtenleer en voor inbreuken op deze statuten.

De vennoot, voorwerp van een disciplinaire, correctionele of administratieve veroordeling met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening, dient de andere vennoten hierover in te lichten. Loopt hij een disciplinaire schorsing op dan verliest hij de voordelen van de vennootschap voor de duur van de schorsing.

Noch de vennootschap noch de vennoot mogen in zijn plaats een vervanger aanstellen. Het verbod de geneeskunde uit te oefenen, ontslaat de geschorste arts er niet van de nodige maatregelen te nemen om de continuiteit van de verzorging te verzekeren voor de patiënten die in behandeling zijn op het ogenblik dat voornoemde sanctie in werking treedt. De getroffen schikkingen moeten meegedeeld worden aan de provinciale raad waarbij deze arts is ingeschreven.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van de vennoten gehouden dat omvat: de juiste aanduiding van elke vennoot en het hem tcebehorende aantal aandelen.

De overdrachten van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer, ingeval van overdracht onder levenden, en door de zaakvoerders en de genieter, ingeval van overdracht door overlijden, worden erin aangetekend.

De overdrachten gelden slechts ten aanzien van de vennootschap en van derden, vanaf de datum van hun inschrijving in het register der vennoten.

Elke vennoot en elke belanghebbende derde mag kennis nemen van dat register.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders-vennoten, die het beroep van arts uitoefenèn en ingeschreven zijn op de lijst van de Orde der Geneesheren.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Indien er meerdere vennoten zijn, wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot zes jaar, voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap, eventueel hernieuwbaar. INTERN BESTUUR

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen %Haaw= volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken is niet tegenstelbaar aan derden.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder. DELEGATIE

De zaakvoerder kan voor één of meerdere niet-medische handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot mits dit geschiedt bij herrroepbare en specifieke volmacht. De volmachtdrager verbindt de vennootschap binnen de noodzakelijk beperkte omvang van zijn mandaat.

TOEZICHT

Enkel in de gevallen waarin dit wettelijk verplicht is, of indien de algemene vergadering zulks bepaalt, zal het toezicht van de vennootschap opgedragen worden aan één of meer commissarissen, benoemd onder de leden van het Instituut der bedrijfsrevisoren. Zij worden benoemd door de Algemene vergadering met inachtneming van de wettelijke bepalingen.

De bezoldigingen van de commissaris(sen) bestaat in een vast bedrag, dat bij aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld door de algemene vergadering met inachtneming van de wettelijke bepalingen.

Wordt geen commissaris benoemd dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks en

controlebevoegdheid van een commissaris, Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming werd benoemd of indien deze vergoeding te haren laste gelegd werd krachtens een rechterlijke beslissing. ln deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

GEWONE ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden in de zetel van de vennootschap, of op een andere plaats in België, aan te duiden in de oproepingen, op de eerste zaterdag van de maand juni om 14 uur. Indien deze dag een feestdag is zal de vergadering doorgaan op de eerstvolgende werkdag.

WINST

Het batig saldo van de resultaatrekening, na aftrok van de algemene onkosten en de bezoldigingen van de zaakvoerders alsook van de afschrijvingen, geeft de jaarlijkse winst van de vennootschap aan.

Op deze winst wordt een voorafneming van minimum vijf ten honderd gedaan, bestemd voor de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplichtend van zodra de wettelijke reserve een tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

De rest zal ofwel verdeeld worden ofwel overgedragen worden op het nieuwe boekjaar, ofwel geheel of gedeeltelijk verbruikt worden tot het vormen van buitengewone reserves, volgens de beslissingen van de algemene vergadering bij unanimiteit van stemmen,

ONTBINDING

De vennootschap kan ten allen tijde ontbonden worden. Dit geschiedt in de vormen voorzien voor de wijzigingen aan de statuten.

Ingeval van verlies van de helft van het kapitaal zullen de zaakvoerders de vraag der ontbinding aan de buitengewone algemene vergadering voorleggen, die beslist In de vormen voorzien voor wijziging van de statuten.

Indien het verlies drie/vierden van het maatschappelijk kapitaal bereikt, zal de ontbinding kunnen gevorderd worden door de vennoten, die één/vierde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Ingeval de ontbinding door de algemene vergadering wordt beslist, zal deze laatste de vereffenaar aanduiden en zijn bevoegdheden bepalen. Indien de algemene vergadering geen vereffenaar heeft aangeduid, zal de zaakvoerder deze functie bekleden. Bij de ontbinding van de vennootschap dient een beroep gedaan op geneesheren voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten

Het batig saldo van de vereffening zal tussen de vennoten worden verdeeld in verhouding tot het aantal aandelen dat ieder van hen bezit.

BEZOLDIGING VAN ZAAKVOERDERS

De zaakvoerders kunnen bezoldigd worden. Hun bezoldi-ging zal door de algemene vergadering worden vastgesteld.

De vennoten, die geen zaakvoerder zijne doch daadwerkelijk in de vennootschap werken, kunnen eveneens bezoldigd worden; deze bezoldiging zal voor ieder afzonderlijk eveneens door de algemene vergadering bepaald worden.

Bij een meerpersonenvennootschap dient de bezoldigingsovereenkomst voorafgaandelijk ter goedkeuring overgemaakt te worden aan de Orde van Geneesheren.

Zij kan ten allen tijde herzien en aangepast worden. Het toedienen van aanvullende gratificaties mag insgelijks geschieden.

Voor de verdeling der winsten zullen al deze bezoldi-gingen als onkosten worden aanzien.

VERHOGING OF VERMINDERING VAN HET KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal zal kunnen verhoogd of verminderd worden zonder lager te mogen zijn dan het wettelijk minimum.

Bij verhoging van het kapitaal hebben de vennoten een voorkeurrecht tot onderschrijving van de kapitaalverhoging, in verhouding van het aantal aandelen dat zij op dat ogenblik bezitten, of volgens onderling akkoord.

Indien één of meerdere vennoten niet wensen deel te nemen aan de kapitaalverhoging, hebben de overige vennoten het recht die kapitaalverhoging geheel te onderschrijven; ermee rekening houdende dat het respectievelijke aandelenbezit zich dient te verhouden tot de activiteiten in de vennootschap.

1. Het eerste boekjaar vangt aan op heden en loopt tot eenendertig december tweeduizend en twaalf:,

2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend en dertien,

NIET-AANSTELLING VAN EEN COMMISSARIS

De oprichter verzoekt mij, notaris, nog te acteren dat hij, op grond van te goeder trouw verrichte schattingen, tot het besluit gekomen is dat de vennootschap vrijgesteld is van de verplichting een commissaris te benoemen en dat hij ook geen commissaris wenst te benoemen.

Artikel 60 Ven nootschappenwetboek

De oprichters verklaren overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, de verbintenissen over te nemen die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert één januari tweeduizend en elf, dit onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, De verbintenissen aangegaan sedert de oprichting en vooraleer de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

EERSTE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Onmiddellijk nadat de vennootschap zoals hoger gemeld is opgericht, is de eerste buitengewone algemene vergadering samengekomen, die mag beslissen over alle zaken die opgenomen zijn in de dagorde.

De buitengewone algemene vergadering heeft beslist aan te stellen tot niet-statutaire zaakvoerder voor de duur van zijn medische activiteiten: de heer Kristiaan Vandenecker voornoemd, die verklaart te aanvaarden en niet getroffen te zijn door een besluit dat zich daartegen verzet.

Zijn mandaat is bezoldigd tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Volmacht.

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, Fiskonta BVBA, Gentsesteenweg 93 te Aalst, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondememingsloket, en aan wie volmacht verleend wordt om alle administratieve formaliteiten te vervullen bij het rechtspersonenregister, de belastingadministratie, bij de B T.W.  administratie, aldook bij het ondememingsloket.

Voor ontledend uittreksel

notaris Lien Couck

tegelijk hiermee neergelegd: een expeditie van de akte

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

} voor-

behouden

aan hei

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 07.06.2015, NGL 26.08.2015 15529-0442-010

Coordonnées
DR K. VANDENECKER: FYSISCHE GENEESKUNDE EN R…

Adresse
PONTSTRAAT 8 9681 NUKERKE

Code postal : 9681
Localité : Nukerke
Commune : MAARKEDAL
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande