DR. AN VAN LANDEGHEM, RADIOLOOG

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. AN VAN LANDEGHEM, RADIOLOOG
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.533.164

Publication

27/12/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13308214*

Neergelegd

23-12-2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0543533164

Benaming (voluit): DR. AN VAN LANDEGHEM, RADIOLOOG

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 9100 Sint-Niklaas, Destelwijk 36

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrice BOHYN te Haasdonk (Beveren) op 20 december 2013,

aangeboden ter registratie, dat een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA) werd opgericht als volgt:

Vennoot: Mevrouw VAN LANDEGHEM An Anna Gustaaf, ongehuwd, geboren te Sint-Niklaas op 14 april 1978,

wonende te 9100 Sint-Niklaas, Destelwijk 36.

Naam: "DR. AN VAN LANDEGHEM, RADIOLOOG"

Duur: een onbeperkte duur

Zetel: 9100 Sint-Niklaas, Destelwijk 36

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

1. Het uitoefenen van de geneeskunde door de geneesheren-vennoten en meer in het bijzonder de specialiteit van de radiologie, in naam en voor rekening van de vennootschap, overeenkomstig de principes van de geneeskundige deontologie, onder meer met betrekking tot het beroepsgeheim.

2. Alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks de verwezenlijking van het doel bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijke karakter van de vennootschap te wijzigen. Iedere verwijzing naar commerciële activiteiten is verboden.

3. De activiteit omvat impliciet de inning van de honoraria door en voor de vennootschap en de uitkering van een vergoeding a rato van de geleverde prestaties voor rekening van de vennootschap.

4. De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen met gelijkaardig doel.

5. Overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, mogen ook door de vennootschap niet afgesloten worden.

6. Het inrichten en ter beschikking stellen van een medische bibliotheek en medische apparatuur.

7. Het bevorderen en verwezenlijken van de medische studie, onder meer het bijwonen van colloquia en congressen;

8. Het inrichten van een medisch secretariaat en andere diensten die nuttig of nodig zijn voor de verwezenlijking van het doel.

De vennootschap kan, met het oog op een professionele samenwerking, overeenkomsten afsluiten met artsen of (kosten)associaties, professionele (eenper-soons)vennootschappen, middelenvennootschappen en verenigingen zonder winstoogmerk.

Eventuele wijzigingen en/of doelsuitbreidingen zullen steeds voorafgaandelijk dienen voorgelegd te worden aan de  Orde der Artsen .

De vennootschap heeft tevens als bijkomstig doel het beleggen in roerende en onroerende goederen. Deze handelingen mogen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen en in gene mate aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Wanneer er twee of meer vennoten zijn, dienen de beslissingen in verband met dit bijkomstig doel te worden genomen met unanimiteit van stemmen.

Kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door 186 aandelen zonder nominale waarde.

Samenstelling kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is samengesteld door inbrengen in speciën gedaan door de oprichter. Het kapitaal werd volstort ten belope van ¬ 12.400.

Bestuur en vertegenwoordiging: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, die arts en tevens vennoot zijn. Het mandaat van zaakvoerder is van beperkte duur. De zaakvoerders worden benoemd voor de duur van hun medische activiteiten. Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de Algemene Vergadering. Reis- en andere kosten gemaakt door de

zaakvoerder in dienst van de vennootschap worden door deze laatste terugbetaald op vertoon van een door de zaakvoerder voor echt verklaarde staat. Kosten waarvan sprake worden begrepen onder de algemene kosten. De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en beschikking te stellen die de vennootschap aanbelangen. Al wat door de wet, door de deontologie of door onderhavige statuten niet uitdrukkelijk verboden is, valt binnen zijn bevoegdheid. De zaakvoerder mag zijn bevoegdheden, met

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

uitzondering van deze voorbehouden aan de algemene vergadering, voor niet-medische prestaties, overdragen aan ieder persoon die hij bekwaam acht, en mits dit geschiedt bij herroepbare en specifieke volmacht. De rechtsvorderingen worden in naam van de vennootschap, als eiser of als verweerder, ingespannen of benaarstigd door de zaakvoerder. In alle akten waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens welke hij optreedt.

De zaakvoerder gaat, als gelastigde van de vennootschap, geen persoonlijke verbintenissen aan ten aanzien van de verbintenissen van de vennootschap. Hij is slechts verantwoordelijk voor de lastgeving die hij ontvangen heeft.

Jaarvergadering: tweede zaterdag van de maand juni om vijftien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Er kan altijd een buitengewone algemene vergadering bijeengeroepen worden om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en onder andere om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten. Alle vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of op de plaats, aangewezen in de oproeping.

Schriftelijke besluitvorming: Met uitzondering van de beslissingen te nemen in toepassing van artikel 332 van het wetboek van vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten verleden worden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Boekjaar: begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Het eerste maatschappelijk jaar neemt een aanvang vanaf de oprichting van de vennootschap en eindigt op eenendertig december tweeduizend veertien.

Bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, verdeling van de winst en verdeling van het na vereffening overblijvend saldo: Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrok van de kosten van alle aard, gebeurlijke intresten aan de schuldeisers-vennoten, bezoldigingen aan de zaakvoerders en commissarissen en noodzakelijke afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar. Op de winst van het boekjaar, na aanrekening van eventuele overgedragen verliezen, zal er jaarlijks minstens vijf procent voorafgenomen worden tot vorming van het wettelijk reservefonds. Deze afhouding wordt niet meer vereist zodra dit reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo van de winst blijft ter beschikking van de Algemene Vergadering die er naar goeddunken over kan beslissen. Nochtans mag geen uitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of, ingevolge de uitkering, zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

Het netto overschot van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld, met dien verstande dat aan alle aandelen dezelfde rechten verbonden zijn.

Bekrachtiging verbintenissen: De oprichter verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt, die reeds zijn aangegaan voor rekening en ten name der vennootschap in oprichting. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap echtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Benoeming: De oprichter benoemt zichzelf tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur.

Volmacht: Volmacht wordt verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  ProBuFisc , met maatschappelijke zetel te 9100 Sint-Niklaas, Heistraat 188, met ondernemingsnummer 0473.084.539, BTW BE0473.084.539. Het betreft een bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover het Ministerie van Financiën (belastingadministraties, douane administraties, BTW, enzovoort), provincie- en gemeentebestuur, Kamer Ambachten en Neringen, Ondernemingsloketten, sociaal secretariaten, enzovoort. Deze bijzondere volmacht houdt ook de aanvraag in van nummers, documenten, de ondertekening van documenten, bezwaren, formulieren, sluiten van akkoorden, enzovoort, alsook een volmacht om al het nodige te doen voor het bekomen van de inschrijving in de kruispuntbank van ondernemingen, het verzorgen van alle wettelijk vereiste bekendmakingen, dit zonder enige uitzondering hoegenaamd, alsmede in te staan voor alle latere wijzigingen ervan, en te dien einde alle nodige stukken te tekenen en in te dienen. Alle voornoemde zaken gebeuren in uitdrukkelijke opdracht van en voor rekening van de verantwoordelijke volmachtgever.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Patrice Bohyn

Tegelijk neergelegd: expeditie oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
DR. AN VAN LANDEGHEM, RADIOLOOG

Adresse
DESTELWIJK 36 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande