DR. ASTRID LEUS, RADIOLOOG

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. ASTRID LEUS, RADIOLOOG
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.157.175

Publication

18/11/2014
ÿþMod woid 11,1

"

{

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

0 6 NOV. 2014

RECHT VAN

KOOPHANVEIPFE GENT

Ondernemingsnr : 0841.157.175

Benaming

(voluit) : DR. ASTRID LEUS,RADIOLOOG

(verkort) :

Rechtsvorm Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Edward Pynaertkaai 101.0301, 9000 GENT

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - ONTBINDING - BENOEMING VEREFFENAAR

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Maarten Duytschaever te Gentbrugge op 31 juli 2014, geregistreerd te Gent 1, 10 kantoor, op 8 augustus 2014, boek 262, blad 02, vak 15, drie rollen, geen verzendingen. Ontvangen : vijftig euro. Voor de eerstaanwezend inspecteur (getekend) AUWAERTS I., dat de buitengewone algemene vergadering van de BVovvBVBA DR. ASTRID LEUS, RADIOLOOG, de volgende beslissingen heeft genomen

Ontslag wordt verleend van de voorlezing van het verslag, opgesteld door de zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door voornoemde bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd, afgesloten per 30 juni 2014. De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van :

a)Het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder waarin het voor=stel tot ontbinding wordt toegelicht en dat vermeld werd in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Aan dit verslag van de zaakvoerder is een staat van actief en passief, afgesloten volgens de boekhoudkundige toestand op 30 juni 2014, hieraangehecht;

b)Verslag van de bedrijfsrevisor de heer Bart BOSMAN met kantoor te 9800 Deinze, Guido Gezellelaan 116, aangewezen door de zaakvoerder over de staat van actief en passief, met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

De vergadering beslist de vennootschap te ontbinden en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden. De vergadering beslist één vereffenaar aan te stellen. Zij benoemt als vereffenaar, onder de opschortende voorwaarde van de homologatie van de benoeming van de bevoegde rechtbank van koophandel

Mevrouw LEUS Astrid Valerie Annick Stefanie, (rijksregistemummer: 78.04.04-028.63), geboren te Gent op vier april negentienhonderdachtenzeventig, ongehuwd, wonend te 9000 Gent, Edward Pynaertkaai 101/301; zij wordt eveneens aangesteld als lasthebber ad hoc teneinde het verzoekschrift tot homologatie van de benoeming van de vereffenaar te ondertekenen.

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen in functie van de coordinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap.

De vergadering beslist de statuten als volgt te wijzigen

«Vervanging van artikel 1 van de vennootschap door de volgende tekst : "De vennootschap bestaat onder de vorm van een BVovvBVBA en is in vereffening. Haar benaming luidt "DR. ASTRID LEUS, RADIOLOOG'.

"Vervanging van artikel 4 van de vennootschap door de volgende tekst : "De vennootschap bestaat met ingang van 31 juli 2014 enkel nog voor haar vereffening."

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Joachim De Wintere van boekhoudkantoor QUADRA S te 9810 Nazareth, Stropstraat 33, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaats-stelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

Voor Ontledend Uittreksel

Maarten Duytschaever, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd :

-uitgifte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Staatsblad -18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

r% "

-vonnis

Bijl gèri'tiij lièi" BèlgiscTiStaatsblad - il/n/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

30/11/2011
ÿþI l

4

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2011- Annexes du Moniteur belge

MW 2.0

L1 rt ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr

Benaming e'

(voluit) : Dr. Astrid LEUS, Radioloog ,w

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap qE Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9000 Gent, Edward Pynaertkaai 101/301 Onderwerp akte : Oprichting

Letterlijk uittreksel uit een akte verleden voor notaris Angelique Vandaele te Gent -Sint-Denijs-Westrem, op 10 november 2011, voor registratie.

Enige vennoot: Mevrouw LEUS Astrid Valerie Annick Stefanie, ongehuwd, geboren te Gent op vier april negentienhonderd achtenzeventig, wonende te 9000 Gent, Edward Pynaertkaai 101/301.

Naam en rechtsvorm: Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Dr. Astrid LEUS, Radioloog',

Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Edward Pynaertkaai 101/301. Duur: De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur vanaf heden.

Doel: De vennootschap heeft tot doel :

- De uitoefening van de volledige praktijk geneeskunde op het vlak van de radiologie door haar vennoot-geneesheer die op de lijst van de Orde der Geneesheren is ingeschreven, die in naam en voor rekening van de vennoot-schap handelt, onder naleving van de deontologische gedragsregels zoals bepaald in de Code van de geneeskundige plichtenpleer.

- De vennootschap kan, doch enkel als bijkomstig doel, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig bezit, beheer, instandhouding, de uitbreiding, de verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium, eventueel gefinancierd door leningen, zonder dat dit op gene mate de vorm van een aanvullende commer-ciële activiteit aanneemt en zonder het burgerlijke; karakter van de vennootschap aan te tasten. In geval de vennootschap meerdere vennoten telt, dienen dan wel: de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid te worden bepaald met unanimiteit van de' stemmen.

De vennootschap kan aldus:

a) onroerende goederen verwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten' ombouwen, laten verfraaien, in huur, erfpacht, opstal of leasing geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen, doch alleen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst.

b) beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter.

.het bevorderen van de oprichting van vennootschappen, het nemen van deelnemingen of het verrichten; van investeringen in vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel;

" het waarnemen van alle bestuursopdrachten, mandaten van veref-fenaar, het uitoefenen van mandaten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden.

" De vennootschap kan alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar doel, in de ruimste zin, kan bijdragen, doch overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, mogen ook door de vennootschap niet afgesloten worden."

~x E E R ÿlr TC:i tx.+ 1E G D

WO\f. 201Y

REC t-I-i-13:Guii;Ffï.WAN

KOOPsaaN:ra--t n" r (-7.PNT

1111111.1H111j111M1111,

Bedrag van het maatschappelijk kapitaal en samenstelling: Het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00).

Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Op het maatschappelijk kapitaal wordt ingeschreven in speciën als volgt:

Het maatschappelijk kapitaal werd volledig onderschreven in speciën door de enige vennoot, mevrouw

Astrid Leus.

Het kapitaal en ieder aandeel werd volgestort voor het in het wetboek van vennootschappen bepaalde

minimum.

Tijdstip waarop de vennootschap begint te werken: De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen:

Enkel de enige vennoot kan tot zaakvoerder benoemd worden.

Omvang van de bevoegdheid van de zaakvoerder(s) en de wijze waarop hij deze uitoefent:

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig zijn of dienstig

zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor

volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige

verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Winstverdeling:Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle kosten, de algemene kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de netto-winst van de vennootschap.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Onder het netto-actief moet worden verstaan het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten :

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering ten hunne gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Ontbinding en vereffening:

De vennootschap blijft na haar ontbinding, ongeacht of deze van rechtswege door een uitspraak van de rechter, of bij besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, als rechtspersoon voorbestaan voor haar vereffening of tot aan de sluiting ervan.

Bij ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal haar vereffening door één of meer overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen aan te stellen vereffenaar(s) geschieden en mits homologatie door de bevoegde rechtbank van deze benoeming.

De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Bij ontbinding van de vennootschap dient er een beroep gedaan te worden op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Mits akkoord van de bevoegde rechtbank met betrekking tot het plan van de verdeling van de activa zal het batig saldo van de vereffening onder de vennoten verdeeld worden naar verhouding van hun aandelen, na gelijkstelling ervan inzake volstorting.

Jaarvergadering vennoten: De algemene vergadering van de vennoten wordt elk jaar gehouden de tweede vrijdag van de maand juni om twintig uur (20.00 uur), op de zetel of op elke andere plaats in het bericht van de bijeenroeping vermeld. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

' . . ' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en dertien.

Begin en einde van het boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van ieder jaar

om te eindigen op éénendertig december van datzelfde jaar.

Het eerste boekjaar begint op heden en wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

Benoeming zaakvoerder: Tot zaakvoerder voor de duur van de uitoefening van diens medische activiteit binnen de vennootschap wordt benoemd:

Mevrouw LEUS Astrid Valerie Annick Stefanie, ongehuwd, geboren te Gent op vier april negentienhonderd achtenzeventig, wonende te 9000 Gent, Edward Pynaertkaai 101/301.

VOLMACHT

Volmacht wordt verleend aan NV Fibeac, te 9810 Nazareth, Nieuwstraat 7, vertegenwoordigd door de heer Joachim De Wintere, alsook aan al hun aangestelden met recht van indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen die nodig zijn om de vennootschap te laten inschrijven in de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de BTW-administratie en om alle wijzigingen aan te brengen aan deze inschrijvingen en ten dien einde alles te doen wat nuttig of noodzakelijk is.











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2011- Annexes du Moniteur belge VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor publicatie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie oprichtingsakte

Notaris Angélique Vandaele











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.12.2014, NGL 05.08.2015 15397-0200-011

Coordonnées
DR. ASTRID LEUS, RADIOLOOG

Adresse
EDWARD PYNAERTKAAI 101/0301 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande