DR. ASTRID VERBIST, KINDERARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. ASTRID VERBIST, KINDERARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.672.023

Publication

11/12/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111

v~ beh, aa. Bel Staa

NEERGELEGD

30NOV, 2012

RECHTIibiffeeVly,N. KOOPHA ti D E

Ondernemingsnr: ©_5 01 btX

Benaming (voluit) : Dr. Astrid Verbist, Kinderarts

(verkort)

Rechtsvorm : burgeriilke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap reet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Heidebergen 43

9830 Sint-Martens-Later

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Anne PEDE, notaris te Merelbeke met standplaats BotteIare, op 28/11/2012, dat:

* Mevrouw VERBIST Astrid Inge Lieve Richard, geboren te Gent op twee mei negentienhonderd achtenzeventig, met rijksregisternummer 78.05.02-082.76, echtgenote van de heer DE NEVE David Anny Rudy, samenwonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Heidebergen 43.

Gehuwd te Gent op dertig augustus tweeduizend en drie onder het stelsel van de scheiding van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Peter PAUWELS te Deinze op vierentwintig juli tweeduizend en drie, welk stelsel volgens verklaring tot op heden niet werd gewijzigd.

* een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voor onbeperkte duur heeft opgericht vanaf één januari tweeduizend dertien onder de naam van "Dr. Astrid Verbist, Kinderarts", met zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Heidebergen 43; waarvan het kapitaal 18.600,00 E bedraagt, verdeeld in 186 aandelen zonder nominale waarde, elk vertegenwoordigend één/honderd zesentachtigste (1/186`) van het kapitaal; door mevrouw Astrid VERBIST werd ingeschreven op honderd zesentachtig (186) aandelen.

* De aandelen waarop zij heeft ingeschreven zijn volgestort tot beloop van 12.400,00 E welk bedrag zich vanaf heden ter beschikking van de vennootschap bevindt, zoals blijkt uit het bankattest van KBC Bank te Sint Martens-Latem dd. 22/11/2012 dat bewaard zal blijven in het dossier van ondergetekende notaris.

* De aandelen zijn op naam. Zij zijn ondeelbaar en onsplitsbaar, Zij zijn ingeschreven in een register van vennoten, gehouden in de zetel.

Kunnen enkel vennoot worden: artsen ingeschreven op de Lijstvan de Orde der Geneesheren, die hun medische activiteit in het kader van de vennootschap (zullen) uitoefenen en die door de bestaande vennoten met eenparigheid van stemmen worden aanvaard,

* De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van volgende activiteiten:

1. De uitoefening van de volledige praktijk geneeskunde op het stuk van de pediatrie door de artsenvennoten die op de lijst van de Orde der Geneesheren zijn ingeschreven, die in naam en voor rekening van de vennootschap handelen, onder naleving van de deontologische gedragsregels zoals bepaald in de Code van de geneeskundige plichtenleer. Dit wil zeggen dat de geneeskunde uitgeoefend wordt door de arts-vennoot onder zijn eigen verantwoordelijkheid. De activiteit omvat impliciet de inning en de uitkering van een vergoeding à rato van de geleverde prestaties voor rekening van de vennootschap.

2. Het zetelen in commissies en organen waar het wettelijk diploma van arts of een bijzondere beroepstitel vereist is.

3. Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de arts-vennoot.

4. Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of

nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten. -

5. Het aankopen, het huren en/of leasen en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties voor voornoemde activiteiten.

6, Het occasioneel verstrekken van onderwijs, het geven van lezingen, het organiseren van seminaries, colloquia, cursussen en studiereizen in verband met voormelde beroepsactiviteit, het verrichten van

Op de laatste blz, van Luik 5 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

wetenschappelijk onderzoek en het schrijven en laten publiceren van medische artikels en boeken, het optreden

als stagebegeleider; zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen. " Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

De vennootschap kan, doch enkel als bijkomstig doel, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig bezit, beheer, instandhouding, de uitbreiding, de verfraaiing en transformatie van een eigen roerend of onroerend patrimonium, eventueel gefinancierd door leningen, zonder dat dit op gene mate de vorm van een aanvullende commerciële activiteit aanneemt en zonder het burgerlijke karakter van de vennootschap aan te tasten. In geval de vennootschap meerdere vennoten telt, dienen de beslissingen te gebeuren toet unanimiteit van de stemmen.

De vennootschap mag aldus beleggen in roerende en onroerende goederen of mag haar middelen investeren; onroerende goederen verwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, laten verfraaien, in huur, erfpacht, opstal of leasing geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen, doch alleen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst; beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter.

Bijzondere bepalingen

De vennootschap kan alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar doel, in de ruimste zin, kan bijdragen.

Zij zal zelfs de oprichting van vennootschappen mogen bevorderen, investeringen verrichten of mogen deelnemen aan de bedrijvigheid van andere.vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of op welke manier ook, maar overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap zal alle bestuursopdrachten, mandaten van vereffenaar, mandaten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden, mogen uitoefenen,

* Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen. Deze zaakvoerders dienen steeds arts te zijn en de regels van de behoorlijke beroepsuitoefening na te leven, De duur van het mandaat van de zaakvoerder(s) is beperkt tot de uitoefening van zijn medische activiteit, Herverkiezing is mogelijk.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging,

Dokter Astrid Verbist, voornoemd, wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder voor de duur van haar medische activiteiten en verklaart deze opdracht te aanvaarden, met bevestiging dat zij niet getroffen is door een beslissing die zich hiertegen verzet.

Het mandaat van de arts-zaakvoerder is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist. Reis- en andere kosten door de arts-zaakvoerder gemaakt in dienst van de vennootschap worden door deze laatste terugbetaald op vertoon van een door de arts-zaakvoerder voor echt verklaarde staat. Kosten waarvan sprake worden begrepen onder de algemene kosten. Voor zijn medische activiteit wordt de artsvennoot volgens medische gebruiken op een normale manier vergoed.

Zo de enige vennoot-arts de commissarisfunctie uitoefent, wordt hij voor die taak vergoed, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

De zaakvoerders kunnen alle handelingen van intern bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens de handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen,

In afwijking van het eerste lid behoeft de zaakvoerder de toestemming van de algemene vergadering om te besluiten tot rechtshandelingen die verband houden met de aan- of verkoop van onroerende goederen van de vennootschap en/of, de vestiging van een hypotheek en in het algemeen tot rechtshandelingen die de vennootschap verbinden voor een belang van meer dan vijfentwintigduizend euro (E 25.000,(0).

Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar zijn gemaakt.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen voor bepaalde of een reeks bepaalde niet-medische handelingen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde niet-medische rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

* De zaakvoerder(s) is (zijn) niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij (ze) is (zijn) verantwoordelijk voor de uitvoering van de hem (hun) opgedragen taak en aansprakelijk voor bestuursfouten, overeenkomstig het gemeen recht en het Wetboek van vennootschappen.

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(on(en

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

"Voá-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Hij (zij) is (zijn) jegens de vennootschap en jegens derden hoofdelijk aansprakelijk voor alle schade die het gevolg is van de overtreding van het Wetboek van vennootschappen of van de statuten. Professione'eI is hij persoonlijk onbeperkt aAnsprakelijk,

* De jaarvergadering zal gehouden worden elk jaar op de derde vrijdag van de maand juni om negentien uur op de zetel of op elke andere plaats in het bericht van de bijeenroeping vermeld. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist, en op de wijze voorgeschreven door de wet.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend.

Hij kan die niet overdragen. De beslissingen van de enige vennoot worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Een bijzondere algemene vergadering mag te allen tijde bijeengeroepen worden om te beraadslagen en te besluiten over aangelegenheden die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Een buitengewone algemene vergadering mag te allen tijde bijeengeroepen worden om over een wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping.

De zaakvoerders en in voorkomend geval de commissaris kunnen zowel een gewone algemene vergadering als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen; zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag.

De zaakvoerders en de commissaris zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproepingen tot een algemene vergadering geschieden bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, de commissarissen en de zaakvoerders tenminste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen; zij worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

De oproeping kan ook door andere middelen gebeuren mits unaniem akkoord van de vennoten. * Elk aandeel geeft recht op één stem, '

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst.

De uitoefening van de rechten verbonden aan aandelen in onverdeelde of in blote eigendom en vruchtgebruik gesplitste eigendom wordt geschorst tot overdracht van deze aandelen in voIIe eigendom aan één enkel persoon die voldoet aan de voorwaarden vennoot te worden.

Elke versnoot brengt zijn stem uit,- hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber; elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een andere vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen; elke vennoot mag slechts één volmacht uitoefenen; sterkmaking voor een afwezige vennoot en handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening is verboden.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda of die daarin niet impliciet zijn vervat, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten, De zaakvoerders en elke vennoot hebben het recht amendementen voor te stellen betreffende alle punten van de aangekondigde agenda.

De gewone en de bijzondere algemene vergadering kunnen geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet, de medische deontologie of de statuten een groter aanwezigheidsquorum vereisen.

In de gewone en in de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen behalve in de gevallen waarin de Wet, de medische deontologie of de statuten een grotere meerderheid voorschrijven.

De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris die er een authentiek proces-verbaal van opmaakt. Tot een statutenwijziging kan slechts worden besloten met éénparigheid van aan al de aandelen verbonden stemmen; onthoudingen, blanco-stemmen en nietige stemmen worden als stemmen tegen beschouwd.

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 Wetboek Vennootschappen, en beslissingen welke bij authentieke akte moeten verleden worden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

f r 3

= Vo&r-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

* Het boekjaar begint jaarlijks op één januari en eindigt op éénendertig december erna.

* Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van_zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de nettowinst wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

* De ontbinding van de vennootschap kan in rechte gevorderd worden om wettige redenen en daarbuiten kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten.

De vennootschap blijft na haar ontbinding, ongeacht of deze van rechtswege door een uitspraak van de rechter, of bij besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening of tot aan de sluiting ervan.

Bij ontbinding van de vennootschap worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering en bepaalt zij de wijze van vereffening; de benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd; de bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot ontbinding werd verplaatst, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan.

Bij ontbinding van de vennootschap dient er een beroep gedaan te worden op" artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op ,de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten,

De voorzitter van de rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat hij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hij kan die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

. Zo de voorzitter van de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst hij één van de alternatieve kandidaten aan als vereffenaar. Voldoet geen enkele van de kandidaten aan de ' voorwaarden, dan wijst de voorzitter zelf een vereffenaar aan.

De voorzitter van de rechtbank wordt aangezocht bij eenzijdig verzoekschrift van de vennootschap, dat wordt ingediend overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek. Het eenzijdig verzoekschrift wordt ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap. De voorzitter van de rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen de vijf dagen nadat het verzoekschrift is ingediend.

De vereffenaars vormen een college,

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aàngewezen. De aanwijzing van deze natuurlijke persoon, evenals iedere wijziging van deze aanwijzing moet overeenkomstig artikel 184, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen worden besloten.

Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van vennootschappen wanneer er een afschrift van de uitspraak van de voorzitter van de rechtbank wordt bijgevoegd.

Zijn er geen vereffenaars benoemd dan worden de zaakvoerders ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd.

De vereffenaars beschikken over alle bevoegdheden genoemd in de artikels 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen tenzij de algemene vergadering deze bevoegdheden beperkt.

Bij ontbinding zal het vermogen van de vennootschap vooraf dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

Mits akkoord van de bevoegde rechtbank met betrekking tot het plan van de verdeling van de activa ' zal het batig saldo van de vereffening onder de vennoten verdeeld worden naar verhouding van hun aandelen, na gelijkstelling ervan inzake volstorting.

* De statutaire bepalingen die een letterlijke weergave zijn van de wettelijke bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen worden enkel vermeld ter inlichting en verwerven hierdoor niet het karakter van statutaire bepaling; zij zullen geacht worden van rechtswege te zijn aangepast bij wijziging van het

Wetboek van Vennootschappen. ' Bovendien zijn de geneesheren-vennoten gehouden de bepalingen van de Geneeskundige Plichtenleer te eerbiedigen, Deze worden geacht integraal deel uit te maken van de statuten.

Voor al wat niet in de statuten voorzien is, wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen. De clausules die strijdig zijn met de gebiedende bepalingen van dit wetboek, worden als ongeschreven beschouwd.

* SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

mod 11,1

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

COMMISSARIS

Comparante verklaart dat uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een of meerdere commissarissen verplicht wordt en dat de vergadering geen commissarissen wenst te benoemen zodat de vennootschap niet beschikt over een afzonderlijk controleorgaan,

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang bij neerlegging van een uittreksel van de akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en zal worden afgesIoten op éénendertig december tweeduizend en dertien: EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van juni tweeduizend en veertien

om negentien uur. .

BIJZONDERE VOLMACHT

De oprichtster verleent bij deze bijzondere volmacht voor het vervullen van alle nuttige en noodzakelijke formaliteiten inzake BTW, bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, het rechtspersonenregister (RPR), het ondernemingsloket, fiscale administraties, de registratie-commissie, de erkenningscommissies en de sociaalrechterlijke instellingen en andere fiscale- en diverse administraties met het oog op alle latere wijzigingen en schrappingen van deze inschrijvingen, aan Morbee-Ballegeer CVBA, Accountants & Belastingconsulenten met maatschappelijke zetel te 8300 Knokke-Heist, Leopoldlaan 67, evenals aan haar aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

OVERNAME VAN VERBINTENISSEN

Voor zover als nodig en onder ,de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid door onderhavige vennootschap, beslist de algemene vergadering uitdrukkelijk bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen alle verbintenissen aangegaan sinds 1 september 2012 over te nemen welke haar oprichtster en/of zaakvoerster voor haar rekening heeft gesteld.

Comparante erkent dat ondergetekende notaris haar aandacht heeft gevestigd op het feit dat de vennootschap, met betrekking tot de uitoefening van haar maatschappelijk doel, gelet op het bestaan van de huidige reglementering inzake de uitoefening van het beroep en/of activiteiten, de nodige voorafgaande toelatingen of vergunningen dient te bekomen of verplicht zal zijn verscheidene voorwaarden te vervullen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

NEERGELEGD VÓÓR REGISTRATIE

Tegelijk hiermee neergelegd: de eensluidende uitgifte.

Notaris Anne Pede,

Merelbeke-Bottelare.

Bijlagen bij. het Belgisch Staatsblad -11/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

j;e''Vod,-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de pzrso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 28.09.2015 15609-0116-014

Coordonnées
DR. ASTRID VERBIST, KINDERARTS

Adresse
HEIDEBERGEN 43 9830 SINT-MARTENS-LATEM

Code postal : 9830
Localité : SINT-MARTENS-LATEM
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande