DR. DE LOMBAERT MARC

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. DE LOMBAERT MARC
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 879.132.774

Publication

12/09/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken Impie na neerlegging ter griffie van de akte

L

Voo behou aan 1'

gtliliqu it

Gent

Afdeling Oudenaarde

03 SEP. 21114

Griffie

Ondernemingsnr : 0879.132.774

Benaming

(voluit) : DR. DE LOMBAERT MARC

(verkort) :

Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 9550 Herzele, Kouterveldiaan 77

(volledig adres)

Onderwerp akte: FUSIEVOORSTEL

Er blijkt uit het fusievoorstel, opgemaakt op datum van 19/07/2014, overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen hetgeen volgt:

1.De naam, rechtsvorm, zetel, rechtspersonenregister en het doel van de te fuseren vennootschappen

" NAAM MED1ZORG

" RECHTSVORM burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid

-ZETEL 8450 Bredene, Molenstraat 51

" INGESCHREVEN In het rechtspersonenregister onder het nummer 0420.397.307

" DOEL

"De vennootschap heeft tot doel: de uitoefening in haar naam en voor eigen rekening van de genees-, heel-en verloskunde, in al haar vormen, door haar vennoten alsook door haar tijdelijke medewerkers en/of door haar ondergeschikten, voor zover zij in toepassing van de medische plichtenleer en de wettelijke bepalingen betreffende de uitoefening van de geneeskunst gemachtigd zijn het beroep van geneesheer uit te oefenen.

De vennootschap zal hiertoe eveneens zorgen voor een volledige materiële infrastructuur, zowel de technische, de administratieve als de financiële organisatie, die nodig of nuttig kan zijn om een kwalitatief hoogstaande praktijkoefening mogelijk te maken.

De vennootschap zal zich bovendien, ten behoeve van haar vestigingen, en zo nodig verzekeren van de diensten van paramedici, waarvan de erelonen voor haar eigen rekening worden geïnd.

De vennootschap kan inrichtingen voor geneeskundige verzorging oprichten en/of overnemen, zowel in binnen- als in buitenland. De vennootschap zal tevens medisch wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen.

Zij mag alle bewerkingen doen die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel."

Zij wordt hierna genoemd "overnemende vennootschap".

Hier vertegenwoordigd door haar gevolmachtigden, de heer Philippe Geysens en de heer José Devlies

" NAAM : DR. DE LOMBAERT MARC

" RECHTSVORM : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid

«ZETEL 9550 Herzele, Kouterveldlaan 77

«INGESCHREVEN ln het rechtspersonenregister onder het nummer 0879.132.774

«DOEL:

"De vennootschap heeft tot doel:

Het uitoefenen van de geneeskunde door de geneesheer (huisarts-specialisatie) en dit door de enige

vennoot rekening houdend met de Medische Plichtenleer. Dit kan onder andere omvatten:

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder nuttig of nodig voor de

uitoefening van voormelde activiteit;

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

- De aankoop, het huren en verhuren en/of leasing geven of nemen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom een volledige materiële infrastructuur; om deze rechtstreeks ter beschikking te stellen van de geneesheer-vennoten.

- Het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkoefening mogelijk te maken.

- Het beleggen of investeren van haar middelen, zelfs gefinancierd door leningen, en dit als bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten.

De eigenlijke geneeskunde zal enkel door de geneesheer-vennoten worden uitgeoefend en geenszins door de vennootschap.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks aile verschuldigde honoraria en int voor eigen rekening,

Zij mag deelnemen in aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Zij wordt hierna genoemd "over te nemen vennootschap"

Hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Marc De Lombaert.

2, Algemeen

De voorgestelde fusieverrichting karakteriseert zich als een fusie door overneming door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cvba MEDIZORG van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bvba DR. DE LOMBAERT MARC, zoals geregeld door de artikelen 681 tot 704 van het Wetboek van Vennootschappen.

De fusie heeft van rechtswege en gelijktijdig tot gevolg dat:

-het gehele vermogen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bvba DR. IDE LOMBAERT MARC, zowel de rechten als de verplichtingen, op de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cvba MED1ZORG overgaat;

-voortvloeiend uit de ontbinding zonder vereffening van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bvba DR. DE LOMBAERT MARC;

-tegen uitreiking van aandelen in de overnemende vennootschap, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cvba MEDIZORG, aan de vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vomi van een bvba DR. DE LOMBAERT MARC.

Indien het fusievoorstel door de twee buitengewone algemene vergaderingen van de betrokken vennootschappen, dit wil zeggen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cvba MEDIZORG en van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bvba DR. DE LOMBAERT MARC, op geldige wijze wordt goedgekeurd, treden van rechtswege en gelijktijdig de volgende rechtsgevolgen op:

-de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bvba DR. DE LOMBAERT MARC zal door deze loutere beslissing zelf, ophouden te bestaan;

-het gehele vermogen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bvba DR. LOMBAERT MARC zowel de rechten als de verplichtingen, gaat over op de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cvba MEDIZORG;

-de vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bvba DR. LOMBAERT MARC krijgt nieuwe aandelen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cvba MEDIZORG toegekend.

3.De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bvba DR. LOMBAERT MARC, boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cvba MEDIZORG

De bestuurders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cvba MEDIZORG en de zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bvba DR. LOMBAERT MARC stellen voor om als datum vanaf dewelke de handelingen van de burgerlijke vennootschap onder de vomi van een bvba DR. LOMBAERT MARC boekhoudkundig voor rekening van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cvba MEDIZORG geacht zullen worden te zijn verricht, de 1ste van de maand juni 2014 te nemen.

4.De datum vanaf welke de uitgereikte aandelen in de overnemende vennootschap, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cvba MEDIZORG, recht geven te delen in de winst van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cvba MEDIZORG, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht

De naar aanleiding van de voormelde voorgestelde fusie aan de vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bvba DR. LOMBAERT MARC uitgereikte aandelen in de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cvba MEDIZORG zullen dezelfde rechten geven als de bestaande aandelen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cvba MEDIZORG.

De naar aanleiding van de voormelde voorgestelde fusie aan de vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bvba DR. LOMBAERT MARC uitgereikte aandelen in de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cvba MEDIZORG zullen recht geven te delen in de winst van de burgerlijke vennootschap onder de Vorm van een cvba MEDIZORG vanaf (Muni 2014.

Betreffende dit recht wordt geen bijzondere regeling getroffen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouderl aan het Belgisch

Staatsblad

5.Ruilverhouding van de aandelen bij de overgang van het vermogen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bvba DR. DE LOMBAERT MARC naar de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cvba MEDIZORG Opleg

Aan de enige vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bvba DR, DE LOMBART MARC wordt, in vergoeding voor de overneming van het vermogen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bvba DR, DE LOMBART MARC door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cvba MEDIZORG voor de 186 aandelen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bvba DR. DE LOMBART MARC 1.293 nieuwe aandelen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cvba MEDIZORG uitgereikt

Er wordt geen oplegsom toegekend.

Na de fusie zal het kapitaal van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cvba MEDEORG verdeeld zijn ln 25.357 aandelen, hetzij de bestaande 24.064 + 1.293 nieuwe aandelen.

Deze 1.293 aandelen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cvba MEDIZORG worden volledig toegekend aan de heer Marc De Lombaert.

6.Wijze waarop de aandelen in de overnemende vennootschap zullen worden uitgereikt

Binnen de vier (4) weken na de publicatie van het fusiebesluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad

nodigt het bestuur van de overnemende vennootschap de vennoot van de overgenomen vennootschap uit om

op datum als gemeld in de uitnodiging aanwezig te zijn op de zetel van de ovememende vennootschap.

Bij die gelegenheid tekent het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap in het register van

aandelen van de overnemende vennootschap de volgende gegevens aan:

- de identiteit van de vennoot van de overgenomen vennootschap;

- het aantal aandelen van de overnemende vennootschap dat aan hem toekomt;

- de datum van het fusiebesluit,

Deze inschrijving wordt door de gedelegeerde namens de ovememende vennootschap en door de vennoot

of zijn gevolmachtigde ondertekend.

7.De bezoldiging toegekend aan de bedrijfsrevisor die belast is met het opstellen van de in artikel 695 bedoelde verslagen

Het bedrag bepaald voor de bezoldiging die aan de bedrijfsrevisor zou moeten worden toegekend voor het opstellen van het in artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde verslag, wordt geraamd op 3.000,00 EUR (excl. btw).

8.Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend, noch aan de bestuurders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cvba MEDIZORG, noch aan de zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bvba DR, DE LOMBAERT MARC.

9.Rechten die de ovememende vennootschap, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cvba MEDIZORG, toekent aan de vennoot van de over te nemen vennootschap, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bvba DR, DE LOMBAERT MARC die bijzondere rechten hebben, en aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Aangezien de enige vennoot van de over te nemen vennootschap geen bijzondere rechten heeft en evenmin houder van andere effecten dan aandelen, is de sub. 9 vermelde informatieverstrekking niet van toepassing en zonder voorwerp.

Dit fusievoorstel zal worden neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent, respectievelijk afdeling Brugge en afdeling Oudenaarde.

Getekend:

De heer Marc De Lombaert

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: Het fusievoorstel d.d. 1910812014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/01/2015
ÿþ i~~I~<g- Mod Wort! 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kouterveldlaan 77, 9550 Herzele

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Jessica Verhaeghe, te Gistel, op 29 december 2014, nog niet geregistreerd, dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR, DE LOMBAERT MARC", met maatschappelijke zetel te 9550 Herzele, Kouterveldlaan 77, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Oudenaarde, met ondernemingsnummer 0879.132.774, onder andere de volgende beslissingen heeft genomen:

1. Fusievoorstel

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het fusievoorstel waarvan sprake in de agenda, aangezien de aandeelhouder erkent hiervan alsook van de andere door de wet bedoelde documenten, volledig in kennis te zijn gesteld geweest meer dan één maand voor de datum van deze vergadering.

Het verslag van de bedrijfsrevisor, de heer Frank Vandelanotte, Bloemenhof 24 te Kuurne, besluit in volgende termen :

"VII. BESLUIT

Ondergetekende Frank Vandelanotte, bedrijfsrevisor, zaakvoerder van de Burgerlijke vennootschap "Frank Vandelanotte, Bedrijfsrevisor" aangesteld door de bestuursorganen van de CVBA "MEDIZORG" en de BVBA "DR. DE LOMBAERT MARC" om krachtens art. 695 van het Wetboek Vennootschapsrecht verslag uit te brengen over het fusievoorstel, bevestigt op basis van de controles uitgevoerd overeenkomstig de controlenomien van het instituut van de Bedrijfsrevisoren dat

a) het fusievoorstel alle informatie omvat zoals voorgeschreven in artikel 693 van het Wetboek Vennootschapsrecht; de beschrijving van de beoogde verrichting beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid,

b) de door de bestuurorganen voorgestelde ruilverhouding van duizend tweehonderd negentig (1.290) nieuwe aandelen CVBA "MEDIZORG" voor honderd zesentachtig (186) bestaande aandelen BVBA "DR. DE LOMBAERT MARC" bedrijfseconomisch verantwoord is.

c) de waarderingsmethode waarvoor de bestuurorganen opteerden en beschreven in de respectievelijke fusieverslagen relevant zijn en passen binnen het kader van de voorgenomen fusieverrichting;

d) er geen bijzondere moeilijkheden bij de waardering te vermelden zijn.

(getekend)

Kuurre, 26 november 2014

Frank Vandelanotte,

Bedrijfsrevisor",

Een exemplaar van het verslag van de zaakvoerder en een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor

zal hieraan gehecht blijven.

2. Beslissing tot fusie

De vergadering besluit tot de fusie van de vennootschap door middel van de overdracht van haar gehele vermogen (rechten en verplichtingen) aan de overnemende vennootschap de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MEDIZORG", met maatschappelijke zetel te Bredene, Molenstraat 51, gerechtelijk arrondissement Gent, afdeling Oostende, ondememingsnummer 0420.397.307, en dit overeenkomstig de in het fusievoorstel opgenomen voorwaarden.

Hierbij wordt gepreciseerd dat

a) de overdracht gebeurt op basis van de op éénendertig mei tweeduizend en veertien afgesloten boekhoudkundige staat van de overgenomen vennootschap; de activa en passiva en de bestanddelen van het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Gent

Afdeling Oudenaarde

0 6 JAN, 2010

Griffie

Ondern emingsnr : 0879.132.774

Benaming

(voluit) : DR. DE LOMBAERT MARC

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

eigen vermogen zullen worden overgenomen in de boekhouding van de overnemende vennootschap, tegen de waarde die blijkt uit de voormelde staat;

b) vanuit boekhoudkundig oogpunt worden alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap vanaf één juni tweeduizend en veertien beschouwd als zijnde voltrokken voor rekening van de verkrijgende vennootschap, zodat alle verrichtingen vanaf deze datum ten voordele en op risico van de verkrijgende vennootschap zullen zijn gebeurd;

c) de overdracht gebeurt door middel van toekenning van duizend tweehonderd negentig (1.290) volledig volgestorte nieuwe aandelen in de ovememende vennootschap, zonder opleg.

De uit te geven nieuwe aandelen zullen identiek zijn aan de bestaande gewone aandelen en zullen deelnemen in het resultaat van de overnemende vennootschap vanaf één juni tweeduizend en veertien. Zij zullen mee het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De vergadering besluit dat dit besluit aangenomen is onder de opschortende voorwaarde van de aanvaarding van de fusie door de andere bij de verrichting betrokken vennootschap, namelijk de overnemende vennootschap.

3. Andere beschikkingen

De vergadering stelt vast, overeenkomstig artikel 693, 8° van het Wetboek van vennootschappen en overeenkomstig het fusievoorstel, dat geen enkel bijzonder voordeel toegekend is noch aan de zaakvoerder van de over te nemen vennootschap, noch aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap,

4. Overgang van het vermogen

Onder de opschortende voorwaarde van aanvaarding van de fusie door de overnemende vennootschap

gaat het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap "DR, DE LOMBAERT MARC° ten algemene titel

over op de overnemende vennootschap "MEDIZORG".

Het vermogen van de over te nemen vennootschap is uitvoerig omschreven in het voornoemde verslag van

de bedrijfsrevisor Frank Vandelanotte, voornoemd.

Algemene voorwaarden van de overdracht

1. De verkrijgende vennootschap zal de eigendom hebben van aile lichamelijke en onlichamelijke bestanddelen en zal, zonder dat hieruit de novatie kan voortvloeien, in de plaats gesteld worden In aile overgedragen rechten, overeenkomsten, schuldvorderingen en schulden, te rekenen vanaf de dag van de effectieve verwezenlijking van de fusie.

Zij zal hiervan het genot hebben vanaf de voormelde datum.

2. De verkrijgende vennootschap zal vanaf de datum van de verwezenlijking van de fusie alle belastingen, bijdragen, taksen, verzekeringspremies en  bijdragen, en in het algemeen alle lasten, hierin begrepen de gewone of buitengewone lasten van de mede-eigendom, die de haar overgedragen goederen belasten of zouden kunnen belasten en die inherent zijn aan de eigendom of het genot ervan, dragen.

3, De verkrijgende vennootschap zal de overgemaakte goederen overnemen in de staat waarin zij zich bevinden zonder enig verhaal te kunnen uitoefenen tegen de overgenomen vennootschap voor welke reden dan ook, meer bepaald gebreken in de bouw, het gebruik of slechte staat van het materiaal, de inrichting, het gereedschap en de roerende voorwerpen, dwaling omtrent de omschrijving en de inhoud, insolvabiliteit van de schuldenaars.

4. De schulden van de overgenomen vennootschap zullen van rechtswege overgaan op de verkrijgende vennootschap, die in dat opzicht, zonder dat hieruit vernieuwing voortvloeit, in de plaats zal zijn gesteld van de rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap.

Bijgevolg zal zij in de plaats van de overgenomen vennootschap voor het ganse passief, dat betrekking heeft op de haar gedane inbreng, instaan; zij zal meer bepaald de betaling van de intresten en de terugbetaling van alle overeengekomen en door de overgenomen vennootschap ingebrachte schulden en leningen verzekeren, dit alles op de tussen deze laatste en haar schuldeisers overeengekomen vervaldagen.

De zakelijke en persoonlijke, wettelijke of conventionele zekerheden die er het accessorium van zijn, zullen niet worden getroffen door onderhavige fusieverrichting, zonder verplichting van betekening, endossement of inschrijving voor de panden op het handelsfonds, of van overschrijving.

5. De verkrijgende vennootschap zal alle transacties, kopen, overeenkomsten en welkdanige verbintenissen ook moeten uitvoeren, aangezien aile contracten van de overgenomen vennootschap werden overgedragen, hierin begrepen de contracten intuitu personae en de contracten en welke verbintenissen ook, afgesloten met het door haar betrokken personeel, zoals deze contracten en verbintenissen zotten bestaan op de dag van de effectieve verwezenlijking van de fusie.

6. Welke algemene betwistingen en rechtsvorderingen ook, gerechtelijk of niet, zowel in de hoedanigheid van eiser als verweerder, zullen door de verkrijgende vennootschap worden vervolgd, die hieruit profijt zal trekken of er de nadelige gevolgen van zal dragen.

7. De overdracht van het vermogen zal op algemene wijze bevatten

a) alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke vorderingen, administratieve verhalen, voordelen uit eventuele lopende onteigeningen, persoonlijke waarborgen en waarborgen waarvan om welke reden ook de overgenomen vennootschap tegenover alle derden, hierin begrepen de openbare administraties, geniet of titularis is;

b) de last van het ganse passief van de overgenomen vennootschap tegenover derden, hierin begrepen het passief voortvloeiend uit verplichtingen aangegaan voor de datum van onderhavige notulen, alsook de uitvoering van alle verplichtingen van de overgenomen vennootschap tegenover elke derde, om welke reden dan ook;

c) de archieven en boekhoudkundige documenten betreffende het overgedragen vermogen, met last voor de verkrijgende vennootschap om ze te bewaren.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

8. Het personeel tot op heden in dienst bij de overgenomen vennootschap zal volledig overgenomen worden, met behoud van rechten en anciënniteit, door de ovememende vennootschap,

5. Ontbinding zonder vereffening

De vergadering stelt vast dat, onder de opschortende voorwaarden van stemming door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap en van de goedkeuring van de hieruit voortvloeiende statutenwijziging overeenkomstig het artikel 682 van het Wetboek van Vennootschappen, de fusie van rechtswege en gelijktijdig volgende uitwerking met zich meebrengt

1. de ontbinding zonder vereffening van de overgenomen vennootschap, die ophoudt te bestaan,

2, de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap worden aandeelhouders van de ovememende vennootschap,

3. de overdracht aan de verkrijgende vennootschap van het gehele vermogen, rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap,

6. Kwijting

Ter gelegenheid van de goedkeuring door de algemene vergadering van de aandeelhouders van de overnemende vennootschap van de eerste na de fusie opgemaakte jaarrekening zal worden beslist over de kwijting voor de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap.

7. Bevoegdheden

Voorzover als nodig, worden alle voor de uitvoering van voorafgaande besluiten noodzakelijke bevoegdheden (met mogelijkheid tot subdelegatie) verleend aan de zaakvoerder van de overnemende vennootschap, en meer specifiek met de bevoegdheid

a) om alle formaliteiten van doorhaling of van overdracht te verrichten bij alle bevoegde autoriteiten;

b) als vergoeding voor de overdracht duizend tweehonderd negentig (1.290) nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap te aanvaarden zonder opleg;

c) deze nieuwe aandelen toe te kennen aan de aandeelhouder van de overgenomen vennootschap en, in voorkomend geval, de bijwerking van de registers van de aandelen op naam te verzekeren, waarbij de kosten van deze verrichtingen worden gedragen door de overnemende vennootschap

Voor deels gelijkvormig, deels beredeneerd uittreksel, opgemaakt voor registratie, enkel bestemd voor neerlegging bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel en ter bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsbtad.

Getekend, notaris Jessica Verhaeghe, te Gistel.

Gelijktijdig neergelegd:

* uitgifte van de statutenwijziging, blijkens akte verleden voor notaris Jessica Verhaeghe te Gistel op 29

december 2014,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.06.2012, NGL 30.08.2012 12536-0424-015
17/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 02.08.2011, NGL 09.08.2011 11391-0381-015
15/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 24.08.2010, NGL 08.09.2010 10538-0332-014
26/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 18.08.2009, NGL 21.08.2009 09610-0292-013
09/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 17.06.2008, NGL 03.07.2008 08361-0162-013
07/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 21.08.2007, NGL 31.08.2007 07693-0044-010

Coordonnées
DR. DE LOMBAERT MARC

Adresse
KOUTERVELDLAAN 77 9550 HERZELE

Code postal : 9550
Localité : HERZELE
Commune : HERZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande