DR. DE MULDER DIEDRIK, PSYCHIATER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. DE MULDER DIEDRIK, PSYCHIATER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 509.977.993

Publication

21/06/2013
ÿþ Mad word 11.1.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor.

behoud

aan h/

Balgin

Staatsb

U11111161111





....,..,...,r

,~,.,,,.

NEERGELEGD



12 JUNI 2013

~ R~CHTI3~~iAN

KOOPE-EAiVD !_ GENT

Ondernemingsnr : 0509.977.993

Benaming

(volu:t) : DR. DE MULDER DIEDERIK, PSYCHIATER

(verkort)

Rechtsvorm : BV OW BVBA

Zetei : PARKLAAN 1 BUS 101

9000 GENT

(volledig adres)

Onderwerp akte : QUASI - INBRENG

NEERLEGGING VAN:

VERSLAG BEDRIJFSREVISOR + BIJZONDER VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER

DE MULDER DIEDERIK

ZAAKVOERDER

Op de Ireeiste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

21/02/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13301180*

Neergelegd

19-02-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0509977993

Benaming (voluit): DR. DE MULDER DIEDRIK, PSYCHIATER (verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 9000 Gent, Parklaan 1 bus 101

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Benoit CLOET, notaris te Herseaux-Moeskroen, op 19 februari 2013 die eerstdaags geboekt zal worden op het tweede registratiekantoor te Moeskroen,

dat de heer DE MULDER Diedrik Gaston Marc, geboren te Gand op negen oktober duizend negenhonderdachtenzeventig, wonende te 9000 Gent, Parklaan 1, bus 101, een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA) heeft opgericht waarvan de statuten onder andere volgende beschikkingen bevatten:

ARTIKEL 1: VORM BENAMING

De Vennootschap wordt opgericht als Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA), met de naam: DR. DE MULDER DIEDRIK, PSYCHIATER.

Deze benaming moet altijd onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "Besloten Burgerlijke Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid" of door de initialen BV BVBA.

ARTIKEL 2. MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De Maatschappelijke Zetel van de Vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Parklaan, 1, bus 101.

De Zetel van de Vennootschap mag verplaatst worden naar eender welke andere plaats in België bij

eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

Elke wijziging in verband met de Maatschappelijke Zetel zal door de zaakvoerder worden bekend gemaakt in de

Bijlagen van het Belgisch Staatsblad en zal ter kennis worden gebracht van de Provinciale Raad van de Orde

van Geneesheren.

ARTIKEL 3. DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

1. Het uitoefenen in haar naam en voor haar rekening van de geneeskunde en meer bepaald van de psychiatrie, en dit door haar medische organen die wettelijk bevoegd zijn om de geneeskunde in België uit te oefenen en die ingeschreven zijn op de ledenlijst van de Orde van Geneesheren, en die overeenkomen om de totaliteit van hun medische activiteit in te brengen in de vennootschap, en dit in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtneming van de regels van de medische deontologie.

De activiteit betreft de inning en de betaling van een vergoeding in functie van de prestaties geleverd voor rekening van de vennootschap.

2. Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de arts-vennoot.

3. Het organiseren van algemene diensten en van een medisch secretariaat in het bijzonder, welke nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van bovengenoemde activiteiten.

4. Het aankopen, huren of leasen en het invoeren van alle medisch materiaal en bijhorende installaties voor de voormelde activiteiten.

5. Bij gelegenheid het onderrichten en het geven van cursussen in medische zaken, het schrijven en uitgeven van medische artikels en werken, het optreden als stagemeester.

Voor zover haar civiele aard of haar exclusieve medische doelstellingen er niet door worden gewijzigd, mag de vennootschap alle roerende of onroerende handelingen stellen die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen vergemakkelijken. Middels het voorafgaandelijke akkoord van de betrokken Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren mag de vennootschap deelnemen in de activiteiten van andere vennootschappen met een zelfde of een gelijkaardig doel, en dit door middel van inbreng, fusie of op eender welke wijze ook. De vennootschap garandeert aan elke arts-vennoot dat hij zijn beroep volledig onafhankelijk zal kunnen uitoefenen met inachtneming van de regels inzake medische geheimhouding, diagnostische en therapeutische vrijheid en de vrije keuze van de patiënt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Daarnaast mag de vennootschap investeren in roerende en onroerende goederen, zonder echter de civiele aard van de vennootschap in het gedrang te brengen.

Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt, mag dit bijkomend doel slechts worden nagestreefd nadat het schriftelijke akkoord van de vennoten in verband met hun investeringspolitiek is meegedeeld aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

Elke vorm van commercialisering van de geneeskunde, van directe of indirecte collusie, dichotomie en overconsumptie is uitgesloten.

De professionele aansprakelijkheid van elke arts-vennoot is onbeperkt. Deze dient zodanig verzekerd te worden dat een herstel van eventueel veroorzaakte schade mogelijk is.

Bijkomend mag de vennootschap eveneens tot doel hebben elke vorm van roerende en onroerende investering die geen verband houdt met de uitoefening van de Geneeskunde, onder de volgende cumulatieve voorwaarden: - Deze operaties mogen in geen geval de civiele aard van de vennootschap in het gedrang brengen

- Niets mag op enigerlei wijze leiden tot de ontwikkeling van eender welke commerciële activiteit

- De investeringsmodaliteiten moeten voorafgaandelijk worden goedgekeurd door de vennoten met ten minste een tweederde meerderheid.

ARTIKEL 4. DUUR

De Vennootschap wordt opgericht vanaf heden voor een onbeperkte duur. De vennootschap kan ontbonden worden bij beslissing van de Algemene Vergadering die beraadslaagt op de wijze zoals vereist voor de wijziging van de statuten.

ARTIKEL 5. KAPITAAL

Het Kapitaal van de Vennootschap wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. De aandelen zijn genummerd van 1 tot 186. De Vennootschap mag enkel natuurlijke personen als vennoot hebben die de titel bezitten van dokter in de geneeskunde en die ingeschreven zijn bij de Orde van Geneesheren.

. . .

ARTIKEL 15. BESTUUR

De Vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, die gekozen worden onder de artsenvennoten.

De zaakvoerder wordt benoemd door de Algemene Vergadering voor een beperkte tijdsduur en zijn benoeming kan ten allen tijde door de Algemene Vergadering worden herroepen.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, kan de enige vennoot echter benoemd worden tot zaakvoerder voor de duur van zijn activiteit binnen de vennootschap. In geval er meerdere vennoten zijn of een mede-zaakvoerder, zal het mandaat van zaakvoerder gereduceerd worden tot maximum zes (6) jaar, en zal het eventueel hernieuwbaar zijn.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist. De vergoeding toegekend aan de zaakvoerder mag niet worden gegeven als deze wordt gerealiseerd ten nadele van de artsen-vennoten. Het bedrag van de vergoeding wordt bepaald door de algemene vergadering, in akkoord met alle artsen-vennoten. Het bedrag moet overeenstemmen met de effectief geleverde prestaties van bedrijfsvoering.

Als de vennootschap meerdere artsen-vennoten telt, mag de vergoeding van de zaakvoerder niet verleend worden ten nadele van de andere vennoten.

ARTIKEL 16. BEVOEGDHEDEN VAN DE ZAAKVOERDER

De zaakvoerder heeft de bevoegdheid om alle nodige of nuttige handelingen te stellen ter verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de Vennootschap, met uitzondering van de handelingen die door de wet of door de statuten voorbehouden zijn aan de Algemene Vergadering.

Als er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij de administratieve taken onder elkaar verdelen.

Dergelijke taakverdeling kan niet worden ingeroepen ten aanzien van derden noch door deze laatsten worden ingeroepen. De zaakvoerder zal ervoor zorgen dat de afzonderlijke aansprakelijkheid van de vennootschap verzekerd is.

ARTIKEL 17. VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP

De zaakvoerder vertegenwoordigt de Vennootschap ten overstaan van derden en in rechte, zowel als eiser en

als verweerder.

Als er meerdere zaakvoerders zijn, treden zij ofwel afzonderlijk op ofwel gezamenlijk of als college,

overeenkomstig de beslissing van de Algemene Vergadering.

De zaakvoerder(s) moet(en) zijn/hun handtekening laten voorafgaan door de vermelding van de hoedanigheid

waarin zij optreden.

ARTIKEL 18. DELEGATIE VAN HET DAGELIJKS BESTUUR

Elke zaakvoerder kan het stellen van handelingen van dagelijks bestuur overdragen aan één of meerdere directeurs of gevolmachtigden voor de duur die hij bepaalt. De zaakvoerder mag zijn bevoegdheden enkel overdragen aan een dokter in de geneeskunde zodra het gaat om handelingen in verband met de uitoefening van de Geneeskunde.

Deze overdracht van bevoegdheden moet worden bekend gemaakt in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

De gevolmachtigden van de zaakvoerder mogen geen handelingen stellen die in strijd zijn met de medische deontologie, waarvan zij schriftelijk moeten verklaren deze te zullen naleven, in het bijzonder de medische geheimhouding.

. . .

ARTIKEL 21. JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING

Er wordt een jaarlijkse Algemene Vergadering gehouden, ieder jaar de laatste donderdag van de maand

december om veertien uur.

Als de Vennootschap slechts één vennoot telt, oefent deze laatste de bevoegdheden uit die door de wet

voorbehouden zijn aan de Algemene Vergadering, zonder mogelijkheid tot delegatie.

. . .ARTIKEL 27. BERAADSLAGINGEN BESLISSINGEN

A. Quorum

De Algemene Vergadering beraadslaagt en beslist op geldige wijze ongeacht welk deel van het maatschappelijk kapitaal aanwezig of vertegenwoordigd is, behalve in de gevallen waar de wet een groter meerderheidsquorum vereist.

B. Beslissingen

De beslissingen worden genomen door de Algemene Vergadering met meerderheid van stemmen, tenzij de wet

een speciale meerderheid vereist.

Onthoudingen, blanco stemmen en ongeldige stemmen worden niet in beschouwing genomen voor het

berekenen van de meerderheid op de Algemene Vergadering.

In geval van staking van stemmen wordt het voorstel verworpen.

De niet-statutaire zaakvoerders en commissarissen worden verkozen bij eenvoudige meerderheid. Indien geen

meerderheid wordt bereikt, wordt overgegaan tot een nieuwe stemming tussen de twee kandidaten die bij de

eerste stemming het grootste aantal stemmen hebben behaald.

In geval van staking van stemmen wordt de oudste kandidaat verkozen. De stemmen worden uitgebracht via

geheime stemming.

ARTIKEL 28. STEMRECHT STEMBEVOEGDHEID

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De vennoot die meerdere aandelen bezit beschikt over een aantal stemmen gelijk aan zijn aantal aandelen.

ARTIKEL 29. OPSCHORTING VAN HET STEMRECHT

Wanneer niet werd voldaan aan regelmatig verrichte en opeisbare opvragingen van stortingen, wordt de

uitoefening van het stemrecht met betrekking tot deze aandelen van de vennootschap opgeschort.

ARTIKEL 30 BESLISSINGEN BUITEN DE AGENDA

De Vergadering mag enkel beraadslagen over punten die niet op de agenda staan als alle aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn en voor zover beslist wordt bij unanimiteit van stemmen. De vereiste unanimiteit wordt vastgelegd als in de notulen van de vergadering geen melding wordt gemaakt van verzet.

ARTIKEL 31. NOTULEN

Tijdens elke vergadering worden notulen opgemaakt.

De notulen worden ondertekend door de Voorzitter, de Secretaris en de Vennoten die dat wensen.

De kopieën of uittreksels die moeten worden overgelegd voor het gerecht of andere instanties, moeten

ondertekend zijn door een zaakvoerder.

Wanneer er slechts één enkele vennoot is, worden de beslissingen, door hem genomen, handelend in de plaats

van de Algemene Vergadering, opgetekend in een Register dat wordt bijgehouden op de Maatschappelijke

Zetel.

ARTIKEL 32. BOEKJAAR JAARREKENINGEN

Het boekjaar van de Vennootschap begint op één juli van elk jaar en eindigt op dertig juni van het

daaropvolgend jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de zaakvoerder een inventaris op en stelt hij de jaarrekeningen op overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Binnen de dertig dagen na de goedkeuring van de jaarrekening door de Algemene Vergadering, legt de zaakvoerder bij de Nationale Bank van België de documenten neer die zijn opgesomd in Artikel 98 van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL 33. RESULTATENREKENING WINST

De honoraria gegenereerd door de medische activiteiten die in de vennootschap worden ingebracht door de arts(en)-venno(o)t(en) worden verworven op naam en voor rekening van de vennootschap; al deze honoraria worden opgenomen in de resultatenrekening van de vennootschap.

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van de algemene kosten, sociale lasten, nodig geachte afschrijvingen en provisies, vormt de netto winst van de Vennootschap.

Van deze netto winst wordt elk jaar vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de Vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, met unanimiteit van stemmen beslist over de bestemming ervan. Als er geen unanimiteit mogelijk is, kan de betrokken Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren een andere meerderheid toestaan.

Van zodra de wettelijke reserve is gevormd, kan een bijkomende reserve slechts worden gevormd met unaniem akkoord van de artsen-vennoten, met inachtneming van de richtlijnen van de Nationale Raad van de Orde van Geneesheren. De omvang van de reserve mag geen speculatieve doelen verhullen noch de belangen van bepaalde vennoten schaden.

Dividenden worden uitbetaald op de tijdstippen en de plaatsen bepaald door de zaakvoerder.

Er mag geen winst worden verdeeld wanneer op de datum van sluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dit blijkt uit de jaarrekening, ten gevolge van een dergelijke winstverdeling lager is of zou worden dan het bedrag van het volstorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden verdeeld.

Elke winstverdeling die strijdig is met deze bepaling dient door de begunstigden ervan te worden terugbetaald als de Vennootschap bewijst dat die begunstigden op de hoogte waren van de onregelmatigheid van de in hun voordeel gedane winstverdelingen of dat ze er niet onkundig konden van zijn, rekening houdend met de omstandigheden.

. . .

ARTIKEL 35. OORZAKEN VAN ONTBINDING

Buiten de gevallen van gerechtelijke ontbinding kan de Vennootschap slechts ontbonden worden bij beslissing

van de Algemene Vergadering, die beraadslaagt volgens de vormen vereist voor het wijzigen van de statuten.

ARTIKEL 36. ONTBINDING VOORTBESTAAN SLUITING

Na haar ontbinding, hetzij ten gevolge van een gerechtelijke beslissing hetzij ten gevolge van een beslissing van de Algemene Vergadering, wordt de Vennootschap geacht van rechtswege te blijven voortbestaan met het oog op de vereffening en tot de sluiting ervan.

ARTIKEL 37. BENOEMING VAN VEREFFENAARS

Wanneer geen vereffenaars worden benoemd, zal de zaakvoerder die in functie is op het ogenblik van de ontbinding van rechtswege vereffenaar zijn.

De Algemene Vergadering van de Vennootschap in vereffening kan op eender welk moment en met gewone meerderheid van stemmen één of meerdere vereffenaars benoemen of uit hun ambt ontzetten. Zij hoeven niet noodzakelijk de hoedanigheid van arts te hebben. De vereffenaar die niet gemachtigd is de geneeskunde in België uit te oefenen zal zich moeten laten bijstaan door een arts die is ingeschreven op de Ledenlijst van de Orde van Geneesheren voor het beheer. De vereffenaar die niet de hoedanigheid heeft van arts zal zich moeten laten bijstaan door een arts voor het beheer van de medische dossiers, de vragen betreffende het privéleven van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten, of de handelingen die vallen onder de uitoefening van de Geneeskunde.

De Algemene Vergadering bepaalt hun bevoegdheden, hun bezoldigingen en de wijze van vereffening. Door de benoeming van vereffenaars wordt een einde gesteld aan de bevoegdheden van de zaakvoerder.

ARTIKEL 38. VERDELING

Na delging van alle schulden, dient het netto actief eerst om het volstorte niet afgeloste bedrag van de aandelen hetzij in contanten hetzij in effecten terug te betalen.

Als niet alle aandelen in gelijke mate zijn volstort, herstellen de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de verdeling, het evenwicht door alle aandelen op een voet van absolute gelijkheid te plaatsen, hetzij door bijkomende opvragingen van stortingen te doen ten laste van de aandelen die niet in voldoende mate volstort zijn, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in speciën te doen ten voordele van de aandelen die in hogere mate zijn volstort.

Het saldo wordt evenredig verdeeld onder alle aandelen.

. . .

INSCHRIJVING - VOLSTORTING.

Op de honderd zesentachtig (186) vennootschapsaandelen wordt ingeschreven door de heer DE MULDER Diedrik, voornoemd, ten belope van honderd zesentachtig (186) aandelen.

De intekenaar verklaart en erkent dat alle aandelen waarop werd ingetekend voor twee derde (2/3) volstort zijn, zodat de vennootschap vanaf dit ogenblik beschikt over een bedrag van twaalf duizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR).

De inbreng in speciën werd overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen gestort op een speciale rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de KBC BANK zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op dertien februari laatst. Dit attest werd overhandigd aan de notaris die het zal bewaren in zijn dossier.

SLOT- OVERGANGSBEPALINGEN.

BENOEMING VAN NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDERS

De oprichters heeft beslist om in de functie van niet-statutair zaakvoerder te benoemen, voor de duur van de

uitoefening van zijn medische activiteit binnen de vennootschap, zolang deze laatste een

éénpersoonsvennootschap blijft:

De heer DE MULDER Diedrik Gaston Marc, geboren te Gand op negen oktober duizend

negenhonderdachtenzeventig, wonende te 9000 Gent, Parklaan 1, bus 101.

Luik B - Vervolg

Zijn mandaat is onbezoldigd.

OVERNAME VAN VERBINTENISSEN

Alle verbintenissen evenals alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten die vanaf heden door de oprichter worden verricht, in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, worden overgenomen door de vennootschap die thans wordt opgericht, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen. Deze overname zal pas effect hebben op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben, hetzij vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar begint heden en zal eindigen op dertig juni tweeduizend veertien.

EERSTE ALGEMENE VERGADERING.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in tweeduizend veertien.

VOOR EENVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Benoit CLOET, Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

10/03/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II II IVII I VIII II IV

*150370]7+

Voor- fzchouùen

aan het

Belgisch Staatsblad

i

II

NEERGELEGD

2 6 FEB. 2015

RECHTBANK VAN

KOOPHAN re k irfitf: F NT

Qndernemingsnr Benaming 0509.977.993

(volutt) (verkort) DR. DE MULDER DIEDRIK, PSYCHIATER

Rechtsvorrn : BV OW BVBA

Zetel : PARKLAAN 1 BUS 101

9000 GENT

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Er blijkt uit de beslissing van de Zaakvoerder dd. 20/01/2015 dat er werd beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen

VAN Parklaan 1 bus 101 te 9000 Gent

NAAR Parklaan 1 bus 001 en dit vanaf 20/01/2015

Ato

Daaropvolgend wordt er beslist om volmacht te verlenen aan de BV ovv CVBA A.A&T Group, met zetel te 9000 Gent, Apostelhuizen 26 HIJ evenals aan haar bedienden, aangestelde en lasthebbers om de nodige verrichtingen uit te voeren bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen.

Goedgekeurd in de beslissing van de Zaakvoerder dd. 20/01/2015.

Diedrik De Mulder

Zaakvoerder

Op de faetsie biz van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

11/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 31.12.2015, NGL 07.01.2016 16004-0424-014

Coordonnées
DR. DE MULDER DIEDRIK, PSYCHIATER

Adresse
PARKLAAN 1, BUS 001 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande