DR. DE MUNTER GREET, HUISARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. DE MUNTER GREET, HUISARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 859.748.711

Publication

25/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 01.09.2014, NGL 22.09.2014 14592-0564-010
16/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 15.09.2013, NGL 11.10.2013 13628-0295-011
11/05/2012
ÿþMud Word 17.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de



' eit13'~



't~Hllrrtf f=:

2 7 APR, 2012 DEN DEf}r P~ ~; 4°

Griffie

" iaoasssa

Ondernemingsnr : 0859.748.711

Benaming

(voluit) : KANTOOR WILLEMS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Esplanadeplein 10 bus 4R te 9300 Aalst

(volledig adres)

Onderwerp akte : ZETELVERPLAATSING - DOELWIJZIGING  AANPASSING MAATSCHAPPELIJKE NAAM - WIJZIGING VAN HET BOEKJAAR EN GEWONE ALGEMENE VERGADERING  VERVANGING VAN DE STATUTEN DOOR DE AANPASSING AAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN EN OVEREENKOMSTIG DE DEONTOLOGISCHE CODE VAN DE ORDE VAN GENEESHEREN -- ONTSLAG STATUTAIR ZAAKVOEDER - BENOEMING STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Ingevolge proces-verbaal opgemaakt en gesloten voor het ambt van Meester Astrid De Wulf, notaris met standplaats Dendermonde, de drieentwintigste april tweeduizend en twaalf, dragende de melding "Geregistreerd vijf bladen geen verzendingen te Dendermonde l op vierentwintig april tweeduizend en twaalf. Reg.5 boek 121 blad 70 vak 8. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25). Getekend De Ontvanger M.KINDERMANS", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid `BVBA KANTOOR WILLEMS', met zetel te 9300 Aalst, Esplanadeplein 10 bus 4R, opgericht bij akte verleden voor notaris Astrid De Wulf te Dendermonde op tien juli tweeduizend en drie, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van éénendertig juli daarna onder nummer 20030731/0082789. Waarvan de statuten nog niet werden gewijzigd. Waarvan het vennootschapsdossier wordt gehouden op de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde en ingeschreven is in het rechtspersonenregister onder nummer 0859.748.711, volgende beslissingen heeft genomen:

1. VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL.

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om de maatschappelijke zetel van de

vennootschap te verplaatsen van 9300 Aalst, Esplanadeplein 10 bus 4R naar 9340 Lede, Keiberg 55.

2. BIJZONDER VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 287 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN  WIJZIGING VAN MAATSCHAPPELIJK DOEL.

A.Verslag van de zaakvoerder

De voorzitter wordt ontslagen om voorlezing te geven van het bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato twintig maart tweeduizend en twaalf overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen omtrent de wijziging van het maatschappelijk doel. De aanwezige vennoot erkent op de hoogte te zijn van de inhoud ervan. Dit verslag verwijst naar een staat van aotiva en passiva die niet meer dan drie maand voordien is vastgesteld en die werd afgesloten op vijf maart tweeduizend en twaalf.

Gezegd verslag van de zaakvoerder wordt aan de akte gehecht,

B.Wijziging maatschappelijk doel

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om het maatschappelijk doel als volgt te wijzigen:

"De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van een volledige medische activiteit en de bevordering van de uitoefening van de geneeskunde (algemene genees-heel- en verloskunde) door de geneesheren-vennoten, die allen lid dienen te zijn van de Orde der Geneesheren, in naam en voor rekening van de vennootschap, en rekening houdende met de medische plichtenleer qua uitoefening van de geneeskunde. De geneeskunde wordt uitsluitend door de geneesheren-vennoten uitgeoefend in naam en voor rekening van de vennootschap in hun hoedanigheid van orgaan van de vennootschap. De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot is onbeperkt. De geneesheren-vennoten verbinden zich ertoe alle honoraria uit hun medische zelfstandige activiteit in gemeenschap te brengen. De erelonen worden door en voor de rekening van de vennootschap geïnd en vormen voor de vennootschap een opbrengst op de resultatenrekening.

Het ter beschikking stellen van aile nodige middelen aan de geneesheren die tot de vennootschap toegetreden zijn. Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of .joligzijn.moor_.de_uitoefening vare v.00rmelde. activiteit_ De,.aankoop,_het.huren.enlof.easen_van_aile_medische Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van de geneesheren -- vennoten. De middelen ter beschikking stellen voor uitoefening van alle technische prestaties in verband met vermelde discipline.

Het aanleggen van reserves ten einde alle nodige apparatuur en gebouwen, dewelke noodzakelijk zijn om de vermelde discipline uit te voeren, aan te schaffen. De mogelijkheden scheppen om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen ten einde aan de spits van de evolutie te blijven.

Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nodig of nuttig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten, meer in het bijzonder van het innen en verdelen van de erelonen van de geneesheren-vennoten,

De vennootschap kan aile roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dit kadert in voormeld doel en in het beheer als een goede huisvader en voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen. Mits akkoord van de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren, kan de vennootschap op om het even welke wijze deelnemen aan en samenwerken met alle verenigingen, rechtspersonen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel. Overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen worden afgesloten."

3. AANPASSING MAATSCHAPPELIJKE NAAM.

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om de naam van de vennootschap "KANTOOR WiLLEMS" te vervangen door "BVBA DR. DE MUNTER GREET, huisarts". De naam van de vennootschap zal thans als volgt luiden: "BVBA DR. DE MUNTER GREET, huisarts".

4. WIJZIGING VAN HET BOEKJAAR EN GEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De algemene vergadering beslist bij éénparigheid van stemmen dat het lopend maatschappelijk boekjaar, begonnen op één september tweeduizend en elf zal afgesloten worden op éénendertig maart tweeduizend en dertien in plaats van éénendertig augustus tweeduizend en twaalf.

Betreffende de daaropvolgende boekjaren besluit de algemene vergadering met éénparigheid van stemmen dal het maatschappelijk boekjaar zal lopen van één april tot éénendertig maart van het daaropvolgend jaar.

Vervolgens beslist de algemene vergadering met éénparigheid van stemmen dat de gewone algemene vergadering van vennoten vanaf heden en ook voor het lopend boekjaar zal gehouden worden de eerste maandag van de maand september om twintig uur en voor het eerst in het jaar tweeduizend en dertien.

5. ONTSLAG STATUTAIR ZAAKVOEDER.

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om de heer Willems Luc, wonende te 9300 AaIst, Majoor Claserstraat 16, ontslag te verlenen op zijn verzoek in zijn hoedanigheid van statutair zaakvoerder en verleent hem kwijting voor zijn beleid lot op heden, welke kwijting ter bekrachtiging zal voorgelegd worden op de gewone algemene vergadering.

6. VERVANGING VAN DE STATUTEN EN OMZETTING NAAR EEN BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP.

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om de tekst van de statuten te vervangen door een geheel nieuwe tekst aangepast aan de voorgaande beslissingen en aan de nieuwe wetgeving een aan de deontologische Code van de Orde van Geneesheren.

Dienvolgens besluit de algemene vergadering met éénparigheid van stemmen dat de tekst van de nieuwe statuten luidt als volgt:

"De vennootschap neemt de vorm aan van een Burgerlijke Vennootschap onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

De naam luidt:"BVBA DR, DE MUNTER GREET, huisarts". Deze naam zal in de beide landstalen gebruikt worden.

De vennootschap moet steeds de familienaam dragen van de zaakvoerder, voorafgegaan door zijn voornaam of initiaal ervan, met uitzondering van de omstandigheden die zich kunnen voordoen zoals vermeld in artikel 8 van deze statuten.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9340 Lede, Keiberg 55.

Zo de zaakvoerder-vennoot zijn zetel wenst te wijzigen of zijn beroep op meer dan één plaats uitoefent of wenst uit te oefenen, zal hij zijn Provinciale Raad hiervan voorafgaandelijk op de hoogte brengen en de plaats van zijn voornaamste bedrijvigheid aanduiden.

In de omstandigheden bedoeld in artikel 8 van deze statuten kan de zetel van de vennootschap worden overgebracht naar een andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder, bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad, en mits voorafgaandelijke mededeling aan de provinciale raad van de Orde der Geneesheren.

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van een volledige medische activiteit en de bevordering van de uitoefening van de geneeskunde (algemene genees-heel- en verloskunde) door de geneesheren-vennoten, die allen lid dienen te zijn van de Orde der Geneesheren, in naam en voor rekening van de vennootschap, en rekening houdende met de medische plichtenleer qua uitoefening van de geneeskunde. De geneeskunde wordt uitsluitend door de geneesheren-vennoten uitgeoefend in naam en voor rekening van de vennootschap in hun hoedanigheid van orgaan van de vennootschap. De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot is onbeperkt. De geneesheren-vennoten verbinden zich ertoe alle honoraria uit hun medische zelfstandige activiteit in gemeenschap te brengen. De erelonen worden door en voor de rekening van de vennootschap geïnd en vormen voor de vennootschap een opbrengst op de resultatenrekening,

Het ter beschikking stellen van aile nodige middelen aan de geneesheren die tot de vennootschap toegetreden zijn. Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of

t nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit. De aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van de geneesheren -- vennoten. De middelen ter beschikking stellen voor uitoefening van alle technische prestaties in verband met vermelde discipline.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2012 - Annexes du Moniteur belge Het aanleggen van reserves ten einde alle nodige apparatuur en gebouwen, dewelke noodzakelijk zijn om de vermelde discipline uit te voeren, aan te schaffen. De mogelijkheden scheppen om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen ten einde aan de spits van de evolutie te blijven.

Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nodig of nuttig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten, meer in het bijzonder van het innen en verdelen van de erelonen van de geneesheren vennoten.

De vennootschap kan alle roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dit kadert in voormeld doel en in het beheer als een goede huisvader en voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen. Mits akkoord van de Provinciale Raad van de Orde van Geneeslieren, kan de vennootschap op om het even welke wijze deelnemen aan en samenwerken met alle verenigingen, rechtspersonen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel. Overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen worden afgesloten

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

De vennootschap kan, onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering met naleving van de vereisten voorzien -voor wijziging van de statuten.

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), en wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde.

Het kapitaal is volledig geplaatst.

De vennootschap wordt bestuurd door de zaakvoerder-vennoot, die het beroep van arts uitoefent, ingeschreven op de lijst van de Orde der Geneesheren, en dit voor de duur van zijn medische beroepsactiviteit.

Het bestuur en de vertegenwoordiging van de vennootschap wordt thans toegekend aan de enige vennoot Mevrouw De Munter Greetje, wonende te 9340 Lede, Keiberg 55. Zij wordt aangesteld voor de duur van haar medische beroepsactiviteit.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd, behoudens andersluidende bepaling van de algemene vergadering. Onverminderd voormelde bezoldiging heeft de zaakvoerder bovendien recht op een vergoeding voor kosten en vacaties, welke za! worden aangerekend op de algemene kosten.

De enige zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Wanneer een zaakvoerder bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met dat van de vennootschap zal hij zich schikken naar de verplichtingen voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

In de gevallen door de wet vereist zal de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en van de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, opgedragen worden aan één of meer commissarissen, die benoemd worden door de algemene vergadering van de vennoten onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De algemene vergadering bepaalt het aantal commissarissen en stelt de bezoldiging vast.

Wordt geen commissaris benoemd dan heeft ieder vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant.

De gewone algemene vergadering van de vennoten wordt gehouden de eerste maandag van de maand september om twintig uur, op de maatschappelijke zetel of in elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.

Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. De algemene vergadering mag verder bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist, en op de wijze voorgeschreven door de wet.

Vennoten die verhinderd zijn kunnen zich slechts laten vertegenwoordigen door een mede-vennoot, aan wie zij een schriftelijke volmacht dienen te verlenen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, kan deze vennoot zich niet laten vertegenwoordigen, Het maatschappelijk jaar begint op één april en eindigt op éénendertig maart van het daaropvolgend jaar. Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrok van de kosten van alle aard, gebeurlijke interesten aan

de schuldeisers-vennoten, vergoedingen aan de zaakvoerders en commissarissen en noodzakelijke

afschrijvingen vormt de zuivere winst van het bedrijfsjaar.

Op deze winst zal er jaarlijks minstens vijf ten honderd voorafgenomen worden tot het vormen van het wettelijk reservefonds.

Deze afhouding wordt niet meer vereist zodra dit reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de winst blijft ter beschikking van de algemene vergadering welke er naar goeddunken kan over beslissen. De algemene vergadering kan slechts beslissen tot de reservering van de winst die de wettelijke verplichting te boven gaat met éénparigheid van stemmen.

" Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Nochtans mag geen enkele uitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar

het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het

bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle

reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de

overeenkomstige bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen."

7, COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit met éénparigheid van stemmen de Notaris te gelasten met de uitwerking en de

neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten

van de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie akte

bijzonder verslag van de zaakvoerder

- gecoördineerde statuten





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/03/2012 : ME. - JAARREKENING 31.08.2011, GGK 24.02.2012, NGL 13.03.2012 12061-0121-009
03/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.08.2010, GGK 02.04.2011, NGL 26.04.2011 11093-0561-009
08/03/2010 : ME. - JAARREKENING 31.08.2009, GGK 26.02.2010, NGL 01.03.2010 10057-0542-011
05/03/2009 : ME. - JAARREKENING 31.08.2008, GGK 23.02.2009, NGL 27.02.2009 09063-0064-011
10/03/2008 : ME. - JAARREKENING 31.08.2007, GGK 29.02.2008, NGL 03.03.2008 08063-0247-011
16/03/2007 : ME. - JAARREKENING 31.08.2006, GGK 23.02.2007, NGL 13.03.2007 07072-4877-013
28/03/2006 : ME. - JAARREKENING 31.08.2005, GGK 24.02.2006, NGL 21.03.2006 06080-2467-013
15/03/2005 : ME. - JAARREKENING 31.08.2004, GGK 25.02.2005, NGL 09.03.2005 05071-4760-012
09/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 07.09.2015, NGL 02.10.2015 15631-0411-011

Coordonnées
DR. DE MUNTER GREET, HUISARTS

Adresse
KEIBERG 55 9340 LEDE

Code postal : 9340
Localité : LEDE
Commune : LEDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande