DR. DEVISSCHER ADELHEID, HUISARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. DEVISSCHER ADELHEID, HUISARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 562.886.050

Publication

25/09/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Neergelegd

23-09-2014

Griffie

*14308464*

0562886050

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

DR. DEVISSCHER ADELHEID, HUISARTS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Iris De Brakeleer, te Ninove, de dato 19 september 2014 blijkt:

1/ Dat door mevrouw DEVISSCHER Adelheid Nele Hanne, geboren te Gent op 13 december 1984, echtgenote van de heer Laurier Wim Paul Remi, wonende te 9450 Haaltert, Windmolenstraat 72 bus 1, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met als naam "DR. DEVISSCHER ADELHEID, HUISARTS", en met zetel te 9450 Haaltert, Windmolenstraat 72 bus 1.

2/ Dat het doel van de vennootschap in de oprichtingsakte letterlijk als volgt wordt omschreven: "De vennootschap heeft als doel de uitoefening van de geneeskunde door de artsen-vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regelen van de medische deontologie.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen;

De arts-vennoot verbindt zich ertoe zijn volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen. De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, het beheer uitoefenen over alle roerende en onroerende goederen die haar toebehoren onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen."

3/ Dat het geheel geplaatste kapitaal is vastgesteld op 18.600 euro, vertegenwoordigd door 186 aandelen, zonder nominale waarde, volledig volstort door inbreng in geld.

4/ Dat zij opgericht werd voor onbepaalde duur, aanvangende op datum van de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

5/ Dat de vennootschap intern wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de artsen-vennoten en benoemd door de algemene vergadering. Het mandaat van zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd, met name voor de duur van diens medische activiteiten. Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging. Wordt tot statutaire zaakvoerder benoemd: mevrouw Devisscher Adelheid.

6/ Dat extern de vennootschap in en buiten rechte wordt vertegenwoordigd en geldig verbonden wordt door iedere zaakvoerder afzonderlijk.

7/ Dat het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar; Dat het eerste boekjaar is beginnen te lopen op de dag van de oprichting en zal eindigen op 31 december 2015.

8/ Dat de jaarvergadering ieder jaar wordt gehouden op de 25e van de maand juni om 20.00 uur in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld;

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Windmolenstraat(HA) 72 Bus 1 9450 Haaltert

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Indien deze dag een zaterdag, zondag of wettelijke feestdag is, wordt de vergadering verlegd naar de volgende werkdag, zelfde plaats en uur.

9/ Dat het te bestemmen resultaat van het boekjaar, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld wordt als volgt: 1. ten minste vijf ten honderd (5%) wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één tiende (1/10e) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt; 2. over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene vergadering beslist, met éénparigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen.

10/ Dat als bijzondere lasthebber wordt aangesteld: BVBA ACCOUNT PLUS met zetel te 1770 Liedekerke, Begijnenmeers nr 6, vertegenwoordigd door dhr Dirk Roelandt met mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde de vervulling te verzekeren van de formaliteiten bij het Rechtspersonenregister en desgevallend bij de diverse administraties zoals Belastingen, BTW, enzovoort, alsook bij de Kruispuntenbank van Ondernemingen en diverse andere formaliteiten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Geassocieerd notaris Iris De Brakeleer, te Ninove.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- de expeditie van de oprichtingsakte.

Coordonnées
DR. DEVISSCHER ADELHEID, HUISARTS

Adresse
WINDMOLENSTRAAT 72, BUS 1 9450 HAALTERT

Code postal : 9450
Localité : HAALTERT
Commune : HAALTERT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande