DR. DOPCHIE CATHERINE, ONCOLOOG

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. DOPCHIE CATHERINE, ONCOLOOG
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 563.603.454

Publication

14/10/2014
ÿþkk1d Word 11.1

ME1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Gent

Afdeling Oudenaarde

03 On 2014

Griffie





*14187100*





Ondernemingsnr çiga " -t%%;

Benaming (voluit) Dr. Dopchie Cathérine, oncoloog

(verkort) :

Rechtsvorm burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) Moortelstraat 38 - 9600 Ronse

Onderwerp(en) akte Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Philippe Flamant, notaris

met standplaats te Ronse, zaakvoerder van de BVBA "Notaris,

Flamant Philippe, Notaire", met zetel te 9600 Ronse, Charles

Vandendoorenstraat 12, BTW BE 0476.868.232 RPR Oudenaarde op 29 september 2014, neergelegd voor registratie blijkt dat Mevrouw DOPCHIE Catherine Julienne Marcelle Joseph Marie, oncoloog, geboren te Bosondjo (Kongo) op 6 mei 1959 (nationaal nummer 59.05.06-206.15), echtgenote van de heer VANDAMME Alain Georges Joseph, geboren te Ronse op 16 augustus 1956, gedomicilieerd en wonende te 9600 Ronse,

Moortelstraat 38, een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam van 'Dr. Dopchie Cathérine, oncoloog".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9600 Ronse, Moortelstraat 38.

De vennootschap heeft tot doel :

1. De uitoefening van de volledige praktijk geneeskunde en meer specifiek op het vlak van de oncologie door de artsvennoot. Dit alles in naam en voor rekening van de vennootschap, rekening houdend met de regels van de medische plichtenleer. Dit wil zeggen dat de geneeskunde uitgeoefend

door eigen

wordt de arts-vennoot onder haar

verantwoordelijkheid.

De activiteit omvat impliciet de inning en de uitkering van een vergoeding à rato van de geleverde prestaties voor rekening van de vennootschap.

2. Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de arts-vennoot.

3. Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

4. Het aankopen, het huren en/of leasen en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties voor voornoemde activiteiten.

5. Het occasioneel verstrekken van onderwijs en het geven van lezingen over voormelde medische onderwerpen, het schrijven en laten publiceren van medische artikels en boeken, het optreden als stagebegeleider.

Billagen bij hétliagiséliStaatsbrad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, mag de vennootschap beleggen in roerende of onroerende goederen die rechtstreeks in verband staan met de praktijkuitoefening, zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten en zonder aanleiding te geven tot de ontwikkeling van om het even welke commerciële activiteiten. De vennootschap kan dit bijkomstig doel niet nastreven zodra er twee of meer vennoten zijn.

De vennootschap zal bevoegd zijn alle handelingen zonder uitzondering te verrichten die rechtstreeks tot dit hoofddoel noodzakelijk of nuttig zijn. Zij zal zelfs mogen deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of op welke manier ook, maar overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden. Dit alles onder voorbehoud van goedkeuring door de bevoegde provinciale raad van de Orde van Geneesheren.

De vennootschap garandeert aan iedere arts-vennoot dat hij zijn professionele activiteiten in alle vrijheid en

onafhankelijkheid kan uitoefenen, rekeninghoudend met het

medisch beroepsgeheim, de diagnostische en therapeutische vrijheid en de vrije keuze van de patiënt.

De vennootschap verbiedt iedere vorm van commercialisatie van de geneeskunde, directe of indirecte samenwerking, dichotomie en overconsumptie.

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur vanaf heden.

Het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.0000,00).

Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal. De professionele aansprakelijkheid van elke arts-vennoot is onbeperkt. De arts-vennoot blijft onbeperkt aansprakelijk voor eventuele beroepsfouten. De arts die een patiënt behandelt, zal bijgevolg ten opzichte van deze laatste als arts persoonlijk aansprakelijk blijven.

De arts dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten op zo een wijze dat de geleden schade kan vergoed worden.

De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn.

De aandelen zijn op naam. Zij zijn ondeelbaar en onsplitsbaar.

Kunnen enkel vennoot worden: artsen ingeschreven op de Lijst van de Orde der Geneesheren, die hun medische activiteit in het kader van de vennootschap (zullen) uitoefenen en die door de bestaande vennoten met eenparigheid van stemmen worden aanvaard.

De arts-vennoot blijft onbeperkt aansprakelijk voor eventuele beroepsfouten en dient hiervoor verzekert te zijn. De artsvennoot die een patiënt behandelt, zal bijgevolg tegenover deze laatste als arts persoonlijk verantwoordelijk zijn.

Het aandelenbezit der vennoten dient zich, ook na kapitaalsverhoging of -vermindering of na overdracht van aandelen onder levenden of wegens overlijden, steeds te verhouden als hun respectieve activiteit in de vennootschap. De aandelen van een vennoot mogen op straffe van nietigheid niet overgaan wegens overlijden dan aan een arts, ingeschreven op de lijst van de Orde van Geneesheren, die

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

zijn medische activiteit uitoefent of zal uitoefenen in de vennootschap en mits voorafgaandelijke instemming van alle vennoten en de bevoegde Raad van de Orde der Geneesheren.

Het aandelenbezit van de vennoten dient zich steeds te verhouden als hun respectieve activiteit in de vennootschap. Behoudens hetgeen bepaald is in artikel 43 in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels:

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen, waarvan minstens één vennoot dient te zijn. De duurtijd van hun mandaat is steeds duidelijk bepaald.

Voor de medische zaken, dient de zaakvoerder steeds een artsvennoot te zijn. De duur van zijn mandaat is beperkt tot de uitoefening van zijn medische activiteit.

Voor de niet-medische zaken kan de zaakvoerder een niet-vennoot zijn, een natuurlijk of rechtspersoon. Deze zaakvoerder mag geen enkele medische handeling uitvoeren en moet er zich schriftelijk toe verbinden de medische deontologie te respecteren, in het bijzonder het medisch beroepsgeheim. De duurtijd van deze zaakvoerders is beperkt tot een hernieuwbare termijn van zes maanden.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist. Reis- en andere kosten door de zaakvoerder gemaakt in dienst van de vennootschap worden door deze laatste terugbetaald op vertoon van een door de zaakvoerder voor echt verklaarde staat. Kosten waarvan sprake worden begrepen onder de algemene kosten. Voor zijn medische activiteit wordt de vennoot volgens medische gebruiken op een normale manier vergoed. De vergoeding moet steeds in verhouding zijn van de geleverde prestaties.

Zo de enige vennoot de commissaris-functie uitoefent, wordt hij voor die taak vergoed, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig zijn of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerder waakt erover dat de aansprakelijkheid van de vennootschap verzekerd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

In afwijking van het eerste lid behoeft de zaakvoerder de toestemming van de algemene vergadering om te besluiten tot rechtshandelingen die verband houden met de aan- of verkoop van onroerende goederen van de vennootschap en/of, de vestiging van een hypotheek en in het algemeen tot rechtshandelingen die de vennootschap verbinden voor een belang van meer dan vijfentwintigduizend euro (e 25.000,00). Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar zijn gemaakt.

De zaakvoerder vertegenwoordigd de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen voor bepaalde of een reeks bepaalde

niet-medische handelingen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde niet-medische handelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

Het mandaat van een gevolmachtigde die geen arts is moet duidelijk gepreciseerd zijn en moet beperkt zijn tot niet-medische zaken.

De zaakvoerder(s) is (zijn) niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij (ze) is (zijn) verantwoordelijk voor de uitvoering van de hem (hun) opgedragen taak en aansprakelijk voor bestuursfouten, overeenkomstig het gemeen recht en het Wetboek van Vennootschappen.

Hij (zij) is (zijn) jegens de vennootschap en jegens derden hoofdelijk aansprakelijk voor alle schade die het gevolg is van de overtreding van het Wetboek van Vennootschappen of van de statuten. Professioneel is hij persoonlijk onbeperkt aansprakelijk.

Ten aanzien van overtredingen waaraan hij (zij) geen deel heeft (hebben) gehad, wordt (worden) hij (zij) van die aansprakelijkheid slechts ontheven indien hem (hun) geen schuld kan verweten worden en hij (zij) die overtredingen heeft (hebben) aangeklaagd op de eerste algemene vergadering nadat hij (zij) er kennis van heeft (hebben) gekregen.

De algemene vergadering van de vennoten wordt elk jaar gehouden de tweede woensdag van de maand juni om 16.00 uur, op de zetel of op elke andere plaats in het bericht van de bijeenroeping vermeld. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering mag verder warden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist, en op de wijze voorgeschreven door de wet.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend.

Hij kan die niet overdragen. De beslissingen van de enige vennoot worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

De zaakvoerder(s) en in voorkomend geval de commissaris(sen) kunnen zowel een gewone algemene vergadering als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag.

De zaakvoerder(s) en de commissaris(sen) zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk

één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal

vertegenwoordigen, het vragen.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, de commissarissen en de zaakvoerder(s) tenminste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij de wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerder(s), alsook aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, vennoot. Iedere vennoot mag slechts één volmacht uitoefenen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering kan niet rechtsgeldig beraadslagen of besluiten over punten die niet in de aangekondigde agenda zijn opgenomen of die daarin niet impliciet zijn vervat, onverminderd de mogelijkheid om de samenstelling van de vergadering en het verloop van de werkzaamheden te bepalen in overeenstemming met de wet en de statuten.

De zaakvoerder(s) en elke vennoot hebben het recht amendementen voor te stellen betreffende alle punten van de aangekondigde agenda.

Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen in het volgend artikel is bepaald.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst.

De uitoefening van de rechten verbonden aan aandelen in onverdeelde of in naakte eigendom en vruchtgebruik gesplitste eigendom wordt geschorst tot overdracht van deze aandelen in volle eigendom aan één enkel persoon die voldoet aan de voorwaarden vennoot te worden.

De gewone en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen behalve in de gevallen waarin de Wet, de medische deontologie of de statuten een groter quorum voorschrijven.

In de gewone en in de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen behalve in de gevallen waarin de Wet, de medische deontologie of de statuten een grotere meerderheid voorschrijven.

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering een aanwezigheidslijst bijgehouden en notulen opgemaakt.

De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris. Tot een statutenwijziging kan slechts worden besloten met éénparigheid van aan al de aandelen verbonden stemmen.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari om te eindigen op éénendertig december van hetzelfde jaar.

Op het einde van elk boekjaar wordt de boekhouding afgesloten, maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening en stelt hij het jaarverslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid, dit alles overeenkomstig artikel 92 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

De zaakvoerder(s) stelt (stellen) bovendien een jaarverslag op waarin hij (zij) zijn (hun) bestuur verantwoordt (verantwoorden).

Dît jaarverslag behelst een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap en behandelt inzonderheid de informatie over de punten vermeld in artikel 96 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle kosten, de algemene kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de netto-winst van de vennootschap.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge t i vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering ten hunne gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering met eenparigheid besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. Indien deze eenparigheid niet wordt verkregen, dan kan de bevoegde provinciale raad van de Orde der Geneesheren beslissen dat een andere meerderheid volstaat. De vennootschap blijft na haar ontbinding, ongeacht of deze van rechtswege door een uitspraak van de rechter, of bij besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, als rechtspersoon voorbestaan voor haar vereffening of tot aan de sluiting ervan.

Bij ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal haar vereffening door één of meer overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen aan te stellen vereffenaar(s) geschieden en mits homologatie door de bevoegde rechtbank van deze benoeming.

De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Bij ontbinding van de vennootschap dienen de vereffenaars zich te laten bijstaan door artsen ingeschreven op lijst van de Orde van Geneesheren voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten. En de medische dossiers.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Mits akkoord van de bevoegde rechtbank met betrekking tot het plan van de verdeling van de activa zal het batig saldo van de vereffening onder- de vennoten verdeeld worden naar verhouding van hun aandelen, na gelijkstelling ervan inzake volstorting.

BEPALINGEN VAN TOEPASSING BIJ EENHOOFDIGHEID VAN DE

VENNOOTSCHAP

Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist. De overdracht is op straffe van nietigheid slechts mogelijk aan een arts, ingeschreven op de Lijst van de Orde van Geneesheren en gemachtigd om zijn beroep in België uit te oefenen, van dezelfde of aanverwante discipline die in het kader van de vennootschap zijn beroep uitoefent of zal uitoefenen mits voorafgaandelijke goedkeuring van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

Het aandelenbezit van de vennoten dient zich steeds te verhouden als hun respectieve activiteit in de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het overlijden van de enige vennoot betekend niet de ontbinding van de vennootbchap.

De erfgenamen, legatarissen en/of rechthebbenden van de enige vennoot, zullen één van de volgende procedures dienen na te

leven binnen de 15 dagen van het overlijden van de enige vennoot en de procedure afhandelen binnen de 6 maanden:

1° ofwel een naams- en doelswijziging uitvoeren en alle medische activiteiten uitsluiten volgens de regels voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

2° ofwel de aandelen overdragen aan de erfgenamen, legatarissen en of rechthebbenden die voldaan aan de voorwaarden om vennoote te worden.

3° ofwel de aandelen overdragen aan één of meerdere derden die voldaan aan de voorwaarden om vennoot te worden.

40 ofwel bij gebrek aan hetgeen voorafgaat de vennootschap in ontbinding stellen.

Indien er geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Enkel de enige vennoot kan tot zaakvoerder benoemd worden.

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd, bestaat geen controle in de vennootschap.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan de bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien worden opgenomen in een register dat op de werkelijke zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor de bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

De vergadering wordt voorgezeten door de enige vennoot.

Zelfs wanneer de zaakvoerder enige vennoot is, kan hem kwijting verleend worden volgens artikel 22 van de statuten.

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Verkrijging van rechtspersoonlijkheid

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de Griffie van de bevoegde Rechtbank, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

2. Benoeming niet-statutaire zaakvoerder

Zolang dokter Dopchie Cathérine de enige vennoot is wordt zij benoemd tot zaakvoerder voor de duur van haar medische activiteit. Dokter Dopchie verklaart deze opdracht te aanvaarden, met bevestiging dat zij niet getroffen is door een beslissing die zich hiertegen verzet.

Haar mandaat is onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

3. Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar begint op heden en wordt afgesloten op 31

december 2014.

4. Datum van de eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

5. Kennisgeving

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

-,

De ondergetekende notaris heeft de oprichter gewezen op:

- Het verplicht distinctief karakter van de maatschappelijke

benaming en het verbod van verwarring met bestaande benamingen

van vennootschappen.

6. Overname van verbintenissen

De oprichter verklaart dat de vennootschap bij toepassing van

de beschikkingen van het Wetboek van Vennootschappen de

verbintenissen overneemt die in naam of voor rekening van de

vennootschap in oprichting zouden zijn aangegaan sedert 1

januari 2014.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Opgemaakt door notaris Philippe Flamant te Ronse

Hierbij neergelegd een uitgifte van de oprichtingsakte.

Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

. Voor-

"bthbu'den aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
DR. DOPCHIE CATHERINE, ONCOLOOG

Adresse
MOORTELSTRAAT 38 9600 RONSE

Code postal : 9600
Localité : RENAIX
Commune : RENAIX
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande