DR. ELS KEYMEULEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. ELS KEYMEULEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 875.352.942

Publication

21/03/2014
ÿþ Med Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

10 MARI 2014

Griffie

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblac

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0875.352.942

Benaming

(voluit) : Dr. Els KEYMEULEN

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Nauw 6, 9570 Lierde

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Luc Van Vaerenbergh te Lierde op 27 februari 2014, geregistreerd.

i vier blad(en), geen renvcoi(en) te Geraardsbergen op 4 maart 2014. Boek 5/515, blad 20, vak 16, Ontvangen:` vijftig euro (50,00 EUR), De ontvanger, (getekend) Dirk ADRIAENSENS, Adviseur, dat de buitengewone algemene vergadering bijeengekomen is der vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. Els KEYMEULEN", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9570 Lierde, Nauw 6, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0875.352.942 en niet B.T.W.-plichtig, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris op 18 juli 2005, bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlage van het Belgisch Staatsblad van 9 augustus daarna onder het nummer 05115381, waarvan de statuten tot op heden ongewijzigd gebleven zijn.

Welke vergadering werd geopend onder voorzitterschap van mevrouw KEYMEULEN Els, zaakvoerder, geboren te Gent op 28 augstus 1968, echtgenote van de heer ASNONG Piet, wonende te 9570 Lierde, Nauw 6, er worden geen andere leden in het bureau opgenomen.

Er blijkt uit de samenstelling van de vergadering dat alle aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn, te weten mevrouw KEYMEULEN Els voornoemd, titularis van honderd zesentachtig (186) aandelen, TOTAAL: honderd zesentachtig (186) aandelen, zijnde de totaliteit van de bestaande aandelen of achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 euro), volledig volgestort.

De vergadering vat de dagorde aan en neemt, na beraadslaging, de volgende beslissingen met: éénparigheid van stemmen

EERSTE BESLISSING - Kapitaalverhoging door inbreng in speciën.

De algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van inkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent van het tussentijds bruto-dividend (90% van 200.000,00 euro), zijnde honderd tachtig duizend euro (180.000,00 euro) cm het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 euro) op honderd achtennegentig duizend zeshonderd euro (198.600,00 euro), zonder uitgifte of creatie van nieuwe aandelen, De algemene vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng in speciën.

TWEEDE BESLISSING - Verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

Is vervolgens tussengekomen, mevrouw KEYMEULEN Els, voornoemd, die verklaart alle aandelen van de vennootschap te bezitten en die vervolgens verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap,

Na deze uiteenzetting verklaart mevrouw KEYMEULEN Els, enige vennoot, negentig procent (90%) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een bedrag van honderd tachtig duizend euro (180.000,00 euro) in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort. Dit, bedrag van honderd tachtig duizend euro (180.000,00 euro) staat naar haar verklaring ter beschikking van de' vennootschap, zoals hierna bevestigd aan de hand van het bankattest dat aan de werkende notaris wordt overhandigd.

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

Bankattest:

De inschrijver stelt vast dat het gezegd bedrag van honderd tachtig duizend euro (180.000,00 euro) werd gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE35 0017 2109 4137 bij BNP Paribas Fortis NV te Brussel,

Op de laatste blz. van Luik B vernielden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

11 *14065133*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

agentschap Aalst, zoals blijkt uit een bewijs van deponering, afgeleverd door laatstgenoemde financiële instelling op 26 februari laatst, welk bewijs in het dossier van de werkende notaris zal bewaard blijven.

DERDE BESLISSING - Vaststelling van de daadwerkelijke kapitaalverhoging.

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalverhoging van honderd tachtig duizend euro (180.000,00 euro) aldus daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het kapitaal daadwerkelijk werd gebracht op honderd achtennegentig duizend zeshonderd euro (198.600,00 euro), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam en zonder vermelding van nominale waarde.

VIERDE BESLISSING  Wijziging van de statuten.

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de algemene vergadering artikel vijf van de statuten te vervangen door volgende tekst : "Artikel 5: Kapitaal

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd achtennegentig duizend zeshonderd euro (198.600,00 euro), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal werd bij de oprichting vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 euro), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder een/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Ingevolge proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van vennoten, gesloten door het ambt van notaris Luc Van Vaerenbergh te Lierde, op 27 februari 2014 werd beslist het kapitaal te verhogen met honderd tachtig duizend euro (180.000,00 euro), door inbreng in speciën, zonder creatie van nieuwe aandelen, volledig volgestort, om het aldus te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18,600,00 euro) naar honderd achtennegentig duizend zeshonderd euro (198.600,00 euro), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk éenlhonderdzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen?

VIJFDE BESLISSING

Vervolgens beslist de algemene vergadering om het artikel 17 der statuten "Antwoordplicht zaakvoerders/commissarissen" aan te passen, zodat het voortaan zal luiden als volgt:

"Artikel 17  Antwoordplicht zaakvoerders/commissarissen

De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar zaakvoerders zich hebben verbonden.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar zaakvoerders of de commissarissen zich hebben verbonden.

Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak.

De vennootschap moet de schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag véór de algemene vergadering ontvangen."

ZESDE BESLISSING

Vervolgens beslist de algemene vergadering om het artikel 29 der statuten "ontbinding en vereffening" aan te passen aan de Wet van 19 maart 2012, houdende wijziging van de vereffeningsprocedure, zodat het voortaan zal luiden als volgt

"Artikel 29 - Ontbinding en vereffening

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de Voorzitter van de Rechtbank worden voorgelegd.

Ingeval de benoemde vereffenaar(s) een vennoot-geneesheer is van de ontbonden vennootschap, of een

geneesheer in het algemeen, dan kan deze alle vereffeningshandelingen stellen van welke aard ook en binnen

zijn verantwoordelijkheid.

In alle andere gevallen zal de vereffenaar welke geen geneesheer is met betrekking tot de overdracht van medische dossiers een geneesheer aanstellen. De vergoeding voor deze tussenkomende geneesheer wordt bepaald door de algemene vergadering.

Wat betreft de andere vereffeningshandelingen, kan de aangestelde vereffenaar alle handelingen stellen zonder akkoord van de geneesheer aangesteld voor de overdracht van de medische dossiers?

ZEVENDE BESLISSING  Volmacht voor de coördinatie.

De algemene vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerster tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

ACHTSTE BESLISSING  Machten aan het bestuursorgaan.

De algemene vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen , waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijds dividend waarvan hiervoor sprake.

Voor- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

behouden Luc VAN VAERENBERGH, notaris.

aan het

Belgisch

Staatsblad



Tegelijk hiermee neergelegd :

- voor eensluidend afschrift der akte ;

- de tekst der gecoördineerde staturen.

Op de laatste blz, van Link B vermelden _ Recta : Naam en hoedanigheid van de met umenterende notaris, hetzij van de persoio n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

30/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 30.11.2013, NGL 29.01.2014 14016-0146-012
29/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 24.11.2012, NGL 24.01.2013 13013-0040-012
13/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 26.11.2011, NGL 12.01.2012 12007-0100-012
03/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 27.11.2010, NGL 30.11.2010 10616-0144-014
24/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 28.11.2009, NGL 22.12.2009 09896-0395-014
03/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 29.11.2008, NGL 02.12.2008 08830-0162-012
27/12/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 24.11.2007, NGL 21.12.2007 07840-0049-012
22/12/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 27.11.2006, NGL 21.12.2006 06918-0976-012

Coordonnées
DR. ELS KEYMEULEN

Adresse
NAUW 6 9570 LIERDE

Code postal : 9570
Localité : Deftinge
Commune : LIERDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande