DR. GERT CYPERS, NEUROLOGIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. GERT CYPERS, NEUROLOGIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.915.711

Publication

31/12/2014
ÿþ,ompsq

Ma.

Voor behoude aan het Belgisch 5taatsbia

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod PDF 71.1

LÎ fr~, w In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111ejlIj111!11111111

Ondernemingsnr : 0501.915.711

Benaming (voiuit) : DR. GERT CYPERS, NEUROLOGIE

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap ovv BVBA

Zetel : Langestraat 18, 9300 Aalst, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Neerlegging verslag quasi-inbreng

Tekst :

Neerlegging van het verslag van quasi-inbreng in de Burg. BVBA Dr. Geit Cypers , Neurologie d.d. 14 november 2013 en neerlegging van het bijzonder verslag van de zaakvoerder inzake de overname van vermogensbestanddelen op naam van meneer Gert Cypers d.d. 6 november 2013 en neerlegging van het bijzonder verslag van de zaakvoerder inzake de overname van vermogensbestanddelen op naam meneer Geit Cypers d.d. 6 november 2013.

s

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

1 8 DEC. 2014

AFDELING DEGEIBRNIONDE

Op de laatste blz. van t_ïriit B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van dé instrumenterende notaris, hetznt van de perso(o)n(ern)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

21/12/2012
ÿþ,

A

IUIIUII 111111(111

+12205598*

i

vi

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE r_ECrI-1TBANK VAN

12 DEC. 2012

~ DENDERMONDE

Griffie

Ondernemingsnr : soa

Benaming

(voluit): Dr. Gert Cypers, Neurologie

(verkort) :

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP MET DE RECHTSVORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 9300 AALST, LANGESTRAT 18

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING-BENOEMING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Pascale Van den Bossche, ter standplaats Aalst, op 10 december 2012, dat door de heer CYPERS Gert, geboren te Hasselt op vijftien januari negentienhonderd drieënzeventig, identiteitskaartnummer 590-1481546-91, rijksregister nummer 73.01,15-073-47, uit de echt gescheiden, wonende en gehuisvest te 9300 Aalst, Langestraat 18, een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA) werd opgericht onder de maatschappelijke naam: "Dr, Gert Cypers, Neurologie" met maatschappelijke zetel te 9300 Aalst, Langestraat 18, waarvan het maatschappelijk kapitaal vastgesteld is op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, werd opgericht.

De verschijner verklaart het gehele kapitaal te hebben geplaatst in speciën tegen de inschrijvingsprijs van honderd euro (100,00-EUR) per aandeel.

De inschrijver verklaart dat ieder aandeel, waarop hij ingeschreven heeft, volgestort is tot beloop van honderd vierentwintig euro (124,00-EUR) zodat elk aandeel tenminste voor twee/derde werd volgestort en dat het maatschappelijk kapitaal op deze wijze volgestort is ten belope van een som van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00-EUR).

De vennootschap beschikt uit dien hoofde van heden af over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00-EUR).

De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening, onder rekening nummer BE27 7370 3793 9773 geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de KBC Bank Aalst-Mijlbeek.

Ais vergoeding van deze plaatsing en volstorting wordt aan de verschijner de aandelen, die hij heeft geplaatst en die hij gedeeltelijk volgestort heeft, toegekend.

Verschijner verklaart en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat alle aandelen van de vennootschap geplaatst zijn en gedeeltelijk volgestort.

STATUTEN

De oprichter verklaart dat de statuten van de vennootschap als volgt luiden, waaruit hierna een uittreksel volgt:

NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA),

Haar naam luidt "Dr. Gert Cypers, Neurologie".

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9300 Aalst, Langestraat 18.

De maatschappelijke zetel mag overgebracht worden naar gelijk welke andere plaats in België op eenvoudig besluit van de zaakvoerders, bekend te maken in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De verplaatsing van de maatschappelijke zetel zal vooraf medegedeeld worden aan de bevoegde provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

De arts-vennoot mag een bijkomende praktijk vestigen, mits voorafgaande goedkeuring, door de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren. Na het bekomen van deze toelating kan de vennootschap, bij beslissing van haar bevoegd orgaan, hiertoe overgaan.

DOEL

Het doel van de vennootschap omvat de uitoefening van de geneeskunde door de arts-vennoten, specialist in de neurologie, in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtneming van de regelen van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

medische deontologie, onder meer betreffende het beroepsgeheim. De arts-vennoten verbinden zich ertoe hun

volledige medische activiteit in gemeenschap in te brengen.

Dit omvat eveneens:

-het inrichten van algemene diensten en medisch secretariaat, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening

van voornoemde activiteiten;

-het verwerven, huren, ter beschikking stellen van een volledige infrastructuur voor de praktijk van de artsenvennoten, zowel roerend als onroerend;

-de organisatie en deelname aan seminaries en overige opleidingen in verband met de voornoemde activiteiten.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen venichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De vennootschap kan leningen toestaan aan de vennoten en borg staan ten gunste van vennoten voor zover de wettelijke bepalingen dit toestaan.

De vennootschap mag ook deelnemen, hetzij door inbreng, een samenwerkingsverband, inschrijving of op andere wijze in aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, en kan eveneens de functies van vereffenaar, bestuurder of zaakvoerder in andere vennootschappen met een gelijkaardig doel waarnemen, doch overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, het beheer uitoefenen van een onroerend en roerend vermogen alsmede alle verhandelingen die rechtstreeks met dit doel in verband staan en die van die aard zijn de opbrengst van haar onroerende en roerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen.

DUUR

De duur van de vennootschap is een onbeperkte duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste (91986ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bij verhoging van het maatschappelijk kapitaal moeten de aandelen, waarop in geld wordt ingeschreven, eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal, door hun aandelen vertegenwoordigd.

Wordt dit recht van voorkeur niet geheel uitgeoefend, dan worden de overblijvende aandelen aan de andere vennoten, die hun voorkeurrecht reeds hebben uitgeoefend, in dezelfde evenredigheid aangeboden, mits inachtname van wat hierna bepaald.

Dit voorkeurrecht is imperatief, niet verhandelbaar en kan worden uitgeoefend binnen de termijn bepaald door de algemene vergadering met als minimum vijftien dagen na het openstellen der inschrijving.

Zowel de uitgifte zelf ais de termijn van inschrijving moeten per aangetekende brief ter kennis worden gebracht van de vennoten.

Op de aandelen waarop geen voorkeurrecht wordt uitgeoefend, kan maar worden ingeschreven door nieuwe vennoten mits éénpang akkoord van alle mede-vennoten en mits zij voldoen aan de voorwaarden om vennoot te worden gesteld door de deontologische richtlijnen inzake professionele artsenvennootschappen.

Tot vermindering van het maatschappelijk kapitaal kan slechts besloten worden door de buitengewone algemene vergadering op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten, waarbij de vennoten die zich in gelijke omstandigheden bevinden gelijk worden behandeld, en met inachtneming van de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, vennoot.

Het mandaat van zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd en wordt uitgeoefend voor de duur van diens medische activiteit.

De zaakvoerders mogen belangen hebben, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks, in vennootschappen die een gelijkaardig maatschappelijk doel nastreven.

Ingeval van overlijden van de enige zaakvoerder of indien hij aan zijn ambt wenst te verzaken zullen de vennoten binnen de maand in algemene vergadering dienen bijeen te komen, teneinde in zijn vervanging te voorzien, dit op bijeenroeping door de vennoot, die de meeste aandelen bezit.

BEVOEGDHEID VAN DE ZAAKVOERDERS

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De zaakvoerder kan voor één of meerdere niet-medische handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij herroepbare en specifieke volmacht. De volmachtdrager verbindt de vennootschap binnen de noodzakelijke beperkte omvang van zijn mandaat.

BEZOLDIGING VAN DE ZAAKVOERDERS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders worden bezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering. Indien de vennootschap meerdere vennoten telt worden de werkverdeling, aile vergoedingen voor het gepresteerd werk -Inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder- en terugbetalingen van Kosten en vacaties vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de artsen-vennoten en de vennootschap.

CONTROLE

De controle over de vennootschap wordt opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd door de algemene vergadering van de aandeelhouders;

hetzij wanneer de benoeming van een commissaris door de wet opgelegd wordt;

hetzij wanneer de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen er zo over beslist,

ingeval er geen commissaris benoemd "is, bezit ieder aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de vierde vrijdag van de maand juni van elk jaar te twintig uur op de maatschappelijke zetel; Indien deze dag een feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen door de zaakvoerders en/of door de commissarissen, indien er zijn, op de plaats, dag en uur in de oproepingsbrieven aangeduid. De algemene vergadering van de aandeelhouders moet worden bijeengeroepen op aanvraag van aandeelhouders, die samen minstens één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Elke vennoot mag zich laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die zelf vennoot is. Ieder vennoot mag slechts één volmacht uitoefenen. De volmachten moeten schriftelijk gegeven worden, ofwel per telegram, telefax, telex, elektronische post of enig ander communicatiemiddel, dat resulteert in een schriftelijke stuk aan de zijde van de volmachtdrager.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder of bij ontstentenis door de oudste van de aanwezige vennoten. De voorzitter duidt een secretaris aan, die niet noodzakelijk vennoot moet zijn. De vergadering kiest onder haar leden een stemopnemer, indien het aantal aanwezige vennoten het toelaat.

Welke ook het op de algemene vergadering vertegenwoordigde gedeelte van het kapitaal weze, worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen, behoudens de toepassing van de wetsbepalingen inzake de wijzigingen aan de statuten, de medische deontologie of andere statutaire bepalingen.

Bij staking van stemmen wordt het voorstel verworpen.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken; afschriften en uittreksels worden ondertekend door een zaakvoerder.

indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming moet de zaakvoerder, per aangetekende brief, of per telegram, telefax, telex, elektronische post of enig ander communicatiemiddel, dat resulteert in een schriftelijk stuk, een rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit versturen aan alle vennoten en eventuele commissarissen, samen met een exemplaar van de stukken die door de wet zijn voorgeschreven, met het verzoek aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en voor akkoord getekend terug te sturen, binnen de aangegeven termijn.

Het akkoord van alle vennoten moet door de vennootschap zijn ontvangen ten laatste op de dag voor het houden van de jaarvergadering of indien een algemene vergadering wordt bijeengeroepen die geen jaarvergadering is, binnen de aangegeven termijn.

indien bij de procedure van schriftelijke besluitvorming, de goedkeuring van alle vennoten én met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure én met de agenda en de voorstellen van besluit binnen de voormelde termijn en op de voorgeschreven wijze niet zijn ontvangen, dan worden alle voorstellen van besluit geacht niet te zijn genomen.

Elke wijziging van onderhavige statuten zal voorafgaandelijk ter goedkeuring worden voorgelegd aan de bevoegde provinciale Raad waarbij deze arts is ingeschreven.

MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder kalenderjaar.

WINSTVERDELING

De algemene vergadering zal met gewone meerderheid van stemmen besluiten over de aanwending van de winst, met inachtneming van de wettelijke bepalingen.

Een minimum van vijf procent wordt afgehouden voor het vormen van het wettelijk reservefonds; deze afhouding zal ophouden verplicht te zijn zodra de wettelijke reserve een tiende van het kapitaal bereikt heeft. Het zal opnieuw verplicht zijn van zodra de wettelijke reserve, om één of andere reden, verminderd werd.

Het saldo zal ter beschikking gesteld worden van de algemene vergadering die zal beslissen over de aanwending ervan, onder voorbehoud van de beschikkingen van artikel driehonderd twintig van het Wetboek van Vennootschappen.

Voor het aanleggen van een conventionele reserve is unanimiteit van alle vennoten vereist.

ONTBINDING

Bij ontbinding van de vennootschap zal de vereffening gedaan worden door de in functie zijnde zaakvoerders, tenzij de algemene vergadering, die over de ontbinding besloot, één of meer andere vereffenaars aanstelde.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

Voorbehouder

aan het Belgisch Staatsblad

~ Bij ontbinding van de vennootschap dient een beroep gedaan op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Het batig saldo der vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld, per aandeel berekend,

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1. Eerste jaarvergadering - eerste maatschappelijk boekjaar.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en veertien.

Het eerste maatschappelijk boekjaar loopt vanaf heden tot en met eenendertig december tweeduizend en

dertien.

2. Commissarissen.

De verschijner verklaart dat de vennootschap volgens het financieel plan vaar zijn eerste boekjaar

beantwoordt aan de wettelijke criteria die voorzien in de vrijstelling van benoeming van één of meer

commissarissen.

De verschijner besluit thans geen commissaris te benoemen.

3. Benoeming.

Tot niet-statutair zaakvoerder, voor de duur van zijn medische beroepsactiviteit, wordt aangesteld, de heer CYPERS Gert, voornoemd, die verklaard heeft ingeschreven te zijn in het rijksregister onder nummer 73.01.15073-47 en verklaard heeft deze functie te aanvaarden.

4. Verbintenissen aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting.

De verschijner verklaart dat de vennootschap alle verbintenissen aangegaan door en opbrengsten verkregen door de heer CYPERS Gert, voornoemd, overneemt voor rekening van de vennootschap in oprichting vanaf één januari tweeduizend en twaalf. Deze overname geschiedt onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte en zal bijgevolg slechts uitwerking hebben van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft.

VOLMACHT

De verschijner machtigt de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Baker Tilly Belgium Accountants & Belastingconsulenten, met zetel te 9300 Aalst, Kareelstraat 122, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling alle verklaringen af te leggen en stukken te ondertekenen voor het aanvragen van het handelsregister, de tussenkomst bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO), de Belasting over de Toegevoegde Waarde en de overige vergunningen en attesten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor beredeneerd uittreksel.

(ondertekend)

Notaris Pascale Van den Bossche

Tevens hiermee neergelegd: een uitgifte van de oprichtingsakte; analytisch uittreksel





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DR. GERT CYPERS, NEUROLOGIE

Adresse
LANGESTRAAT 18 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande