DR. H. COLLE, NEUROCHIRURG

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. H. COLLE, NEUROCHIRURG
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 820.789.155

Publication

11/04/2014
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Men

Md word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie va akte

II 1H i 11 1ll! 111 11 I 111 I 11

*14079156*

Ondernemingsnr ; 0820.789.155

Benaming

(voluin : DR. H. COLLE, NEUROCHIRURG

(verkort) :

Rechtsvorrn Burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel 9031 Gent/Drongen, Weegbreestraat 1/A

(volledig adres)

Onderwerp akte: Kapitaalverhoging - Statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden vôôr notaris Anne-Marie SCHOORMAN, te Gent, op 18 maart 2014, houdende de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR. H. COLLE, NEUROCHIRURG", te 9031 Gent/Drongen, Weeebreestraat 1/A, ingeschreven in het rechtspersonenregister Gent onder nummer 0820.789.155, dat:

De volgende vennoot aanwezig is

De Heer COLLE Henry Raoul Martin, wonende te 9031 Gent/Drongen, Weegbreestraat 1/A.

Houder van honderd zesentachtig (186) aandelen.

Gelijk aan de geheelheid van de aandelen die allen ten belope van twee/derden (2/3den) volgestort zijn, zoals hij verklaart

Beslissingen van de buitengewone algemene vergadering.

Na beraadslaging neemt de buitengewone algemene vergadering de volgende beslissingen.

Kennisname van de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 23 december 2011

De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 23 december 2013 waarbij beslist werd tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend aan de enige vennoot, de Heer Henry Colle, in toepassing van artikel 537, eerste lid Wetboek inkomstenbelastingen, ten belope van honderdzeventigduizend euro (170.000,00 EUR), waarop tien procent roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij zeventienduizend euro (17.000,00 EUR), en dit door onttrekking aan de belastbare reserves.

Verslagen..

Bij éénparigheid van stemmen ontslaat de buitengewone algemene vergadering dat er lezing zou gegeven worden van het in het tweede punt van de agenda aangekondigde bijzonder verslag van de zaakvoerder van 19 december 2013, en van het verslag van 17 maart 2014 van Mevrouw Nadja De Buyser, bedrijfsrevisor bij de burgerlijke vennoot-schap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A & F Bedrijfsrevisoren", met zetel te 9100 Sint-Niklaas, Plezantstraat 8/b.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor, Mevrouw Nadja De Buyser, van 17 maart 2014, luidt als volgt;

"Tot besluit van ons onderzoek, verricht overeenkomstig de controlenormen van het lnstituut der "Bedrijfsrevisoren, verklaren wij, de Burgerlijke Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "A & F " "Bedrijfsrevisoren", hier vertegenwoordigd door Nadja De Buyser, dat

"-de intentie geuit is om een kapitaalverhoging door te voeren bij de BV BVBA "Dr, H, Colle, neurochirurg" "middels een inbreng in nature van de vordering van de enige vennoot uit de tussentijdse dividenduitkering "goedgekeurd door de Bijzondere Alge-mene Vergadering dd. 23 december 2013 ten bedrage van EUR "170.000,00 onder de afhouding van 10% roerende voorheffing conform het artikel 537 van het Wetboek van de "Inkomstenbelastingen. Het totale netto dividendbedrag bedraagt EUR 153.000,00;

".het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de beschrijving en de waardering van de ingebrachte "bestanddelen en voor het bepalen van de vergoeding voor de Inbreng in nature;

".de beschrijving van de inbreng in nature voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en "duidelijkheid;

"-de voor de inbreng in nature door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de gegeven "omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van "waardering leidt ten minste overeen-komt met de vergoeding voor een bedrag van EUR 153.000,00 zodat de "inbreng niet overgewaardeerd is;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

".indien de enige vennoot besluit om de ontvangen netto tussentijdse dividenduitkering volledig in het "kapitaal te incorporeren, zullen als vergoeding voor deze inbreng 452 nieuwe aandelen van de BV BVBA 'Dr. "H. Colle, neurochirurg", zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen voor een totale waarde "van EUR 153.000,00 worden uitgegeven. De nieuw uit te geven aandelen zullen toegekend worden aan de "enige vennoot, de heer Henry Colle, voornoemd;

"door de inbreng in nature zal het kapitaal worden verhoogd met EUR 153.000,00 teneinde het te brengen "van EUR 18.600,00 op EUR 171.600,00.

"Het huidig controleverslag wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voor-waarde dat de enige "vennoot van de vennootschap zijn reeds uitgedrukte intentie daad-werkelijk uitvoert. Indien echter de enige "vennoot niet wenst deel te nemen voor het vol-ledige netto dividendbedrag aan de voorziene "kapitaalverhoging, zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag "waarmee de enige vennoot wenst in te tekenen op de kapitaalverhoging

"Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende "de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness "opinion" is."

Eerste beslissing. Kapitaalverhoging door inbreng in nature.

De buitengewone algemene vergadering beslist met ëënparigheid van stemmen onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen het maatschappelijk kapitaal met honderddrieënvijftigduizend euro (153.000,00 EUR) te verhogen door inbreng in nature, om het te brengen van aohttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) op honderdéénenzeventigduizend zeshonderd euro (171.600,00 EUR), door creatie van vierhonderd tweeënvijftig (452) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk éen/zeshonderdachtendertigste (1/638ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De vierhonderd tweeënvijftig (452) nieuw gecreëerde aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en in de winst delen vanaf heden.

Deze vierhonderd tweeënvijftig (462) nieuw gecreëerde aandelen worden toegekend aan de inbrenger, als tegenprestatie van zijn inbreng in nature, zoals voorzien in de dagorde en in de ontleding vermeld in het verslag van de bedrijfsrevisor..

De buitengewone algemene vergadering beslist met eënparigheid van stemmen dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng van de vordering van de enige vennoot ontstaan naar aanleiding van de toekenning van de tussentijdse dividenduitkering door de bijzondere algemene vergadering gehouden op 23 december 2013.

Vaststelling van de inbreng en van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

De buitengewone algemene vergadering stelt eenparig vast en verzoekt mij notaris te akteren dat de kapitaalverhoging door inbreng in nature, volledig onderschreven werd, en dat het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap werd verhoogd van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) tot honderdeenenzeventigduizend zeshonderd euro (171.600,00 EUR), door creatie van vierhonderd tweeënvijftig (452) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/zeshonderdachtendertigste (1/638ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Tweede beslissing.

De buitengewone algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de hierboven genomen beslissing en met de genomen beslissing van de zaakvoerder met betrekking tot de wijziging van de maatschappelijke zetel met ingang van twintig april tweeduizend en elf

a. de eerste zin van het bestaande artikel twee van de statuten te vervangen door de hieronder volgende

zin, die ais volgt luidt

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9031 Gent/Drongen, Weegbreestraat, 1/A."

b. de eerste en tweede zin van het bestaande artikel vijf van de statuten te vervangen door de hieronder volgende tekst, die als volgt luidt:

"Het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdéénen-zeventigduizend zeshonderd euro "(171.600,00 EUR).

"Het is verdeeld En zeshonderd achtendertig (638) gelijke aandelen op naam, zonder aanduiding van "nominale waarde, doch met een fractiewaarde van éën/zeshonderdachtendertigste (1/638ste) van het "kapitaal,"

Machten,

De buitengewone algemene vergadering verleent met eenparigheid van stemmen aile machten aan de zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" DR, H. COLLE, NEU-ROCHIRURG" om de hierboven genomen beslissingen uit te voeren.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL, afgeleverd vecôr registratie om te dienen ter neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel,

Moor- ' behouden

aan het

Belgisch Staatsbiad

Tegelijk hiermede neergelegd:

-een uitgifte van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering opge-maakt door notaris

Anne-Marie Schoorman, te Gent, op 18 maart 20141

-de gecoördineerde statuten,



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 12.06.2013, NGL 29.07.2013 13360-0111-010
01/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 13.06.2012, NGL 27.07.2012 12346-0258-011
05/01/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

2 3 DEC. 2011

RECHTBANK VAN

KOOPHANeefeE GENT

111111 11111 11111 IIi1 11111111111111 IIIt' liii III

*12 0-0357-4*

Vf beh

aa

Bel Stan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0820789155

Benaming

(voluit) : DR.H.COLLE, NEUROCHIRURG

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Molenweidestraat 6 - 9070 HEUSDEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Met ingang van 20 april 2011 :

Wijziging maatschappelijke zetel van Molenweidestraat 6 te 9070 HEUSDEN naar Weegbreestraat 1A te 9031 DRONGEN

COLLE Henry

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

03/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 08.06.2011, NGL 31.07.2011 11362-0597-009

Coordonnées
DR. H. COLLE, NEUROCHIRURG

Adresse
WEEGBREESTRAAT 1 A 9031 DRONGEN

Code postal : 9031
Localité : Drongen
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande