DR. HANS-GEORG ZMIERCZAK, REUMATOLOGIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. HANS-GEORG ZMIERCZAK, REUMATOLOGIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.709.060

Publication

05/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.06.2013, NGL 31.07.2013 13375-0429-010
25/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.06.2012, NGL 20.07.2012 12321-0444-010
24/02/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

staatsblad

Wr

4

FEB. 2011

RECHTBANK VAN

KOOPHA ..e _ TE GENT

o b 3zA-no6ei

Dr. Hans-Georg Zmierczak, Reumatologie

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

9000 Gent, Hippoliet Lippensplein 24/A401

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

Zetel :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Liesbeth Matthys, notaris ter standplaats Kruishouten, op zesentwintig januari tweeduizend en elf, "neergelegd voor registratie", dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. Hans-Georg Zmierczak, Reumatologie", opgericht is geworden met als :

1. Vennoot : De heer ZMIERCZAK Hans-Georg Anton, geneesheer-specialist in de reumatologie, geboren te Winnenden (Duitsland) op 18 september 1955, echtgescheiden, van Duitse nationaliteit, nationaal nummer 550918-479-05 (nummer verblijfskaart B063017563, nummer Duits paspoort 3501217098), wonende te 9000 Gent, Hippoliet Lippensplein 24/A401;

2. Naam:

De vennootschap wordt opgericht onder de maatschappelijke benaming "Dr. Hans-Georg Zmierczak,

Reumatologie";

3. Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9000 Gent, Hippoliet Lippensplein 24/A401

4. Doel :

De vennootschap heeft als doel:

In binnen- en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met

derden, het uitoefenen van de geneeskunde in de meest ruime betekenis door de arts vennoot, geneesheer

specialist in de reumatologie, rekening houdend met de regelen van de medische deontologie.

Het doel omvat:

- Het verstrekken van adviezen en raadgevingen.

- Het verschaffen en ter beschikking stellen van aile mogelijke en nodige middelen tot uitoefening van een

optimale geneeskunde.

- Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voorvermelde activiteiten.

- De aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief onroerende goederen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de artsen-vennoten.

- Het scheppen van de mogelijkheden om de arts-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

- Het verstrekken van advies en/of informatie en/of onderricht inzake in zake geneeskunde en medische wetenschappen en dit in de breedste betekenis van het woord.

- Het verrichten van wetenschappelijk onderzoek in de geneeskunde en de medische wetenschappen en/of het publiek maken ervan en dit in de breedste betekenis van het woord.

De vennootschap kan bestuursmandaten en/of managementopdrachten en/of taken van leiding geven aan bedrijven uitoefenen. Zij kan optreden als lesgever, organisator van voordrachten, seminaries en opleidingen.

De geneeskunde wordt evenwel uitgeoefend door de arts-vennoot in naam en voor rekening van de vennootschap. Alle inkomsten voortvloeiende uit de ingebrachte activiteit worden geïnd voor en door de vennootschap, zoals alle uit de ingebrachte medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap worden vereffend.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening.

Enkel zolang er slechts één vennoot is die alle aandelen bezit, kan de vennootschap als bijkomstig doel, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, instandhouding, de uitbreiding, de verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium, eventueel gefinancierd door leningen, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit aanneemt en zonder het burgerlijke karakter van de vennootschap aan te tasten.

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan aldus:

a) onroerende goederen verwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, laten verfraaien, in huur, erfpacht, opstal of leasing geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen, doch alleen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst.

b) beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter.

De vennootschap is bevoegd om alle handelingen te verrichten nodig voor de uitoefening van haar activiteit.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van artsen.

De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van artsen.

Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering gehouden ten overstaan van een notaris, na goedkeuring door de bevoegde Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

5. Duur:

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf zesentwintig januari tweeduizend

en elf.

6. Kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op de som van achttienduizend zeshonderd (18.600,-) euro vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde die ieder één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal wordt integraal geplaatst door de heer Zmierczak Hans-Georg voornoemd, hetzij voor achttienduizend zeshonderd (18.600,-) euro.

De heer Zmierczak Hans-Georg voornoemd heeft verklaard de honderd zesentachtig (186) door hem geplaatste aandelen te hebben volgestort in speciën ten belope van twaalfduizend vierhonderd (12.400,-) euro.

De gelden werden gestort op een bijzondere rekening geopend bij ING Belfort te Gent, Belfortstraat 18, op naam van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgegeven door voornoemde instelling op 20 januari 2011, overhandigd aan notaris Liesbeth Matthys voornoemd en welke door haar zal bewaard worden in het dossier.

7. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun mandaat vaststelt.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Het mandaat van de niet-statutaire zaakvoerder wordt vastgelegd voor een beperkte en bepaalde duur, namelijk voor een duur van tien jaar. Herverkiezing is mogelijk.

Alle kosten, uitgaven, bijdragen, opslagen, retributies van welke aard dan ook, zowel binnenlandse als buitenlandse, of samengevat elke uitgave welke inherent is met, dan wel oorzakelijk verbonden met het waarnemen van mandaten van de omschreven zaakvoerders, zijn uitsluitend en alleen ten laste van de vennootschap.

Alle vergoedingen voor het gepresteerde werk en terugbetalingen van kosten en vacaties worden echter vastgelegd in een schriftelijke overeenkomst die onderworpen is aan de regelen van de medische deontologie.

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk herroepen worden door een besluit van de algemene vergadering, met inachtname van de vereisten voor statutenwijziging.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Iedere zaakvoerder zal erop toezien dat medische deontologische regelen nageleefd worden.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder is alleen bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn wordt er een college van zaakvoerders gevormd voor de interne besluitvorming waarbij de besluiten genomen worden met gewone meerderheid van stemmen. De beperking van bevoegdheid kan in beginsel niet worden ingeroepen tegen derden.

De zaakvoerder kan voor één of meerdere niet-medische handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij herroepbare en specifieke volmacht. De volmachtdrager verbindt de vennootschap binnen de noodzakelijk beperkte omvang van zijn mandaat. De zaakvoerder(s) kunnen bepaalde taken aan niet-artsen delegeren, doch enkel voor niet-medische aangelegenheden.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zullen zij handelen overeenkomstig het Wetboek Vennootschappen.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening der zaakvoerders en andere agenten van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

De zaakvoerder beschikt over al de bevoegdheden die door de statuten en de wet aan de zaakvoerder worden toegekend.

" } De zaakvoerder wordt onder andere belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap. Hij beschikt over de maatschappelijke handtekening, voor alle daden van dagelijks bestuur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2011- Annexes du Moniteur belge In die omstandigheden kan hij onder andere alle rekeningen openen bij de banken of bij het bestuur der postchecks, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen, alle rekeninguittreksels tot goedkeuring ondertekenen, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen.

Zijn handtekening volstaat eveneens om kwijting te geven aan het bestuur der spoorwegen, posterijen, telegraaf, telefoon, postchecks en andere besturen, welke ook het bedrag weze.

8. Algemene Vergadering:

De jaarvergadering wordt gehouden ieder jaar op vijfentwintig juni om twintig uur ten maatschappelijke zetel of op de plaats aangeduid in de oproepingsbrief. De eerste jaarvergadering zal plaatshebben in tweeduizend en twaalf.

Indien deze dag valt op een wettelijke feestdag, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag doorgaan.

De vergadering mag bovendien op elk ogenblik bijeengeroepen worden hetzij door de zaakvoerders, hetzij door de commissaris, zo er een benoemd wordt.

Naast de bijeenroepingen voorzien door artikels 12, 13, en 20, van onderhavige statuten, is de bijeenroeping eveneens verplicht op aanvraag van vennoten die minstens één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. In dit geval geschiedt de bijeenroeping binnen de maand na de aanvraag.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber gekozen onder de andere vennoten of schriftelijk hun stem uitbrengen. Te dien einde moet de oproeping de tekst van de voorgestelde beslissingen bevatten, die de vennoten mogen goedkeuren of verwerpen. Iedere vennoot mag zich laten vertegenwoordigen door een medevennoot. Iedere vennoot mag slechts één volmacht uitoefenen.

Wanneer de vennootschap één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Behalve ingeval de beslissingen van de algemene vergadering bij authentieke akte moeten vastgelegd worden, moeten de afschriften en uittreksels over te leggen aan het gerecht of eiders ondertekend worden door een zaakvoerder.

9. Boekjaar :

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari van ieder jaar en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar. Het eerste boekjaar vangt aan op zesentwintig januari tweeduizend en elf en eindigt op éénendertig december tweeduizend en elf.

Op het einde van elk jaar maakt het bestuur de balans en de resultatenrekening op waarbij de nodige afschrijvingen moeten gedaan worden.

De te bestemmen winst of verlies zoals deze wordt bepaald door het geldend boekhoudrecht wordt verdeeld door de algemene vergadering, doch steeds met inachtname van het geldend vennootschapsrecht.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap - voor om het even welke reden en op om het even welk ogenblik - zal deze doorgevoerd worden door de zorgen van de zaakvoerders of van de enige zaakvoerder op dat ogenblik in functie, tenzij de algemene vergadering één of meer vereffenaars-artsen zou benoemen, waarvan de bevoegdheden en de bezoldiging door de vergadering zullen bepaald worden.

Bij ontbinding van de vennootschap dient er een beroep gedaan te worden op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid der stemmen.

10. Algemene Schikkingen :

Alle moeilijkheden en geschillen die zich, betreffende de interpretatie en de uitvoering van onderhavige

statuten, zouden voordoen, hetzij tussen vennoten, hetzij tussen deze laatsten en erfgenamen, legatarissen of

rechthebbenden van een overleden vennoot, zullen verplicht voorgelegd worden aan de bevoegde rechtbank

van het arrondissement waar de zetel van de vennootschap gevestigd is.

Alle deontologische geschillen zullen voorgelegd worden aan de bevoegde orde der geneesheren.

De arts-vennoot is verder onderworpen aan de regelen van de medische deontologie. Deze regelen maken

integraal deel uit van deze statuten.

OVERGANGSBEPALING:

Alle handelingen verricht op naam van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten

Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Dr. Hans-Georg Zmierczak, Reumatologie" in oprichting vanaf 1

oktober 2010 worden geacht gedaan te zijn voor rekening van de vennootschap.

Benoeming zaakvoerder

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap hebben de vennoten een buitengewone algemene

vergadering gehouden en de notaris, verzocht te akteren als volgt:

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen voorlopig geen commissaris te benoemen gezien de

wettelijke en statutaire bepalingen terzake.

Het bestuur van de vennootschap wordt thans toegekend aan één niet-statutaire zaakvoerder, te weten:

De heer Zmierczak Hans-Georg voormeld, die heeft verklaard te aanvaarden.

Hij wordt benoemd voor een termijn van tien jaar.

De zaakvoerder beschikt over al de bevoegdheden die door de statuten en de wet aan de zaakvoerder

worden toegekend.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

(getekend notaris Liesbeth Matthys)

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte van oprichting.

Voor-

behouden

aan het

" Belgisch Staats blad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.06.2015, NGL 23.07.2015 15334-0114-010
25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.06.2016, NGL 19.07.2016 16329-0132-010

Coordonnées
DR. HANS-GEORG ZMIERCZAK, REUMATOLOGIE

Adresse
HIPPOLIET LIPPENSPLEIN 24, BUS A401 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande