DR. HENDRICKX KRISTOF

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. HENDRICKX KRISTOF
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 882.715.242

Publication

08/11/2013
ÿþhtad Wpfd tt.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

D i 111



'1316 6 1*

V~N KOOPHANDEL

2 9 OKT. 2013

DENDERffliàiDE

Ondernemingsnr : 0882715242

Benaming

(voluit) : Dr. HENDRICKX KRISTOF

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap o.v.v. besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dommelstraat 63 te 9250 Waasmunster

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALSVERHOGING

Uit een akte verleden voor ons, Frank Muller, notaris te Stekene, op tweeëntwintig oktober 2013, akte nog te registreren, blijkt dat

lS BIJEENGEKOMEN

De buitengewone algemene vergadering van vennoten van de burgerlijke vennootschap o.v.v, Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DR. HENDR1CKX KRISTOF" met zetel te 9250 Waasmunster, Dommelstraat 63.

Identificatie van de vennootschap

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Eric Talion, geassocieerde notaris in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Eric Talion en Vincent Talion, geassocieerde notarissen met zetel te Geetbets, op 20 juli 2006, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van drie augustus 2006, onder nummer 06126821, waarvan de statuten nog niet werden gewijzigd tot op heden.

De vennootschap is ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen te Dendermonde onder nummer 0882 715 242,

Opening van de vergadering  Samenstelling van het bureau

De vergadering vangt aan om 18 uur,

Gezien het gering aantal aanwezigen wordt er geen bureau samengesteld.

Samenstelling van de vergadering  Aanwezigheidslijst

Es aanwezig de volgende vennoot, tevens zaakvoerder, die nagemeld aantal aandelen bezit:

De heer HENDR1CKX Kristoffel Monique Jan, kaakchirurg, geboren te Sint-Truiden op negenentwintig januari negentienhonderd negen en zestig, nationaal nummer 69.01.29 013-88, echtgenoot van Mevrouw DIERYCK Hilde Jacqueline Lucie Elza, geboren te Brugge op twaalf juli negentienhonderd éénenzeventig, nationaal nummer 71.07.12132-78, samen wonende te 9250 Waasmunster, Dommelstraat nummer 63, houder van honderd zesentachtig (186) aandelen, hetzij het volledige maatschappelijke kapitaal.

Toelichting van de akte

De volledige akte zal door ondergetekende notaris worden toegelicht en het staat de comparant steeds vrij', aan de notaris bijkomende uitleg te vragen over om het even welke bepaling in de akte, alvorens deze te. ondertekenen.

De comparant erkent een volledige voorlezing te hebben gekregen van wat voorafgaat en verklaart dat al de' identiteitsgegevens volledig en correct zijn.

Ondergetekende notaris deelt de comparant mee dat de akte integraal zal worden voorgelezen indien men dit op prijs stelt, alsook indien men meent dat het ontwerp van de akte niet tijdig is meegedeeld.

Hierop verklaart de comparant dat hij van oordeel is dat hij het ontwerp van akte tijdig v66r het verlijden ervan ontvangen heeft en dat hij hiervan kennis heeft genomen en op de integrale voorlezing van de akte geen prijs stelt. Eventuele wijzigingen die werden of nog worden aangebracht aan het ontwerp van akte zuilen steeds integraal worden voorgelezen.

UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER

Na deze vaststelling zet de Voorzitter uiteen dat deze buitengewone algemene vergadering werd bijeengeroepen om te beraadslagen over volgende agenda:

I. Agenda

1,Kapitaalverhoging door inbreng in geld ten belope van tweehonderd vijfenzeventigduizend euro (275,000,00 EUR) teneinde het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) op tweehonderd drieennegentigduizend zeshonderd euro (293.600,00 EUR) met uitgifte van tweeduizend

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

. v t

..

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

vijfhonderd (2.500) nieuwe kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als

de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

2. Inschrijving op de kapitaalverhoging en volstorting van de nieuwe kapitaalaandelen.

3, Vaststelling van de kapitaalverhoging.

4. Vervanging van artikel 5 van de statuten.

5. Volmacht voor de coördinatie van de statuten en voor de administratieve formaliteiten.

6. Machtiging aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslissingen,

II. Oproeping zaakvoerders

De enige vennoot, tevens zaakvoerder, hier aanwezig, verklaart hierbij dat hij kennis heeft genomen van de agenda van deze buitengewone algemene vergadering en eveneens zich akkoord heeft verklaard met de inhoud van de te nemen beslissingen, zodat ze mogen beschouwd worden door hemzelf, enige vennoot, genomen te zijn; en verklaart te verzaken aan de oproepingsformaliteiten voorzien bij artikel 268 en het toezenden van stukken overeenkomstig artikel 269 van het Wetboek van Vennootschappen.

De voorzitter verklaart en de vergadering erkent dat er noch houders van obligaties, noch houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, zijn.

114. Bijeenroepingen

De voorzitter stelt vast dat er op heden honderd zesentachtig (186) aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn, zodat geheel het kapitaal is vertegenwoordigd en de huidige vergadering geldig kan beraadslagen en besluiten over de punten die op de agenda staan zonder dat enige rechtvaardiging vereist is aangaande de bijeenroeping en de toelatingsvoorwaarden tot de vergadering.

1V. Stemrecht

teder aandeel geeft recht op één stem. Bijgevolg zal aan de stemming worden deelgenomen met honderd zesentachtig (186) stemmen.

V. Vereiste meerderheid

Om aangenomen te worden moeten het voorstel sub 1) op de agenda een drie/vierde-meerderheid van stemmen bekomen om te worden aanvaard.

Vaststelling dat de vergadering geldig kan beraadslagen

Deze uiteenzetting door de voorzitter wordt nagegaan en juist bevonden door de vergadering; deze erkent dat ze geldig samengesteld werd en bevoegd is om over de onderwerpen op de agenda te beraadslagen. Beraadslaging  Beslissingen

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende beslissingen.

Eerste Beslissing - Kapitaalverhoging

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met bedrag van tweehonderd vijfenzeventigdulzend euro (275.000,00 EUR) teneinde het kapitaal te brengen van achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) op tweehonderd drieënnegentigduizend zeshonderd euro (293.600,00 EUR), door uitgifte van tweeduizend vijfhonderd (2.500,00) kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt als volgt:

- de inbreng van geld ten belope van tweehonderd vijfenzeventigduizend euro (275.000,00 EUR) door de Heer HENDRICKX Kristoffel.

Deze tweeduizend vijfhonderd (2.500) nieuwe kapitaalaandelen zullen toegekend worden aan de Heer HENDRICKX Kristoffel als vergoeding voor zijn inbreng.

Tweede beslissing  Inschrijving op de kapitaalverhoging en volstorting van de nieuwe kapitaalaandelen

De Heer HENDRiCKX Kristoffel verklaart, na voorlezing te hebben aanhoord van al het bovenstaande, volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van 'DR. HEN©RiCKX Kristof BVBA' en verklaart een inbreng te doen in onderhavige vennootschap:

- inbreng in geld ten belope van tweehonderd vijfenzeventigduizend euro (275.000,00 EUR), waarvan tweehonderd vijfenzeventigduizend euro (275.000,00 EUR) volstort door deponering op een bijzonder daartoe geopende rekening bij Bank van Breda met rekeningnummer BE05 6455 0238 6475, waarvan een bankattest de dato 21 oktober 2013 werd overhandigd aan ondergetekende notaris. Als vergoeding voor deze inbreng worden aan de Heer HENDRiCKX Kristoffel, die aanvaardt, tweeduizend vijfhonderd (2.500) nieuwe aandelen verstrekt van de vennootschap 'DR. HENDRICKX KRISTOF BVBA'.

Derde beslissing  Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van tweehonderd vijfenzeventigduizend euro (275.000,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweehonderd drieënnegentigduizend zeshonderd euro (293.600,00 EUR), vertegenwoordigd door tweeduizend zeshonderd zesentachtig (2.686) kapitaalaandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/tweeduizend zeshonderd zesentachtigste deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Vierde beslissing -- Aanpassing tekst statuten

De vergadering beslist, in navolging van het hiervoor genomen besluit, tot vervanging van artikel 5 van de statuten door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op TWEEHONDERD DRIEENNEGENTIGDUIZEND ZESHONDERD euro (293.600,00 EUR), vertegenwoordigd door tweeduizend zeshonderd zesentachtig (2.686) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

4

ii

~ . r

Vijfde beslissing - Coordinatie

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de

statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer teleggen op de griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake,

Zesde beslissing -- Bijzondere machtiging

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit ,

te voeren.

Bijzondere volmacht

Deze wordt verleend aan de nagenoemde persoon teneinde het nodige te doen bij de bevoegde diensten

van KBO, FOD Financiën en aile administratieve diensten zonder onderscheid, om alle formaliteiten te vervullen

' die dienen te gebeuren naar aanleiding van deze kapitaalverhoging en statutenwijziging en eventuele vroegere

rechtshandelingen die aanleiding moesten gegeven hebben tot regularisatie van de bestaande inschrijvingen in

de kruispuntbank voor ondernemingen: Ernst en Young, te 9100 Sint-Niklaas, Bellestreat 30, met recht van

substitutie.

Stemming en slot

1.a! deze beslissingen worden met eenparigheid genomen

2.het bureau verklaart dat de kosten hoofdens bovenstaande statutenwijziging, en die ten laste vallen van

de vennootschap, 1.814,95 EUR bedragen.

3.nadat aldus het laatste agendapunt is afgewerkt, sluit de voorzitter de vergadering om 18u30 uur.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Frank Muller te Stekerte op 22 oktober 2013

Samen hiermee neergelegd: uitgifte van akte, gecoördineerde statuten.

~e

~-^~

/`~ ~

"

: ~

ITI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 12.06.2013, NGL 11.07.2013 13291-0369-015
10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 31.08.2012 12541-0248-015
26/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.06.2011, NGL 20.07.2011 11319-0491-016
20/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 14.06.2010, NGL 13.07.2010 10302-0529-016
30/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 23.07.2009 09468-0290-016
06/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.04.2008, NGL 28.05.2008 08172-0311-014

Coordonnées
DR. HENDRICKX KRISTOF

Adresse
DOMMELSTRAAT 63 9250 WAASMUNSTER

Code postal : 9250
Localité : WAASMUNSTER
Commune : WAASMUNSTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande