DR. HEYSE ALEX, CARDIOLOOG

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. HEYSE ALEX, CARDIOLOOG
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.778.047

Publication

23/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 12.12.2013, NGL 20.12.2013 13689-0443-011
23/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 11.12.2014, NGL 22.12.2014 14698-0083-012
30/11/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

I

*12194403*

Oudenaarde

21 NOV. 2012

Griffie

Ondernerningsnr : 0844.778.047

Baryon-th-tg

(vult+t) . DR. HEYSE ALEX, CARDIOLOOG

(verkort)

Rechtsvorm : BV OW BVBA

Zetel ; ZULZEKESTRAAT 10

9690 KLUISBERGEN

(volledig adres)

Ondervrerp ante : QUASI INBRENG

NEERLEGGING VAN:

VERSLAG BEDRIJFSREVISOR + BIJZONDER VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER

Op de laatste biz van La, .13 vermeiden Raeto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, iietzq van de per(o)n(eu) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

10/04/2012
ÿþr ti

MW 2,1

tlûi k1B'~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



BI~~W~q~~VR'M~~INNNN

St >iao~o~se

Oudenaarde

z 8 KARI 2012

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: °vit, -$ pL~r

Benaming

(voluit) : DR, HEYSE ALEX, CARDIOLOOG

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zulzekstraat 10 - 9690 Kluisbergen

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Floris Ghys, geassocieerd notaris te Kluisbergen, op drieëntwintig maart tweeduizend en twaalf, neergelegd ter registratie, dat de heer HEYSE Alex, arts cardioloog, geboren te Gent op 26 oktober 1973, echtgenoot van mevrouw MATHYS, Els Patricia, juriste, geboren te Gent op één februari negentienhonderd drieënzeventig, samenwonende en gehuisvest te 9690 Kluisbergen, Zulzekestraat 10, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "DR, HEYSE ALEX, CARDIOLOOG", met zetel te 9690 Kluisbergen, Zulzekstraat 10. Het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) wordt volledig onderschreven door inbrengen in geld, door de heer Heyse Alex voornoemd, die daarvoor als vergoeding honderd zesentachtig (186) aandelen krijgt toegekend.

Het kapitaal werd gestort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.500,00), zodat de voornoemde oprichter tot verdere volstorting gehouden is.

De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting, bij de Bank KBC Bank,onder rekeningnummer BE47 7370 3565 1280, hetgeen door ondergetekende notaris wordt bevestigd op basis van een bankattest (bewijs van deponering),en dat door mij notaris bewaard wordt in het vennootschapsdossier.

De te publiceren statutaire bepalingen luiden als volgt:

1.AARD VAN DE VENNOOTSCHAP

Artikel een: Naam.

De Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft ais naam "DR. HEYSE ALEX, CARDIOLOOG".

Artikel twee: Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9690 Kluisbergen, Zulzekestraat 10,

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder: deze zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door de zaakvoerder ondertekende verklaring samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad.

De verplaatsing van de maatschappelijke zetel zal vooraf worden meegedeeld aan de provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

De arts-vennoot mag een bijkomende praktijk vestigen, mits voorafgaande goedkeuring van de provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

Na het bekomen van deze toelating kan de vennootschap, bij beslissing van het bevoegd orgaan, hiertoe overgaan.

Artikel drie: Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

1, De uitoefening van de geneeskunde door de arts vennoot, richting cardiologie, Dit alles in naam en voor reKening van de vennootschap, rekening houdend met de regelen van de medische deontologie. Dit wil zeggen dat de geneeskunde uitgeoefend wordt door de arts-vennoot onder zijn eigen onbeperkt verantwoordelijkheid. De activiteit omvat impliciet de inning en de uitkering van een vergoeding à rato van de geleverde prestaties voor rekening van de vennootschap.

2. Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de arts-vennoot.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11 3, Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2012 - Annexes du Moniteur belge 4. Het aankopen, het huren en/of leasen en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accomodaties voor voornoemde activiteiten,

5. de uitoefening van de activiteit als dienst- of afdelingshoofd.

6. Het uitvoeren van en I of deelname aan klinische studies door de arts-vennoot.

7. het occasioneel verstrekken van onderwijs en het geven van lezingen over voormelde medische onderwerpen, het schrijven en laten publiceren van medische artikels en boeken, het optreden als stagebegeleider.

De vennootschap mag beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren, dit ais bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten en zonder aanleiding te geven tot de ontwikkeling van om het even welke commerciële activiteiten. In geval de vennootschap meerdere vennoten telt, dienen dan wel de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid te worden bepaald met unanimiteit van de vennoten, Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen,

De vennootschap zal bevoegd zijn alle handelingen zonder uitzondering te verrichten die rechtstreeks tot dit hoofddoel noodzakelijk of nuttig zijn. Zij zal zelfs mogen deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of op welke manier ook, maar overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Artikel vier: Duur.

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur vanaf heden,

2.MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Artikel vijf: Kapitaal.

Het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderdzesentachtig (186) gelijke aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van éénlhonderdzesentachtigste (11186ste) van het kapitaal. (...) 3.BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING

Artikel viiftien: Benoeming , ontslag van de zaakvoerder,

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen. Deze zaakvoerders dienen steeds arts te zijn en de regels van de behoorlijke beroepsuitoefening na te leven. Artikel achttien: Bevoegdheid van de zaakvoerder.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig zijn of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

In afwijking van het eerste lid behoeft de zaakvoerder de toestemming van de algemene vergadering om te besluiten tot rechtshandelingen die verband houden met de aan- of verkoop van onroerende goederen van de vennootschap en/of, de vestiging van een hypotheek en in't algemeen tot rechtshandelingen die de vennootschap verbinden voor een belang van meer dan vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00),

Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar zijn gemaakt.

De zaakvoerder vertegenwoordigd de vennootschap in en buiten rechte.

Artikel negentien: Biizondere volmachten

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen voor bepaalde of een reeks bepaalde niet-medische rechtshandelingen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde niet-medische rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.(...)

5.ALGEMENE VERGADERING

Artikel tweeëntwintig: Gewone. Bijzondere en Buitengewone Algemene Vergadering.

De algemene vergadering van de vennoten wordt elk jaar gehouden de tweede donderdag van de maand december om tien uur, op de zetel of op elke andere plaats in het bericht van de bijeenroeping vermeld. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag,

De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootsohap het vereist, en op de wijze voorgeschreven door de wet.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend.

M- 1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Hij kan die niet overdragen, De beslissingen van de enige vennoot worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijzigingen van de statuten inhoudt.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de werkelijke zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, vermeld in de oproeping,

Artikel drieëntwintig: Bevoegdheid van de gewone en de bijzondere algemene vergadering

De gewone en de bijzondere algemene vergadering zijn bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van de benoeming en het ontslag van de zaakvoerder(s) en in voorkomend geval van de commissaris(sen), het instellen van de vennootschapsvordering tegen de zaakvoerder(s) en de commissaris(sen), het verlenen van kwijting overeenkomstig artikel 284 van het Wetboek van Vennootschappen, het vaststellen van de jaarrekening, en de bestemming van de beschikbare winst.

De bijzondere algemene vergadering is inzonderheid bevoegd om volgens de voorschriften van artikel 220 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, de verkrijging goed te keuren door de vennootschap van vermogensbestanddelen die toebehoren, hetzij aan de oplichter, hetzij aan een zaakvoerder of aan een vennoot,

Artikel vierentwintig: Bevoegdheid van de buitengewone algemene vergadering

De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen aan te brengen in de statuten en met name om te besluiten tot ongevraagd ontslag van de statutaire zaakvoerder(s) om gewichtige redenen, vervroegde ontbinding van de vennootschap en in voorkomend geval verlenging van haar duur, verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal, fusie met één of meer vennootschappen, wijziging van het doel van de vennootschap en omzetting van de vennootschap in een vennootschap met een andere rechtsvorm.

Artikel vijfentwintig: Bijeenroeping -- bevoegdheid - verplichting.

De zaakvoerder(s) en in voorkomend geval de commissaris(sen) kunnen zowel een gewone algemene vergadering als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag.

De zaakvoerder(s) en de commissaris(sen) zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk éénlvijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, de commissarissen en de zaakvoerder(s) tenminste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij de wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerder(s), alsook aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Artikel zesentwintig: Vertegenwoordigers van vennoten

Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, vennoot. ledere vennoot mag slechts één volmacht uitoefenen.

Artikel zevenentwintig: Besluiten buiten de agenda  Amendementen

De algemene vergadering kan niet rechtsgeldig beraadslagen of besluiten over punten die niet in de aangekondigde agenda zijn opgenomen of die daarin niet impliciet zijn vervat, onverminderd de mogelijkheid om de samenstelling van de vergadering en het verloop van de werkzaamheden te bepalen in overeenstemming met de wet en de statuten.

De zaakvoerder(s) en elke vennoot hebben het recht amendementen voor te stellen betreffende alle punten van de aangekondigde agenda.

Artikel achtentwintig: Stemrecht

5Ik aandeel geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen in het volgend artikel is bepaald.

Artikel negenentwintig: Schorsing van het stemrecht

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst,

Artikel dertig: Aandelen in onverdeeldheid  vruchtgebruik op aandelen

De uitoefening van de rechten verbonden aan aandelen in onverdeelde of in naakte eigendom en vruchtgebruik gesplitste eigendom wordt geschorst tot overdracht van deze aandelen in volle eigendom aan één enkel persoon die voldoet aan de voorwaarden vennoot te worden.

Artikel éénendertiq: Besluitvorming in de gewone en de bijzondere algemene vergadering

De gewone en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen behalve in de gevallen waarin de Wet, de medische deontologie of de statuten een groter quorum voorschrijven,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

In de gewone en in de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen behalve in de gevallen waarin de Wet, de medische deontologie of de statuten een grotere meerderheid voorschrijven,

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering een aanwezigheidslijst bijgehouden en notulen opgemaakt,

Artikel tweeëndertig: Buitengewone algemene vergadering  statutenwijziging

De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een Notaris, Tot een statutenwijziging kan slechts worden besloten met éénparigheid van aan al de aandelen verbonden stemmen. 6.INVENTARIS EN JAARSTUKKEN - VERDELING

Artikel drieëndertig: Boeklaar - Inventaris - Balans.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli van ieder jaar om te eindigen op dertig juni van het daaropvolgende jaar,

Op het einde van elk boekjaar wordt de boekhouding afgesloten, maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening en stelt hij het jaarverslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid, dit alles overeenkomstig artikel 92 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen,

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

De zaakvoerder(s) stelt (stellen) bovendien een jaarverslag op waarin hij (zij) zijn (hun) bestuur verantwoordt (verantwoorden).

Dit jaarverslag behelst een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap en behandelt inzonderheid de informatie over de punten vermeld in artikel 96 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel vierendertig: Winstverdeling - reserve.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle kosten, de algemene kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de netto-winst van de vennootschap.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Onder het netto-actief moet worden verstaan het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1.het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding

2.behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering ten hunne gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. 7.ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel viifendertig: Ontbinding - Vereffening.

De vennootschap blijft na haar ontbinding, ongeacht of deze van rechtswege door een uitspraak van de rechter, of bij besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, als rechtspersoon voorbestaan voor haar vereffening of tot aan de sluiting ervan.

Artikel zesendertig: Benoeming van de vereffenaars

Bij ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal haar vereffening door één of meer overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen aan te stellen vereffenaar(s) geschieden en mits homologatie door de bevoegde rechtbank van deze benoeming.

De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen. Bij ontbinding van de vennootschap dient er een beroep gedaan te worden op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten,

Artikel zevenendertig: Bevoegdheden van de vereffenaars,

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit. Artikel achtendertig: Batig saldo van de vereffening.

4 ~ Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mits akkoord van de bevoegde rechtbank met betrekking tot het plan van de verdeling van de activa zal het'

batig saldo van de vereffening onder de vennoten verdeeld worden naar verhouding van hun aandelen, na

gelijkstelling ervan inzake volstorting.

III. OVERGANGSBEPALINGEN

(.Benoeming zaakvoerder

Dokter Alex Heyse, voornoemd, wordt benoemd tot zaakvoerder voor de duur van zijn medische activiteit en

verklaart deze opdracht te aanvaarden, met bevestiging dat hij niet getroffen is door een beslissing die zich

hiertegen verzet.

2.Afsluitino van het eerste boekiaar

Het eerste boekjaar begint op heden en wordt afgesloten op dertig juni tweeduizend en dertien,

3.Datum van de eerste iaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en dertien.

4. Overname van verbintenissen

De oprichter verklaart dat de vennootschap bij toepassing van de beschikkingen van het Wetboek van

Vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam of voor rekening van de vennootschap in oprichting.

zouden zijn aangegaan vanaf één april tweeduizend en twaalf

Deze overneming zal evenwel slechts gevolg hebben wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal

hebben verworven en met name vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de

bevoegde reohtbank. De verbintenissen intussen aangegaan dienen, overeenkomstig het Wetboek van

Vennootschappen, eveneens bekrachtigd te worden eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft

verkregen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Floris Ghys, geassocieerd notaris





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Samen hiermee neergelegd:

-uitgifte van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 10.12.2015, NGL 07.01.2016 16004-0423-012

Coordonnées
DR. HEYSE ALEX, CARDIOLOOG

Adresse
ZULZEKESTRAAT 10 9690 KLUISBERGEN

Code postal : 9690
Localité : Zulzeke
Commune : KLUISBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande