DR. HOET HERMAN, HUISARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. HOET HERMAN, HUISARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.156.916

Publication

05/07/2013
ÿþ Motl Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor- 1111M1111gI II tll

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblac

Oudenaarde

2 6 JUNI 2013

Griffie

Ondememingsnr : 0837.156.916

Benaming

(voluit) : DR. HOET HERMAN, HUISARTS

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Dorpsstraat 4, 9750 Zingem

(volledig adres)

Onderwerp acte : VERKRIJGING VAN VERMOGENSBESTANDDELEN:

TOEPASSING ARTIKEL 222

Volgende stukken worden neergelegd:

- Verslag van de zaakvoerder

- Verslag van de bedrijfsrevisor

Herman Hoet

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

04/07/2011
ÿþVoor

behouc aan h Belgisi

Staatsb

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2011- Annexes du Moniteur belge

MeV

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II~N~I'~VANMNI~NI~IIMu~I~

" 111~~a58

Ondernemingsnr . o $3 A56 94

Benaming

(voluit) : Dr. Hoet Herman, Huisarts

Rechtsvorm : Burgerrijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zetel : 9750 Zingeur, Dorpsstraat 4

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Liesbeth Matthys, notaris te Kruishoutem, op 1 juni 2011, "neergelegd voor registratie" dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. Hoet Herman, Huisarts", opgericht is geworden met als :

1. Vennoot :

De heer Hoet Herman Gerardus Maria, geboren te Brecht op 23 juli 1958, nationaal nummer 580723-33746, echtgenoot van mevrouw Van Parijs Ann Zoë Marie Thérèse, wonende te 9750 Zingem, Dorpsstraat 4. Gehwud onder het wettelijk stelsel bij ontstentenis van huwelijkscontract, niet gewijzigd.

2. Naam :

De vennootschap wordt opgericht onder de maatschappelijke benaming "Dr. Hoet Herman, Huisarts"

3. Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9750 Zingem, Dorpsstraat 4.

4. Doel :

De vennootschap heeft tot doel :

- de uitoefening van de huisartsgeneeskunde. Dit alles in naam en voor rekening van de vennootschap, rekening houdend met de regels van de medische plichtenleer. Dit wil zeggen dat de geneeskunde uitgeoefend wordt door de geneesheer-vennoot onder zijn eigen verantwoordelijkheid.

De activiteit omvat impliciet de inning en de uitkering van een vergoeding a rato van de geleverde prestaties voor rekening van de vennootschap.

- het ter beschikking stellen van alle nodige materiele en immateriële middelen aan de geneesheer-vennoot en aan de associaties van geneesheren waarin de vennootschap werkzaam is.

- de vennootschap kan alle bewerkingen doen van roerende of onroerende aard, welke verband houden met haar doel en voor zover zij niet strijdig zijn met de medische plichtenleer of ethiek en die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

- het aankopen, het huren en/of leasen en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accomodaties voor voornoemde activiteiten.

- het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

- het occasioneel verstrekken van onderwijs en het geven van lezingen over medische onderwerpen, het schrijven en laten publiceren van medische artikels en boeken, het optreden als stagebegeleider.

- het aanleggen van een bijzondere reserve voor het dekken van de beroepsaansprakelijkheid die minstens gelijkwaardig is aan de jaarlijkse premie die betaald wordt aan de verzekerringsmaatschappij.

- enkel zolang er slechts een vennoot is die alle aandelen bezit, kan de vennootschap beleggen of investeren in roerende of onroerende goederen, eventueel gefinancierd door leningen, en dit als bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten, en zonder op enige wijze aanleiding te geven tot het ontwikkelen van een commerciële activiteit. De vennootschap kan dit bijkomstig doel niet nastreven zodra er twee of meer vennoten zijn, tenzij de medische deontologie dit toelaat en deze beslissingen dan gebeuren met unanimiteit van stemmen.

- de vennootschap zal bevoegd zijn alle handelingen zonder uitzondering te verrichten die rechtstreeks tot dit doel noodzakelijk of nuttig zijn. Zij zat zelfs mogen deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of op welke manier ook, maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Oudenaarde

2 2 Mi 2011

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2011- Annexes du Moniteur belge

- de vennootschap kan deelnemen in kostenasscociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren.

De vennootschap kan middelen en diensten organiseren en terbeshikking stellen van associaties van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake.

- in geen geval mogen de vennootschappelijke activiteiten leiden tot een inbreuk op de Geneeskundige Plichtenleer.

5. Duur:

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf 01 juni 2011.

6. Kapitaal

Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00). Het is vertegenwoordigd door HONDERD ZESENTACHTIG (186) gelijke aandelen die elk één honderdzesentachtigste (11186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, zonder vermelding van nominale waarde, dewelke door de heer Hoet Herman voormeld volstort werden in speciën ten belope van twaalfduizendvierhonderd euro (E 12.400,00).

Op deze aandelen werd ingeschreven door de heer Hoet Herman voornoemd, die een som stortte van twaalfduizend vierhonderd euro (E 12.400,00) waarvoor hem alle aandelen worden toegekend.

Voormeld ingebrachte geldbedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening bij Record, zetel Gent, te Gent, Wilsonplein 5 bus i, geopend op naam van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het attest afgeleverd door deze bank op 23 mei 2011,

7. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de artsen-vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van diens medische activiteiten in de vennootschap.

Indien er meerdere vennoten zijn, wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot tien jaar, eventueel hernieuwbaar.

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtname van de vereisten voor statutenwijziging.

De zaakvoerder kan voor één of meerdere niet-medische (rechts)handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij herroepbare en specifieke volmacht. De volmachtdrager verbindt de vennnootschap binnen de noodzakelijk beperkte omvang van zijn mandaat.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Indien bezoldigd dient deze bezoldiging overeen te stemmen met de werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten.

De werkverdeling, alle vergoedingen voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk - inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder - en eventuele terugbetalingen van kosten en vacaties, worden vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de artsen-vennoten en de vennootschap.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve voor die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder(s) kunnen bepaalde taken aan niet-geneesheren delegeren, doch enkel in niet-medische aangelegenheden.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door de zaakvoerder(s) afzonderlijk.

8. Algemene Vergadering:

De gewone algemene vergadering, "jaarvergadering" genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op

de eerste woensdag van de maand juni om 20u.

De eerste jaarvergadering zal bijgevolg plaatsvinden in het jaar 2013.

Indien dit een feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de volgende werkdag, op hetzelfde uur.

Zij wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder(s) en wordt gehouden op de zetel van de vennootschap.

9. Boekjaar :Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde kalenderjaar. Het eerste boekjaar vangt aan op 1 juni 2011 en zal worden afgesloten op 31 december 2012.

10. Winstverdeling :

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de zaakvoerders de

inventaris op, alsmede de jaarrekening.

De jaarrekening wordt binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar neergelegd.

Tenminste één maand vóór de algemene vergadering overhandigen de zaakvoerders deze stukken met het

jaarverslag aan de commissarissen. De jaarrekening, het jaarverslag en desgevallend het verslag van de

commissarissen worden aan de vennoten toegezonden tesamen met de oproeping voor de jaarvergadering.

De jaarrekening wordt door de algemene vergadering vastgesteld.

Na goedkeuring van de balans beslist de algemene vergadering, bij afzonderlijke stemming, over de aan de

zaakvoerders en commissarissen te verlenen kwijting.

Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld als

volgt:

1. tenminste vijf procent (5%) wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die

één/tiende (1/10e) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

r

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2011- Annexes du Moniteur belge

2. over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene vergadering beslist, met éénpangheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen, en van de normale vergoeding voor het door de geneesheren-vennoten gepresteerde werk.

Tot het aanleggen van een bijkomende reserve kan besloten worden rekening houdend met het doel van de vennootschap.

. De zaakvoerder(s) bepaalt (bepalen) het tijdstip en de wijze waarop dividenden zullen worden uitbetaald. 11. Ontbinding - vereffening

De vennootschap kan worden ontbonden door een beslissing van de algemene vergadering volgens de regels voorzien voor een wijziging van de statuten. Zij wordt evenwel ontbonden in de gevallen zoals voorzien in " artikel 7 van de statuten

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid . van de stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. Bij de ontbinding van de vennootschap dient . een beroep gedaan op geneesheren voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten. Bij overdracht van de aandelen moet de garantie geboden worden dat de bewaring van de medische dossiers overgaan op artsen die voldoen aan de voorwaarden om vennoot te worden en dat de continuïteit van de zorg verzekerd blijft. De algemene vergadering bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, evenals de wijze van vereffening.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn), van rechtswege vereffenaar(s), onder voorbehoud van bevestiging of homologatie van hun benoeming door de bevoegde Rechtbank.

Overname van verbintenissen

De heer Hoet Herman, voormeld, heeft verklaarddat de vennootschap, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, de verbintenissen overneemt die voor rekening en op naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, te rekenen vanaf 1 maart 2011. Deze overneming zal maar uitwerking hebben van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Deontologie

Onderhavig contract alsook het huishoudelijk reglement bij meerhoofdigheid, goedgekeurd door de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren, zijn de enige rechtsgeldige contracten tussen de vennoten.

Iedere wijziging zal slechts rechtsgeldig zijn tussen partijen na de voorafgaande goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

De clausules of artikels van onderhavige statuten die in tegenstrijd zouden zijn met de bepalingen van de Geneeskundige Plichtenleer worden geacht niet geschreven te zijn.

De heer Hoet Herman, voornoemd, heeft verklaard ervan kennis te hebben dat bij inbreng van zijn volledige ' medische activiteiten in een professionele artsenvennootschap, hij geen andere professionele artsenvennootschap kan oprichten. Iedere wijziging van onderhavige statuten dient voorafgaandelijk goedkeuring van de Orde te verkrijgen.

De professionele vennootschap met rechtspersoonlijkheid kan met het oog op een professionele samenwerking overeenkomsten afsluiten met geneesheren of met de voorziene (kosten) associaties, professionele (eenpersoons) vennootschappen, middelenvennootschappen en VZW's.

De professionele vennootschap met rechtspersoonlijkheid kan vennoot zijn van een kostenassociatie of " middelenvennootschap van geneesheren en kan lid zijn van een VZW van geneesheren. Hierbij dienen de bepalingen van de code van geneeskundige plichtenleer nageleefd te worden.

Benoeming

De heer Hoet Herman voornoemd heeft vervolgens, handelend in de plaats van de algemene vergadering, volgende beslissing genomen: de heer Hoet Herman voornoemd, wordt benoemd tot gewone zaakvoerder voor de duur van zijn medische activiteiten in de vennootschap. Hij is hier aanwezig en verklaart dit mandaat te aanvaarden, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.

Overeenkomstig artikel 16 van de statuten is hij individueel bevoegd om de vennootschap te ' vertegenwoordigen, in en buiten rechte.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

(getekend notaris Liesbeth Matthys)

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte van oprichting.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DR. HOET HERMAN, HUISARTS

Adresse
DORPSSTRAAT 4 9750 ZINGEM

Code postal : 9750
Localité : ZINGEM
Commune : ZINGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande