DR. I. VAN HUL

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. I. VAN HUL
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.141.906

Publication

17/12/2013
ÿþ MW Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IiiiiiiNielp

1 GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

-5 DEC. 2013

DENDeieONDE



Ondernemingsnr : 0844.141.906

Benaming

(voluit) : DR. L VAN HUL

(verkort):

Rechtsvorm : BV ow BVBA

Zetel : Mercatorstraat 5, 9150 Kruibeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De zaakvoerder heeft beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap vanaf 25 oktober 2013 te verplaatsen naar: Grote Baan I%te 9120 Melsele.

Van Hul ldalia

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 19.06.2013, NGL 21.06.2013 13197-0593-011
15/03/2012
ÿþ modi 1.1



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

i,~,'D ` In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte





bel 1iI( 'i11 1I1 1 111 1i1 1I 11I Ur;i, -;i.:

a, Bi Sta =iaos~iao* ~

VAN

- 5 MARI 2012

DENDERMONDE eriffte









Ondememingsnr : yy . A ' . 3 0C

Benaming (voluit) : Dr. I. Van Hul

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Mercatorstraat 5

9150 Kruibeke

Onderwerp akte :OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Eduard Van der Velsen, te Kruibeke, op 1 maart 2012, neergelegd ter registratie, dat volgende vennootschap werd opgericht door:

Mevrouw VAN HUL Idalia Julia Joseph, geboren te Beveren op 31 januari 1975, gehuwd met Mevrouw DE BEUCKELAER Mary-Ann Myrèse Richard, wonende te 9150 Kruibeke, Mercatorstraat

5.

Het kapitaal, dat volledig geplaatst is, bedraagt 18.600,00 euro.

Dit kapitaal wordt onderschreven door Mevrouw Van Hul Idalia, voornoemd, voor achttienduizend zeshonderd euro, zij ontvangt hiervoor honderd (100) aandelen.

De verschijner verklaart en erkent dat ieder aandeel waarop werd ingeschreven, volstort is tent belope twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

Artikel RECHTSVORM -- NAAM

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de volgende naam: "DR. 1. VAN HUL".

De benaming moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" afgekort Burg. Venn, BVBA.

Bij het naar buiten treden wordt steeds de rechtsvorm vermeld evenals de naam van de arts en het uitgeoefende specialisme.

Artikel 2: ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9150 KRUIBEKE, Mercatorstraat 5.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving en bovendien voorafgaandelijk bekendgemaakt worden aan de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren , alsook in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 3: DOEL

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de volledige medische beroepsactiviteit als spoedarts door de geneesheer-vennoot, in naam en voor rekening van de vennootschap, rekening houdend met de regelen van de medische plichtenleer qua uitoefening van de geneeskunde en wachtdienst op spoedgevallen.

De activiteiten van de vennootschap mogen in geen geval inbreuk plegen op de Medische Plichtenleer, met dien verstande dat de geneeskunst wordt uitgeoefend door de geneesheer-vennoot-spoedarts onder zijn eigen professionele verantwoordelijkheid die onbeperkt is, en uitsluitend geneesheren bevat die op de lijst van de Orde der Geneesheren zijn ingeschreven.

' De vennootschap mag overgaan tot het huren, leasen of aankopen van alle medische apparaten

en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kosten van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-vennoot-spoedarts. De activiteit omvat tevens het inrichten van algemene diensten en van medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

mod 11.1

"

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tevens tot doel het scheppen van mogelijkheden om de vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in de medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

De eigenlijke geneeskunde zal enkel door de geneesheer-vennoot-spoedarts worden

uitgeoefend, eventueel in teamverband, en geenszins door de vennootschap.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening en mag overgaan tot de betaling aan de geneesheer-vennootschap-spoedarts van een vergoeding in verhouding tot de prestaties die hij voor rekening van de vennootschap geleverd heeft.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten die geneesheren niet mogen'afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen worden afgesloten.

De vennootschap mag als bijkomstig doel aile roerende- of onroerende verhandelingen doen, mite dit een beheren is van de roerende en onroerende goederen als een goede huisvader, en zo dit niet de vorm van aanvullende commerciële activiteit aanneemt;

Dit bijkomstig doel mag op geen enkel ogenblik het burgerlijk karakter van de vennootschap wijzigen en de beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen.

Artikel 4: DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5: KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, op naam, zonder nominale waarde. Zij vertegenwoordigen ieder één/honderdste (11100ste) van het kapitaal,

Artikel 14: JAARVERGADERING  BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zat gehouden worden de derde woensdag van de maand juni om twintig uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Artikel 23: BESTUURSORGAAN

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, artsen-vennoten. Zolang de vennootschap slechts één zaakvoerder heeft kan deze benoemd worden voor een duur van maximaal tien jaar. Echter indien er meerdere zaakvoerders zijn benoemd dient hun mandaat te worden herleid tot een maximale periode van zes jaar. Het mandaat is hernieuwbaar.

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging. De zaakvoerder(s) worden benoemd door de vennoten.

Wordt benoemd als zaakvoerder Mevrouw !dalla Van Hul, voornoemd, voor de duur van tien jaar. Herkiezing is mogelijk,

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd. De algemene vergadering bepaalt de vergoeding.

Indien de vennootschap meerdere vennoten telt worden de werkverdeling, alle vergoedingen voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk  inclusief de bezoldiging als zaakvoerder en terugbetalingen van kosten en vacaties vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de artsen vennoten en de vennootschap,

Artikel 24: BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee (2) zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap, Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 25: VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder,

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 26: CONTROLE

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van venrpten-onder de leden,

natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisore : mmissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar, Op straf van s nade rgoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algeme é verga nlg worcn ontslagen,

Artikel 27: BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG xi

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig decemb .yariilk jaárs,

Artikel 28: WINSTVERDELING; ._

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent Wo) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorste! van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering met eenparig akkoord van alle artsen-vennoten over de bestemming van het saldo van de nettowinst,

Artikel 36: ALGEMENE VERGADERING

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden, Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard,

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

SLOTBEPALINGEN

Eerste gewone algemene vergadering - eerste boekjaar

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 31 december 2012.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de derde woensdag van de maand juni 2013. Overnemen van verbintenissen

De oprichter verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen alle ontvangsten en kosten van de dokterspraktijk sedert 1 december 2011 vanaf heden overneemt, gezien deze werden gedaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen," en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, te worden bekrachtigd.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Notaris Eduard VAN DER VEKEN te Kruibeke.

Samen hiermede neergelegd: afschrift akte oprichting





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DR. I. VAN HUL

Adresse
MERCATORSTRAAT 5 9150 KRUIBEKE

Code postal : 9150
Localité : KRUIBEKE
Commune : KRUIBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande