DR. JAN GLAZEMAKERS - ARBEIDSGENEESKUNDE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. JAN GLAZEMAKERS - ARBEIDSGENEESKUNDE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 809.812.913

Publication

10/10/2012
ÿþIo'

II,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Word 1'1.1

Ondernemingsnr : 0809.812.913

Benaming

(volaft) : DR. JAN GLAZEMAKERS - ARBEIDSGENEESKUNDE - IN

VEREFFENING

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Spijkstraat 179, 9040 Gent (Sint-Amandsberg)

(volledig adres)

Onderwerp akte : AFSLUITING VAN DE VEREFFENING

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders, gehouden op 21 september 2012.

1° Beslissing tot goedkeuring van het verslag van de vereffenaar, de heer Jan Glazemakers, en tot algehele kwijting zonder uitzondering noch voorbehoud aan de vereffenaar, voor zijn bestuur als vereffenaar van de vennootschap.

2° Sluiting van de vereffening en vaststelling dat de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dr. Jan Glazemakers definitief opgehouden heeft te bestaan.

3° De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende ten minste vijf jaar bij de heer Jan Glazemakers, Spijkstraat 179, 9040 Gent (Sint-Amandsberg).

Jan Glazemakers Vereffenaar

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I IlUl IIIII111II IRV III

*12167478*

III

be

a 5t

NEERGELEGD

-1 URI. 21112

RECH'iBA.eitqfig

KO01?Hf\iDLL TE-G.LiVr

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

26/06/2012
ÿþ" 1sziI izI I1U *I

mod 1í.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Il I

S..e\i'~

=~C~lu li eBC1~

i

NEERGELEGD

15 JUNI 2012

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr ; 0809.812.913

Benaming (voluit) : DR. JAN GLAZEMAKERS - ARBEIDSGENEESKUNDE

(verkort) ;

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Spijkstraat 179 9040 Gent (Sint Amandsberg)

Onderwerp akte :buitengewone algemene vergadering : ontbinding met het oog op invereffeningstelling » benoeming vereffenaar en machten

'si Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Philippe Kluyskens te Sint-Amandsberg op één en?

twintig mei twee duizend en twaalf, ter registratie aangeboden, dat de buitengewone algemene vergadering van: de aandeelhouders van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met: Beperkte Aansprakelijkheid « DR. JAN GLAZEMAKERS - ARBEIDSGENEESKUNDE» met maatschappelijke: zetel te 9040 Gent (Sint-Amandsberg), Spijkstraat 179 met ébnparigheid van stemmen de volgende: beslissingen heeft genomen

I.Kennisname van :

-het verslag van de zaakvoerder met een staat van actief en passief afgesloten op negen en twintig februari ti twee duizend en twaalf ;

-het verslag de dato vijf april twee duizend en twaalf door mevrouw Marleen Hoste van de Burgerlijke; Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Ernst & Young & Partners, met kantoor te Sint-Niklaas.

De besluiten van dit laatste verslag zijn de volgende : uin het kader van de procedure van het voorstel tot de" voorgenomen ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de BVBA Dr. Jan Glazemakers  arbeidsgeneeskunde, een tussentijdse boekhoudkundige staat van actieva en passiva op 29 februari 2012 opgesteld die, rekening houden met de vooruitzichten van de ontbinding van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 53.025,89, een boekhoudkundig eigen vermogen van ¬ , 28.778,81 en een aangepast boekhoudkundig eigen vermogen van ¬ 28.778,81 en een aangepast, boekhoudkundig eigen vermogen van ¬ 28.778,81 +1- P.M.

Het doel van de toevertrouwde opdracht is na te gaan of de tussentijdse boekhoudkundige staat van actieva en passiva de enige vennoot een inzicht verschaft in de werkelijkheid van het netto-vermogen en dit in het perspectief van de realisatie.

Op basis van de werkzaamheden, die werden uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, werden de saldi opgenomen in de tussentijdse boekhoudkundige staat van activa en passiva, afgesloten op 29 februari 2012 gecontroleerd. Voor wat de volledigheid van de betreffende tussentijdse boekhoudkundige staat van activa en passiva afgesloten op 29 februari 2012 betreft, wordt een voorbehoud geformuleerd voor de impact van de netto realisatiewaarde van de materiële vaste activa, enerzijds, en de, impact van de mogelijke herziening inzake de vennootschapsbelasting voor wat betreft de nog niet definitief afgesloten controleboekjaren, zijnde de boekjaren die nog niet door de bevoegde instanties definitief werden gecontroleerd.

Behoudens het hiervoor weergegeven voorbehoud kan gesteld worden dat de tussentijdse boekhoudkundige staat van activa en passiva, afgesloten op 29 februari 2012, de toestand van de vennootschap volledig, getrouwen juist weergeeft.

Het huidig verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van het artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen ontbinding van de BVBA Dr. Jan Glazemakers arbeidsgeneeskunde en het huidig verslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Het huidig verslag werd opgesteld te Sint-Niklaas, op 5 april 2012 door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid -- burgerlijke vennootschap met handelsvorm  Ernst & Young & Partners, bedrijfsrevisorenkantoor, met mandaatdrager."

3.vervroegde ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap Dr. Jan Glazemakers -Arbeidsgneeskunde met ingang vanaf één en twintig mei twee duizend en twaalf.

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het selgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

4.Aanstelling als vereffenaar : de heer Jan Hendrik Jozef Corneel GLAZEMAKERS, geboren te Werchter op' twaalf december negentienhonderd drie en veertig, wonend te Gent (Sint-Amandsberg), Spijkstraat 179. Deze beslissing werd gehomologeerd door de Rechtbank van Koophandel te Gent, bij vonnis de dato elf juni twee duizend en twaalf.

S.Aan de vereffenaar wordt de meest uitgebreide macht toegekend voor de uitvoering van zijn opdracht, zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

6.aanvaarding van het ontslag van de zaakvoerder, de heer Jan Glazemakers, voornoemd, met ingang van heden

7.de vereffening zal slechts een aanvang nemen mits voormelde machtiging en bevestiging van haar benoeming door de Rechtbank. De afsluiting zal bijgevolg pas geschieden op een later tijdstip.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd r expeditie, verslag van de zaakvoerder en revisor, homologatie benoeming vereffenaar

Notaris Philippe Kluyskens

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 10.10.2011, NGL 13.12.2011 11635-0508-009
12/10/2011
ÿþIV iii iu iiii iii iiui allo III

X11153781*

Vc IY

behc

aar

Bel!

Staa





RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE GENT

mod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0809.812.913

Benaming : DR. JAN GLAZEMAKERS - arbeidsgeneeskunde (voluit)

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Spijkstraat 179

9040 Gent (Sint-Aandsberg)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering houdende wijziging duurtijd, wijziging boekjaar

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Philippe Kluyskens te Sint-Amandsberg op drie en , twintig september twee duizend en elf, ter registratie aangeboden, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met.' Beperkte Aansprakelijkheid "DR. JAN GLAZEMAKERS - arbeidsgeneeskunde", met maatschappelijke zetel te " Gent (Sint-Amandsberg), Spijkstraat 179 de volgende beslissingen heeft genomen :

-wijziging van de duurtijd van de vennootschap. De vennootschap bestaat voortaan voor onbepaalde duur.

-wijziging van boekjaar. Het huidige boekjaar zal eindigen op dertig september twee duizend en elf. Voortaan zal het maatschappelijk boekjaar beginnen op één oktober om te eindigen op dertig september van het volgend jaar.

-behoud van de jaarvergadering op de laatste vrijdag van de maand februari om twintig uur

-aanpassing van de statuten aan de genomen beslissingen, met name :

, --de tekst in artikel vier (4) wordt vervangen door het volgende : "De vennootschap bestaat voor onbepaalde

duur, te rekenen vanaf 23 september 2011."

--de tekst van artikel zeven en twintig (27) wordt vervangen door het volgende : "Het boekjaar begint op één,

oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar."

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie en coordinatie

Notaris Philippe Kluyskens

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DR. JAN GLAZEMAKERS - ARBEIDSGENEESKUNDE

Adresse
SPIJKSTRAAT 179 9040 SINT-AMANDSBERG

Code postal : 9040
Localité : Sint-Amandsberg
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande