DR. KATHLEEN MORTIER, STOMATOLOOG

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. KATHLEEN MORTIER, STOMATOLOOG
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 870.707.533

Publication

22/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.05.2014, NGL 12.05.2014 14126-0115-015
11/04/2014
ÿþ mod 11.1



Lite In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondememingsnr: 0870707533

Benaming (voluit) :Dr. Kathleen MORTIER, stomatoloog

(verkort):

Rechtsvorm burgerlijke vennootschap onder de vomi van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Spoorwegstraat 48

9940 Evergem

; Onderwerp akte : BVBA: statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt en gesloten door geassocieerd notaris Annelles Wylleman, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VVYLLEMAN  VAN DE KEERE GEASSOCIEERDE NOTARISSEN" met zetel te Evergern-Sleidinge, Sleidinge-dorp 102, op 27 maart 2014, dat is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr, Kathleen MORTIER, stomatoloog" en dat volgende beslissingen werden genomen niet één parigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT: Kapitaalverhoging door inbrena in geld en zonder uitgifte van nieuwe aandelen

a) Kapitaalverhoging

De algemene vergadering beslist onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537, le lid W1B92, om het kapitaal te verhogen met een bedrag van vierentachtigduizend negenhonderd veertien euro éénenzeventig eurocent (¬ 84.914,71), te weten negentig procent (90%) van het tussentijds dividend van vierennegentigduizend driehonderd negenenveertig euro achtenzestig eurocent (¬ 94.349,68) (de overige tien procent (10%) in te houden en door te storten als roerende voorheffing), om het van achttien duizend zes honderd euro (¬ 18.600,00) te brengen op honderd honderdendrieduizend vijfhonderd veertien euro éénenzeventig eurocent (¬ 103.514,71), door inbreng in geld ten belope van het overeenkomstig bedrag, in te ! schrijven door de enige voornoemde vennoot, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

b) Plaatsing en storting - bankattest

De enige vennoot, voornoemde mevrouw Kathleen MORTIER, verklaart vervolgens, gebruik makende van haar voorkeurrecht, in te schrijven op de kapitaalsverhoging ten belope van het totaal bedrag van vierentachtigduizend negenhonderd veertien euro éénenzeventig eurocent (¬ 84.914,71), hetwelk volledig volstort wordt, en verduidelijkt dat voormeld bedrag verkregen is ingevolge het betaalbaar zijn van het tussentijds dividend van vierennegentigduizend driehonderd negenenveertig euro achtenzestig eurocent 94.349,68) toegekend door de bijzondere algemene vergadering van 16 december 2013. Ingevolge onderhavige inbreng wordt het verkregen netto-bedrag van de hoger beschreven dividenduitkering, hetzij negentig procent (90%) ervan, onmiddellijk in het kapitaal opgenomen, nadat het geblokkeerd werd op een bijzondere rekening van de vennootschap.

De voormelde som van vierentachtigduizend negenhonderd veertien euro éénenzeventig eurocent (E 84.914,71) is bij storting of overschrijving gedeponeerd op sen bijzondere rekening onder nummer BE50 6451 , 0542 7618, bij Bank J. Van Breda & C° NV, geopend op naam van de vennootschap, zoals blijkt uit het bewijs van deponeren, afgegeven door voomoemde instelling op 5 maart 2014, hetwelk mij is overhandigd om in het ' dossier te worden bewaard.

C) Vergoeding

De algemene vergadering beslist om de kapitaalsverhoging te doen plaats vinden zonder creatie van nieuwe aandelen, doch mits verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

TWEEDE BEsLurr: vaststelling van de kapitaalsverhoging

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalsverhoging daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk werd gebracht op honderdendrieduizend vijfhonderd veertien euro éénenzeventig eurocent (E 103.514,71), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van een nominale waarde.

--

NEERGELEGD

01 APR. 1014

R;WyrigIBANK VAN KOOPT-VAMO"1 TE CENT

*14079186*

Voc

behoL

aan

Beigl

Staats

II



II

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1,/oor-behouden aan het Belgisch Staatsbrad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het verslag van de zaakvoerder en de bijgevoegde staat van actief en passief zullen tegelijk met de uitgifte van deze akte worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel. De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van de bedoelde stukken.

Vervolgens beslist de vergadering het doel van de vennootschap te wijzigen door vervanging van de integrale tekst van artikel drie van de statuten, door de volgende bepaling:

"De vennootschap heeft tot doel:

Het vestrekken van algemene medische zorgen en de uitoefening van de volledige medische activiteit als arts-stomatoloog en maxillofaciaal chirurg door artsen-vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de medische plichtenleer.

Dit houdt in:

- het vestrekken van medische adviezen en raadgevingen;

- de rechtstreekse ontvangst van alle verschuldigde honoraria en de inning van de erelonen in naam en voor rekening van de vennootschap;

- het inrichten van algemene diensten die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van genoemde activiteit, met inbegrip van een medisch secretariaat;

- de aankoop, het huren en/of leasen van aile medische apparatuur en begeleidende accomodaties, inclusief gebouwen (aankoop, huren en/of vruchtgebruik, recht van opstal), kortom van een volledige materiële infrastructuur in rechtstreeks verband met genoemd doel van de vennootschap;

- het scheppen van de mogelijkheden om de artsen-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in genoemde medische discipline, teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, eigen onroerende en roerende goederen verwerven en beheren, doch mits inachtname van de regels van de medische deontologie en onder de uitdrukkelijke voorwaarde dat het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en dat hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik enige commerciële activiteit wordt ontwikkeld. De beslissingen in verband met dit investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen.

De vennootschap kan op om het even welke wijze samenwerken met of deelnemen in aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan bovendien aile werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De eigenlijke geneeskunde zal enkel door de arts-vennoot worden uitgeoefend en geenszins door de ' vennootschap."

Dit besluit wordt met eenparigheid van de stemmen goedgekeurd. De enige vennoot verklaart dat de formaliteiten voorzien door artikel 287 van de Vennootschappenwet geacht worden te zijn vervuld.

ACHTSTE BESLUIT: WilZiairla van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissingen die voorafgaan en met de huidige vennootschapswetgeving en de deontologische code voor geneesheren, beslist de algemene

vergadering om de volgende,-nieuwe statuten-aan-te nemen:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

DERDE BESLUIT: naamswijziging van de huidige maatschappelijke benaming van "Dr. Kathleen MORTIER, stomatoloog" in "Dr. Kathleen MORTIER maxillofaciaal chirurg en stomatoioog"

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van de stemmen om de huidige maatschappelijke benaming "Dr. Kathleen MORTIER, stomatoroog" te veranderen in "Dr, Kathleen MORTIER, maxillofaciaal chirurg en stomatoloog". De algemene vergadering beslist bijgevolg om de statuten in die zin aan te passen, zoals hierna vermeid onder het achtste besluit.

VIERDE BESLUIT: vaststelling dat de maatschepellike zetel is gewiizigd

De algemene vergadering stelt vast dat de maatschappelijke zetel, Christoffelweg 1, te Evergem, ingevolge gemeenteraadsbeslissing van 30 augustus 2007 en de collegebeslissing van 6 februari 2007 en 19 november 2007, vanaf 28 november 2007 veranderd is naar de Spoorwegstraat 48, te Evergem, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 15 februari 2008, onder nummer 0026374. De algemene vergadering beslist bijgevolg om de statuten in die zin aan te passen, zoals hierna vermeld onder het achtste besluit.

VIJFDE aEsLurr: vervanging statutaire zaakvoerder door niet-statutaire zaakvoerder

a) De algemene vergadering aanvaardt met eenparigheid van de stemmen

het ontslag van voornoemde mevrouw Kathleen MORTIER, met ingang vanaf heden, als statutaire zaakvoerder van de vennootschap, en verleent haar, door een bijzondere stemming, volledige en algehele kwijting en ontlasting voor het uitgeoefende mandaat dat begonnen is op 18 december 2014 en eindigt op vandaag.

b) De algemene vergadering beslist bijgevolg om de statuten in die zin aan te passen, zoals hierna vermeld onder het achtste besluit.

c) Eveneens beslist de algemene vergadering om voornoemde mevrouw Kathleen MORTIER opnieuw te benoemen, ditmaal tot niet-statutaire zaakvoerder, voor de duur van haar medische activiteiten.

ZESDE BESLUIT: wiiziging tildstip algemene vergadering

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van de stemmen om de datum van de jaarlijkse algemene vergadering te verplaatsen van de eerste zaterdag van de maand mei om 10 uur, naar 30 juni om 20 uur. De algemene vergadering beslist bijgevolg om de statuten in die zin aan te passen, zoals hierna vermeld onder het achtste besluit.

ZEVENDE BESLUIT: wilziging van het maatschappeliik doel

Voorafgaand aan de beslissing tot doelwijziging verleent de vergadering met éénparigheid van stemmen ontslag van voorlezing van het verslag van de zaakvoerder betreffende de wijziging van het maatschappelijk doel, en van de daarbij gevoegde staat van activa en passiva afgesloten op 31 december 2013.

mal 11.1

mod 11.1

II. STATUTEN

Titel j. Vorm - naam - zetel - doel - duur

Artikel 1. Vorm - Naam

De vennootschap is als burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam "Dr. Kathleen MORTIER, maxillofaciaal chirurg en stomatoloog".

(" " " )

Artikel 2. Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9940 Evergem, Spoorwegstraat 48.

(" " " )

Artikel 3. Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Het vestrekken van algemene medische zorgen en de uitoefening van de volledige medische activiteit

als arts-stomatoloog en maxillofaciaal chirurg door artsen-vennoten in naam en voor rekening van de

vennootschap, met inachtname van de regels van de medische plichterieer.

Dit houdt in:

- het vestrekken van medische adviezen en raadgevingen;

- de rechtstreekse ontvangst van aile verschuldigde honoraria en de inning van de erelonen in naam en

voor rekening van de vennootschap;

- het inrichten van algemene diensten die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van genoemde activiteit,

met inbegrip van een medisch secretariaat;

- de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accomodaties,

inclusief gebouwen (aankoop, huren en/of vruchtgebruik, recht van opstal), kortom van een volledige materiële

infrastructuur in rechtstreeks verband met genoemd doel van de vennootschap;

- het scheppen van de mogelijkheden om de artsen-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in

genoemde medische discipline, teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, eigen onroerende en roerende

goederen verwerven en beheren, doch mits inachtname van de regels van de medische deontologie en onder de uitdrukkelijke voorwaarde dat het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en dat hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik enige commerciële activiteit wordt ontwikkeld. De beslissingen in verband met dit investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen.

De vennootschap kan op om het even welke wijze samenwerken met of deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan bovendien aile werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De eigenlijke geneeskunde zal enkel door de arts-vennoot worden uitgeoefend en geenszins door de vennootschap.

Artikel 4. Duur

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur te rekenen vanaf de oprichting.

Titel IL Maatschappelijk kapitaal - aandelen

Arne! 6. Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op honderdendrieduizend vijfhonderd veertien euro éénenzeventig eurocent (¬ 103.514,71) en wordt vertegenwoordigd door HONDERD ZESENTACHTIG (186) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, vertegenwoordigend elk één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal,

( )

Tite! Bestuur

Artikel 10. Zaakvoerders

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, artsen-vennoten, die zullen

beraadslagen en beslissen volgens de gewone regelen van de algemene vergadering.

De duur van het mandaat van de zaakvoerder(s) is beperkt in de tijd, met name voor de duur van diens

medische activiteiten.

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van

de algemene vergadering, met inachtname van de vereisten voor statutenwijziging.

Artikel 11. Salaris

De werkverdeling, alle vergoedingen voor het gepresteerd werk, inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder, en terugbetalingen van kosten en vacaties worden vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de artsen-vennoten en de vennootschap.

Artikel 12. Extern en intern bestuur - Beperkingen

a) ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden, en in rechte als eiser en verweerder.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen, welke door de zaakvoerders werden verricht, zelfs indien cleze-handelingen de grenzen van het vennootschapsdoel overschrijden, -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Oor-behouden - aan het Belgisch Staatsblad

" C , oor-behouden - aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

b) Bijzondere volmachten

De zaakvoerder kan voor één of meerdere niet-medische handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij hen-oepbare en specifieke volmacht. De volmachtdrager verbindt de vennootschap binnen de noodzakelijke beperkte omvang van zijn mandaat.

c) Is er een college van zaakvoerders, dan is het lid van het college dat bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, gehouden artikel 259 van het Wetboek van Vennootschappen na te leven.

Is er slechts een zaakvoerder en is hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan kan hij de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen, welk verslag tegelijkertijd met de jaarrekening wordt neergelegd.

( )

Titel y. algemene vergaderingen

Artikel 14. Bijeenkomsten

a)De gemme, algemene vergadering, "jaarvergadering" genoemd, wordt jaarlijks gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in de uitnodiging aan te duiden.

Zij zal gehouden worden op 30 juni van elk jaar om 20 uur. Zo deze dag op een wettelijke feestdag, zaterdag of zondag valt, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats op hetzelfde uur.

b)Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

c)Te allen tijde kan een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

d)De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangeduid in de oproeping.

e)De gewone en de bijzondere algemene vergaderingen zijn bevoegd om te beraadslagen en te besluiten omtrent

-de vaststelling van de jaarrekening en de bestemming van de beschikbare winst;

-de vaststelling van het salaris van de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval van de commissaris, het instellen van een vennootschapsvordering tegen de zaakvoerder(s) en de commissaris, het verlenen van kwijting, de benoeming en het ontslag van niet-statutaire zaakvoerder(s) en in voorkomend geval van een commissaris.

f)De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen te brengen aan de statuten.

g)Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

( )

Artikel 16. Stemrecht Besluitvorming

a)Elk aandeel geeft recht op één stem.

De uitoefening van het stemrecht, verbonden aan niet-volgestorte aandelen, wordt geschorst zolang de

daarop verschuldigde stortingen, regelmatig invorderbaar en opeisbaar, niet werden gedaan.

Met uitzondering van de gevallen voorzien door de wet, de medische deontologie of de huidige statuten, worden de beslissingen genomen met absolute meerderheid van de stemmen.

b)Met uitzondering van de besluiten welke bij authentieke akte moeten worden genomen, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar aile vennoten en naar de commissarissen (indien er zijn), met de vraag aan de vennoten om de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten, zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit, niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde besluiten geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

Titel vi. Balansen en winstverdeling

Artikel 17. Boekjaar en jaarrekening

a)Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en wordt afgesloten op eenendertig december.

b)Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening, en handelt verder naar het voorschrift van artikel 283 van het Wetboek van vennootschappen. De zaakvoerder stelt bovendien een jaarverslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid, tenzij de vennootschap valt onder de bepalingen van artikel 94 van het Wetboek van vennootschappen.

c)De jaarrekening moet binnen zes maanden na de afsluitingsdatum van het boekjaar ter goedkeuring worden voorgelegd aan de gewone algemene vergadering.

Vijftien dagen v66r de gewone algemene vergadering mogen de vennoten in de zetel van de vennootschap kennis nemen van de jaarrekening en de andere stukken vermeld in het Wetboek van vennootschappen.

d)Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering, bij afzonderlijke stemming, over de aan de zaakvoerder en eventuele commissaris te verlenen kwijting.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

' 11/cor-behouden - aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod11.1

e)De jaarrekening moet, binnen de dertig dagen nadat zij door de algemene vergadering is' goedgekeurd, door de zaakvoerder op de plaatselijke zetel van de Nationale Bank van België worden neergelegd, tezamen met de andere stukken voorgeschreven door artikel 100 van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 18. Verdeling van de winst

Op de winst van het boekjaar wordt vijf procent (5%) vooraf genomen voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is n'et meer verplicht wanneer dit reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. De bestemming van het saldo wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

( )

ACHTSTE EN LAATSTE BESLUIT: MaChfleg zaakvoerder

De zaakvoerder wordt gemachtigd tot uitvoering van de voormelde besluiten. De coördinatie van de

statuten is in deze akte begrepen.

Voor beredeneerd uittreksel, afgeleverd voor registratie van de akte

Annelies Wylleman

Geassocieerd notaris

Tegelijk neergelegd:

- expeditie van de akte;

- kopie bankattest;

- verslag zaakvoerder en staat van actief en passief.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.06.2013, NGL 27.06.2013 13245-0340-015
19/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 06.06.2012, NGL 11.06.2012 12172-0263-015
25/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.05.2011, NGL 17.05.2011 11116-0038-015
26/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.05.2010, NGL 16.07.2010 10325-0127-016
31/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 18.08.2009, NGL 21.08.2009 09638-0374-016
09/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 23.08.2008, NGL 28.08.2008 08715-0153-012
21/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 09.06.2007, NGL 12.06.2007 07232-0011-022
07/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 19.08.2006, NGL 31.08.2006 06766-1246-012

Coordonnées
DR. KATHLEEN MORTIER, STOMATOLOOG

Adresse
SPOORWEGSTRAAT 48 9940 EVERGEM

Code postal : 9940
Localité : EVERGEM
Commune : EVERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande