DR. KATRIEN LECLUYSE, GASTRO-ENTEROLOGIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. KATRIEN LECLUYSE, GASTRO-ENTEROLOGIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.992.736

Publication

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.06.2014, NGL 14.07.2014 14310-0420-013
07/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.04.2013, NGL 06.05.2013 13111-0087-013
11/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.06.2012, NGL 10.07.2012 12272-0177-014
27/04/2012
ÿþ Mi dwoed91.9

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

17 APR. 2012

Griffie

h

0

Voor-

behoude9 aan het Belgisch

Staatsblam

*120814]8*

Ondernemingsnr : 0833.992.736

Benaming

(voluit) : DR. KATRIEN LECLUYSE, GASTRO-ENTEROLOGIE

(verkort) :

Rechtsvoren : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9680 Maarkedal, Mussestraat 16

(volledig adres)

Onderwerp akte : QUASI-INBRENG

Neerlegging verslag van de bedrijfsrevisor in het kader van artikel 220 W.Venn.

Neerlegging bijzonder verslag van de zaakvoerder In het kader van artikel 222 W.Venn.

Opgesteld te Maarkedal, op 24 december 2011.

Getekend:

Mevrouw Katrien Lecluyse

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

07/03/2011
ÿþ Motl 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ouder-°" nrde 2 3 FEB. 2011

Griffie

b

+11035910*

s

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : O $ 33 9 92 13 6

Benaming

(voluit) : "Dr. Katrien Lecluyse, Gastro-Enterologie"

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9680 Maarkedal, Mussestraat 16

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor Notaris Marseen VANDEWALLE te Wortegem-Petegem op 21 februari 2011,; neergelegd ter registratie, blijkt dat een Burg. Venn. ow BVBA werd opgericht als volgt:

1. OPRICHSTER : Dokter LECLUYSE Katrien, geneesheer-specialist inwendige geneeskunde/gastro enterologie, wonende te 9680 Maarkedal, Mussestraat 16.

2. RECHTSVORM EN NAAM : De vennootschap is een Burg. Venn. ow. BVBA met de naam "Dr. Katrien; Lecluyse, Gastro-Enterologie".

3. ZETEL : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9680 Maarkedal, Mussestraat 16.

4. DOEL : De vennootschap heeft tot doel: De beoefening van de geneeskunde door artsen-vennoten rekening houdend met de Medische Plichtenleer. Dit omvat: -het ter beschikking stellen van alle nodige', middelen voor de uitoefening van de beroepsactiviteit; -het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit; -het

" aanleggen van reserves teneinde alle nodige apparaten en gebouwen aan te schaffen nodig of nuttig om het,' doel van de vennootschap te verwezenlijken; -het verrichten van wetenschappelijk onderzoek; -de aankoop, het;, huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusies gebouwen, kortomf van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van de geneesheren-vennoten;; -het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheren-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen in de' geneeskunde, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken; De vennootschap; i mag alle handelingen verrichten in rechtstreeks verband met haar doel. De eigenlijke geneeskunde zal enkel: door de geneesheren-vennoten worden uitgeoefend en geenszins door de vennootschap. De vennootschap: ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening. Zij mag deelnemen in alle; ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met' andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden. De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van artsen. De vennootschap; kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van artsen.Dit alles rekening houdend met de: Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van: Geneesheren. De vennootschap heeft tot bijkomstig doel: -het beleggen in roerende of onroerende goederen,: i het investeren van haar middelen, dit als bijkomstig doel, onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze het: burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding: geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteiten ook. Het beleggen of investeren van haar: middelen mag gefinancierd worden door leningen. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

5. DUUR : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

6. KAPITAAL : Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op 18.600,00 EUR en is vertegenwoordigd door 200: aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk 1/200ste van het kapitaal vertegenwoordigen. De aandelen zijn op naam. De aandelen zijn ten opzichte van de vennootschap ondeelbaar en onsplitsbaar. De uitoefening van de rechten verbonden aan aandelen in onverdeelde of in bloot-eigendom en vruchtgebruik: gesplitste eigendom wordt geschorst tot overdracht van deze aandelen in voile eigendom aan een persoon die: voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden. Aandelen mogen slechts worden overgedragen aan een: arts, ingeschreven op de Lijst van de provinciale Raad van de Orde der Geneesheren, die in het kader van de: vennootschap zijn medische activiteiten uitoefent of zal uitoefenen en die door de bestaande vennoten met:

" eenparigheid van stemmen is aanvaard. Het aandelenbezit van de vennoten dient zich daarenboven steeds te

verhouden als hun respectieve activiteiten in de vennootschap. "

7. SAMENSTELLING VAN HET KAPITAAL : Het kapitaal is volledig geplaatst en gedeeltelijk volgestort alsj volgt: Dokter Leduyse Katrien heeft ingeschreven op alle 200 aandelen voor een bedrag van 18.600,00 euro,. volgestort ten belope van 12.400,00 euro, waardoor haar 200 aandelen als volgestort ten belope van 12.400,00: euro werden toegekend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan icet r Belgisch Staatsblad S. BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Het mandaat van de zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd, met name voor de duur van diens medische activiteiten. Het mandaat van de zaakvoerder-niet-vennoot wordt vastgelegd voor een beperkte en bepaalde duur, namelijk voor een duur van tien jaar, hernieuwbaar. Zijn bevoegdheid is tevens beperkt tot niet-medische aangelegenheden.De zaakvoerder bezit de meest uitgebreide machten van bestuur en beschikking. AI de machten die niet uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering door de wet, vallen onder zijn bevoegdheid. De zaakvoerder kan voor één of meerdere niet-medische handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht. Deze gevolmachtigde verbindt de vennootschap binnen de perken van de hem verleende volmacht. De i zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte zowel als eiser als verweerder. Wanneer er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering de hen benoemt, hun machten ieder afzonderlijk uitoefenen, onverminderd de eventuele delegatie van machten en zullen zij, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering die hen benoemt, jegens derde en in recht, eveneens afzonderlijk handelen, onverminderd de eventuele delegatie i van machten.

Als niet-statutair-zaakvoerder voor de duur van haar medische activiteiten werd aangesteld: Dokter Lecluyse Katrien die verklaard heeft te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling.

9.BOEKJAAR : Het boekjaar begint op 1 januari en wordt op 31 december daarna afgesloten. Het eerste : boekjaar wordt afgesloten op 31 december 2011.

10. JAARVERGADERING : Ieder jaar, de derde zaterdag van de maand juni om elf uur, heeft de ; jaarvergadering plaats in de zetel van de vennootschap, of op gelijk welke andere plaats, aangeduid in het bericht van bijeenroeping. Elk aandeel geeft recht op één stem. De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in ; 2012.

11. WINSTAANWENDING : Het positief saldo van de resultatenrekening, opgesteld overeenkomstig de wet, ; maakt de nettowinst uit van een boekjaar. Van deze winst wordt jaarlijks minstens 5% afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn, wanneer de wettelijke reserve éénitiende van i het kapitaal bereikt. De aanwending van het overschot der winst wordt door de jaarvergadering bij eenvoudige meerderheid der geldig uitgebrachte stemmen geregeld wanneer de vennootschap meer dan één vennoot telt. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals ; blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de

statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden. De zuivere opbrengst van de vereffening, na betaling der schulden en lasten van de vennootschap, wordt verdeeld onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na, in voorkomend geval, gelijkmaking van de aandelen wat betreft hun afbetaling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2011- Annexes du Moniteur belge



Tegelijk neergelegd : expeditie; uittreksel.

(getekend) Marleen Vandewalle, Notaris





















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DR. KATRIEN LECLUYSE, GASTRO-ENTEROLOGIE

Adresse
MUSSESTRAAT 16 9680 MAARKEDAL

Code postal : 9680
Localité : Etikhove
Commune : MAARKEDAL
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande