DR. KETELS VEERLE - NEUROLOOG

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. KETELS VEERLE - NEUROLOOG
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 631.756.347

Publication

08/06/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

aansprakelijkheid van de vennootschap. Zowel de vennootschap als de vennoot dienen hiervoor verzekerd te zijn.

De vennootschap kan roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dit ondergeschikt blijft aan dit maatschappelijk doel en kadert in het beheer als een goede huisvader, voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap, noch haar prioritair medisch oogmerk hierdoor in het gedrang komen en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen.

Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen.

Mits inachtneming van de door de wet, de statuten en de door de medische deontologie opgelegde voorwaarden, kan het doel worden gewijzigd bij statutenwijziging, volgens het wetboek van vennootschappen. Elke wijziging van het doel dient voorafgaandelijk meegedeeld te worden aan de provinciale raad van de Orde van Geneesheren.

Artikel 4.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd.

II.- VENNOTEN

Artikel 5.

De vennootschap telt één of meer vennoten, die allen de hoedanigheid van arts-vennoot-neuroloog of arts, ingeschreven op het tableau van de Orde van Geneesheren, dienen te hebben en die door de bestaande vennoten met eenparigheid van stemmen is aanvaard. Het aandelenbezit van de vennoten dient zich daarenboven steeds te verhouden tot hun respectievelijke activiteit in de vennootschap.

Een vennoot mag niet tezelfdertijd vennoot zijn in een andere professionele burgerlijke vennootschap.

Indien de vennootschap meer dan één vennoot telt, dienen zij dezelfde of aanverwante discipline uit te oefenen.

Artikel 6.

Het definitief verlies van de hoedanigheid om het beroep van arts uit te oefenen brengt van rechtswege het verlies van hoedanigheid van vennoot mee.

De schorsing van een arts om de geneeskunde uit te oefenen, brengt voor deze arts het verlies mee van alle voordelen en uitkeringen, voor de duur van de schorsing.

De geschorste arts moet bovendien maatregelen treffen om de continuïteit van de zorgen te verzekeren.

Daartoe kan de arts zich tijdens de periode van het verbod laten vervangen door één of meerdere artsen met dezelfde wettelijke kwalificatie.

De maatregelen worden vooraf schriftelijk medegedeeld aan de bevoegde Provinciale Raad, die ze goedkeurt of aanpassingen ervan oplegt.

Elke arts-vennoot moet de andere vennoten inlichten over alle opgelopen disciplinaire, correctionele of administratieve veroordelingen met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening. Artikel 7.

Het overlijden, het definitief verbod tot beroepsuitoefening, het kennelijk onvermogen of de uitsluiting of uittreding van een vennoot heeft niet de ontbinding van de vennootschap tot gevolg. In geval van overlijden van een vennoot moet dit onverwijld worden gemeld aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

III.- KAPITAAL - AANDELEN

Artikel 8.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het kapitaal is gesplitst in duizend (1.000) aandelen zonder vermelding van waarde.

Artikel 9.- Regeling van voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld

Ingeval, bij kapitaalverhoging in geld, één of meer vennoten geen gebruik maken van het wettelijk

voorziene inschrijvingsrecht, zal dat aanwassen ten voordele van de overige vennoten en naar

evenredigheid van de reeds door henzelf uitgeoefende rechten, vooraleer kan worden overgegaan

tot toepassing van de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, met dien verstande dat de

nieuwe vennoot of vennoten steeds artsen van dezelfde of aanverwante discipline dienen te zijn die

in het kader van de vennootschap hun beroep uitoefenen of zullen uitoefenen en dat de overige

vennoten unaniem akkoord zijn voor de toetreding van deze nieuwe vennoot of vennoten.

Artikel 10.

De hoedanigheid van vennoot kan slechts blijken uit een inschrijving in het register van aandelen,

zoals wordt voorgeschreven door artikel 233 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op aanvraag van de vennoten dienen hen certificaten van inschrijving worden afgeleverd; de kosten

van de certificaten vallen ten laste van de vennoten. De certificaten zijn niet vatbaar voor overdracht.

Enkel de personen vermeld onder artikel 5 kunnen vennoot zijn.

Artikel 11.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Overdracht van aandelen onder levenden of overgang bij overlijden of de toetreding van een nieuwe vennoot is slechts geldig en tegenstelbaar indien de overdracht wordt ingewilligd met instemming van alle vennoten.

Als overnemer van de aandelen of als nieuwe vennoot kunnen alleen de personen die vermeld worden in artikel 5 worden in aanmerking genomen. Indien de aandelen van een vennoot zouden toekomen aan een persoon die niet voldoet aan artikel 5 van de statuten, dan moeten de overige vennoten deze aandelen ofwel zelf overnemen ofwel toestemmen in de toetreding van een nieuwe vennoot die de waarde van de aandelen vergoedt en die bovendien arts-neuroloog of arts is die in het kader van de vennootschap zijn beroep dient uit te oefenen.

De erfgenamen en de legatarissen van aandelen, die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen.

Indien de partijen niet minnelijk overeenkomen over de overname vergoeding, dan wordt deze vastgesteld door een deskundige, aangewezen door de bevoegde rechtbank van het arrondissement waar de zetel van de vennootschap is gelegen.

Tegen de beslissing van de deskundige staat geen verhaal open.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt en indien ingevolge overgang bij overlijden geen enkele van zijn rechtsopvolgers voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden en indien zij hun aandelen niet wensen over te dragen aan iemand die wel aan deze voorwaarden voldoet, dan zullen zij de Orde der Geneesheren hiervan in kennis stellen. De rechtsopvolgers kunnen dan, mits het akkoord en onder het toezicht van de Orde, de lidmaatschapsrechten verbonden aan de aandelen uitoefenen om:

- hetzij de vennootschap te ontbinden;

- hetzij de naam en het doel van de vennootschap te wijzigen, waarbij de uitoefening van de geneeskunde wordt uitgesloten;

- hetzij de naam en het doel te wijzigen in een andere geneeskundige discipline indien een rechtsopvolger kan worden aangeduid die voldoet aan de voorwaarden opgelegd door de Orde van Geneesheren.

Dezelfde principes gelden in geval van definitief verbod tot beroepsuitoefening.

In geval van overdracht van een geneeskundige praktijk dient in een schriftelijke overeenkomst bepaald te worden dat de arts-overnemer de bewaarder wordt van de medische dossiers en er zich toe verbindt alle voor de continuïteit van de verzorging nuttige gegevens van het dossier mee te delen aan de door de patiënt aangeduide arts.

Indien de geneeskundige praktijk bij stopzetting van de beroepsactiviteit niet overgedragen wordt, dient de arts ervoor te zorgen dat alle medische dossiers ter bewaring worden overgemaakt aan een praktiserend arts en dat de nodige maatregelen genomen zijn zodat de continuïteit van de zorg verzekerd blijft. Wanneer dit uit hoofde van de arts niet mogelijk is, is het aangewezen dat de naaste verwanten zorgen voor de overdracht. Bij het uitblijven van een oplossing betreffende de bewaring van de medische dossiers kan elke belanghebbende de provinciale raad van de arts hieromtrent informeren.

Artikel 12.

De aandelen zijn ten opzichte van de vennootschap ondeelbaar en onsplitsbaar. De uitoefening van de rechten verbonden aan aandelen in onverdeelde of in naakte eigendom en vruchtgebruik gesplitste eigendom wordt geschorst tot overdracht van deze aandelen in volle eigendom aan een persoon die voldoet aan de voorwaarden vennoot te worden.

Artikel 13.

Erfgenamen en schuldeisers van een vennoot mogen onder geen enkel voorwendsel verzegeling eisen van de goederen en bescheiden van de vennootschap noch zich op enige wijze mengen in de daden van haar bestuur.

Voor het uitoefenen van hun rechten moeten zij zich schikken naar de jaarrekening en de beslissingen van de algemene vergadering.

IV.- BESTUUR

Artikel 14.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, gekozen onder de artsenvennoten. Het mandaat van zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd en wordt zo de enige vennoot enige zaakvoerder is uitgeoefend voor de duur van zijn activiteit in de vennootschap

Zo er meerdere zaakvoerders zijn is de duur van het mandaat als zaakvoerder beperkt tot een herkiesbare termijn van zes jaar.

Artikel 15.

De zaakvoerders zijn bevoegd voor alle daden van bestuur en beschikking die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten worden voorbehouden aan de algemene vergadering en niet strijdig zijn met de nieuwe artikelen omtrent de  E-bvba en artsen-associaties van de Geneeskundige Plichtenleer.

Artikel 16.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders mogen binnen de wettelijke en deontologische perken bijzondere machten

toekennen aan lasthebbers; zij bepalen de wedde of vergoedingen van die lasthebbers. Het mandaat

kan geen betrekking hebben op het verstrekken van medische diensten prestaties die uitsluitend zijn

voorbehouden aan de artsen-vennoten.

Artikel 17.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd door de bijzondere lasthebbers

binnen de perken van het hen verleende mandaat, overeenkomstig artikel 16 van de statuten.

Artikel 18.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid

hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met

uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als

verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere

volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij

dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

Indien er meerdere vennoten zijn, worden de werkverdeling, alle vergoedingen voor het gepresteerde

werk - inclusief de eventuele bezoldigingen als zaakvoerder - en terugbetalingen van kosten en

vacaties vastgelegd in een schriftelijke overeenkomst, die onderworpen is aan de voorafgaandelijke

goedkeuring van de Provinciale Raad van de Orde.

Artikel 19.

Beslissingen betreffende zaken die niet ressorteren onder het dagelijks bestuur worden door de

zaakvoerders geacteerd in een register van verslagschriften. Elk verslagschrift wordt door de

zaakvoerders ondertekend.

V.- ALGEMENE VERGADERINGEN

Artikel 20.

Elk jaar wordt er een gewone algemene vergadering gehouden, op de maatschappelijke zetel of op

een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats.

Deze gewone algemene vergadering vindt plaats op de derde woensdag van de maand juni om 14

uur.

Indien die dag een feestdag is, wordt de gewone algemene vergadering verschoven naar de

eerstvolgende werkdag.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij/zij de bevoegdheden uit die aan de

algemene vergadering zijn toegekend.

De enige vennoot kan die bevoegdheden niet overdragen.

Artikel 21.

De gewone algemene vergadering hoort lezing van de verslagen van de zaakvoerders en, in

voorkomend geval, van de commissarissen, keurt de jaarrekening goed, benoemt zaakvoerders en,

indien nodig, commissarissen en beraadslaagt over al de punten op de agenda. Na goedkeuring van

de jaarrekening spreekt de vergadering zich door bijzondere stemming uit over de decharge aan

zaakvoerders en commissarissen.

Artikel 22.

Buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op voorstel van de zaakvoerders of

wanneer daartoe verzocht wordt door vennoten die samen tenminste een vijfde van de aandelen

vertegenwoordigen.

Artikel 23.

Behoudens wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, mogen de vennoten voor de

algemene vergadering een volmachtdrager aanstellen die zelf stemrecht heeft.

De volmacht moet voldoen aan de door zaakvoerders voorgeschreven vorm.

Zij moet op de maatschappelijke zetel worden gedeponeerd tenminste vijf dagen voor de

vergadering.

Elke vennoot kan slechts houder of drager zijn van één volmacht.

Artikel 24.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 25.

De algemene vergadering kan enkel beraadslagen over punten die op de agenda voorkomen.

De agenda wordt opgesteld door de zaakvoerders.

Voorstellen van vennoten komen niet in aanmerking indien zij niet vooraf werden ondertekend door

vennoten die samen tenminste een vijfde van de aandelen vertegenwoordigen en indien zij niet tijdig

werden medegedeeld aan de zaakvoerders om in de oproepingen te worden opgenomen.

De vergadering beslist met meerderheid van stemmen, om het even welk deel van het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

maatschappelijk kapitaal is vertegenwoordigd, behoudens de gevallen waarbij de wet, de medische

deontologie of onderhavige statuten een bijzondere meerderheid voorschrijven.

Bij staking van stemmen wordt het voorstel verworpen.

Artikel 26.

Van elke vergadering wordt een verslag opgesteld. Het wordt ondertekend door de leden van het

bureau en door de vennoten die erom verzoeken.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, worden zijn beslissingen vermeld in een

register, dat op de zetel van de vennootschap bewaard wordt.

Afschriften en uittreksels worden ondertekend door een zaakvoerder.

VI.- BOEKJAAR - INVENTARIS - JAARREKENING

Artikel 27.

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari om 0.00 uur en eindigt op 31 december 24.00 uur

van hetzelfde jaar.

Elk jaar, op het einde van het boekjaar, worden de inventaris en de jaarrekening opgesteld volgens

de wet.

Artikel 28.

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het

wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds het tiende van het maatschappelijk

kapitaal bereikt.

Het saldo wordt aangewend in overeenstemming met de besluiten van alle vennoten met unanimiteit,

op voorstel van de zaakvoerders, in de mate dat de wet het toelaat en rekeninghoudend met het feit

dat, overeenkomstig de Geneeskundige Plichtenleer, als vergoeding voor de ingebrachte kapitalen

slechts een normale intrest mag uitbetaald worden.

De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden.

Voor het aanleggen van een conventionele reserve is het eenparig akkoord van alle artsen-vennoten

vereist.

VII.- ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 29.

De vennootschap kan op elk ogenblik ontbonden worden door beslissing van de algemene vergadering, in de vorm zoals voorzien voor wijziging aan de statuten.

Artikel 30.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering één of meer vereffenaars aanstellen, hun bevoegdheid en hun vergoeding vaststellen.

Bij de ontbinding van de vennootschap dient een beroep gedaan op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten. Bij overdracht van de aandelen moet de garantie geboden worden dat de bewaring van de medische dossiers overgaat op artsen en dat de continuïteit van de zorg verzekerd blijft

Het batig saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen. Artikel 31.

Bij ontbinding van de vennootschap of bij uittreden van een vennoot worden de medische dossiers en het archief bewaard door de vennoten, met inachtname van de medische deontologie, het beroepsgeheim en de voorkeur van de betrokken patiënt.

Bij onenigheid zullen alle geschillen tussen de vennoten beslecht worden door één of meer scheidsrechters, aangewezen door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren, die zullen oordelen in eerste en laatste aanleg.

VII.- WOONSTKEUZE - ALLERLEI

Artikel 32.

Iedere in het buitenland wonende zaakvoerder of vereffenaar moet woonst in België kiezen voor alles wat de uitvoering van deze statuten betreft.

Is dergelijke woonstkeuze niet bekend, dan zullen alle berichten, kennisgevingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen met betrekking tot de zaken van de vennootschap geldig geschieden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

Alle kennisgevingen terzake van de vennootschap aan de effectenhouders op naam geschieden op het laatste aan de vennootschap bekendgemaakt adres. Iedere adreswijziging dient te worden bekendgemaakt aan het orgaan van bestuur van de vennootschap bij aangetekend schrijven of bij schrijven met ontvangstmelding.

Artikel 33.

Voor al wat niet in deze statuten wordt voorzien, gelden alleen de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Iedere statutenwijziging dient voorafgaandelijk de goedkeuring van de Orde te verkrijgen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

De comparante verklaart er kennis van te hebben dat bij inbreng van haar volledige medische activiteiten in een professionele vennootschap zij geen andere professionele vennootschap kan oprichten.

INTEKENINGEN - STORTINGEN

Voornoemde comparante heeft ingetekend op het volledig bedrag van het maatschappelijk kapitaal. De comparante heeft elk aandeel waarop door haar wordt ingetekend volledig volstort ten belope van het maatschappelijk kapitaal, zijnde achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het totaal bedrag van de stortingen in speciën, staat geboekt op een speciale rekening nummer BE96 0017 5825 1605 ten name van de vennootschap in oprichting bij de bank BNP PARIBAS FORTIS te Zele.

De comparante overhandigt mij het bewijs van die stortingen en deposito's. Ondergetekende notaris bevestigt het bestaan van dit attest en de bewaring ervan in het dossier van de vennootschap. Van zodra een afschrift van de akte werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel zal ondergetekende notaris voormelde bankinstelling hiervan berichten, zodat de vennootschap over de bijzondere rekening kan beschikken.

BIJZONDERE SCHIKKINGEN EN BEPALINGEN VAN VOORBIJGAANDE AARD OVERGANGSBEPALINGEN

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot éénendertig december tweeduizend en vijftien.

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en zestien. BEKRACHTIGING VAN VERBINTENISSEN, AANGEGAAN NAMENS DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING (art. 60 Wetboek van Vennootschappen)

De comparante verklaart te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparante verklaart dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan vanaf 1 januari 2015. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de

deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

BENOEMING VAN NIET STATUTAIRE ZAAKVOERDER

Wordt tot gewone zaakvoerder benoemd en aangesteld voor de duur van haar activiteiten, behoudens herroeping door de algemene vergadering met gewone meerderheid: Mevrouw Veerle KETELS, comparante voornoemd, die verklaart deze benoeming te aanvaarden.

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering is het mandaat van zaakvoerder onbezoldigd.

NIET-AANSTELLING VAN EEN COMMISSARIS

De oprichtster verzoekt mij, notaris, nog te acteren dat zij, op grond van te goeder trouw verrichte schattingen, tot het besluit gekomen is dat de vennootschap is vrijgesteld van de verplichting een commissaris te benoemen en dat zij ook geen commissaris wenst te benoemen.

VOLMACHT

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de diensten van de btw en/of bij de ondernemingsloketten en de Kruispuntbank voor Ondernemingen, zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor elke latere wijziging of aanpassing daarvan, wordt, met recht van indeplaatsstelling, volmacht gegeven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  ACCOUNTANTSKANTOOR HELON , gevestigd te 9160 Lokeren, Durmelaan 34, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Dendermonde, met ondernemingsnummer 0419.324.070.

Voor analytisch uittreksel,

Notaris Jean MATTHYS

31/08/2015
ÿþMod Word 11.1

L . ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

MUR im

FIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

2 0 AUG. 2015

AFDELING DENDERMONDE

Griffte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0631.756.347

Benaming

(voluit) : Dr. Ketels Veerle - Neuroloog

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Windhaarstraat 19, 9160 Lokeren

(volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi inbreng

Neerleggen van :

- Bijzonder verslag van de zaakvoerder d.d. 17 augustus 2015

- Verslag van de bedrijfsrevisor d.d. 12 augustus

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.06.2016, NGL 16.06.2016 16178-0423-010

Coordonnées
DR. KETELS VEERLE - NEUROLOOG

Adresse
WINDHAARSTRAAT 19 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande