DR. KOEN MATTHYS, FYSISCHE GENEESKUNDE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. KOEN MATTHYS, FYSISCHE GENEESKUNDE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.126.860

Publication

02/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 30.04.2014, NGL 30.04.2014 14104-0426-010
15/04/2013
ÿþMod Wad 11.1

Bijlagen bij bet Belgisch- Staatsblad 15/04/20-13--Annexes-du-Moniteur-belge

Voor-behoudo aan het Belg [sol Staatsbta

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I 111111,1111,181

, Ondernemingsnr : 0844.126.860

Benaming

(voluit) : DR. KOEN MATTHYS, fysische geneeskunde

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lovelddreef 22 - 9070 Destelbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi-inbreng

ln toepassing van artikel 220 en 222 van het Wetboek van vennootschappen worden onderstaande verslagen neergelegd:

het bijzonder verslag van de zaakvoerder;

- het revisoraal verslag d.d. 18/02/2013 van de BV CVBA Vander Donckt-Roobrouck-Christiaens Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Bart Roobrouck.

De heer Koen Matthys

Zaakvoerder

NEERGELûGD~. il APR, 2g2

il



1 It~f ~ GrittE~' VAN r. CENT







Op de laatste blz, van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van dorden to vartegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/03/2012
ÿþ r

Mod wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*12056377*

Vc behl

aai

Bel! Staa

NEERGELEGD 2 MW 2012

RECHTBANK VAN

KOOP TE GENT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : DR. KOEN MATTHYS, fysische geneeskunde (verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9070 Desteibergen (Heusden), Lovelddreef 22

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bernard VAN STEENBERGE te Laame op één maart tweeduizend en twaalf, neer te leggen ter registratie, dat werd opgericht de burgerlijke professionele vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, genaamd "DR. KOEN MATTHYS, fysische geneeskunde", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9070 Destelbergen (Heusden), Lovelddreef 22.

Oprichter:

De heer MATTHYS Koen Placide Maria, geboren te Gent op 06 september 1978, echtgenoot van mevrouw

DE BOECK Fabienne, wonende te 9070 Destelbergen (Heusden), Lovelddreef 22.

Naam  rechtsvorm:

De vennootschap is een burgerlijke professionele vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, en heeft ais benaming "DR. KOEN MATTHYS - fysische geneeskunde",

Zetel:

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 9070 Destelbergen (Heusden), Lovelddreef 22. De zetel van de vennootschap mag elders worden overgebracht krachtens eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, gepubliceerd In de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad. De zaakvoerder zal de bevoegde Provinciale Raad vooraf op de hoogte brengen van de zetelverplaatsing met vermelding van de vestiging van de nieuwe zetel. De arts-vennoot mag een bijkomende praktijk vestigen, mits voorafgaande goedkeuring door de provinciale Raad van de Orde der Geneesheren. Na het bekomen van deze toelating kan de vennootschap, bij beslissing van haar bevoegd orgaan, hiertoe overgaan,

Doel:

De vennootschap heeft tot doei:

In naam en voor rekening van de vennootschap als hoofdzakelijk doel het uitoefenen van de geneeskunde, op het gebied van de fysische geneeskunde, dit door elke geneesheer-vennoot rekening houdend met de Medische Plichtenleer.

Enkel artsen die ingeschreven zijn op de lijst van de Orde van Geneesheren en die in het kader van de vennootschap hun medische activiteiten actief uitoefenen of zullen uitoefenen, zijn toegelaten als vennoot.

De geneesheren-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen.

Alle inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden geïnd voor en door de vennootschap, zoals alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap worden vereffend.

Het doel kan onder meer omvatten:

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit,

- de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-vennoot,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

- het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in

- voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijk-uitoefening mogelijk te

maken,

- het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake fysische geneeskunde, en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap mag alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die de verwezenlijking van het doel bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen. ledere verwijzing naar commerciële activiteiten is verboden.

De vennootschap mag beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren, dit ais bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten,

Het beleggen van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

De vennootschap kan, zonder afbreuk te doen aan de Medische Plichtenleer terzake, onder het normaal beheer als goede huisvader, een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook.

Dit houdt onder meer in dat de vennootschap alle investeringen en beleggingen kan uitvoeren zoals onder meer de aankoop, de verhuring en de oprichting van gebouwen, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening.

Zij mag deelnemen in aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren, De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaande goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

De vennootschap mag, als bijkomstig doel, beleggen in roerende en onroerende goederen met eigen of vreemd kapitaal.

Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden, nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren meegedeeld werd,

Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Kapitaal;

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00), vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde.

Alle aandelen zijn door de oprichter ingeschreven a pari in speciën, Het kapitaal werd volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12,400,00) door inbreng in speciën. De inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij Argenta Spaarbank,

Vennoten:

Het zijn slechts geneesheren, ingeschreven op de Lijst van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren die, hetzij door inschrijving, hetzij door overdracht van aandelen bij leven of ingevolge overlijden, vennoot kunnen worden en dit op voorwaarde dat zij hun volledige praktijk in het kader van de vennootschap (zullen) uitoefenen en zij met eenparigheid van stemmen door de bestaande vennoot werden aanvaard, Opneming van één of meerdere vennoten zal slechts kunnen door een statutenwijziging, waarbij de comparant verklaart het ontwerp voorafgaandelijk voor te leggen aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren waartoe hij behoort.

Stille vennoten, dit wil zeggen artsen die eigenaar zijn van aandelen, doch die hun praktijk niet in de

vennootschap uitoefenen, zijn verboden. Elke vennoot moet professioneel actief zijn in de vennootschap.

De aandelen zijn ten opzichte van de vennootschap ondeelbaar en onsplitsbaar. Splitsing van de eigendom der aandelen in naakte eigendom en vruchtgebruik is verboden.

De uitoefening van de rechten verbonden aan aandelen in onverdeelde of in naakte eigendom en vruchtgebruik gesplitste eigendom wordt geschorst tot overdracht van deze aandelen in volle eigendom aan een persoon die voldoet aan de voorwaarden vennoot te worden.

Bestuur:

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, gekozen onder de

geneesheren-vennoten.

De duur van het mandaat van de zaakvoerder(s) is beperkt in de tijd.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van diens medische

activiteiten binnen de vennootschap,

Indien er meerdere vennoten zijn, wordt de duur van het mandaat van zaakvoerder herleid tot maximum zes

(6) jaar, voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap, eventueel

hernieuwbaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Indien er meerdere vennoten zijn moeten de werkverdeling, alle vergoedingen voor het als bedrijfs-leider gepresteerd werk - inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder - en terugbetalingen van kosten en vacaties vastgesteld worden in een schriftelijke overeenkomst tussen de geneesheren-vennoten en de vennootschap,

Een niet-arts kan enkel als mede-zaakvoerder benoemd worden met dien verstande dat deze niet statutair benoemd wordt. Er moet ook duidelijk vernield worden dat deze enkel kan instaan voor niet-medische aangelegenheden en dat hij/zij geen lidmaatschapsrechten noch stemrecht heeft op de algemene vergadering.

De benoeming van dergelijke mede-zaakvoerder moet voldoende gemotiveerd, schriftelijk ter goedkeuring aan de Provinciale Raad voorgelegd worden.

De heer Koen MATTHYS voornoemd wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder voor de duur van zijn medische beroepsactiviteiten binnen de vennootschap, en hij heeft verklaard deze opdracht te aanvaarden, met bevestiging dat hij niet getroffen is door een beslissing die zich hiertegen verzet.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met inachtneming van de medische deontologie, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd,

Externe vertegenwoordigingsmacht:

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Algemene vergadering:

De algemene vergadering van de vennoten wordt elk jaar gehouden de eerste zaterdag van de maand maart om elf uur, op de zetel of op elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. Elk aandeel geeft recht op een stem.

Boekjaar reserves - resultaatverdeling:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van ieder daaropvolgend jaar. Op het einde van elk boekjaar maakt (maken) de zaakvoerder(s) de inventaris op alsmede de jaarrekening.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt jaarlijks genomen:

9) vijf procent voor de wettelijke reserve, Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds, een tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Zij ontstaat wederom indien, om gelijk welke reden, het reservefonds verminderd werd.

2) Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die hierover beslist met eenparigheid van stemmen en met inachtneming van de wettelijke bepalingen.

Ontbinding - vereffening:

Bij de ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, zijn de geneesheren-zaakvoerders in functie

van rechtswege vereffenaars, tenzij de algemene vergadering een of meer vereffenaars benoemt.

Voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of

op het beroepsgeheim van de vennoten, zal een beroep gedaan worden op één of meerdere artsen.

De vennootschap wordt niet ontbonden door de ontzetting, het kennelijk onvermogen of de dood van de

vennoot.

In geval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst dienen om het passief van de

vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken,

Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij

bezitten.

Aansprakelijkheid - schorsingen:

Elke arts-vennoot is persoonlijk en onbeperkt aansprakelijk voor zijn professionele fouten, voor de inbreuk op de geneeskundige plichtenleer en voor de inbreuken op de statuten, en dit zowel burgerrechtelijk, strafrechtelijk, administratiefrechtelijk als tuchtrechtelijk.

De arts-vennoot dient zich te laten verzekeren voor zijn medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn,

Bij meerdere vennoten dient iedere vennoot de andere vennoot in te lichten over elke opgelopen disciplinaire, burgerlijke, strafrechtelijke of administratieve veroordeling met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening.

De vennoot, geschorst in het recht de geneeskunde uit te oefenen, verliest de voordelen van de vennootschap voor de duur van de schorsing en noch één der vennoten, noch de vennootschap mogen gedurende de straftijd een vervanger aanstellen.

Het verbod de geneeskunde uit te oefenen, ontslaat de geschorste arts er niet van de nodige maatregelen te nemen om de continuïteit van de verzorging te verzekeren voor de patiënten die in behandeling zijn op het ogenblik dat voornoemde sanctie in werking treedt.

a

ç%.r.

t

Voorbehouden 'aán hk Belg ch Staat .olad

De getroffen schikkingen moeten meegedeeld worden aan de provinciale Raad waarbij deze arts is ingeschreven.

Rekening houdend met de professionele autonomie van de geneesheer dienen alle geneesheren vennoten over de volledige diagnostische en therapeutische vrijheid te beschikken; hun taak dient derhalve als leidinggevend beschouwd te worden,

OVERGANGS- en SLOTBEPALINGEN,

1. Het eerste boekjaar van de vennootschap gaat in vanaf de neerlegging van het afschrift op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op dertig (30) september tweeduizend dertien (2013).

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de eerste zaterdag van de maand maart tweeduizend veertien (2014).

2. Er wordt geen commissaris benoemd.

3. Voor zover als nodig en onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid door onderhavige vennootschap, beslist de algemene vergadering uitdrukkelijk bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen alle verbintenissen over te nemen welke haar oprichter en/of zaakvoerder voor haar rekening heeft gesteld, sedert 01 januari 2012 ; alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen gedaan sedert 01 januari 2012 worden thans door de vennootschap uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd,

4. De oprichter geeft bij deze bijzondere volmacht aan de gewone commanditaire vennootschap LeadService, met zetel te 9870 Olsene, Grote Steenweg 50, met ondememingsnummer: 0821.029.477, met als zaakvoerder mevrouw Deprez Stephanie, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten inzake de Kruispuntbank der Ondernemingen, evenals alle formaliteiten met betrekking tot de BTW en fiscale administraties, alsmede alle verplichtingen inzake het sociaal statuut der zelfstandigen en vergunningen met betrekking tot de uitgeoefende activiteit, te verzekeren.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL

Bernard VAN STEENBERGE,

Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- eensluidend afschrift van de oprichtingsakte (afgeleverd voor de formaliteit van de registratie).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DR. KOEN MATTHYS, FYSISCHE GENEESKUNDE

Adresse
LOVELDDREEF 22 9070 DESTELBERGEN

Code postal : 9070
Localité : DESTELBERGEN
Commune : DESTELBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande