DR. LIOTTIER NATHALIE, HUISARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. LIOTTIER NATHALIE, HUISARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.007.735

Publication

15/09/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11111111111111111111111111111111 1111

*11139612*

Vo beho lin

aan

Berg Staat:

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

- 5. 09. 2091

DENMUSMONDE

Ondernemingsnr : $ 39 c 9' . f 3 S

Benaming

(voluit) : DR. LIOTTIER NATHALIE, HUISARTS

Rechtsvorm : Burgerlijke Professionele Vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9310 Aalst-Baardegem, Baardegem-Dorp, 19

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Frederic CAUDRON geassocieerd notaris in de bvba (burg.venn.) "Frederic Caudron & Tim Hezeel, geassocieerde notarissen" met zetel te Aalst (Erembodegem), Hogeweg 3-B, op 25 augustus 2011, dat door Mevrouw LIOTTIER Nathalie Maria, geboren te Aalst op 30 augustus 1968, echtgenote van de heer DE BOECK Geert, geboren te Aalst op 2 april 1968, wonende te 9310 Aalst (Baardegem), Baardegem-Dorp 19, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

Waarvan de statuten bij uittreksel luiden :

Artikel 1.

Er wordt een burgerlijke professionele vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, afgekort b.v.b.a., opgericht onder de naam "DR. LIOTTIER NATHALIE, HUISARTS".

De financiële aansprakelijkheid is beperkt tot het onderschreven kapitaal, maar de professionele aansprakelijkheid van iedere arts-vennoot blijft onbeperkt.

Artikel 2.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9310 Aalst-Baardegem, Baardegem-Dorp, 19...

Artikel 3.

De vennootschap heeft tot doel :

1. De bevordering van de uitoefening van de geneeskunde door de arts  vennoot, met inachtname van de

regels van de medische plichtenleer. Alle medische activiteiten worden ingebracht in de vennootschap.

De geneeskunde wordt uitgeoefend door een arts en onder zijn onbeperkte verantwoordelijkheid.

De honoraria betreffende de medische activiteit en prestaties worden geïnd in naam en voor rekening van

de vennootschap.

Aan de arts-vennoot wordt een vergoeding toegekend in verhouding tot de prestaties die hij voor rekening

van de vennootschap geleverd heeft.

2. Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, de aankoop, het huren van alle medische apparatuur en accommodaties voor voornoemde medische activiteiten, nuttig of nodig voor de uitoefening van de medische activiteit door de arts-vennoot.

3. Het aanleggen van reserves om daar mede alle materiele infrastructuur aan te schaffen, nuttig of nodig voor de uitoefening van de medische activiteit.

4. Het scheppen van de mogelijkheden aan de vennoot om zich verder te bekwamen in zijn discipline.

5. Beheer en organisatie in algemene zin.

De vennootschap kan roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dit ondergeschikt blijft aan dit maatschappelijk doel en kadert in het beheer als een goede huisvader, voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen.

Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden, nadat het schriftelijk akkoord van al de vennoten over hun investeringsbeleid, aan de Provinciale Raad van de Orde van geneesheren meegedeeld werd.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Artikel 4.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur. Zij begint te werken vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Zij kan ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering beraadslagend zoals inzake statutenwijzigingen.

Artikel 5.

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600¬ ), verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen die elk één/honderdste (1/100e) van het kapitaal vertegenwoordigen. De aandelen zijn volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

INTEKENING OP DE AANDELEN - VOLSTORTING

Op de honderd (100) aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen wordt in geld ingetekend tegen de prijs van honderd zesentachtig euro (¬ 186) per aandeel, door Mevrouw Nathalie Liottier, comparant in dezer, die verklaart dat alle en elk van deze aandelen werden volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400¬ ), welk bedrag van nu af aan, ter beschikking staat van de vennootschap op een te dien einde geopende speciale rekening op naam van de vennootschap in oprichting, bij de Bank Delta Lloyd, op rekeningnummer 132-5359801-10.

Artikel twaalf.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, artsen-vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd. Hun opdracht is hernieuwbaar.

De opdracht van de zaakvoerder kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor tien jaar. Herverkiezing is mogelijk.

Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot zes jaar.

Is benoemd tot statutair zaakvoerder voor de duur van haar medische beroepsactiviteit: Mevrouw boltier Nathalie, voornoemd.

Artikel dertien.

Aan de zaakvoerder(s) kan, onverminderd de vergoeding van zijn/hun kosten, een vaste bezoldiging worden toegekend, waarvan het bedrag door de algemene vergadering bij eenvoudige meerderheid wordt vastgesteld en/of bevestigd en dat ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

Indien de vennootschap meerdere vennoten telt worden de werkverdeling, aile vergoedingen voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk, inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder - en terugbetalingen van kosten en vacaties vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de artsen-vennoten en de vennootschap.

Artikel veertien.

ledere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder kan zijn machten slechts overdragen aan een arts, wanneer het handelingen betreft die vallen onder de uitoefening van de geneeskunde.

De zaakvoerder kan voor één of meerdere niet-medische handelingen zijn bevoegdheden overdragen aan een derde persoon, niet-vennoot, mits dit geschiedt bij herroepbare en specifieke volmacht.

Artikel vijftien.

Is er een college van zaakvoerders, dan is het lid van het college dat bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, gehouden de bepalingen van het Wetboek Vennootschappen na te leven.

Is er slechts één zaakvoerder en is hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, kan hij de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen, welk verslag tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Artikel zestien.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door iedere zaakvoerder afzonderlijk.

Artikel zeventien.

De controle op de financiële toestand en de jaarrekening wordt aan één of meer commissarissen opgedragen tenzij de vennootschap aan de wettelijke vereisten voldoet om geen commissarissen te moeten benoemen. In dat geval heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, onverminderd het recht van de algemene vergadering om toch één of meer commissarissen te benoemen.

Artikel achttien.

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni te twintig uur. Indien dit een feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de volgende werkdag, op hetzelfde uur.

Zij wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder(s) en wordt gehouden op de zetel van de vennootschap. Artikel vijfentwintig.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar...

Artikel zesentwintig.

Na goedkeuring van de balans beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerders en commissarissen te verlenen kwijting.

Artikel zevenentwintig.

J

Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld als

volgt :

1)ten minste vijf ten honderd (5%) wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één

tiende (1/10e) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

2)over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene vergadering beslist, met

inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen, en van de normale

vergoeding voor het door de artsen-vennoten gepresteerde werk.

Tot gehele of gedeeltelijke conventionele reservering van de winst, kan enkel worden besloten met

éénparigheid van aan alle bestaande aandelen verbonden stemmen.

Artikel achtentwintig.

De zaakvoerder(s) bepaalt (bepalen) het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald.

" Voor-behobdrin aan het Belgisch Staatsblad



OVERGANGSBEPALINGEN

Het eerste boekjaar welk begint op datum dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft, zal eindigen

op éénendertig december tweeduizend twaalf.

De eerste jaarvergadering zal dus plaatsvinden in tweeduizend dertien op de laatste vrijdag van de maand

juni te twintig uur (20uur).

Het begin der werkzaamheden van de vennootschap vangt aan bij haar inschrijving in het register der

burgerlijke vennootschappen.

VOLMACHT

Bij deze wordt aile macht verleend aan "GDB-FISC & C°" Burgerlijke VOF, met zetel te 9300 Aalst, Weverijstraat, 57, vertegenwoordigd door de Heer Guy De Bie, boekhouder, met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen voor de fiscale administratie, het sociaal verzekeringsfonds en voor de aanvraag van de nodige attesten en vergunningen.

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - BENOEMING

Aangezien de statuten van de vennootschap vastgesteld zijn, heeft de comparant, handelend in plaats van de algemene vergadering, de volgende beslissing genomen: er wordt geen commissaris benoemd, daar uit de verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap, voor haar eerste boekjaar, aan de criteria bedoeld in artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen voldoet.

WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN-MEDISCHE DEONTOLOGIE

Voor alles wat niet uitdrukkelijk voorzien is in de tegenwoordige statuten, wordt verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen en naar de medische deontologie. De clausules die strijdig zijn met de gebiedende bepalingen van dit wetboek en de medische deontologie, worden ais ongeschreven beschouwd.

De statutaire bepalingen die een tekstuele weergave zijn van de wettelijke bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, warden enkel vermeld ten titel van inrichting en zullen geacht worden van rechtswege te zijn aangepast bij wijziging van het Wetboek van Vennootschappen.

In geval er een betwisting ontstaat inzake deontologische bepalingen, zal enkel de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren bevoegd zijn om hierover te beraadslagen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd : uitgifte.

Billa-gm bit bet -Bel-gis-ch Stutstitád - rS169>2-011=1Annexes du-Mnnitéür belge









F ric_CÂU.QRONi Tim HERZEEL

Op

ii~-,f~~i~t~k~e~j~NF~j~$Il : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(Qn)

~ç bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Hogeweg 3 b - 9320 Erembodegem (Aalst

Naam en handtekening

Tel. +32(0)53 21 11 05 - Fax +32(0)53 78

e-mail: info@notariscaudron.be

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 26.08.2015 15483-0069-010
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 30.08.2016 16525-0450-010

Coordonnées
DR. LIOTTIER NATHALIE, HUISARTS

Adresse
BAARDEGEM-DORP 19 9310 AALST (BAARDEGEM)

Code postal : 9310
Localité : Baardegem
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande