DR. LUK VERHELST

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. LUK VERHELST
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.948.364

Publication

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 28.07.2014 14356-0114-013
12/02/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



*130259

Vc behc 111111

aar

Belt Staal





1111

NEERGELEGD

3 i JAN. 2013

RECHTç AN

KOOPHANG LL EGENT

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort)

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

: Onderwerp akte :

DR. LUK VERHELST

e) : >

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Uilkensstraat 69, 9000 GENT

oprichting - statuten - benoeming

cou

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor Notaris Frank Verhelst, te Dentergem, op 29 januari 2013, ter registratie neergelegd, blijkt dat De heer VERHELST Luk Alfried Rosa Edward, geneesheer-specialist, orthopedisch chirurg, geboren te Tielt op 12 februari 1979 wonende te 9000 Gent, Uilkensstraat 69, een burgerlijke vennootschap ovv. besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met de naam "DR. LUK VERHELST". De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 9000 Gent, Uilkensstrtaat 69.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door 186 aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder 1/186ste van het kapitaal vertegenwoordigen. Er werd daarop in geld ingeschreven door de oprichter, voor de totaliteit.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer 751-2063125-72 bij de Axa Bank Europe, zoals blijkt uit een bankattest dd. 08/01/2013. Ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, is volgestort is ten betope van twee/derde.

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de geneeskunde, specialisatie orthopedie door de. geneesheer-vennoot, met inachtname van de regels van de Medische Plichtenleer.

De vennoot oefent zijn volledige medische activiteit uit in naam van en voor rekening van de vennootschap. De professionele aansprakelijkheid van de geneesheer-vennoot is onbeperkt.

De geneesheer dient ter dekking van de aansprakelijkheid een verzekering af te sluiten, De, aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn.

Zij mag alle financiële activiteiten en alle onroerende en roerende verrichtingen stellen welke rechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

De vennootschap mag als bijkomstig doel alle roerende- of onroerende verhandelingen doen, mits dit een beheren is van de roerende en onroerende goederen als een goede huisvader, en zo dit niet de vorm van aanvullende commerciële activiteit aanneemt;

Dit bijkomstig doel mag op geen enkel ogenblik het burgerlijk karakter van de vennootschap wijzigen en de; beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen.

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontologische en: administratieve voorschriften, volgens de principes van de medische ethiek en de eisen van de, wetenschappelijke discipline. Meer precies waakt zij erover dat de vrije artsenkeuze in hoofde van de patiënt,: de diagnostische en therapeutische vrijheid alsook het respect voor het medisch beroepsgeheim behouden blijven.

De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de vennoot in de uitoefening van zijn beroep: gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de geneeskunde, tot directe; of indirecte collusie, dichotomie of overconsumptie..

De vennootschap laat de vennoot de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de ontwikkeling van het door hem beoefende specialisme, op de voet te volgen en stelt in dit kader alle mogelijke middelen ter beschikking.

Bovendien kan de vennootschap informatie verstrekken en/of onderricht geven en dit in de breedte' betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen. De vennootschap mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, maar: overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, zullen ook; door de vennootschap niet mogen afgesloten worden. De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren, De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

winstgevend doel van gen-éëà'heieii7 Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaande goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

De jaarvergadering gaat door op 25 juni om twintig uur, op de zetel van de vennootschap, Indien de hierboven bepaalde datum op een zondag of wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag,

Elk aandeel geeft recht op één stem.

natuurlijke personen, al dan niet vennoten,

Het mandaat van de zaakvoerder is beperkt tot de duur van de medische activiteiten,

De zaakvoerder kan alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel.

De zaakvoerder kan voor één of meerdere handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht. Deze gevolmachtigde verbindt de vennootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk kalenderjaar.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van de nettowinst wordt ten minste vijf procent voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, tot dat zij tien procent van het maatschappelijk kapitaal bedraagt, Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het , laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet op de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaal bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden,

Het saldo van de nettowinst zal aangewend worden :

1) voor het aanleggen van een reserve die moet toelaten het hoofd te bieden aan de uitgaven wegens aanschaf van de nodige middelen voor een optimale beoefening van de geneeskunde en om de vennootschap in te dekken tegen onvoorziene risico's.

2) tot het uitkeren van een redelijk dividend.

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die ' beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

Bij ontbinding wordt de in functie zijnde zaakvoerder van rechtswege als vereffenaar beschouwd. Bij ontbinding van de vennootschap dient er een beroep gedaan te worden op geneesheren voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

SLOTBEPALINGEN

Artikel 1

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2014 en het eerste boekjaar loopt tot 31 december 2013.

Artikel 2 : Overneming van verbintenissen

De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 in het Wetboek van s

vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ter name van de vennootschap in

oprichting zijn aangegaan, dit te rekenen vanaf 01 JANUARI 2013. ,

Artikel 3 ; Benoeming van de eerste gewone zaakvoerder

Met éénparigheid van stemmen wordt als eerste gewone zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur,

Dokter Luk VERHELST, voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Artikel 4: Volmacht

De oprichter geeft bij deze bijzondere volmacht aan BVBA MDMJ Accountants, kantoor houdende te 2400 Mol, Molderdijk 124, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondememingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

Ais enig vennoot van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de vorm van een burgerlijke vennootschap "DR, LUK VERHELST", verbindt Dokter Luk Verhelst er zich uitdrukkelijk toe de gedragsregels van de code van de medische plichtenleer strikt na te leven.

De vennootschap die de verschuldigde honoraria rechtstreeks ontvangt, zal de geneesheer- vennoot een normale vergoeding uitkeren in verhouding tot prestaties.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Frank Verhelst, te 8720 Dentergem

Samen neergelegd: expeditie der akte.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voo

base

aan tiet/" Belgisch, Staatsblad

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.06.2015, NGL 23.07.2015 15334-0216-014
28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.06.2016, NGL 23.07.2016 16347-0292-014

Coordonnées
DR. LUK VERHELST

Adresse
VRIJHEIDSLAAN 3 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande