DR. MEEUSSEN JAN, MOND-, KAAK- EN AANGEZICHTSCHIRURGIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. MEEUSSEN JAN, MOND-, KAAK- EN AANGEZICHTSCHIRURGIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.812.322

Publication

08/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 31.07.2014 14392-0281-011
30/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 25.07.2013 13350-0059-010
27/12/2011
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 'Cii LI -"

iË Benaming (voluit) : DR. MEEUSSEN JAN, MOND-, KAAK- EN

AANGEZICHTSCHIRURGIE

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Burgemeesterstraat I

9830 Sint-Martens-Latem

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Tekst : Uit een akte ontvangen door Meester Luc DEHAENE, geassocieerd Notaris te Gent-Sint-

'

; Amandsberg, ondergetekend op 7 december 2011, ter registratie neergelegd. Blijkt er dat :

I. De heer MEEUSSEN, Jan Maria Mark, geboren te Dendermonde op ;, éénentwintig mei negentienhonderd drieënzeventig, ongehuwd, wonende te Sint-Martens-Latem,i Burgemeesterstraat 1, onder hen een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten;

Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft opgericht. ;

II. De vennootschap als naam heeft: DR. MEEUSSEN JAN, MOND-,, KAAK- EN AANGEZICHTSCHIRURGIE.

III. De zetel is gevestigd te Sint-Martens-Latem, met als eerste adres; Burgemeesterstraat 1. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de:; zaakvoerder, met inachtname van de taalwetgeving. De verplaatsing van de zetel dient vooraf aan de bevoegde,i Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren te worden medegedeeld.

IV. De vennootschap aIs doel heeft :

De beoefening van de volledige praktijk van de geneeskunde met als'; specialisatie mond-, kaak- en aangezichtschirurgie rekening houdend met de Medische PIichtenleer. Dit omvat:

'I - het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat die in;;

, het bijzonder nuttig of nodig zijn voor uitoefening van voormelde activiteit ,;

- de aankoop, het huren en verhuren en lof in leasing geven of nemen;, van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom een volledige;; ; materiële infrastructuur; om deze rechtstreeks ter beschikking te stellen van de geneesheer-vennoot.

- het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande;: ii praktijkuitoefening mogelijk te maken.

De eigenlijke geneeskunde zal enkel door de geneesheer-vennoot; ;; worden uitgeoefend en geenszins door de vennootschap.

;? De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria en;=

int voor eigen rekening. De vennootschap mag beleggen in roerende of onroerende goederen of!! ,; mag haar middelen investeren, doch uitsluitend als bijkomstig doel, onder de nadrukkelijke voorwaarde! evenwel dat ze het burgerlijke karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen, enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen m;; i! verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door Ieningen.,; In het algemeen mag de vennootschap alle werkzaamheden en o

rechtshandelingen verrichten die van aard zijp rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen op;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

NEERGELEGD

1 DEC, 2011

12 l" . {._ i i t;{.1 \ K VAN

KO(3t'F1:1.)«ilie1`F CEtiT



LtÎk.



IMMUN ~~WVIW~VI IMum01Ml

*11194189*

niteur belge

mad 11.1

voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijke karakter van de vennootschap te wijzigen. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

V. Het kapitaal wordt vastgesteld op de som van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) en wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/honderd zesentachtigste deel van het kapitaal en bezit vertegenwoordigen.

VI. De honderd zesentachtig (186) aandelen en het kapitaal worden onderschreven voor afbetaling in speciën door de oprichter, de heer Jan MEEUSSEN, voornoemd. Hetzij in totaal honderd zesentachtig (186) aandelen voor achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) of het kapitaal.

Alle aandelen, door de oprichters onderschreven, worden door hen ieder in geld volledig volstort, zodat de vennootschap uit dien hoofde over een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) beschikt.

Alle aandelen worden aldus, volledig volstort, aan de oprichter toegekend.

VII. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

VIII. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de geneesheren-vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap.

Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot zes jaar, voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap, eventueel hernieuwbaar.

De zaakvoerder kan voor één of meerdere niet-medische handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij herroepbare en specifieke volmacht. De volmachtdrager verbindt de vennootschap binnen de noodzakelijk beperkte omvang van zijn mandaat.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders heeft beslist. De goedkeuring van de jaarrekening waarin de bezoldiging of het winstaandeel opgenomen zijn, geldt als goedkeuring van de bezoldiging of het winstaandeel.

De machten van de zaakvoerder zullen slechts geheel of gedeeltelijk kunnen herroepen worden wegens ernstige redenen.

Het aantal der zaakvoerders zal vermeerderd kunnen worden of verminderd, bij beslissing van de algemene vergadering der vennoten, zonder de vormen voor de wijzigingen aan de statuten te moeten in acht nemen.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn, bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt zijn betreffende de zaakvoering volgende bepalingen van toepassing.

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot, tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

IX. Ieder boekjaar begint op één januari van elk jaar en eindigt op éénendertig december, met dien verstande dat het eerste boekjaar begint te lopen op zeven december tweeduizend en elf en zal eindigen op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

X. De jaarvergadering komt rechtens bijeen op de laatste vrijdag van de maand juni om zeventien uur van ieder jaar, en voor de eerste maal in het jaar tweeduizend dertien.

XI. Benoeming zaakvoerder.

De voornoemde oprichters, in eerste buitengewone algemene

Voorbehouden aen het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

vergadering vergaderd, beslisten met éénparig goedvinden één zaakvoerder te benoemen, namelijk: de heer Jan1 MEEUSSEN, voornoemd, voor de duur van zijn medische activiteit binnen de vennootschap. De heer Jan MEEUSSEN heeft verklaard deze opdracht te aanvaarden.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

(Getekend) Luc DEHAENE, geassocieerd notaris te Gent-Sint-Amandsberg

Tegelijk hiermede neergelegd :

1) expeditie van de oprichtingsakte dd. 7 december 2011

Voorbehouden 'aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 31.08.2015 15554-0345-011

Coordonnées
DR. MEEUSSEN JAN, MOND-, KAAK- EN AANGEZICHT…

Adresse
BURGEMEESTERSTRAAT 1 9830 SINT-MARTENS-LATEM

Code postal : 9830
Localité : SINT-MARTENS-LATEM
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande