DR. MULIER - DR. CARDOEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. MULIER - DR. CARDOEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 872.317.238

Publication

19/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 13.08.2014 14421-0575-012
07/01/2014
ÿþOndernemingsnr : 0872.317.238

Benaming

(voluit) : Dr. Muller - Dr. Cardoen

(verkort):

Rechtsvoren : BV BVBA

Zetel; Heikant 18 te 9100 Sint-Niklaas

(volledig adres)

Onderwerp akte : ZETELVERPLAATSING - KAPITAALVERHOGING

Er blijkt uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Dr., Mulier - Dr. Cardoen", met maatschappelijke zetel te 9100 Sint-Niklaas, Heikant 18, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde met ondernemingsnummer 0872.317.238, gehouden en afgesloten voor het ambt van Meester Karel Vandeputte, notaris met standplaats te Roeselare, op tien december; tweeduizend dertien, neergelegd ter registratie, dat met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLISSING - BEVESTIGING ZETELVERPLAATSING:

De vergadering neemt kennis van de beslissing gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van: vijfentwintig juli tweeduizend en zes, onder nummer 06120758, waarbij werd beslist om met ingang van één juni: tweeduizend en zes de maatschappelijke zetel van de vennootschap over te brengen naar 9100 Sint-Niklaas, Heikant 18.

De vergadering beslist tot aanpassing van de tekst van artikel 3 van de huidige statuten om het in, overeenstemming te brengen met deze beslissing, door het vervangen van de eerste zin van artikel 3 van de statuten door de volgende zin:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9100 Sint-Niklaas, Heikant 18.",

TWEEDE BESLISSING - KENNISNAME VAN DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING

De vergadering neemt kennis van de notulen van de bijzondere algemene vergadering van negenentwintig november tweeduizend dertien waarbij de intentie werd geuit om een kapitaalverhoging door te voeren bij de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Dr., Mulier - Dr. Cardoen" middels een inbreng in speciën van het totale netto-dividend voortvloeiend uit de; tussentijdse dividenduitkering waartoe in zelfde bijzondere algemene vergadering werd besloten.

De vergadering verklaart te weten dat naar aanleiding van voormelde bijzondere algemene vergadering van, negentwintig november tweeduizend dertien, volgende beslissingen werden genomen:

- een tussentijds dividend toe te kennen aan de enige vennoot van de Burgerlijke Vennootschap onder de: vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Dr, Mulier - Dr, Cardoen", zijnde de: heer MULIER Kris, voornoemd, voor een bruto-bedrag van honderd tweeëntachtig duizend euro (@ 182.000,00),y volledig toekomende aan de enige vennoot, pro rata zijn aandelenbezit.

gebruik te maken van de mogelijkheid om het volledige netto-bedrag van dit tussentijds dividend; onmiddellijk aan te wenden om het kapitaal in de vennootschap te verhogen door middel van een inbreng in speoiën in het kapitaal van de vennootschap.

De heer MULIER Kris, voornoemde enige vennoot, heeft zich in zelfde bijzondere algemene vergadering ertoe verbonden om, naar aanleiding van de toekenning van dit tussentijds dividend, het aldus verkregen bedrag, zijnde het totale aan hem toegekende netto-dividend, volledig aan te wenden voor de volstorting van een inbreng in speciën in het kapitaal van de vennootschap.

De vergadering neemt bijgevolg kennis van het feit:

- dat de toekenning van dit tussentijds dividend zijn oorsprong vindt in de uitkering en overeenkomstige, vermindering van de belaste reserves en overgedragen winst zoals die ten laatste op éénendertig maart, tweeduizend dertien zijn goedgekeurd door de Algemene Vergadering van de vennootschap;

- dat de voornoemde enige vennoot, zijnde de heer MULIER Kris, voornoemd, er zich in zelfde bijzondere: algemene vergadering toe verbonden heeft om, naar aanleiding van de toekenning van dit tussentijds dividend,' het aldus verkregen bedrag, zijnde het aan hem toegekende netto-dividend, volledig aan te wenden voor de; volstorting van een inbreng in speciën in het kapitaal van de vennootschap;

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i

X19007 56*

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie y

~Knn~Há[û$ RECHTBANK !

Griffie

2 6 DCC, 2013

DENDERMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

_ dat deze opneming in het kapitaal van de vennootschap, als gevolg van onderhavige akte, plaatsvindt tijdens het laatste belastbaar tijdperk van de vennootschap dat afsluit vôôr één oktober tweeduizend veertien.

De vergadering stelt vast dat dientengevolge, overeenkomstig artikel 537, eerste lid, van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en in afwijking van de artikelen 171, 3° en 269, § 1, 1°, van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, het tarief van de roerende voorheffing voor het hiervoor vermelde tussentijds dividend wordt vastgesteld op tien procent (10%), zodat het bruto-bedrag van voormeld tussentijds dividend dient te worden verminderd met het bedrag van de roerende voorheffing van tien procent (10%), zijnde een bedrag van achttienduizend tweehonderd euro (¬ 18.200,00), zodat het totaal toegekende netto-dividend aldus honderd drieënzestigduizend achthonderd euro (¬ 163.800,00) bedraagt.

De vergadering stelt bijgevolg vast dat het netto-dividend dat aldus beschikbaar is om het kapitaal van de vennootschap te verhogen honderd drieënzestigduizend achthonderd euro (¬ 163.800,00) bedraagt.

Dit netto-bedrag, overeenstemmend met het netto-dividend dat werd toegekend bij besluit van voormelde bijzondere algemene vergadering, werd gedeponeerd op een geblokkeerde rekening met nummer 6E72 6455 0430 1116, geopend op naam van de vennootschap bij Bank J. Van Breda & C° tot het verlijden van onderhavige notariële akte.

DERDE BESLISSING - KAPITAALVERHOGING - VOORKEURRECHT - VASTSTELLING KAPIYAALVERHOGING

De vergadering beslist om over te gaan tot een kapitaalverhoging ten belope van honderd drieënzestigduizend achthonderd euro (¬ 163.800,00), om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op honderd tweeëntachtig duizend vierhonderd euro (¬ 182.400,00), zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen, doch mits verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, door inbreng in speciën overeenstemmend met het netto-dividend dat werd toegekend bij besluit van voormelde bijzondere algemene vergadering.

a) Besluit omtrent het voorkeurrecht zoals voorzien door de wet.

Galet op het feit dat er geen andere vennoten zijn dan de enige vennoot-inbrenger blijft het wettelijk

voorkeurrecht zonder gevolg.

b) Plaatsing en afbetaling van de kapitaalverhoging.

De kapitaalverhoging door inbreng in speciën wordt volledig onderschreven door de enige vennoot, zijnde de heer MULIER Kris, voornoemd, voor de totaliteit.

De heer MULIER Kris, voornoemd, verklaart na lezing te hebben gehoord van het voorgaande, een perfecte kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van de vennootschap en verklaart in te schrijven op de kapitaalverhoging door een inbreng in speciën ten bedrage van honderd drieënzestigduizend achthonderd euro (¬ 163.800,00), overeenstemmend met het netto-dividend dat hem werd toegekend bij besluit van voormelde bijzondere algemene vergadering.

De inschrijver, hier aanwezig, verklaart dat deze kapitaalverhoging volledig werd volstort door een storting in geld ten belope van honderd drieënzestigduizend achthonderd euro (¬ 163.800,00) gedaan overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen op een bijzondere geblokkeerde rekening met nummer BE72 6455 0430 1116, geopend op naam van de vennootschap bij Bank J, Van Breda & C°, welk bedrag overeenstemt met het netto-dividend dat werd toegekend bij besluit van voormelde bijzondere algemene vergadering.

Een attest van deze storting werd afgeleverd door voormelde bank op zes december tweeduizend dertien, en blijft door de instrumenterende notaris in het dossier bewaard. Ondergetekende notaris bevestigt de deponering van het gestorte kapitaal ten bedrage van honderd drieënzestigduizend achthonderd euro (¬ 163,800,00).

De voorzitter verklaart en de vergadering erkent dat de kapitaalverhoging volledig volstort is. De voornoemde enige vennoot, handelende als buitengewone algemene vergadering van de vennoten, besluit dat de gelden die bij voornoemde bank werden geplaatst, beschikbaar zijn.

c} Vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt,

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris bij akte vast te leggen dat de kapitaalverhoging volledig geplaatst, volstort en verwezenlijkt is, en dat het kapitaal daadwerkelijk werd verhoogd tot honderd tweeëntachtig duizend vierhonderd euro (¬ 182.400,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/honderdste (II100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

VIERDE BESLISSING - WIJZIGING ARTIKEL 5 VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist om de huidige tekst van de statuten aan te passen aan de hiervoor genomen beslissing en in het bijzonder om de eerste alinea van artikel 5 van de statuten te vervangen door volgende tekst;

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd tweeëntachtig duizend vierhonderd euro (¬ 182.400,00). Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.".

VIJFDE BESLISSING - OPDRACHT TOT COORDINATIE VAN DE STATUTEN EN VOLMACHT VOOR DE ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering besluit om over te gaan tot de coördinatie van de statuten en geeft hiertoe de nodige opdracht.

De vergadering verleent hiertoe aan ondergetekende notaris aile machten om de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

ZESDE BESLISSING - MACHTIGING BESTUURSORGAAN

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan het bestuursorgaan om de voorgaande beslissingen uit te voeren,

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL, Notaris Karel Vandeputte.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie proces-verbaal dd. 10/12/2013 - gecoördineerde statuten

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

30/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 27.08.2013 13471-0528-011
28/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 23.08.2012 12442-0566-011
02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 29.08.2011 11468-0411-012
02/03/2015
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden 11111111Mtlefil

aan het

Belgisch Staatsblat

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

18 FEÜ 2015

AFDELING I.UQRMONDE

Ondernemingsnr : 0872.317.238

Benaming

(voluit) : Dr. Mulier - Dr. Cardoen

(verkort)

Rechtsvorm ; BV BVBA

Zetel : Heikant 18 te 9100 Sint-Niklaas

(volledig adres)

Onderwerp akte : NAAMWIJZIGING  DOELWIJZIGING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Dr. Mulier - Dr. Cardoen", met maatschappelijke zetel te 9100 Sint-Niklaas, Heikant 18, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Dendermonde, met ondernemingsnummer 0872.317.238, gehouden, en afgesloten voor het ambt van Meester Karel Vandeputte, notaris met standplaats te Roeselare, op 5 februari; 2015, neergelegd ter registratie, dat met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLISSING : WIJZIGING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE BENAMING

De vergadering beslist om de maatschappelijke benaming van de vennootschap te wijzigen in '¬ Dr. Kris Mulier anesthesie".

De vergadering beslist, in navolging van dit besluit, tot vervanging van de tekst van artikel 1 van de statuten. door volgende tekst:

"De vennootschap is een burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten, vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De vennootschap draagt de naam"Dr. Kris Mulier anesthesie "!1. TWEEDE BESLISSING: WIJZIGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK DOEL

De voorzitter leest het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerder voor, inhoudende een omstandige verantwoording van de geplande doelwijziging. Dit verslag, opgesteld de dato vijfentwintig januari; tweeduizend vijftien, geeft de verantwoording van de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel

De vergadering neemt tevens kennis van de staat van actief en passief die niet meer dan drie maanden' voordien werd vastgesteld, afgesloten op éénendertig december tweeduizend veertien, als bijlage gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder.

De vergadering stelt dat er noch op het verslag, noch op de staat van actief en passief enige opmerkingen worden gemaakt.

Bijgevolg sluit de vergadering zich aan bij de besluiten erin vervat

De vergadering beslist tot wijziging van de doelomschrijving opgenomen in de statuten, onder meer om deze in overeenstemming te brengen met het feit dat de vennootschap slechts één vennoot telt, en door het weren, van de verwijzingen naar het uitoefenen van de geneeskunde op het gebied van de "ophtalmologie", door het, vervangen van de tekst van artikel 2 van de statuten door de volgende tekst:

Het doel van de vennootschap is:

Het uitoefenen van de geneeskunde op het gebied van anesthesie door de arts-vennoot, in naam en voor, rekening van de vennootschap, met in acht name van de regels van de Medische Plichtenleer en met in acht' name van de normale vergoeding voor het door de arts-vennoot gepresteerde werk.

De arts-versnoot, die lid is van de Orde der Geneesheren, verbindt zich ertoe zijn volledige medische, activiteit in vennootschap te brengen en de daaruit volgende honoraria zullen geïnd worden door en voor de vennootschap, zoals alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap worden-vereffend.

Het doel zal verder omvatten:

- Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn; voor de uitoefening van voormelde activiteit,

- De aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties,! inclusief gebouwen, kortom van een

volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van de arts-vennoot,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

- Het scheppen van de mogelijkheden om de arts-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in

"

voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken

- De organisatie van seminaries, colloquia, cursussen, studiereizen en lessencycli in verband met de anesthesie

De eigenlijke geneeskunde zal enkel door de arts-vennoot worden uitgeoefend en geenszins door de vennootschap.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria en int voor eigen rekening,

De vennootschap kan, zonder afbreuk te doen aan de Medische Plichtenleer terzake, onder het normaal beheer als goede huisvader, een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden,

Alsmede al hetgeen daar rechtstreeks verband mee houdt. De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van artsen. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van artsen, Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van Orde van Geneesheren.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, het beheer uitoefenen over en beleggen in alle roerende en onroerende goederen of mag haar middelen investeren onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook, Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

1f

DERDE BESLISSING: AANPASSING VAN DE STATUTEN AAN DE WIJZiGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK DOEL

De vergadering beslist tot aanpassing van de huidige statuten om deze in overeenstemming te brengen aan de wijziging van het maatschappelijk doel zoals hiervoor omschreven, onder meer door het weglaten van elke verwijzing naar de uitoefening van het beroep van de geneeskunde op het gebied de "ophtalmologie", door het aanpassen van de tekst van de artikelen 7, 9 en 10 van de statuten om deze hiermee in overeenstemming te brengen.

De vergadering beslist bijgevolg tot wijziging van de tekst van de huidige statuten door het schrappen van de woorden ",..of "ophtalmologie". in de tekst van de artikelen 7, 9 en 10 van de huidige statuten.

VIERDE BESLISSING: AANPASSING VAN DE STATUTEN AAN DE GEWIJZIGDE WETGEVING INZAKE ONTBINDING EN VEREFFENING

De vergadering beslist tot wijziging van de huidige statuten om deze in overeenstemming te brengen met de gewijzigde regelgeving aangaande de ontbinding en vereffening van vennootschappen, door het vervangen van de tekst van artikel 26bis van de huidige statuten door de volgende tekst:

"Bij ontbinding met vereffening wordt de wijze van vereffening bepaald en worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

Zij kunnen pas in functie treden nadat de voorzitter van de bevoegde rechtbank hun benoeming heeft bevestigd. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan.

Het benoemingsbesluit van de vereffenaar kan één of meer alternatieve kandidaat-vereffenaars bevatten, eventueel in volgorde van voorkeur, voor het geval de benoeming van de vereffenaar niet wordt bevestigd of gehomologeerd door de voorzitter van de rechtbank. Zo de voorzitter van de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst hij één van deze alternatieve kandidaten aan als vereffenaar. Voldoet geen enkele van de kandidaten aan de door de wet gestelde voorwaarden, dan wijst de voorzitter van de rechtbank zelf een vereffenaar aan.

Behoudens ingeval van vereffening en ontbinding in één akte overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen moet(en) de vereffenaar(s) tijdens de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, overmaken aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Vanaf het tweede jaar van vereffening volstaat één per jaar.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de bepalingen van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een zaakvoerder van de vennootschap.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen,

"

4,

t. Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2015 - Annexes du Moniteur belge hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Bij de ontbinding dient er een beroep gedaan te worden op artsen voor de afhandeling van zaken die

betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of beroepsgeheim van de vennoten,"

VIJFDE BESLISSING: AANPASSING VAN DE STATUTEN AAN DE VIGERENDE DEONTOLOGISCHE RICHTLIJNEN

De vergadering neemt kennis van de voorstellen geformuleerd in het schrijven de dato éénentwintïg november tweeduizend veertien, uitgaande van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren te Oost-Vlaanderen, waarbij werd voorgesteld de initiële statuten van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de vigerende deontologische richtlijnen van de Provinciale Raad,

De vergadering beslist, in navolging van dit schrijven, tot dienovereenkomstige aanpassing van de initiële tekst van de statuten van de vennootschap, als volgt:

- Vervangen van de woorden "geneesheer", "geneesheren" of "doctor" in de tekst van de statuten door de woorden "arts" of "artsen", uitgezonderd ingeval wordt verwezen naar de "Orde der Geneesheren", en dit meer bepaald in de artikelen 2, 7, 9, 10, 14, 17, 19, 22, 25 en 28 van de statuten,

Aanpassen van de tekst van artikel 3, in fine van de statuten door het vervangen van de zin "...De vennootschap zal eveneens bijkomende zetels kunnen ope-'nen, mits naleving van de code van de medische plichtenleer en voorafgaande goedkeuring van de bevoegde Provinchale Raad...." door de zin "...De artsvennoot mag een bijkomende praktijk vestigen, mits voorafgaande goedkeuring door de provinciale Raad van de Orde der Geneesheren. Na het bekomen van deze toelating kan de vennootschap, bij de beslissing van haar bevoegd orgaan, hiertoe overgaan...."

- Vervangen van de tekst van artikel 8 van de statuten door de volgende tekst:

"De aandelen zijn ten opzichte van de vennootschap ondeelbaar en onsplitsbaar. De uitoefening van de rechten verbonden aan aandelen in onverdeelde of in naakte eigendom en vruchtgebruik gesplitste eigendom wordt geschorst tot overdracht van deze aandelen in volle eigendom aan een persoon die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden.".

- Toevoegen van een nieuwe eerste alinea in artikel 9 en een nieuwe laatste alinea in artikel 10 b) van de statuten, welke alinea's gelijkluidend zijn en waarvan de tekst zal luiden als volgt:

"Aandelen mogen slechts worden overgedragen aan een arts in het specialisme "anesthesie" ingeschreven op de Lijst van de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren die in het kader van de vennootschap zijn medische activiteiten uitoefent of zal uitoefenen en die door de bestaande vennoten met eenparigheid van stemmen is aanvaard.

Het aandelenbezit van de vennoten dient zich daarenboven steeds te verhouden als hun respectieve activiteit in de vennootschap....".

- Aanpassen van de tekst van artikel 10 a) van de statuten, door het vervangen van de zin "...De erfgenamen, legatarissen en/of rechthebbenden die de vereiste hoedanigheid bezitten, worden van rechtswege vennoot..,." door de zin "...De erfgenamen, legatarissen en/of rechthebbenden die de vereiste hoedanigheid bezitten, kunnen vennoot

- Aanpassing van de tekst van artikel 12, vierde alinea van de statuten door het vervangen van de woorden "...Voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg..," door de woorden "...bevoegde rechtbank..,",

- Vervanging van de tekst van artikel 14 van de statuten door de volgende tekst:

"De professionele aansprakelijkheid van elke arts-vennoot is onbeperkt. De arts-vennoot blijft onbeperkt aansprakelijk voor eventuele beroepsfouten. De arts die een patiënt behandelt zal bijgevolg ten opzichte van deze laatste, als arts persoonlijk aansprakelijk blijven. De arts dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten, De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn,",

- Aanpassen van de tekst van artikel 19, tweede alinea van de statuten door het vervangen van de woorden "...van onbepaalde duur.,," door de woorden "...beperkt voor de duur van zijn medische activiteiten.,.".

- Tussenvoegen in artikel 19, vierde alinea van de statuten van de woorden "... niet-medische..." tussen de woorden "...De zaakvoerder kan voor één of meerdere..." en de woorden ".,.handelingen...".

- Vervangen in artikel 27 van de statuten van de woorden "...dient te worden medegedeeld aan de Provinciale Raad, met dien verstande dat in geval van uitbreiding de kennisgeving op voorhand moet gebeuren...' door de woorden "...dient voorafgaandelijk te worden meegedeeld aan de bevoegde Provinciale Raad....".

- Toevoegen van een nieuw artikel 30 aan de tekst van de statuten, welk artikel zal luiden als volgt:

"Artikel 30: Informatieplicht

Bij meerdere vennoten dient iedere vennoot de andere vennoot in te lichten over elke opgelopen disciplinaire, correctionele of administratieve veroordelingen met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening,

Een arts aan wie door een wettelijk bevoegde instantie een verbod is opgelegd om de geneeskunde uit te oefenen, ontvangt geen inkomsten verbonden aan de uitoefening. De geschorste arts moet bovendien maatregelen treffen om de continuïteit van de zorgen te verzekeren.

Daartoe kan de arts zich tijdens de periode van het verbod laten vervangen door één of meerdere artsen met dezelfde wettelijke kwalificatie.

De maatregelen dienen vooraf schriftelijk te worden medegedeeld aan de bevoegde Provinciale Raad, die ze goedkeurt of aanpassingen ervan oplegt.".

ZESDE BESLISSING: OPDRACHT TOT COORDINATIE VAN DE STATUTEN EN VOLMACHT VOOR DE ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering besluit omtover te gaan tot de coordinatie van de statuten zoals hiervoor vermeld en geeft hiertoe de nodige opdracht.

De vergadering verleent hiertoe aan ondergetekende notaris alle machten tot vervulling van de administratieve formaliteiten en teneinde de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake,

ZEVENDE BESLISSING: MACHTIGING AAN DE ZAAKVOERDER

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

ACHTSTE BESLISSING: BIJZONDERE VOLMACHT

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan naamloze vennootschap 'FISCAAL BURO GHESQUIERE", met maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare, Meensesteenweg 401, ingéschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Kortrijk, onder nummer 0432,861.312, evenals aan haar medewerkers, aangestelden en lasthebbers, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om in alle nodige handelingen te ondernemen en alle stukken te ondertekenen in verband met de inschrijving, wijziging of stopzetting van de vennootschap in het ondernemingsloket, Belasting over de Toegevoegde Waarde en de sociale zekerheid en het verrichten van andere administratieve formaliteiten die vereist zijn als gevolg van onderhavige akte.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Karel Vandeputte.

Tegelijk hiermee neergelegd; afschrift proces-verbaal dd. 05/02/2015, inhoudende bijzonder verslag van de zaakvoerder in het kader van de doelwijziging met aangehechte staat van actief en passief - gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

w

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan let Belgisch Staatsblad

11/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.06.2010, NGL 09.08.2010 10397-0031-012
10/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 05.08.2009 09545-0153-012
02/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 23.05.2008, NGL 27.08.2008 08642-0116-012
09/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.05.2007, NGL 03.08.2007 07538-0275-012

Coordonnées
DR. MULIER - DR. CARDOEN

Adresse
HEIKANT 18 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande