DR. NATHALIE VAN HEDDEGHEM ONCOLOOG

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. NATHALIE VAN HEDDEGHEM ONCOLOOG
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 540.545.465

Publication

16/10/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

e

killItql111110111

Oudenaarde

G 7 asti. 2013

Griffie

Ondernemingsnr Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel (volledig adres) :

Onderwerp(en) akte

oS ~SyS" X1 bS

"Dr. Nathalie Van Heddeghem Oncoloog"

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap

met Beperkte Aansprakelijkheid

Marktweg 99 B - 9500 Geraardsbergen

Oprichting

HET JAAR TWEEDUIZEND DERTIEN,

Op vijfentwintig september;

Te Geraardsbergen, in het kantoor van ondergetekende notaris Laurent Rens. Voor mij, LA URENT RENS, Notaris ter standplaats Geraardsbergen.

IS VERSCHENEN

Mevrouw VAN HEDDEGHEM Nathalie, geboren te Leuven op acht oktober: negentienhonderd vierenzeventig, nationaal nummer 74.10.08-210-10,', echtgenote van de heer DE CRAECKER Thierry, wonende te 9500; Geraardsbergen, Marktweg 99/B.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Laurent Rens voornoemd op9 september 1999, stelsel ongewijzigd tot op heden, zo zij verklaart, wat de samenstelling der vermogens betreft.

Welke oprichtster de ondergetekende notaris verzocht heeft de statuten authentiek vast te stellen van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid die zij verklaart op te richten onder de naam van "Dr. Nathalie Van Heddeghem Oncoloog ". De Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft als naam "Dr. Nathalie Van Heddeghem Oncoloog".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9500 Geraardsbergen, Marktweg; 99/B.

De vennootschap heeft tot doel :

-De uitoefening van de volledige praktijk geneeskunde op het vlak van de inwendige geneeskunde en oncologie door haar vennoot-geneesheer die op de lijst van de Orde der Geneesheren is ingeschreven, die in naam en voor' rekening van de vennootschap handelt, onder naleving van de deontologische; gedragsregels zoals bepaald in de Code van de geneeskundige plichtenpleer. Dit wil zeggen dat de geneeskunde uitgeoefend wordt door de geneesheer-vennoot onder zijn eigen verantwoordelijkheid. De activiteit omvat impliciet de inning en de uitkering van een vergoeding à rato van de geleverde prestaties

Op de laatste biz, van Luik 8 vermelden :Recto :Naam en hoedanigheid van de instr¬ lmenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

voor rekening van de vennootschap.

-Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de geneesheer-vennoot.

-Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

-De aankoop, het huren en/of leasen en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accomodaties voor voornoemde activiteiten.

-Het occasioneel verstrekken van onderwijs en het geven van lezingen en seminaries over voormelde medische onderwerpen, het schrijven en laten publiceren van medische artikels en boeken, het optreden als stagebegeleider. -De vennootschap kan, doch enkel als bijkomstig doel, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig bezit, beheer, instandhouding, de uitbreiding, de verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium, eventueel gefinancierd door leningen, zonder dat dit op gene mate de vorm van een aanvullende commerciële activiteit aanneemt en zonder het burgerlijke karakter van de vennootschap aan te tasten. In geval de vennootschap meerdere vennoten telt, dienen dan wel de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid te worden bepaald met unanimiteit van de stemmen.

De vennootschap kan aldus:

a) onroerende goederen verwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten ombouwen, laten verfraaien, in huur, erfpacht, opstal of leasing geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen, doch alleen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst.

b) beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter.

-het bevorderen van de oprichting van vennootschappen, het nemen van deelnemingen of het verrichten van investeringen in vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel;

-het waarnemen van alle bestuursopdrachten, mandaten van vereffenaar, het uitoefenen van mandaten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden.

-De vennootschap kan alles doen wat rechtstreeks tot de verwezenlijking van haar doel, in de ruimste zin, kan bijdragen, doch overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, mogen ook door de vennootschap niet afgesloten worden.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (6 18.600, 00), volstort ten bedrage van twaalfduizend vierhonderd euro (6 12.400, 00) vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal.

Alle aandelen zijn door de oprichtster ingeschreven a pari in speciën. De

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

oprichtster verklaart en erkent dat de som van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400, 00) thans ter vrije beschikking is van de vennootschap.

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen voorafgaandelijk deze, op een bijzondere rekening geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij de KBC Bank te Geraardsbergen onder rekeningnummer BE 86 7370 3963 4950.

Behoudens hetgeen bepaald is in artikel 43 in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels :

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen. Deze zaakvoerders dienen steeds artsvennoot te zijn en de regels van de behoorlijke beroepsuitoefening na te leven. De duur van het mandaat van de zaakvoerder(s) is beperkt voor de duur van diens medische activiteit binnen de vennootschap. Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerder herleid tot maximum 6 jaar, voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blaft binnen de vennootschap, eventueel hernieuwbaar.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten.

Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Tot statutair zaakvoerder voor de duur van de uitoefening van diens medische activiteit binnen de vennootschap wordt benoemd:

Mevrouw VAN HEDDEGHEM Nathalie, geboren te Leuven op acht oktober negentienhonderd vierenzeventig, nationaal nummer 74.10.08-210-10, wonende te 9500 Geraardsbergen, Marktweg 99/B.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig zijn of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De algemene vergadering van de vennoten wordt elk jaar gehouden de eerste maandag van de maand december om elf uur (11.00 uur), op de zetel of op elke andere plaats in het bericht van de bijeenroeping vermeld. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli van ieder jaar om te eindigen op dertig juni van het volgende kalenderjaar.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle kosten, de algemene kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de netto-winst van de vennootschap.

11

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Onder het netto-actief moet worden verstaan het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden. Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten :

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering ten hunne gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Het eerste boekjaar begint op heden en wordt afgesloten op dertig juni tweeduizend veertien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien.

De oprichtster verklaart dat de vennootschap bij toepassing van de beschikkingen van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam of voor rekening van de vennootschap in oprichting zouden zijn aangegaan sedert één juli tweeduizend dertien.

WAARVAN AKTE

Opgemaakt en verleden op plaats en datum als ten hoofde en ondertekend door partijen en ondergetekende notaris Rens.

Geregistreerd tien bladen geen renvooien te Geraardsbergen op 30 september 2013 boek 5/513 blad 60 vak 11 Ontvangen: V jftig euro; De adviseur (getekend) Dirk Adriaensens.

Voor beredeneerd uittreksel.

Bestemd tot bekendmaking in de blagen tot het Belgisch Staatsblad.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte oprichting en bankattest. Notaris Laurent Rens.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

31/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 02.12.2014, NGL 19.12.2014 14701-0577-012
15/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 07.12.2015, NGL 09.12.2015 15685-0206-012

Coordonnées
DR. NATHALIE VAN HEDDEGHEM ONCOLOOG

Adresse
MARKTWEG 99B 9500 GERAARDSBERGEN

Code postal : 9500
Localité : GERAARDSBERGEN
Commune : GERAARDSBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande