DR. OSSIEUR DIEDERIK, FYSISCHE GENEESKUNDE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. OSSIEUR DIEDERIK, FYSISCHE GENEESKUNDE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.907.936

Publication

29/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 29.03.2014, NGL 25.04.2014 14097-0166-011
26/06/2013
ÿþMod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ULM! II II

11





Ondernemingsnr : 0841.907.936

Benaming

(voluit) ; DR. OSSIEUR DIEDERIK, FYSISCHE GENEESKUNDE

(verkort)

Rechtsvorm : BV OW BVBA

Zetel : PLEIN 113

9970 KAPRIJKE

(volledig adres

Onderwerp akte : ONBEZOLDIGD MANDAAT

Er blijkt uit het Proces-Verbaal van de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden op 0210112042 dat er met algemeenheid van stemmen werd beslist om vanaf 01/01/2012 geen bezoldiging toe te kennen aan de zaakvoerder, de heer Ossieur Diederik. Het mandaat is onbezoldigd.

Goegekeurd in het Proces-Verbaal van de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden op 02/01/2012.

Diederik Ossieur

Statutair Zaakvoerder

"

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid vande instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

ELEGD

1 7 1UN1 2013

EIECHTBaNK VAN

KOO HAiCeTE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

29/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 30.03.2013, NGL 26.04.2013 13098-0060-010
29/12/2011
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bel IIA I il Ill 111 u

a; *11196230*

Be Sta



NEERGELEGD

16 DEC, 2011

RECHTBANK VAN

KOOPHA;I TE CENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Otba. " mij " ~3

Benaming (voluit) : DR. OSSIEUR DIEDERIK, FYSISCHE GENEESKUNDE

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Plein 113

9970 Kaprijke

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Uittreksel uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Jean-Paul DE JAEGER, met standplaats Watervliet, gemeente Sint-Laureins, op 13 december 2011, neergelegd voor registratie, houdende oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

" 1. Identiteit van de oprichter: De heer OSSIEUR Diederik Jozef Suzanne Marie, geboren te:

1.

Gent op 26 januari 1954, met identiteitskaartnummer 591-1334160-27 en rijksregisternummer 54.01.26 019.51, echtgenoot van mevrouw DUSARDUYN Greta Augusta Caroline, samenwonend te 9970:: Kaprijke, Plein 113, gehuwd onder het beheer van het wettelijk stelsel krachtens huwelijkscontract;; verleden voor notaris Marc CLAEYS BOUUAERT, te Gent, op 4 juli 1978, welk stelsel volgens verklaring tot op heden uitsluitend werd gewijzigd krachtens akte verleden voor ondergetekende notaris

op 12 mei 2011, zonder evenwel het stelsel zelf te wijzigen. "

"

2. Rechtsvorm en naam: De vennootschap neemt de vorm aan van een Burgerlijke,' "

Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Zij ver-;; krijgt de naam "DR. OSSIEUR DIEDERIK, FYSISCHE GENEESKUNDE".

3. Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen=; rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze :

1/ De uitoefening van de geneeskunde door de arts-vennoot, richting fysische. geneeskunde. Dit;; alles in naam en voor rekening van de vennootschap, rekening houdend met de regelen van de; medische deontologie. Dit wil zeggen dat de geneeskunde uitgeoefend wordt door de artsvennoot onder zijn eigen onbeperkt verantwoordelijkheid.

De activiteit omvat impliciet de inning en de uitkering van een vergoeding à rato van de:: geleverde prestaties voor rekening van de vennootschap.

2/ Het ter beschikking stelten van alle nodige middelen aan de arts-vennoot.

3/ Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig; of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

4/ Het aankopen, het huren en/of leasen en invoeren van alle medische apparatuur eni begeleidende accomodaties voor voornoemde activiteiten.

5/ Het occasioneel verstrekken van onderwijs en het geven van lezingen over voormelde;, medische onderwerpen, het schrijven en laten publiceren van medische artikels en boeken, het:: optreden als stagebegeleider.

De vennootschap mag beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen';

investeren, dit als bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan,} te tasten en zonder aanleiding te geven tot de ontwikkeling van om het even welke commerciële,, activiteiten. In geval de vennootschap meerdere vennoten telt, dienen dan wel de modaliteiten van; een akkoord over het investeringsbeleid te worden bepaald met unanimiteit van de vennoten. Het! beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De vennootschap zal bevoegd zijn alle handelingen zonder uitzondering te verrichten die rechtstreeks tot dit hoofddoel noodzakelijk of nuttig zijn. Zij zal zelfs mogen deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of op welke manier ook, maar overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

4. Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9970 Kaprijke, Plein 113.

5. Duur en tijdstip van aanvang van de werkzaamheden: De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur vanaf de datum van neerlegging van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

6. Maatschappelijk kapitaal: Het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het is verdeeld in honderd zes en tachtig (186) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/honderdzesentachtigste (1/1865fe) van het kapitaal.

Alle aandelen werden onderschreven en het kapitaal werd volstort ten belope van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 12.400,00), door inbreng in speciën.

7. Zaakvoerders: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen. Deze zaakvoerders dienen steeds arts te zijn en de regels van de behoorlijke beroepsuitoefening na te leven. De duur van het mandaat van de zaakvoerder(s) is beperkt tot tien (10) jaar. Herverkiezing is mogelijk.

Dokter Diederik OSSIEUR, voornoemd, wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder voor een maximale periode van tien (10) jaar en verklaart deze opdracht te aanvaarden, met bevestiging dat hij niet getroffen is door een beslissing die zich hiertegen verzet.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig zijn of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

In afwijking van het eerste lid behoeft de zaakvoerder de toestemming van de algemene vergadering om te besluiten tot rechtshandelingen die verband houden met de aan- of verkoop van onroerende goederen van de vennootschap en/of, de vestiging van een hypotheek en in't algemeen tot rechtshandelingen die de vennootschap verbinden voor een belang van meer dan vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00).

Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar zijn gemaakt.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Indien er geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Enkel de enige vennoot kan tot zaakvoerder benoemd worden.

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen voor bepaalde of een reeks bepaalde niet-medische rechtshandelingen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde niet-medische rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

8. Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 oktober van ieder jaar om te eindigen op 30 september van het daaropvolgende jaar.

Het eerste boekjaar begint op de dag van de neerlegging van onderhavige oprichtingsakte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel en wordt afgesloten op 30 september 2012.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



9. Jaarvergadering: De algemene vergadering van de vennoten wordt elk jaar gehoudén de kaatste zaterdag van de maand maart om 17 uur, op de zetel of op elke andere plaats in het bericht van de bijeenroeping vermeld. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De eerste gewone algemene vergadering heeft plaats op zaterdag 30 maart 2013 om 17 uur.

10. Bijzondere bepalingen.

Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen hierna is bepaald. Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst. De uitoefening van de rechten verbonden aan aandelen in onverdeelde of in naakte eigendom en vruchtgebruik gesplitste eigendom wordt geschorst tot overdracht van deze aandelen in volle eigendom aan één enkel persoon die voldoet aan de voorwaarden vennoot te worden.

Aanleggen van reserves  verdeling van de winst: Het batig saldo van de balans, na aftrek van aile kosten, de algemene kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de netto-winst van de vennootschap.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Onder het netto-actief moet worden verstaan het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering ten hunne gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Verdeling van het na vereffening overblijvend saldo: Mits akkoord van de bevoegde rechtbank met betrekking tot het plan van de verdeling van de activa zal het batig saldo van de vereffening onder de vennoten verdeeld worden naar verhouding van hun aandelen, na gelijkstelling ervan inzake volstorting.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL,

getekend notaris Jean-Paul De Jaeger

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift oprichtingsakte; kopie bankattest.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2011- Annexes du Moniteur belge

08/05/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 31.03.2017, NGL 27.04.2017 17108-0261-010

Coordonnées
DR. OSSIEUR DIEDERIK, FYSISCHE GENEESKUNDE

Adresse
PLEIN 113 9970 KAPRIJKE

Code postal : 9970
Localité : KAPRIJKE
Commune : KAPRIJKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande